Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Nos, egy kicsit utánanéztem ennek a kiosztás kérdésnek, mert elég érdekes dolgot vettem észre. Szerintem mindenkinek igaza van, a Logitech több US verziót is piacra dob. Vagy nem tudom, az enyém pontosan milyen kiosztás.
Ugyanis ez is US: US kiosztás
És az enyém: saját billem (betettem a szkennerbe )
Látható, hogy mindkettőnél a 3-as felett # jel van, viszont az enyémen az 5-ös bill-nél van az € jel felfestve, illetve az X és Y jel a helyén van. Olyan, mintha ez egy speckó európai piacra kidobott US verzió lenne. Vagy külön MM kiadás?
Lehet, hogy a Logi szórakozik a kiosztásokkal?
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
[link]
Szerintem a zárójeles kódszám (920-001175) a lényeg, csak ez nem publikus infó, hogy melyik mit jelent.
Neked van valami ilyen a dobozon, vagy a bill-en?[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
tusi74
őstag
Igen, 820-001272. Én is nézegettem a Logi kódokat, a honlajukon legörgettem egy jó párat, mintha meg szeretném a Logi oldaláról rendelni, de ezt a kódot nem dobta ki egyikre sem. Az tuti, hogy nem UK, mert arra is más kód van.
Azt az oldalt én is néztem, de a fényképen levő bill, az nem Logi Illuminated, hanem Labtec. A logi fehéren világít, nem narancssárgán.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Az összes EU-s 920-szal kezdődik. Ezek után minimum érdekes, hogy honnan szerzi be az MM (nem a hivatalos disztritől, az biztos).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Honnan máshonnan? Hát szürkeimport...
Amúgy fogalmam sincs. A Logitech-es ürge arról beszélt, hogy nincs nagy piaca nálunk a felsőkategóriás cuccaiknak, Te meg már a második vagy, aki azt állítja, hogy az MM-ben viszik mint a cukrot. Nem értem én ezt.
Egy pár kellemetlen kérdést azért fel tudnék tenni a Logitech-nek, de asszem nem fogok. Változni úgy tűnik nem fog semmi sem (a gazdasági válságra való tekintettel pláne nem), én meg választok valami más, magyarított bill-t."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
helenne
tag
Sziasztok!
A Logitech diNovo Keyboard for Notebooks használható asztali géphez?http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/4742&cl=hu,hu#
A billentyűzet lágyságában, "zörgésmentességébe" van a 2 között különbség ( Logitech diNovo Cordless Desktop vs. Logitech diNovo Keyboard for Notebooks), ha lenne valakinek tapasztalata?
Köszi szépen! -
capafog23
őstag
Van egy laptopom és ugyebár nincs rajta ps2 port, akarok venni egy ps2>usb átalakítót (mennyibe kerül egy ilyen?) és akkor felismerné e ezt a billentyűmet: Link ?
-
Lama000
csendes tag
Sziasztok!
Mondjatok nekem légyszíves egy billentyűzetet ami vékony,lapos és vezeték nélküli.
Egérre nincs szükségem és kb 7k körül volna rá pénzem.
Köszönöm! -
nyunyu
félisten
válasz Lama000 #2965 üzenetére
Eselytelen.
Legtobb vezeteknelkulihez adnak egeret is, kiveve Logitech DiNovo alfajai (gatyad is ramegy ) vagy MS WLK6000v3, de az meg nem kaphato, raadasul az MS billzetek is megdragultak, de kegyetlenul, koszonhetoen a gyenge Ft-nek. (osszel volt az Ergo4000 ~9.5+fa, most 11.6+fa, WLK6000 amerikai ara annyi, mint az Ergo4000-e.)
Esetleg WOD3000, ha kapsz meg valahol.
Abbol elvileg letezett magyar, es ilyen 7+fa korul mozgott. Igaz volt hozza patkany is.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Olyan billentyűzetet keresek, ami vezetékes, magyar kiosztású, háromnál több gomb lenyomását is bírja és nem kerül 15-20k-ba Tudnátok vlmit ajánlani?
-
ATISoft
tag
Sziasztok!
