Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1476) Ariadne válasza amargo (#1475) üzenetére


Ariadne
őstag

AEG 40340, végül Media Marktban vettük, és 100 alatt volt, bár nem sokkal. Alapállapotban semmilyen hangja nincs, amikor hétvégi nagybevásárlásnál sokat pakolunk bele, plusz nagyon néha, ha olyanja van, nekikezd brummogni meg fütyörészni, de szerintem teljesen csendes jószág. Semmi gond vele, elégedetten használjuk.

No Frost a hűtőtérben az szinte alap, és jó is, de a fagyasztó részben szerintem egyáltalán nem éri meg az árát, ugyanis emiatt többet fogyaszt az egész hűtő... Évente egyszer-kétszer kikapcs és kitörölget, annyi belefér szerintem, a hűtő részt is úgyis ki kell takarítani időnként, jégtől függetlenül.

mod: Én fogyasztás alapján döntöttem el, hogy melyik legyen a sok szinte egyforma közül, mert azt bizony (remélhetőleg) jó sok évig fizeti az ember, az árát meg csak egyszer.

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.