Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29376) mexel válasza talpas (#29375) üzenetére


mexel
veterán

Sok féleképpen nem tudok döneni a hely miatt. Az összezavarodás annyi, hogy nem tudom most hogy az amelyiken nincs hőleadó hátul, az nofrost, vagy csak más megoldás. Ebből indult ki a kérdésem, hogy azokat lehet-e a falig tenni. A boltokat már végignéztem, ott láttam ezeket a hűtőket. Nekem új mert kb 10 éve nem foglalkoztam hűtőszekrény vásárlással szerencsére. Sajnos ebben gyorsan kell dönteni mert hűtő nélkül nem jó az élet. :(
Sok más zavaró tényező nem lehet mert adott a magasság, a szélesség és a mélység. Kb a gyártóknak 1 ilyen típusuk van, már amelyiknek van. Itt nincs több kompi, nincs sok varia, inkább az amelyik elfér. Ami legjobban elférne ( legkevésbé mély) az az Amico vagy milyen márka, állítólag cseh vagy szlovák gyártmány, de a hátulján Hausmeister felirat van. ( HM3220) Ez viszont kiesik, nem szívesen vennék ilyet. ( főleg hogy a hausmeister gyári leírás nem egyezik a kiállított darab paramétereivel, pedig azon van a címke :D )

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.