Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42901) Mike válasza Bjørgersson (#42852) üzenetére


Mike
veterán

lövésem nincs mi a story vége, de nem is akarom előre tudni
A GTA SA-t 7 év alatt fejeztem be

(#42899) CactuS
ej de rigid feltételek

uhh tényleg, elfelejtettem köszönni itt a fórumon is, Szaasztok! :D

Lax
"Mert volt olyan hogy a klubtulaj otthon verte a f*szát amíg az emberei dolgoztak...."
úgy kell azt
a melósok dolga, hogy dolgozzanak :D

[ Szerkesztve ]

(#42902) Kiskokó válasza gyugyo79 (#42896) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ja persze, nekem se az új emberekkel van baj. Szimplán azzal hogy SOK az új és ezért elszabadul néha a pokol.
Például kifejezetten szimpatikus az újak közül is pár ember (akikkel már tudtam kicsit beszélgetni is, én is ilyen "lelkizős féle vagyok szeretem megismerni akivel játszok"

Akiket hirtelen tudnék mondani pozitívnak újak közül : hunsegal , bad-man-hun (asszem igy írja), barany, racka_hun, puffin, zozyk
sőt van nem PH-s is aki normális : Hunpela, illetve még valaki csak nem ugrik be a neve

Ja, persze hát úgy vagyok vele hogy amikor AFK- vagyok általában már mindenki lép a Sessionből mert kezd megtelni, vagy ha úgy vagyok fent akkor meg csak fellépek és kész, de persze ritkán előfordulhat, hogy úgy vagyok fent AFK hogy ott vagytok. Elnézést.

To all :

Segíteni is megpróbálok mindenkinek ahogy csak tudok és időm engedi még ha sokszor úgy is tűnik hogy, mindig lelépek a meló elől :D Főleg viszont azoknak aki nekem is, csak sokszor mire felmegyek este is már kész van mindenki vagy már azok fent sincsenek akik nekem segítettek.
Nekem nagyrészben 5-6 óra felé mikor végzek munkába megy is az eladás mert akkor Fullon van, de sajna 7-8 ig tudok csak lenni és 10 után vagyok újra.

Nagyon ritka hogy összejön a csapat egy kis ökörködésre meg gyorsulgatásra vagy valami, aztán ha olyan van akkor talán nem szaladok rögtön segíteni (de mivel ez ritka ezért általában megyek)

Ja igen és amúgy tegnap én is lestem hogy a phaszkivan csávó megint ott volt a sessionbe kérdeztem is hogy most wat? :D

Segal : A meth igaz lassabb meg supply igényesebb de 2.legtöbbet hozó gyár, a pénzhamisítót érdemes még megvenni amúgy esetleg 3.nak de első mindenképp a Kokós.
CEO : sehogy se éri meg, akinek nincs pénze MC-re az inkább PS-ezzen pár napot sztem. de pár ládákkal szaladgálni meg eladogatni a semmi pénzért.. a ládák eladási ára amúgy is kb 30Ládánál kezd kimaxolódni... azt nagyjából még egyedül is el lehet adni!

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42903) Plata válasza Laraxior (#42898) üzenetére


Plata
félisten

Helikopteres és repülős eladásnál azért a több ember jobb.
Ha ketten vagytok heliben repülőben az egyik dobálja a cuccot a másik meg csak vezet.
Legalább is mikor segítettem nektek ilyenben szerintem jó volt hogy voltunk sokan.
Én peches vagyok,nekem mindig postás autós eladás jut. :DDD

(#42904) Mike válasza CactuS (#42899) üzenetére


Mike
veterán

De igazad van abban, hogy nem kell ezt túlkomplikálni. Én pl még senkit nem töröltem barátlistáról. Igaz nem is második életem a GTA, jól elvagyok akiknek az elején egy picit segítettem az elején az indulásnál, meg pár emberrel, akik éjjel játszanak, aztán ennyi.

(#42890) gabo91
azért az szép lenne, hogy meg kell kérnem hegyipapát vagy téged ha belépek a publicotokba, hogy ugyan ne basszatok már ki. mindenkinek agyára ment a pénzhajhászás? Az MC nem egyéb mint egy lótifuti sofőrmeló.

