Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#99006) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Úgy látszik ez az edge ledes nanocellás széria nem jött össze az LG-nek. Kíváncsi lennék az SM9000 milyen ehhez képest.

Én is futottam egy kört januárban egy 49SM8200-vel, de ment vissza szörnyű bevilágítási gondok miatt. És azóta rendszeresen tűnnek fel hasonló problémákkal felhasználók.

Januárban azt gondoltam, hogy megvárom majd a 48"-as oledek eljövetelét, de hát annak (is) bekavart a jelenlegi helyzet, Techradaron olvastam, hogy ez az év sem az oledek éve lesz, és a 48"-oleddel sem sikerül majd szélesebb körben elterjeszteni, mert elég magas kezdő árakat prognosztizálnak (1500 angol font) A gyártót én nem akartam elengedni a WebOS miatt, így annak ellenére, hogy evvel a típussal kapcsolatban is futottam bele problémát jelző vásárlókba, pár napja beruháztam egy 50UM7450PLA-t.

Úgy néz ki, hogy szerencsém volt (durva, hogy ez azon múlik), mert nincsenek bevilágítási gondok. Tudatosan választottam VA panelt az IPS-sel szemben, mert mozizni leginkább sötét szobában és kvázi szemből szoktunk. Úgy szerintem nagyon jó a képe ennek a panelnak, lcd-hez mérten jó a fekete, és a színek is. Az kicsit szokatlan, hogy ha napközben csak úgy oldalról rápillantok akkor "mást" látok, de barátkozom vele. Most egész elfogadható áron van a típus, 125 ezerért sikerült hozzájutni, nem akartam 2x ennyit kiadni egy direct ledes nanocellára. Még azért tesztelgetem, le se húztam a fóliát a káváról, hátha vissza kell ezt is vinni valamiért, de mondom egyelőre jónak tűnik :)

Feel Good Inc.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.