Ismeri valaki a Speed Link SL-6479 billentyűzetet? [link]
Kinézetre korrektnek tűnik, csak kérdés mennyire megbízható, kényelmes, stb. -
Draut_HeV
tag
válasz ATISoft #2971 üzenetére
Nekem most egy Speedlink Silent Keystroke van, és bár kinézetre teljesen jó, kényelmes, meg minden, a belső felépítése rémes. A nyomáspontok kiszámíthatatlanok, játékra pedig kifejezetetten rosszak, hiszen nyomom a 'W'-t, és egyszer megy, egyszer nem.
Ennek az az oka, hogy a belül lévő fémlemez, ami a gombnyomásoknak hivatott ellent tartani, olyan hajlékony, mint egy kartonlap. Mondjuk nekem némi moddolás után (kis gumilapkák a fémlemez és az alsó műanyag fedél közé) sikerült nagyjából egységes, tűrhető érzékenységet beállítanom, és a 'W' sem enged fel csak úgy, miközben nyomom.Ugyan az valamivel drágább, amit te néztél, lehet, hogy ott már jobb anyagokkal dolgoztak, de azért nézz még szét szerintem.
"Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
Gabró
tag
Valakinek van véleménye erről a billentyűzet + egér párosról?
Microsoft wireless optical desktop 1000Megpötyögtettem tegnap a Media Marktban, és egész jónak tűnik a billentyűzet. Fogásra az egér is korrekt (most is egy wheel mouse 1.1A-t használok, ehhez nagyon hasonló).
Az ára is egész elviselhető, no nem a MM-ban, mert ott 13.000 felett van. -
nyunyu
félisten
Minden idiota kiosztasu, dupla deles Logitech billzet osanyja.
Szerencsere Microsoft azota tullepett ezen a hulye kiosztason, csodalkozom, hogy megint elovettek ezt a 4-5 evvel ezelotti elfuseralt billzetet.
OEM vezetekes valtozatat eleget fikaztam mar itt a topikban
[ Szerkesztve ]
-
ATISoft
tag
Milyen billentyűzetet (lehet egérrel is) tudnátok ajánlani ami megfelel az alábbi kritériumoknak?:
1. Hagyományos kiosztású (most egy labtec ultra flat van, de nem tudom megszokni)
2. Elsősorban játékra kellene
3. Magyar bill. kiosztás, ha kicsit ergonomikus nem baj.
4. Vezetékes (régebben sokat szenvedtem egy wireless genius-szal, játékra alkalmatlan volt)
5. Nem ez a topik, de ha egér kombós, akkor szimmetrikus egér jöhet szóba, balkezes vagyok (egy, nem kettő )
6. Hangerőszabályozás és némítás gombok legyenek rajta.
7. Az ára ne legyen 10 fölött (nem sok, de ez van sajna)
8. Jó lenne világítós, (mint a kicsit fentebb linkelt speed link) csak nem tudom az mennyire megbízható, márkásabb verzió viszont nem jön ki ennyiből, szóval a világítás nem feltétel.Nagyjából ennyi.
Előre is köszönöm a választ. -
misx
senior tag
Én most vettem egy Logitech 250 Deluxe-t, a 3 éves Géniuszom után nagyon pöpec a halk puha gépelés rajta. Ja és mellé egy Logitech Pilot egeret.
[ Szerkesztve ]
-
sedios
tag
Néha egyedül érzem magam azzal a felfogással, h billből/egérből a legegyszerűbbet/legolcsóbbat. Pedig nem rossz, eddig bejött ez a stratégia
-
misx
senior tag
Én is így voltam vele. Amíg el nem romlott a novemberben vett Chicony egerem ugyanazzal a hibával, amivel az elődje (Delux M323, 3 éves volt): több alkalommal két kattintásnak érezte az egyet. És így érdekes dolgok születtek (oda-vissza lépegettem a mappából a TC-ben, ha elhúztam egy játék ikonját vhova, akkor elindult). JA és persze ilyen ki fos vidéki boltokban nem jár a gari 1500 Ft-os egérre. Vazze.
Viszont az ilyen tizenvalahányezer forintos kütyüknek már én sem látom értelmét, luxuscikk. -
adalbert1
veterán
Jelenleg van egy ilyen Logitech-em, viszont egyre kényelmetlenebb. Hasonló árkategóriában valami jobb? Ill. van egy jó 5-6 évvel ezelőtti hasonló árkategóriás Logitech-em is, ami ezerszer kényelmesebb, sajnos már nem gyárják, a space meg megadta magát rajta...
