Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
-
ittakary
nagyúr
válasz rup1u5 #11132 üzenetére
én kérek elnézést, hogy kritikáz mertem megfogalmazni, az - én véleményem szerint - nem túl logikus ötletedhez. Rendben, írtad hogy először kipróbálod így, és HA kevés lesz, akkor cseréled le. De őszintén szólva ez semmi más, csak a csodára várás.
Ellenben én nem akarok az lenni, aki miatt esetleg újabb két évre nem fórumozol, szóval már csak sok sikert kívánok a tesztedhez és abbahagytam az 'pofátlan okoskodást'.
-
mrhitoshi
veterán
-
Franklin
addikt
válasz rup1u5 #12076 üzenetére
Elolvastátok a cikket? Szerintem ebből egyáltalán nem derül ki, hogy "confirm"-álták volna a 6. részt. Ez inkább csak egy felvetésnek tűnik, nem bejelentésnek:
"We don’t know what GTA VI will be, but we’ve got some ideas. GTA Online is the focus right now." (Nem tudjuk milyen lenne a GTA VI, de van pár ötletünk. A GTA Online a fontos most.)
-
ittakary
nagyúr
válasz rup1u5 #12171 üzenetére
Kb, mint egy 4 magos 3930k. Olcsón sikerült hozzájutni a lap+cpu-hoz? Ha nem, akkor én biztos nem ezt vettem volna. Itt Aprón drága és régi a tudásához képest. Egy i7 4770k/4790k oda vissza veri.
Bár nem olyan vészes mégsem: 50k-ért kapni ezt a procit. annyiért belefér.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
-
Dtomka
veterán
válasz rup1u5 #12388 üzenetére
Én most láttam a hírt, mert nem egész nap a gép előtt ülök.
Nyavalyogni te szoktál...Arcodat vedd kisebbre, mert nem te fogod nekem megmondani, hogy mikor mit írhatok a fórumba!Nem kötelező hozzászólni, de ha már megtetted okoska akkor válaszolhattál volna is a feltett kérdésre.(#12390) steeel35
Már mért tenném, én nem kezdtem a kötekedést....nem szóltam be senkinek.Gondoltam, van biztos infó,de nem fogok neked sem magyarázkodni.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz rup1u5 #12698 üzenetére
Ez azért van, mert a fiók "örökre" ahhoz a régióhoz lesz kötve, ahol létrehoztad és/vagy először vásároltál Steam Store-ból. Ha tartósan a UK-ban élsz, akkor érdemes lenne megírnod a Steam Support-nak ezt, és hogy ezentúl UK Store-ban szeretnél vásárolni. Árak szempontjából is kicsit jobban járnál!
-
( V )
veterán
válasz rup1u5 #12720 üzenetére
mégegyszer: nem a technikai oldala lenne bonyolult hanem ilyen hülyén van leszabályozva adózásilag / EU -> ezért vannak régiók ezért nem vásárolhatsz akárhonnét és mivel nem egy visszaélés volt már a saját lokáció megválasztással uh ezért nem lehet bemondásra megadni.
egyébiránt steam kulcsot máshol is tudsz venni ha ez probléma lenne (eg. Enhanced Steam bővítmény) - én is lelkes használója vagyok
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
őstag
válasz rup1u5 #12979 üzenetére
Akkor csalódni fogsz, árkádabb lett, ami a közízlésnek jobban megfelel (volt olyan kollégám, aki pont az autóvezetés miatt nem GTA IV-ezett), mi meg max húzzuk egy picit a szájunkat. Anno PS3-on belement pár hónap nekem, meg lehet szokni.
A törést nem butábbnak mondanám a IV-nél, mert 100x többféleképp és részletesebben lehet széttörni a kocsit, csak jóval lassabban sérül.
De gondolom majd ehhez is lesz realistic damage mod, a kérdés, hogy a multiba ezeket mennyire engedik, tippre semennyireJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
gyimger
őstag
válasz rup1u5 #12979 üzenetére
Ez a gravitáció, vagyis annak hiánya engem is zavar. Pár youtube-fiók ezekre az idióta "stuntokra" van kihegyezve, de ez engem valamiért inkább zavar, mint szórakoztat. Lenne ám hiszti, ha kijavítanák.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest