Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42651) rup1u5 válasza hegyipapa (#42642) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Engem csak az zavart, hogy úgy írtad le, hogy ezek a "szabályok".
És amint írtam 3 ember max két körből feltölt egy gyárat tehát nem tart reggelig. Pláne úgy nem ha 15 PHHU-s van egy sessionben mint a korábban betett képen is, mert 3-as csoportokra osztva pikk-pakk fel van töltve mindenki egy időben.

(#42643) gyugyo79:
Értem én, és jól is működik amit írsz ha sokan vagyunk de még mindig ott a kérdés hogy minek költsek el 45K-t ha egyszer ingyen is megoldható? Sajnos nem volt szerencsém az utóbbi masszív PHHU-s multizásokhoz. Úgy biztos jobban pöröghet a dolog.

Ritkán tudok mostanában felmenni és a két gyáram még mindig nem hozta ki magát nullszaldóra. Egyébként nem vészes, egyedül is meg szoktam oldani. Publicban idegenek is be szoktak segíteni aztán az eladáshoz keresek PHHU-sokat.

[ Szerkesztve ]

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#42652) gyugyo79 válasza Kiskokó (#42649) üzenetére


gyugyo79
addikt

Vannak önzőbb emberek is akik kevesebbet segítenek másoknak és inkább elvannak csinálnak mást ez is teljesen normális mindenki azt csinál amit akar csak lehet, hogy egy idő után ezt kapja visszafelé is és amikor neki kell segítség kevesebben fognak ráérni.

Ezt a kinek kivel van baja meg egy hülyeség lehet sokaknak meg veled vagy velem és másik 3-4 emberrel vannak jól el azok közül akik online vannak ha ezek közt átfedés van akkor az a minimum, hogy ez toleráljuk és szerintem akinek nem tetszik valami még mindig adott a lehetőség hogy átmenjen másik sessonbe ahol semmi se zavarja őket. De én pld. simán elvagyok a 10 x baráttal és nem foglalkozok azzal aki esetleg zavar ha meg éppen antiszociális vagyok csinálok egy üreset és megyek oda.
Senki se több vagy kevesebb a másiknál és ez egy játék ahova azért jön mindenki, hogy jól érezze magát. Semmi sem kötelező max kérések vannak és abból is egy fontos van a többiek szórakozására legyünk tekintettel.

(#42653) hegyipapa válasza rup1u5 (#42651) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Ok igazad van a harmadik pont nem szabály. Inkább tájékoztató jellegű hogy mostanában a többség így csinálja. Előfordul hogy csak eladás megy, nem nagyon mennek a lopásos töltögetések.

(#42654) Kiskokó válasza gyugyo79 (#42652) üzenetére


Kiskokó
veterán

Online "meg" beszéltük.... no comment...
Az MC Statom szerintem magáért beszél.
Az hogy nincs időm meg kedvem mindig minden pillanatban segíteni hát bocs már :D
Az hogy 4.5. embernek meg nem megyek mert nem kell a 30K hát na..

Másokkal meg nincs semmi bajom, még mindig azt mondom, csak hogy nem csoda hogy sokan vagyunk sok az új stb és szerintem aki nem volt 1 éve online én kiraknám a crewbol, vagy ha sokáig inaktív lesz szóljon be hogy ne tegyük ki.
Na de mind1.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42655) Logitech válasza Segal (#42639) üzenetére


Logitech
aktív tag

Az én eladásomnál léptél be a motoros klubbomba, 3 db repülőt kellett elvinni, és a megadott 5-5 pontra ledobni a csomagokat. Ott álltak a parton, elég közel is voltál hozzájuk, láttam a térképen, azt hittem oda is érsz valamelyikhez, de utána láttam mintha az egyik úton keringenél. Mivel ez már sokaknak volt, mi tudtuk hogy a partra hol kell lemenni, ezért értünk oda mégis hamarabb.
Nem tudom repüléssel amúgy hogy állsz, az ilyeneknél ha sokan vagyunk akkor inkább azok mennek akik nem zuhannak le az első csomaggal :)

Eladásnál a variációk:
-3 db kukásautóval 5-5 pontra
-3 db postás autóval szintén 5-5 helyre, itt a nagy sárga körben meg kell állni a kocsival, kiszállni és a kis sárga körnél letenni a csomagot
-4 db motorral vagy 1-1 helyre, ez a jobbik eset, vagy mindenkinek ugyan oda, de akkor meg kell harcolni a rendőrökkel, és csak utána mutatja meg hová kell letenni a motorokat, eközben folyamatosan visszarakja rád a körözést (érdemes megjegyezni a pontot hová kell vinni a végén a motorokat)
-1 db teherautóval kell elmenni egy megadott pontra úgy, hogy be vagy tépve és megy össze vissza az úton a teherautó, itt is érdemes megjegyezni vagy bejelölni induláskor a célpontot, mert útközben szintén rád szállnak a zsaruk, és amíg üldöznek nem mutatja a célt
-3 db helikopter a reptérről indulva 5-5 pont
-3 db hidroplán a partról indulva 5-5 pont, itt annyi a nehézség hogy nem szabad magasan repülni, ezt a bal alsó sarokban a térképen vonalak jelzik, a felső széles vonal fölé nem szabad menni, akkor elkezd csipogni hogy menj lejjebb
-eladáskor ahány ember van bent a gyárban veled együtt, annyian kapnak egy-egy hátizsákot, amit el kell vinni vagy mindenkinek ugyan azokra a pontokra és akkor meg kell várni amíg az utolsó ember is odaér és akkor mutatja a következő pontot, vagy mindenkinek máshová
-ugyan az a verzió mint az előbb, aki bent volt táskát kap, és emberekhez kell odavinni a cuccot, ezzel az irathamisítónál találkoztam, amit egyébként nem érdemes üzemeltetni, legkevesebb a haszon, és sok a macera vele

hirtelen ezek jutottak eszembe

(#42656) gyugyo79 válasza rup1u5 (#42651) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ezért írtam a végét, és hogy ez csak akkor van így ha mennek az eladások. Egyszerűen jobban megéri beállni eladásba segíteni mint tölteni hisz megkeresed a töltés árát, maximum a lelkének jobb az embernek, hogy "ingyen" volt de igazából ugye nincs ingyen mert pont ugyan úgy időt vesz el. Szigorúan nézve csak mást csinálsz. A még nagyobb különbség amikor sokan vagyunk sokszor 3-4 ember lezavarja a lényegi részét az eladásnak a többiek meg elvannak és így nézve meg még jobb is mint tölteni. Ahogy lecseng az amikor sokan vagyunk és pörög az egész már érthető, hogy az akinek nincs több milliója az szépen feltölti vagy magának vagy segítséggel a gyárát és ezzel maximalizálja a következő eladásnál a hasznát.

(#42657) Baxo89


Baxo89
tag

Mi a menete annak, hogy crew tag legyek? Elküldtem a social club csatlakozási kérelmet. Röviden bemutatkoztam itt forumon tegnap. :K

(#42658) Segal válasza Logitech (#42655) üzenetére


Segal
veterán

Megint okosabb lettem. Bár nem gondoltam hogy ennyi macera van az eladással, elsőre azt hittem simán a-ból b-be elviszel valamit és kész. Ezt hogy lehet akkor akár egyedül csinálni? 3x fordul az ember a kukásautóval, vagy nem várja meg míg összejön 3 kukásautó? Még van időm eldönteni hogy belevágjak e egyáltalán ebbe a gyárbizniszbe mert 500k GTA$-nál járok és 730 körül volt a kokaingyár ha jól emléxem tehát még van mit gyüjtögetni. Főleg ha már az első tőltésnél fizetni kell...
Mindenesetre megpróbálok ma is feljutni online-ra és több segítséget nyújtani hogy hasznotokra is váljak meg tanuljak is :))

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#42659) ProgenXL válasza Kiskokó (#42649) üzenetére


ProgenXL
őstag

"mangalica meg a knapazvalaki "
lehet nem ph-sok és nem magyarok de tiszteljük már a másikat azzal hogy a barátait nem így hívjuk. :)
Igen nekem is barátok.

Az hogy sok idegen bejön ez szerintem normális. Ezért public session. Ismerőseim akik nem ph-sok nem mondom nekik hogy bocs ne gyertek mert vonzátok a random embereket.

Az meg hogy senki sem segií szerintem erős. Este 10után persze senki nem olyan aktív már. De bármikor kellett szerintem volt segítség ha nem is azonnal.
Játék.
Béke :)

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#42660) CactuS válasza HoldChore (#42628) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

+ Baxo89: elfogadtam a jelentkezéseteket.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#42661) Kiskokó válasza ProgenXL (#42659) üzenetére


Kiskokó
veterán

Jahhj istenem, Teljesen félre értitek amit mondok. ne vegyétek már komolyan.
Csak rávagyok csodálkozva hogy sok a PHs- új Phs, más crew és még van külföldi ismerős... hogy menyien vagyunk. Ezt nem negatívum ként mondom félreértitek folyamatosan hejj!!
Durva hogy ennyien vagyunk egy közösségbe még crewon kívül is.

Az meg hogy nem segít senki csak annyi volt hogy egyik este felléptem és Senki nem volt online. 0 ember, és akor irtam hogy hejj nincs aki segítsen. :D
Ennyi :D

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42662) ProgenXL válasza Kiskokó (#42661) üzenetére


ProgenXL
őstag

Semmi gond persze. De ezt le akartam írni főleg az elejét. Jobb most tisztázni. : D
Holnap hamarabb leszek aztán kirámoljuk a gyáradat. Téged pedig összekötözve bezárunk. :DD
peace :P

Gunner for life

(#42663) htc07 válasza hegyipapa (#42634) üzenetére


htc07
addikt

tegnap én vittem el a kocsid és írtam is hogy bocsi de nem tud járni a vizen, megtapasztaltam. :B

(#42664) Kiskokó válasza ProgenXL (#42662) üzenetére


Kiskokó
veterán

Onnan indult ez az egész Suska hogy Online beszélgettünk mikor voltak már jó páran, hogy már azt se tudom ki kicsoda :D aztan én szeretek mindenkit kicsit "elhelyezni" főbbkép korban, vagy bármi, a régiekkel sokat dumaltunk már sok témáról kicsit már ismerjük egymást, most meg csak kapkodom a fejem.
Aztán amikor meg bekérdezek akkor meg jön az hogy Szabi társkeresőset játszik :D
Na innen ez az egész :D
Most üres vagyok majd meglátjuk holnap hogy telik be. Bár holnap csak 10 után leszek, megyek munka után asszonyhoz.
Na végre megnéztük pontosan 2200 körül van az MC pontom de azóta voltam fent már 1-2 órát. :D

Örülök hogy Hegyi meg Toma is bejött az életbe és nem csak a PS -t játszák "singlbe 4en" :D hehe

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42665) hegyipapa válasza Kiskokó (#42664) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Elmúlt napokban nagyon beindult az esti játék, meglepően sokan vagyunk :) Ez tök jó, egyre több ùjonc is csatlakozik, és részt vesz az esti PH session-be. Ma este is frankó volt, és egész jól sikerül idegenenket távol tartani. Erre azt mondom igazi csapatjáték ami mostanában van ;)

(#42666) hegyipapa válasza htc07 (#42663) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Nem baj hogy elivitted, csak én nem láttam hogy írtál, no problem :) Korrekt hogy leírtad.

(#42667) gabo91


gabo91
aktív tag

Ha már ilyen sokan vagyunk mostanság... Nèhány ötlet, várom a véleményeteket.
Félig meddig loptam Szabi gondolatát, meg tivább gondoltam. Mit szólnátok ilyen kis csapat èpítő esemèny/programhoz? Gyakorlatilag minden este sorba eladunk mindenkinek (néha töltünk) ami tök jó,mert sokan vagyunk van hangulat. De hogy kicsit monoton lesz. Szabinak hètfőn este volt egy ötlete hogy találkozzunk, gyüljünk össze, amiből nem lett semmi (ha jól olvastam)
Alapjában ez egy sandbox játèk, millió lehetősèggel, lehetne kicsit közösen ökörködni a "kötelező" "napi rutin" eladásokon kívül. Gondolok akár arra, hogy egy MC -be begyülni valamikor, ès kötelèkbe kicsit motrozni. Vagy szervezni autós találkozót valahol. 10-20 ember odagyülne driftelgetni. Lehetne akár garázslátogatást szervezni a kezdő kollègák számára, megmutatni a gèpparkot. Vagy 2 csoportba CEO vipwork hajó vèdès-támadás. Többsègnek nem tètel az a 30k de jobb lenne, mint egy eladásnál 3 dolgozik 6 meg csak vár... ... Stb stb. Vèlemèny? (Sorry a hibákèrt, telórol...)

(#42668) hegyipapa válasza gabo91 (#42667) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Felőlem csinálhatunk csoport képet autós talit rajtam nem múlik :) Garázslátogatásról és autók kipróbálásáról csak annyit. aki megkér rá azt az illetőt szívesen behívom a garázsaimba és kipróbálhatja az autóimat amelyiket csak ki akarja próbálni. Te Gabo, és Daweee meg Atish, már jártatok nálam, és kipróbálhattatok pár autót ami szimpatikus volt nektek :).

(#42669) Benir8 válasza gabo91 (#42667) üzenetére


Benir8
senior tag

Jó ötlet, csinálhatjuk ilyen eseményt, csoportot. :K

(#42670) #81556480


#81556480
törölt tag

És crew deathmatch? :D

(#42671) Segal válasza gabo91 (#42667) üzenetére


Segal
veterán

Felőlem is lehet. Bár tegnap így is sok újdonság volt számomra. Először voltam gyárba, csináltam kukásautós, postáskocsis és repcsis eladós küldetést tehát sokat tanultam. Ja meg az autó lehívást :B Tiszta szégyen hogy 140 esként még ezt sem tudtam...
Nálam is ki lehet próbálni az autókat ha valakinek valamelyik autóm megtetszik, majd minden nap más autóval érkezem hogy lássátok a gépparkot. Amúgy arra van beállítva hogy a barát használhatja tehát csak beszálsz és mész vele max szólj. Mivel hunsegal a rendszám egyértelmű hogy az enyém :DDD

Viszont olyan kérdésem lenne hogy amikor elad valaki akkor az mennyit keres abba a körbe? Csak mert láttam a gyárakba hogy ilyen 90k-tól 200k-ig volt a pénz most ez az összeg osztódik 4-5-6 felé attól függően mennyien csináljuk a küldetést? Én is tegnap tizenezertől 40k-ig kaptam a melókért ami azt támasztja alá hogy az eladó sem kereshet sokkal többet. Csak mert hamarosan tudnék venni gyárat de ha minden körbe csak 20-40k-t kereshetnék vele vagy picit többet (mint eladó) mert a többi pénz megy a segítőknek akkor nem látom értelmét 600-700k-t kiadni egy gyárért mert akkor inkább segítek nektek és ugyanúgy megkeresem a körbe a 20-40k-t és a 600-700k gyárba fektetett pénzem is megmarad... Ezt egy gyártulajdonos legyen szives fejtse már ki %-osan lebontva. Előre is köszi.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#42672) morfondőr válasza Segal (#42671) üzenetére


morfondőr
őstag

Akié a gyár, az annyit kap, emennyit látsz kiírva, amikor belépsz, sőt még többet is, mert van alap eladás és drágább is, ha távolabbra akarod vinni (választható). A segítők pluszt kapnak a segítségért, nem az eladás ára osztódik!

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#42673) CactuS válasza Segal (#42671) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nem egészen. Az alkalmazottak fizetése még nem tisztázott, de jelenleg ilyen formula van rá az okosok szerint:

10%-a az eladási értéknek + idő bónusz + küldetés alapfizetése.

A gyárak termelése kimaxolva, ideális esetben:

$466/min Forged Documents
$525/min Weed
$612/min Counterfeit Cash
$661/min Meth
$933/min Coke

Akciók nélküli max. supply-os eladások:

Document Forgery Office - $126,000
Weed Farm - $252,000
Counterfeit Cash Factory - $294,000
Methamphetamine Lab - $357,000
Cocaine Lockup - $420,000

A fenti lista miatt szokták javasolni, hogy csak Coke + Meth lab legyen.

Ezt már többször leírtam, de legyen itt még egyszer: a legjobb pénzforrás időarányosan még mindig a PS Heist (főleg a disconnect trükkel), de ott fix 4 ember kell + monoton. Minden más utána jön.

A gyár ettől függetlenül megéri, érdemes befektetni a fentiek alapján.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#42674) Segal válasza CactuS (#42673) üzenetére


Segal
veterán

Szerintem a mission is jó pénzforrás readásul ott nincs olyan hogy belefutsz egy retardáltba aki az utolsó pillanatba csinál valami olyasmit amitől a biztosnak látszó küldetés nem sikerül és ott még az sincs hogy kilép valaki mert ettól még megy tovább a küldetés. Readásul az akár egyedül is csinálható még 3 másik emberre sem kell várni. Igaz az is rohadt monoton tud lenni.
Nálam a biztos dolog a napi minimum 1 autó eladás annál tényleg nincs gyorsabb pénzszerzés, utána a heist mert az mindig van dögivelés végül a mission (a fekete hátteres). A dupla xp és GTA$ dollárost max akkor ha élvezhető. Múltkor pl az angyalos-ördögös az piszok jó volt de most ez a tronos hát bementem pár körre de inkább hagyjuk... De ez az esti segítés is jónak tűnik, lehjet vele keresni is még a társaság is jó :)

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#42675) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Tudom hogy sokan már el is felejtették de én most tolom a story részét a játéknak.
Viszont most egy olyan gondom lenne hogy egyik karakternek nincs küldije, mindegyiknek csak egy nagy B (Federal Investigation Bureau) van, viszont bármelyikkel odamegyek, azt mondja hogy menjek vissza később..
No osztán mit kéne itten csinálnom?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42676) Benir8 válasza Sirandrish (#42675) üzenetére


Benir8
senior tag

Ha jól emlékszem ez van kicsit messze a várostól lent a parton kikötőben van? Hajnalba kell oda menned akkor indul a küldetés.

(#42677) Kiskokó válasza gabo91 (#42667) üzenetére


Kiskokó
veterán

Jaja , mi néhaazé Dawel vagy tegnap Dokival azért munka előtt vagy után szórakoztunk kicsit, mert már télleg kezd kicsit uncsi lenni az elad elad elad, disband, join, elad elad, disband, join, elad , disband, join... :D

Amit Laci mond se hülyeség :D jó pár hónapja én is mondtam már itt hogy egy nagy Crewos öldöklést is belehetne tolni DM erejéig aztán senki nem sértődik meg ha lelőtték haha.

hegyi : nálam is jártak már páran, dawe, gabo, kele, atish, doki, meg még biztos volt más is ?
Na majd a te garázsodba egyszer én is benézek :)

Most nézegettem vissza mikor kezdtem az online-t. Fél éve játszok már lvl11 ként kezdtem :D
Egyszerre kezdtük majdnem Dawee-el :D

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42678) ProgenXL válasza Kiskokó (#42677) üzenetére


ProgenXL
őstag

DM vagy LTS esetleg más adversary mod. Vannak jó pályák. Oda mindenki beférne.

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#42679) Sirandrish válasza Benir8 (#42676) üzenetére


Sirandrish
legenda

Az lesz az..nah odamegyek akkor 3-4 között, megnézem :R

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42680) Segal válasza Sirandrish (#42679) üzenetére


Segal
veterán

Nem tudom volt e már de lesz egyszer egy olyan is hogy csak 4 darab kis h betű látszik majd az előkészítős meló de elsőre simán mellékküldetésnek lehet hinni.
Plusz ami még megsz*patott anno (még angolul) az a tűzoltó autó lopás utáni feladat.
Viszont mindenképp játszd végig mert jó a sztori.

Nekem csak Trevot szerelmi szála volt csalódás. Valahogy abszolute nem vártam attól a karaktertől ilyesmit...

[ Szerkesztve ]

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#42681) Sirandrish válasza Segal (#42680) üzenetére


Sirandrish
legenda

Minden kis mellékküldit is megcsinálok, szóval azzal nem lett volna gond. Egyébként az volt amit a kolléga mondott...hajnal 3 után mentem oda és már indult is a buli :)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42682) Benir8 válasza Sirandrish (#42681) üzenetére


Benir8
senior tag

Szuper, akkor jól emlékeztem, mert én is ezzel szenvedtem több percet. :D

(#42683) Plata válasza CactuS (#42673) üzenetére


Plata
félisten

Cactus én 350 ezret kaptam majdnem 4 csíkos pénz hamisítónál.
Vagyis konkrétan nem 350 ezret hanem vagy 357 vagy 358 ezret,de erre már nem annyira emlékszem.
Akik segítettek olyan 40 ezer körül kaptak asszem.

(#42684) #81556480 válasza Kiskokó (#42677) üzenetére


#81556480
törölt tag

Egy alapvetően lövöldözős játékban ( a ív multiba szinte csak egymast gyilkoló jatekmodok voltak) tiszta vicc hogy szinte kihal a dm es tdm. Ha meg valakit kinyirsz az besértődik. Egy GTA-ban. Epic mi fordulatot vett. Dehat csak a valóságot tükrözi: Öltözködés buzibbnal buzibb hajú karakterek, penzkoltes... :D

[ Szerkesztve ]

(#42685) bryant56 válasza Plata (#42683) üzenetére


bryant56
aktív tag

"There is also a bonus for selling with other people in the session. Currently it is estimated that this # is ~5% per person."

Vagyis bónuszt kapsz, mint ceo eladásnál.

Forrás

(#42686) Kelecar


Kelecar
aktív tag

Valakinek működik az iFruit appban az LSC androidon?

(#42687) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Lehet volt már téma

Új motorral bővült a GTA Online kínálata

Gunner for life

(#42688) zozyk válasza Kelecar (#42686) üzenetére


zozyk
addikt

Igen. Működik

(#42689) Kiskokó válasza bryant56 (#42685) üzenetére


Kiskokó
veterán

Én nagyjából tapasztalatom szerint úgy számoltam hogy 3-4K $ / Fő !
Ez tuti nagyjából viszont az 5% /Fő eladásnál elég soknak tűnik.
Én Bónuszt max eddig 70-80K$ kaptam összesen...
na már most ha csak a sima eladást (nem a mostani +50%osat nézed) fullos Kokonal 420K ennek 5% 21K... na viszont akkor 10-15 embernél akkor így lenne vagy 200K bónusz amit én még sose kaptam.

De franc se tudja. Eladásnál se tudni miért ad össze vissza...

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42690) gyugyo79 válasza Kelecar (#42686) üzenetére


gyugyo79
addikt

Nálam is behülyült és nem csak androidon (2 telefonon teszteltem mert először azt hittem a saját telefonomon akad valamivel), hanem a windowsos modern app (Ez is az összes win 10 -es gépemen , laptopon és tabletemen) is kilép hibával ha az LSC -be lépnék. Szerencsére nekem már az alap rendszám megvan így az a játékban az LSC -be elérhető. Mindenhol akkor lép ki amikor lekéri az adatokat az RS szervereitől.

[ Szerkesztve ]

(#42691) gabo91


gabo91
aktív tag

Okè szoval igèny lenne ilyen közös baromkodásra... Mikor? Pèntek/szombat este?

(#42692) Logitech válasza Kiskokó (#42689) üzenetére


Logitech
aktív tag

(#42693) Mike


Mike
veterán

Jézus, 284 új üzenet :)

(#42694) Mike


Mike
veterán

milyen a NAGASAKI SHOTARO? és mibe fáj?

(#42695) Benir8


Benir8
senior tag

Valaki mondjon meg a választ!
Miért van az, hogy ha belépek PH-s tagok sessionjában, pár perc múlva egy csomó tagok neve mellett "left"-et ír ki aztán egyedül maradtam a sessionba. Akár hányszor lépek ki-be valakihez mindig ez van. :F

(#42696) Plata válasza Benir8 (#42695) üzenetére


Plata
félisten

Megszakad a neted egy pillanatra és ledob.

(#42697) Benir8 válasza Plata (#42696) üzenetére


Benir8
senior tag

Köszönöm a választ. Hát ennyit tud a lassított mobilnetem, eddig jó volt ha kevesen vagyunk egy sessionba. :(

(#42698) Laraxior válasza Mike (#42694) üzenetére


Laraxior
titán

3 milliót tegyél rá félre, tuninggal, ruhával együtt kb annyiba lesz :D
Én azóta csak azzal megyek :D

- Konfig 1.0: Z790F, 14700KF, 32GB, RTX4090, Thor 1200W, 7000D, Odyssey G9 49" oled - Konfig 2.0: x299 Dark, 9980XE, 48GB, 1080HoF, EVGA 850W, Z906, S90C 77" oled

(#42699) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

Bandázunk :)

PH Autós tali kezdete remélem Sabee-nak vannak képei :)

(#42700) Bjørgersson válasza hegyipapa (#42699) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Hogy működnek ezek a PH-s sessionök? Lehet nyugisan raktárat töltögetni egymás baszogatása nélkül?

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.