Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #42700 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Plata
félisten
PH-s sessionban nem lőnek rád,azt csinálsz amit akarsz,csak ne lőj másik PH-sra.
-
Laraxior
titán
Megint egy fasza video.
RPG vs...
Mivel lehet meglogni az rpg elől.."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hegyipapa
senior tag
Igen lehet, csak nyugisan működőknek ezek session-k . Mostanában MC eladások mennek, de előfordul hogy Ceo-zik is valaki. Tegnap pl : Elfogytak az eladások és csináltuk egy Autós talit aminek hamar vége lett.
Megjelentek a rendőrök + valakinek a gyárát betámadták ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Ja, az kellett, mint egy falat kenyér. Bejött, egyből nekiment a legközelebbi PH!snak, majd zokon vette, hogy ki akarjuk rúgni. De egyből meggyőzött a szellemi fölényéről a "10 éves p*csök" mondatával, le is tiltottam gyorsan.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Segal
veterán
Amíg nincs rajta vérdíj mert azt tegnap is megigényelte egy másik játékos
Sajna egyik autós talis képen sem vagyok rajta de legalább a bandázóson igen"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hegyipapa
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #42712 üzenetére
Nem, különben egyből repült volna. Egyszerűen csak nem tűnt fel neki, hogy a sessionben 17-ből 16 Ph!-s és senki nem lő senkire. Amikor meg megjegyeztük, hogy ezt nem kéne, akkor egyből átment agresszív kismalacba.
Meg találtunk egy RP hackert is. Belépett, kb. 27-esen, mire sikerült kidobni, addigra 31 környékén volt. (Remélem ő elég reportot kapott, hogy az automata ki is bannolja a fenébe.)
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Bjørgersson
félisten
válasz hegyipapa #42707 üzenetére
Mikor szokott indulni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
zozyk
addikt
válasz Bjørgersson #42715 üzenetére
Délután 5-6 körül kezdenek el szállingózni az emberek általában,de persze ez változó...
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz Bjørgersson #42715 üzenetére
Főleg este felé talán a legtöbben 8-10 óra között vannak. Én most kb 7-11 óra között voltam fent.
-
Bjørgersson
félisten
5 után pont jó.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Kiskokó
veterán
Napot! (előre is bocs a sok képért de egyszer bírjátok ki mobilnetesek a közösségért )
Rakok be pár képet de olyan sok lett hogy, linkelem a steam mappámat mert vagy 60 kép született
[link]
(remélem megy másnál is)Tomival tegnap is megvolt a V12 tali... aztán az ENUS is
Aztán pár talis meg random kép, de ugye a Steamen ott van mind
Suska is betoppant
Kicsit összejövünk már ránk hívják a zsarukat
HUNSEGAL Te is itt vagy
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz hegyipapa #42723 üzenetére
Egy jo jatekossal sima ugy az a kuldetes. Eleg ha az az 1 vegigdaral minden rendort a garazsaig es visszajon elsosorba a kurumajaval a 3 jatekosert a banhoz. Aztan meg keresztul az alagutakon es akar le egeszen a csonakig a kocsival.
En is csinaltam mar vegig a jatek szerinti motorral, a lopott rendorauton at, par fele auto-val.Viszont ahogy elnezem a kepeket a talirol jo lenne uj autokkal gazdagitani a garazst de egyelore inkabb a gyarammal foglalkozom. Eleinte alig hagytam el a varost az utobbi par napba meg lenyegebe addig vagyok ott amig kiallok a garazsbol, eladok 1 kocsit es irany egybol a videk
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
hegyipapa
senior tag
-
zozyk
addikt
Én meg még a börtönöst sem fejeztem be...
-
Kiskokó
veterán
válasz hegyipapa #42726 üzenetére
Told már be a képet itt vagy privátba Kivi vok hanyas lehettem
Bár a Heistezést énis korán kezdtem meg a sajátok végig játszása is beletelt 1-2 hónapbaSőőőt
Azóta is meg van a Final PS amit még Norby (NEO), Byrant és Dawe-el toltunk vagy 1 hónapja haha| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
Vagytok már?
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki linkelni xbox360-as GTA5 topikot ?
[ Szerkesztve ]
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
HoldChore
tag
válasz #81556480 #42684 üzenetére
Ez a hozzáállás nekem is feltűnt Tehát a játék kezd farmolásra hasonlítani, közös örömködéssel és körtánccal Az lenne a legjobb, ha a Rockstar felvásárolná a Farming simulator kiadóját, és egyesítené a két játékot. Akkor már legalább lehetne vadkendert vetni és aratni
Én az UT2004-ből jöttem, és a városnézés csak egy ideig tud lekötni
Azt sem értem, hogy hol az adrenalin, ha senki nem üldözi az embert bűnözés közben?
Még szerencse, hogy az AU elég jó, de csak az elején, amíg megszokja az ember.
És még csajozni sem lehet"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Segal
veterán
válasz HoldChore #42732 üzenetére
Atmesz egy masik sessionba es egybol megkapod az eladas kozbeni "izgalmakat".
Engem annyiszor lottek mar le mc kuldetes utolso kilometerebe hogy eleg volt. Persze en is barmikor bemehetek egy randomba ha lovoldozni tamad kedvem.Most egyelore irodahazra (is) elkezdtem gyujtogetni hogy ceo lehessek. Ez meg szoges ellentetbe all a lelonek a nagy penz szerzes kozbe dologgal.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
vhw
addikt
Érdekes bug-ba futottam single-ben...
Az építészt kellett volna követnem - gondoltam majd kocsival megy valamerre, így a telefon után beültem én is a sajátba. De csak nem akart elindulni...