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Mien lapos kialakítású, halk notebook érzetű bill-t tudnátok ajánlani? Az apple túl drága, az advent-hez pedig nem tudom hol lehetne hozzájutni, és ha hozzá is lehet akkor csak ezüst színben...
esetleg más gyártó? nem kell vezeték nélküli legyen.
előre is köszönöm -
sirdond
őstag
Hali,
erről valami véleményt tudtok mondani?
http://ipon.hu/webshop/product/labtec_laser_wireless_desktop_1200/20501mennyire használható? mekkora max távolságból stb...
vagy valami mást tudtok ajánlani ebben az árkategóriában (5-7k)? -
nyunyu
félisten
Milyen lapos kialakítású, halk notebook érzetű bill-t tudnátok ajánlani?
Lenovo USB Keyboard with UltraNav
Persze itthon tobbe faj, mint az Apple Keyboard
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Sorry, abbol nincs magyar kiosztasu, csak a "kistesobol"
-
ATISoft
tag
-
adalbert1
veterán
Néztem róla képet, ha magyar kiosztást állítok be OS-ben, akkor hol lesz a "í" és az "ű"?
Közben rákerestem, Black Internet Keyboardom volt előtte, na az se volt egy magasabb árkategória, de sokkal jobb minőség volt (legalábbis így érzésre).
Na meg van egy vezetéknélküli Ex110-em is, de az se a legbejövősebb kategória.Egyébként ezt a "tört" MS féle kialakítást mennyire nehéz megszokni?
-
nyunyu
félisten
válasz adalbert1 #2992 üzenetére
Hasonloan, mint a ganyolt DMK3000-en
Í: AltGr+I/J
Ű meg az enter teteje helyen.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz adalbert1 #2997 üzenetére
Az a HP egy teljesen atlagos billzet, irodai celra boven jo.
Dell-t viszont utalom, mert egyreszt tul ronda, masreszt meg nagyon kemeny.Ha az szempont, akkor emlekeim szerint a HP billzet PS/2 csatis, tehat bizonyos ujabb gepekre (Pl. 2-3 evnel fiatalabb Dell-ek), alaplapokra mar NEM tudod radugni, Dell viszont szigoruan USB.
-
adalbert1
veterán
HP-ból azt néztem hogy 2 változat van, az 527A és az 528A végű, elméletileg egyik jelöli a ps/2-est, másik az usb-s változatot.
Akkor a dell kiesett...
Most egy régebbi HP előtt ülök amit már valszeg. évek óta amortizálnak a kollégák, de szvsz még így is kényelmesebb mint a fél éves Logitech Internet 250 (vagy talán 350?) keyboardom.Igazából otthoni használtra kellene, ezért vacillálok ennyit hogy mi legyen... Annyit már leszűrtem hogy multimédia gombok nélkül simán tudok élni, néha használom csak a mute-t, vagy még ritkábban a calc-ot.
Csak mellélőni nem igazán akarok, mivel a fenének van kedve fél évente cserélni a bill.-t mikor kezdenek előjönni a hibái. -
nyunyu
félisten
válasz adalbert1 #2992 üzenetére
Egyébként ezt a "tört" MS féle kialakítást mennyire nehéz megszokni?
Picit mas szogben rakod ra a kezeidet, aztan annyi.
Minden gomb ugyanott van, mint a rendes billzeteken, csak a csuklod nem feszul annyira.Nekem kb. 10 perc volt megszokni, igaz en itthon kettetort billzeteket hasznalok mar vagy 6 eve. (Eleinte L Cordless Comfort, aztan 2 eve MS Ergo4000)
Rendes kettetort billzetet sokkal nehezebb megszokni ha csak 2 ujjal potyogsz rajta 10 ujjal gepeles helyett, mert nincs az, hogy most bal kezzel nyulok a Z-ert, vagy jobbal a B-ert, meg kell tanulni, melyik gomb melyik terfelen van.
De ha egyszer sikerul, akkor utana mar barmilyen billzeten elboldogulsz.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Mini-ITX
- Politika
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
- Értékelésre vár - Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- LEÁRAZÁS! Ducky Mechanikus Gamer Billentyűzetek - INGYEN POSTA!
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
- Genius Scorpion K10
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest