Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1464) Ariadne válasza TexT-BoY (#1463) üzenetére


Ariadne
őstag

Teka EM/60 4G, 51.990 Ft volt. Ja, tetszett, hogy szépen írták mindig a jótállást is, hogy mennyi, Tekánál még azt is, hogy akciósan 2+2 év jár rá.
Még nem tudtuk beépíteni, a gázos gázunk miatt... :( De hamarosan...

mod: Elektromos sütőt külön választok hozzá, nem is biztos, hogy Tekát, mert úgyis külön lesznek, a sütő kényelmesen beépítve fent, és a szettekből nehezen találtam olyat, aminek mindkét fele tetszik. Ezeknél a gázfőzőlapoknál nagyon nem tetszett, hogy szinte mindnek oldalt vannak a gombjai, és emiatt a legnagyobb rózsa az emberhez legközelebb van. Ezt utálom, a forróvizes tésztásfazekat szeretem a legbelső rózsán tudni, hozzám közel meg a kisebb edényt, edényeket, úgy nem forrázom le magam... Ezért olyat kerestem, aminek a júzer felőli oldalán vannak a gombjai, azoknak általban stimmeltek a rózsái is. De ez lehet egyéni zizzentség :)

[ Szerkesztve ]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.