Hát behajtottam az építkezésre, erre az kiszáll a kocsiból és elindul - ahogy azt egyébként is kellett volna neki, mint kiderült számomra is.
Ezután megállít az egyik munkás, hogy nem mehetek tovább - gondolom itt kapnám a sisakot.
Ekkor "megfagy" a játék - egeret tudom mozgatni, a munkás csinálja a random megmozdulásait, a zene szól, de se kiszálni a kocsiból se elindulni vele.
Eltelik egy perc... hiába nyomkodok bármit, már előre anyázok, hogy rég mentettem, nem kéne kilépni... Váratlanul kapom a 3 csillagos körözést, a térképen megjelenik zöld pöttyként a táska, és az üzenet, hogy vegyem fel a terveket.
Visszakapom az irányítást, az épület aljában fekszik holtan a tag, akit követni kellett volna, terveket sikeresen fel lehet venni, zsaruk megjelennek - menekülés...
Mik vannak...[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Segal
veterán
Skippelte az adott reszt es betoltotte a kovetkezo reszletet a kuldetesnek.
-
Bjørgersson
félisten
Melyiket akarod megvenni?
-
Segal
veterán
válasz Bjørgersson #42738 üzenetére
Meg nem dontottem el de egyelore penzem sincs ra
Szerinted melyiket lenne erdemes es miert azt? (vagy valamelyiket miert ne?)Ugy mennek mar haza jatszani erre itt szenvedek meg a melohelyemen...
[ Szerkesztve ]
-
HoldChore
tag
Jó, nekem ilyen problémám nincs, mert nincs semmim Amit keresek pénzt azt ellövöldözöm.
De nem is vágyom rá, hogy legyen egy virtuális csili-vili járgányom, mikor lehet lopni is az utcán egész jókat.
És mi van, ha elkapják a szállítmányodat? Elvégre gengszter vagy
Tényleg, lehet rendőr is lenni, hogy elkapjunk benneteket? Az már valami lenne. Mint Starsky és Hutch.
Tényleg bünteti a program ha felrobbantom a másik személyes járgányát?
Én gyalog harcolok, erre elüt a nyomorult amíg basztatom a telefonomat. 2x. Bedühödök, kinyírom és egy plasztikkal felrobbantom az autóját.
Békés ember vagyok, így a járókelők gyilkolászása 15 dollárért nem tölt el örömmel.
Mikor és hogyan tudok venni valami gyárat, hogy legyen értelme is a játéknak? Hogy végre tudjak venni páncélöklöt is?"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Segal
veterán
válasz HoldChore #42741 üzenetére
Pedig akkor pont a lényegi részeket hagyod ki... Helikoptert, repülőt mondjuk nem sokat találsz és azok is marha egyszerűek venni meg piszok jó dolgokat lehet.
Nem a rendőrök támadnak meg hanem a többi játékos és azért mert pénzt és rp-t ajánl fel nekik a játék érte. Nem minden járművet lehet ám 1 rpg-vel felrobbantani az insurget pl hármat is kibír...
Nem nagyon most lesz neked gyárad ha nincs pénzed mert előtte venni kell egy Club házat ez alsó hangon 250k de van lényegesen drágább is és csak ezután tudsz gyárat venni ahol meg 650k környékétől indulnak a gyárak de vannak millió felettiek is. Tehát minimum 900k egy gyár és erre még költhetsz kb 2 milliót ha ugredelni is szeretnéd... Venni viszont bármikor vehetsz nincs időhöz kötve csak pénzhez."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
HoldChore
tag
Volt már több pénzem is, meg kaptam 250 ezret ajándékba az játéktól az évfordulóra, hülyék ezek, és csak 30 dollárárt vettem a játékot.
Vettem belőle 3 házat, tök jó a kilátás. Nem tudtam mit kell csinálni Igaz most sem nagyon. Aztán láttam, hogy az egyik házamban más is lakik.
A rendőrök elöli menekülést gyakorlom, meg, hogy tanuljam a térképet, de mindig leállok nézelődni.
Csodálkozom a környezet részletességén 4k-n 123 cm-en 3D-ben Le is mondtam az Los Angeles-i utamat.
Hihetetlen játékot csináltak. (Igaz 12 évre leragadtam egy játéknál, azóta fejlődött az ipar )Tehát egy klubhouse-et kell vegyek először? Akkor arra gyúrok.
Van valami bankrablásos heist, ahol sok pénzt kapnék, de nem tudom mit kell csinálni, lenooboznak és kidobnak.
Azt kivel lehetne megcsinálni, hogy mondják nekem az instrukciókat?"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Bjørgersson
félisten
A kilátáson kívül semmi különbség nincs köztük, úgyhogy ha az nem érdekel, elég a legolcsóbb. Nekem is az van, viszont nemrég elkezdtem gyűjteni a Lombank Westre, kb. az egész várost belátni fentről.
Ha gondolod, jelölj be, és megmutatom a mostanimat.
-
Plata
félisten
válasz Bjørgersson #42746 üzenetére
Drágább házak belseje személyre szabható.
Az egy millás apartmant vagy házat személyre szabhatod.Belsőtere szabadon átrendezhető,különböző stílusokban. -
Bjørgersson
félisten
CEO office-okról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
HoldChore
tag
válasz Bjørgersson #42746 üzenetére
Ja, nem neked akartam írni ezt, hanem Segalnak
[ Szerkesztve ]
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Bjørgersson
félisten
válasz HoldChore #42749 üzenetére
Az eladásnak én is tudnék örülni, nekem egy lakás is bőven elég, a második csak úgy van, benne meg a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Háztartási gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest