Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
tocsek18
üzenetére
Bak(k)er (street
) !Ezen megint nem kell majd sokat gondolkodnom, fordított Fortnite, ezt biztosan megveszem
#88695 RapaNui1Szerintem félreértettél, pont, hogy nem vettelek egy kalap alá a nepperekkel... De Te tartozol a kisebbségbe, nézd meg az eladó mainstream készleteket, sokat mondok, ha 5%-a bontott, egyszer összerakott, majdnem mind bontatlan...@sb: neked meg írtam!
-
-
sb
veterán
válasz
tocsek18
üzenetére
Épp linkelni akartam. Egyben áll is a korábbi kérdésem, hogy vajon miért jön több helyen is kivezetés alattinak a táv/motor, talán az egész vonatos széria hajtása. ? Ez alapján fura lenne...
De úgy látom épp téma Racingbricknél is, remélem hamarosan megtudunk valamit.
@Throme
Ezt szintén épp tegnap láttam, nekem bejön. Az is, hogy minimál a cserép, nem az elemek jó része megy el rá. Mondjuk én olyan szempontból is nézem, hogy ez tök jó lenne városhoz is.A kis dalmata is nagyon jó lett, sanszosan kell majd.

szerk:
@Dilikutya
-
Mozaart
aktív tag
válasz
tocsek18
üzenetére
Friss review videó. Lego még felsem fedte egyébként. Olyan a szett mint egy UCS egy playscale jatszhatosagaval. Nagyon bejon.

Az oldalso raketakat kihagytak ahogy nezem. Oreghiba.

-
apholyon
aktív tag
válasz
tocsek18
üzenetére
Az antik boltot leszámítva nekem a többi tetszik, majd meglátjuk az árazást. A gombaház színvonalát talán nem sikerült hozni és ez drágább lesz, a kastély valószínűleg horror áron, még a Tortugát meglátjuk mit mutat, az talán nem fog 2 perc alatt elfogyni...
#88400 ratgab Múlt hét végén voltam pont Cegléden.
Nem panaszkodásból írtam én már a Tescoból beszereztem, amik kellettek, csak furcsállottam... -
RapaNui1
aktív tag
válasz
tocsek18
üzenetére
Én most néztem újra a Hobbit bővített verzióit, most pedig majd jön újra a Gyűrűk ura, de szeretem a Harry Potter filmeket is. Mostanában sajnos rámentek a Marvel filmekre melyek egyre rosszabbak és ezzel a multiverzumos szállal sem vagyok kibékülve. Valahogy nekem ezek a fantasy filmek bejönnek, szóval Lego terén is nagyon gondolkodon a zsáklakon, bár bevallom őszintén hogy ez se tetszik annyira mint a Völgyzugoly vagy a Barad-dúr. Kezd az az érzésem lenni hogy nemcsak Hollywoodban hanem Billundban is elkényelmesedtek egy kicsit.A gwp viszont tetszik.
Na lassan elválogatom a Barad-dúrt.
Fajták, típusok, színek szerint, szóval töbféle képpen ez lesz nálam a befutó, szóval vannak fájták több színből ugyan azok, aztán egyfajta típusúak pl azonos színekből az 1 stud széles és 1 stud magas elemek különféle hosszúságban, aztán vannak színek szerint is különválogatott elemek vagy azonos fajtából, vagy azonos típusból. Így lesz végül számomra átlátható és kezelhető ez a mennyiség az építés megkezdése előtt.Egyébként köszönöm mindenkinek a jótanácsokat.
-
balint82
senior tag
válasz
tocsek18
üzenetére
Lol, azért ez már erősen a vicces és szánalmas kategória. Mi ennek az apropója amúgy?lesz új Twilight film?

Mondjuk legalább szellemesek lehetnének (pl Taylor Lautner a jelenetei 80%-ában félmeztelen volt,erre itt adtak rá egy pólót).Az a farkas is milyen már?

Legalább lett volna Breaking Bad droglabor,azt tutti többen vennék.
-
Dilikutya
félisten
válasz
tocsek18
üzenetére
Ha a Robert Pattinson figurát kiteszem a napra, csillogni kezd?
Csak az első filmet láttam, nem is tudom, mik vannak benne, amiből érdemes Lego készletet csinálni. Ez a ház így elsőre nem tűnik valami ikonikus motívumnak. Figurát sem különösebben érdekesek. Viszont nem néz ki elemek szempontjából különlegesnek, lehet elemenként Bricklinkről jobban megéri majd, vagy pedig figura nélkül City árban szabadulnak majd meg tőle.
Ja a film az fos volt, de azt tudtam előre, de utána összeraktuk a leányzóval az alábbi szettet, erre ment ki a játék.
-
Gubbba
tag
válasz
tocsek18
üzenetére
Jól néznek ki, de F1 rajaongóként bajban leszek. Szívem szerint összeszedném a teljes mezőnyt (vagy legalábbis csapatonként 1-1 autót), de az 270 euro, baromi sok pénz. Mondjuk a SC tipikusan az a széria, amit akciósan kell venni később, kb 40%-al olcsóbban. Ahogy nézem mintha az orr elem enyhén ívelt lenne, az talán új alkatrész, illetve jól látom, hogy végre kicsit szélesebb a hátsó gumi? A bukósisak is újnak tűnik. Az autók között persze nüansznyi különbségek vannak, de ez várható volt. Amúgy hozzák az idei McLaren/Aston szintjét, sőt a fent említett apróságok miatt még talán előrelépni is sikerült kicsit.
-
petya86
tag
-
-
Neurotoxin
őstag
válasz
tocsek18
üzenetére
Ezt a színt itt nehezemre esik megszokni. Lehetett volna ezüst vagy méregzöld pl. De az a hátsó lámpa brutálisan jól meg lett csinálva, mint az eredetin (a járgány hátulja nagyon egyben van)
Szerintem ez most nekem is kimarad, pedig szeretem a G osztályt, volt egy távirányítós autóm gyermekkoromban....A dugattyúk nevetségesek lettek, az 1:16-os autókban vannak ilyen arányú dugattyúk. Ahogy jobban megnézem a hátsóját, teljesen komolyan gondolták, hogy matricázni kell a csillagot, ugye? De összességében legalább hasonlít az eredetire, szép munkát végzett a LEGO. A Land Rover-re még továbbra is folyatom a nyálamat, inkább azt szerezném be.@wolfcsibe84: Tegnap teljesen véletlenül szembejött velem az F150 az interneten...háát, kikerekedtek a szemeim, hogy az ÁK-n milyen ajánlatok vannak rá

@Szada85: +1. A kerületben napi szinten látok, ha már G500, az csakis V8-al szerelt
-
Neurotoxin
őstag
válasz
tocsek18
üzenetére
Az ötlet nem lenne rossz, de ritka bazári a megvalósítás és ráadásul méregdrága. Attól pedig egyenesen epét hányok, ahogy az apuka a tableten mutatja az instrukciót.
Viszont meglepő számomra, hogy a járműveken lévő kerekeket visszahozta gyártásba a LEGO. Vagy eddig is elérhető volt? Legutóbb is valaki linkelt egy motoros készletet, amiben felbukkant. Visszahozza a gyermekkori emlékeimet
@Throme #82034: Én (is) azt érzem az ilyen jellegű, ~2.000 elemszám körüli készleteknél, hogy csak azért mennek az utóbbi szám fölé, hogy el lehessen mondani, hogy "milyen, 'relatíve nagy' elemszámmal" dolgozik az adott készlet. Közben meg az érződik összerakás közben, hogy "erőltetve" van az építés....
-
-
sb
veterán
válasz
tocsek18
üzenetére
A G merci után ez a funkcionális fókusz kicsit ijesztő az F40-nél. Remélem a forma nem szenved majd hiányt.
Várós.@Neurotoxin
Nyilván. Egyedi vevő ritkán mérlegel ilyet.
De nem hiszem, hogy a gyár hagyja és nem is lenne rendjén. Talán ott is lesz következménye. Meg mondjuk ebbe kellene becsatlakozni a kedves NAV-nak is, nem random jófogás/akármilyen portálos egyszerű eladóknál próbavásárolni.
Nem tudom, lehet, hogy rosszul látom, de ez most kicsit felb***t. Lazán kapcsolódva a másik topichoz, még a másolatokban is jóval több effortot látok mint a lopott sz*rt megvenni és árulni "normális" BL boltban százasával...
-
-
sb
veterán
válasz
tocsek18
üzenetére
Ez a régebbi modell új verziója.
Az motoros volt, talán még szórakoztatóbb.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
tocsek18
üzenetére
A blactron 2, iceplanet és mtron tetszik, a két robotból ki lehet hozni vmit kis átalakítással.
Kiadhattak volna egy sorozatot a space legacyból. Unitron, spyrius, ufo,exploriens, sp2,sp3 stb.Készletekben meg van duplo space, technik space, friends space, csak space space nincs.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Alumínium terasz tervezés - építés
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem ez most nekem is kimarad, pedig szeretem a G osztályt, volt egy távirányítós autóm gyermekkoromban....A dugattyúk nevetségesek lettek, az 1:16-os autókban vannak ilyen arányú dugattyúk. Ahogy jobban megnézem a hátsóját, teljesen komolyan gondolták, hogy matricázni kell a csillagot, ugye? De összességében legalább hasonlít az eredetire, szép munkát végzett a LEGO. A Land Rover-re még továbbra is folyatom a nyálamat, inkább azt szerezném be.

LÁZ