[ Szerkesztve ]

(#42905) Mike válasza #92888064 (#42885) üzenetére


Mike
veterán

majd küldizhetnénk újra ha lesz időm éjjelente, szerettem azokat :D

segítés, enm segtés kérdéskör
ezért jó, ha az embernek van tesója :D

[ Szerkesztve ]

(#42906) Mike válasza Mike (#42905) üzenetére


Mike
veterán

és még egy dolog. ha már eldöntöttem, hogy valakinek segítek, nem várok cserébe semmit. nem vagyok méricskélő tipus, aki dekára méri a dolgokat. igaz csak pár emberrel szoktam játszani. az is igaz, hogy szoktak hívni heistre, és nem szoktam érte cserébe adni semmit, most, hogy így belegondolok. lenne valami elvárás felém emiatt? sokszor csak ülök a kocsiban :)

(most jön majd a duma, hogy írjam már egybe a hsz-eimet :)

[ Szerkesztve ]

(#42907) Plata válasza Mike (#42906) üzenetére


Plata
félisten

Most az a duma jön hogy túl sok e betűt használsz,ezért feljelentelek a modiknál e betű mérgezésért. :DDD

(#42908) hegyipapa válasza Mike (#42904) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Mike ha jól tudom barátom vagy, és már játszottunk is együtt, barátokat nem szoktunk kibaszni csak úgy, és törölni sem :) Legalábbis én.

(#42909) Mike válasza hegyipapa (#42908) üzenetére


Mike
veterán

köszi hegyipapa

Plata, naja :D

(#42910) ProgenXL válasza Plata (#42907) üzenetére


ProgenXL
őstag

Azt majd az adminok eldöntik. :D

Gunner for life

(#42911) Laraxior


Laraxior
titán

Nem lehet átállítani a játék nyelvezetét? Ha igen akkor hol? :R

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#42912) Kiskokó válasza Mike (#42906) üzenetére


Kiskokó
veterán

Hát igen, velem is előfordult már hogy fellépek és nem ér rá senki segíteni, pedig vannak egy MC be 7-8an és akkor mivan? várok vagy eladom mással vagy csatlakozok máshoz akinek szintén kell help.

Sőt én bármikor hívok segíteni bárkit is mindig hozzáteszem, hogy persze csak ha van kedve meg ideje mert nem muszáj. Persze ennek ellenére nem egyszer volt már aki maradt segíteni és utána ment aludni.
Ez csak egy játék, ha épp nincs kedve vagy megy el aki ott van akkor ez van, én még ezt sose jegyeztem meg hogy valaki épp nem segít és miért nem.

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42913) Hunbeast87 válasza Laraxior (#42911) üzenetére


Hunbeast87
senior tag

Gondolom ez attól függően változik, hogy milyen nyelvre szeretnéd átállítani: [link]

Más: Most már jó lenne újra felnézni hozzátok egy kicsit, de az Overwatch "sajnos" beszippantott, Diablo 3-ban hajtani kell a Seaon rewardokért... :DDD

http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/

(#42914) gyugyo79 válasza Triathlete (#42894) üzenetére


gyugyo79
addikt

A legfontosabb, hogy olyat csinálj amit szeretsz, szóval nem biztos, hogy a megéri a jó irány mivel ez elsősorban játék. Az a baj, hogy én nem tudom 9 ládánál eléri e már az eladott láda értéke azt amit 16 -nál fizet. Az biztos, hogy a ládák számával arányosan nő az is amit kapunk értük.
Nagy raktárnál ez kb. 111 ládánál $20,000/láda 56 ládánál $18,000/láda 22 ládánál 15,500/láda. De mivel neked egy kicsi raktárad van a max. az 15,250/láda ha tele van 9 -nél nem tudom mennyi de talán ott csak 15,000 még. Mindegy 15,250 -el számolva :

-Vétel:9x$6000=$54,000
-Eladás:$137,250
-Profit: $83,250

Ez ha úgy nézem, hogy 3 kör még talán nem volna rossz (meg kevésszer kell a 3 láda miatt 3 kört fordulni) de még ott van az eladás is...
Én egyedül amúgy is jobb szerettem 2-sével venni a ládákat mert ugye amikor egy körbe be lehet vinni az ok de amikor 3 ládáért kell 3 mat fordulni vagy kimenni a tengerre értük az időbe elvitte amit az egy körnél nyertem.

Én azt is megnézném mennyi idő alatt vagyok meg kb. egy ilyen körrel és azt is, hogy ha misson -ket csinálok abból mennyi jön szerintem ezt a $83,000 -et össze lehet úgy is szedni ugyan annyi idő alatt.Persze ott is tudni kell melyik fizet jól és lehet egyedül is könnyen megcsinálni mert ok, hogy az összes 1 -dül is inditható megcsinálható egyedül csak van amit szenvedés. Viszont egyszer amúgy is jó móka végigcsinálni és meg kell jegyezni azt ami tetszett és azokat megismételni.

Azt is nézd meg mindig, hogy biztos nem indítható e ViP Work mert tényleg van, hogy bugos de sokszor megy azért. Szóval elvileg a MC -s eladás lopás eventeknek nem kellene lockolni a CEO -s VIP Work -ot. Max az MC -s hasonló eventeknek de olyat nem is tudom szokott e valaki indítani .

De mostanában van sok olyan még aki most kezdte szerintem össze is tudnátok beszélni 1-2 heistet.
Ha le van beszélve a kezdő időpont és nem 10-20 perceket kell várni (A heist setup képernyőt nézegetve), hogy össze jöjjön a csapat a legjobb dolog a kezdő tőke megszerzésére.
Főleg ha előre le van beszélve én is megyek segíteni nagyon szívesen míg ha telefonra jön invite talán 1-2 embernek nyomok rá gondolkodás nélkül és arra is csak akkor ha épp nem csinálunk másokkal semmit ami elég ritka.

(#42915) Segal válasza Kiskokó (#42902) üzenetére


Segal
veterán

Koszi a pozitiv ertekelest!
Jelenleg biztos nem veszek uj gyarat mert tegnap beinditottam a mariska gyarat (a koko es meth utan harmadiknak) es igy mar 3 fele kell majd figyelni es azert nem szeretnek csak az MC-nek elni GTA-ba de ha valamikor egy negyedik beszerzese lesz a cel akkor az a penzhamisito lesz:)

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#42916) ProgenXL válasza Segal (#42915) üzenetére


ProgenXL
őstag

3 gyár bőven elég. Ne is akarj többet szerintem. A pénz hamisító még egész jól fizet.
Az irat hamisító viszont nem éri meg.

Nekem megvan mind az 5. Abból az irat hamisító zárva. A mariska meg a pénz hamisító bebugolt. Ami annyit tesz hogy nem fogy a supply de viszont ugyanúgy termel. :D

A kokain nagyon jól termel, viszont a meth-ez túl sokk supply kell..

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#42917) Triathlete válasza gyugyo79 (#42914) üzenetére


Triathlete
senior tag

Köszönöm szépen a választ Gyugyo!

Igen a CEO határozottan tetszik. Még így is, hogy kicsiben tolom. Lenne kedvem nagy raktárhoz de az megint pénz. Mission alatt VIP Worket értesz? Headhunter tetszett. Azok is mókásak de a ládázás határozottan jobban tetszik. Rápróbálok majd este, lehet tényleg bugos.

A 16 ládát egyedül nem tudok eladni ez holtbiztos, mert írja a gép, hogy még egy ember kell. Viszont közel 200.000$ értéke van. 8 ládának meg majdnem pont a fele. Ezért nem akartam senkit ezzel feltartani azért a plusz 4000$-ért, hogy segítséget kérek. A mennyiségre visszatérve láttam, hogy többen írtátok már chaten, hogy ekkora mennyiséget egyedül is megoldotok. Ez csak blöff vagy van valami feltétel amit teljesíteni kell hozzá? Esetleg bővíteni a jármű kapacitását?

A PS heist nekem tökéletes lenne (vagy bármilyen más is), ha van jelentkező. Este 21:35-21:45 közötti indulással részemről mehet is.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#42918) L-e-f-i-e válasza Kiskokó (#42912) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Egyetértek, nem kell annyira túlizgulni a dolgot, persze mindenki szeretné eladni a sajátját és azért sorra is szokott kerülni előbb utóbb.. :)

Nekem is volt eddig mindig segítség és én is szívesen segítettem, ahol tudtam, persze van hogy nem tud az ember aktív lenni folyamatosan, és ha pont úgy jön ki, hogy sokaknak van egyszerre eladni való akkor néha várni kell de bumm azért az nem a világ vége..:)

Én még ugye nemrég kezdtem a gyárazást és nagyon sok segítséget kaptam még feltöltésben is, tegnap pl egyik gyáramba (a kettő közül) már vettem alapanyagot mert már nem akartam oda is segítséget kérni, meg nem is tudtam volna úgy figyelni a játékra épp. Pedig jöttetek volna és ez azért nagyon jólesett. :B

Nekem van 2 külföldi ismerősöm akik néha rám csatlakoznak egyikük ritkábban az időzónák miatt..de tudják már mi a szitu a ph sessionokban nem is szoktak durvulni. :)

Mondjuk Knapo eléggé bolond és mondtam már neki hogy az, hogy velem szokott hülyéskedni meg hogy szívatjuk egymást szinte állandóan.. az egymás között belefér, de a többiekbe ne kössön bele mert az nem ugyanaz. :P Viszont jó volt látni tegnap, hogy ő is segített az eladásokban. :)

=^-^=

(#42919) Segal válasza ProgenXL (#42916) üzenetére


Segal
veterán

Egyelore marad a 3 de akkor a penzhamisito lesz a 4. ha aktualissa valik. Viszont kozel sem tokeletes az angolom (ertsd kb -1:) ) igy irjatok mar meg legyszives melyik a penzhamisito neve angolul. Koszonom.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#42920) bryant56 válasza Segal (#42919) üzenetére


bryant56
aktív tag

Counterfeit Cash Factory

(#42921) gyugyo79 válasza Triathlete (#42917) üzenetére


gyugyo79
addikt

A gép csak figyelmeztet én 42 láda alatt nem is adtam el és csak egyedül adtam el mindent. (De ezzel nem azt mondom, hogy így csináld csak esetleg majd próbáld ki) Szerintem egyedül könnyebb eladni mint az MC -t üres sessonbe ahol nem támadnak csak az npck vagy csak én voltam baromi szerencsés nagyon sokszor ...
A misson alatt ezekre gondoltam. Indítani úgy lehet, hogy ESC ->Online->Jobs->Rockstar Created ->Missions -> kiválasztasz egyet vagy végig csinálod őket ABC sorrendben ( Én ezt tettem mondjuk a szintem miatt amit utána oldott fel azokra vissza kellet térni de én nagyon alacsony szinten elkezdtem ezeket).

[ Szerkesztve ]

(#42922) gyugyo79


gyugyo79
addikt

Ez a Meth-be sok supply kell részt nem értem sokan írjátok viszont nekem amíg nem lett bugos ugyan úgy 2 rendelésből lett tele mint a többi sőt nekem az összes gyárra ez volt igaz. Tehát ha 0-án állt tele vettem 2 szer és tele lett a gyár akkor ugye supply megint 0-án ilyenkor rendeltem megint suppyt vagy eladáskor még az eladás indítása előtt. Soha egyikbe se maradt supply és soha egyikbe se kellet + ba venni mindig igaz volt hogy 10 egység supply 5 egység vagyis tele gyár. Nálatok a többi is össze vissza működik ?

(#42923) ProgenXL válasza gyugyo79 (#42922) üzenetére


ProgenXL
őstag

Meth-be 10egység supply 4egység product volt. Vagyis 5supply 2egységet termelt.

Gunner for life

(#42924) Kiskokó


Kiskokó
veterán

Aki akar Join rám bugos a session garantáltan üres !

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42925) Kiskokó válasza ProgenXL (#42916) üzenetére


Kiskokó
veterán

viszont a meth-ez túl sokk supply kell..

nekem meg pont az bugolt be :D hehe
Nekem sincs teli 2 teli töltésből a Meth még a koko igen

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42926) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

Mai apró tett a PH Crew tagok nyugodtabb játszásáért, avagy reméljük egy gonddal kevesebb :)

Mint tudjátok van egy nem PH-s magyar (Phaszkivan) aki pár PH játékost nem igazán hagyott játszani illetve nem korrekt módon viselkedett, finoman fogalmazva. Tudomásunk jutott hogy egy PH tagnak a barátja, nem fogom az illetőt megnevezni, rendes segítőkész játékos. Megkértük őt, hogy törölje számunkra nem kedvelt barátját, ő ezt meg is tette, nagyon korrekt módon. Most már ő rajta keresztül sem fog kapcsolódni hozzánk :)

(#42927) MutantZombie válasza hegyipapa (#42875) üzenetére


MutantZombie
tag

Helló!

Köszi az invitálást, majd igyekszem.

Apropó. A kommunikáció amúgy milyen formában zajlik játékon belül?

Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!

(#42928) ProgenXL válasza MutantZombie (#42927) üzenetére


ProgenXL
őstag

Nagyrészt sima chat. Nem mindig a játékra figyelünk, sok az új akik szintén írnak, többségben este játszunk amikor alapból jó a csend.. stb

Gunner for life

(#42929) Bjørgersson válasza ProgenXL (#42928) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Miért nem csináltok egy Discord szervert? Tök ingyen van. :)

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#42930) ProgenXL válasza Bjørgersson (#42929) üzenetére


ProgenXL
őstag

Nekem megfelel a jelenlegi helyzet. Nem panaszkodott senki eddig. De köszi. Ha kelleni fog jelzem. :)

Gunner for life

(#42931) morfondőr válasza Bjørgersson (#42929) üzenetére


morfondőr
őstag

Már van Discord, de csak néhányan használjuk. Nyugodtan jöjjön akit érdekel: [link]

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#42932) Bjørgersson válasza morfondőr (#42931) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Akkor nem mondtam semmit. :)

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#42933) Puma K válasza Bjørgersson (#42852) üzenetére


Puma K
veterán

Attól még, hogy 3 éve jelent meg a játék nem jelent semmit. Vannak akik most játsszák először...

Én sem játszottam még ki és én is örülnék ha nem lenne szét spoilerezve a játék adott részei és egyben a vége sem.

Spoiler gombot kéretik használni: [link]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#42934) vhw


vhw
addikt

Másfél évet "vártam" a játékra pc-n, mire rászántam az összeget pár napja.
Ezalatt nem néztem be a játék fórumaira, nem néztem róla videókat (traileren kívül). Nem olvastam még teszteket se, pár rövid steames véleményen kívül stb.

Így lehet elkerülni a spoilert, nem spoiler gombokkal...

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#42935) Logitech válasza hegyipapa (#42926) üzenetére


Logitech
aktív tag

Még visszatért kísérteni egy 3. haverjuk által. Annyira kemények hogy hárman vannak a crew-ban, és 4 illetve 5 baráttal rendelkeznek. PDTE-sek eltávolítva a PHHU-sok barátlistájából.

(#42936) Plata válasza vhw (#42934) üzenetére


Plata
félisten

Aki akarja elkerüli,aki meg csak rinyálni akar miatt az úgyis megteszi. ;)

(#42937) Mike válasza Kiskokó (#42912) üzenetére


Mike
veterán

Kiskoko
upvote

(#42922) gyugyo79
nekem egy meth gyáram van, és amig játszottam vele (egy ideje az asztalit be sem kapcsoltam) más se csináltam csak hordtam bele az alapanyagot, mint valami kibaszott beszerző egy cégnél, menjél alapanagért, menjél alapanyagért, jó most hordd ki az árut. komolyan, mint valami munkahely. az a fasz állandóan telefonálgat, hogy megint kell ez, vagy kell az, menjek már, én meg nem tudok csak úgy kényelmesen autókázni mint régen, felmenni a hegyekbe, nézelődni, stb
kuruma nélkül ki sem tehetem a lábam, mert a múltkor is megszivattak a geci rendőrök.
szóval ha egyszer kitermelte amit ráköltöttem, bezárom a faszba

[ Szerkesztve ]

(#42938) gyugyo79 válasza Mike (#42937) üzenetére


gyugyo79
addikt

Erről jut eszembe egy dolog, hogy csörög akkor is az a hülye telefon ha nem kéne. Engem Lester hülye hívásai meg az azért ritkább biztosítós is sírba tesz. De amikor épp írok valamit és törli azt az nagyon idegesítő. Bármilyen trükk jöhet ahogy pld a nem fontos és már 100x halott infókról jövő Lester hívásokat lehet 0-ra redukálni és ha esetleg arra is van valami trükk, hogy ne törölje azt amit éppen írtam is nagyon megköszönöm az információt.

(#42939) Kiskokó válasza gyugyo79 (#42938) üzenetére


Kiskokó
veterán

Áhh ne is mond... legjobb mikor eladás után írnék elkezdem írni... LJT...kibaszom backspace-el elkezdek írni irom irom erre hív a madrazzo vagy ki a kurva anyám azt is kibaszom már kurva ideg vagyok beírom újra a szöveget erre hív az a narkós geci Ron vagy ki (trevor csicskása)
Na ilyenkor már majdnem a hajamat tépem...

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42940) Plata válasza Kiskokó (#42939) üzenetére


Plata
félisten

Jah az baró amikor egy rakás köcsög hív eladás után.
Valaki itt panaszkodott hogy őt többé nem hívja Simeon,hát engem minden rohadt eladás után hív az a gyökér,meg Ron Lester meg még a frász tudja ki.

(#42933) Puma K
Jah jó ha tudod hogy sztoriban a nap minden reggel felkel,sőt este le is megy.
Jah és ha nem tudnád a valóságban is fel szokott kelni a nap,mellesleg ha nem tudnád a föld kering a nap körül nem a nap a föld körül. ;)
Na és ott van még az hogy sztoriban képzeld három karakterrel is lehet játszani,sőt ez a GTA V.
Jah a legfontosabbat ki felejtettem E.T. már vagy 30 éve hazament. :D

[ Szerkesztve ]

(#42941) Kelecar válasza Kiskokó (#42902) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Tudtam, hogy engem nem szeretsz :(

(#42942) Mike válasza gyugyo79 (#42938) üzenetére


Mike
veterán

m menü, Lestert felhív, cancel heist
ha nem ez a baj, csináld meg az összes heistet és nem hív többet

Plata
Föld, Nap
ugyanis ez a nevük
az egyik egy bolygó a másik meg egy csillag
hogy téged utánozzalak

[ Szerkesztve ]

(#42943) ProgenXL válasza Plata (#42940) üzenetére


ProgenXL
őstag

Engem nem szoktak hívogatni ennyien. A CEO néha, az mc örökké.. néha az Insurance asszem meg a pegazus. Más nem.

Gunner for life

(#42944) Kiskokó válasza Kelecar (#42941) üzenetére


Kiskokó
veterán

Te azért nem vagy benne mert te nem új vagy! Igaz együtt nem rég óta játszunk de de nem friss PHHU-s vagy.

De amúgy ja... egy szerelmem van csak ő Dawee! :DDD

Tegnapi eladásban csapattuk Dawessziii-vel

Amíg én vittem a gépet ő akkora jampi volt hogy az útra landolt XD

Meg Puffinnal is pózoltunk egy sort

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42945) gyugyo79 válasza Mike (#42942) üzenetére


gyugyo79
addikt

Nem Heist miatt hív fel (Az kész van mind már egy jó ideje) hanem, hogy elmondja milyen szolgáltatásokat kérhetek tőle telefonon, sőt a többi ilyen "szolgáltató" is ezért hív fel ....
De ezzel zargat minimum 1 szer minden GTA napon. De mint olvasom akkor ez is olyan GTA -s és teljesen másképpen működik mindenkinek.

(#42946) #92888064 válasza Kiskokó (#42944) üzenetére


#92888064
törölt tag

viszonylag régóta vagyok a phhu-ban, mégis odaírtál az újakhoz (bAd-man_hun). persze a játékban péntek este találkoztunk először, amikor véletlenül bedobott hozzánk. utánad jött gabo91 is véletlenül. vagyis gondolom annyira nem véletlen, mivel próbálja a játék összedobálni az azonos crew-ban lévő embereket.

[ Szerkesztve ]

(#42947) Źşë' válasza Puma K (#42933) üzenetére


Źşë'
addikt

meg hát PC-re ugye tavaly áprilisban, szóval aki nem konzolozik annak itt hiába is az a 3 év, mert ugye ez elsősoron ill. csakis PC topic - én sem szeretem a spoilert egyébként, trónok harcában kaptam a képembe egyszer hogy mi történt az épp aktuális részbe.... épp azért nézi az ember hogy onnan tudja meg, ill azért veszi meg a játékot, játssza végig hogy saját maga élje át :K

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#42948) Kiskokó válasza #92888064 (#42946) üzenetére


Kiskokó
veterán

ahha hát azt hittem te is újabb tag vagy. De nekem Kele már régebbről is rémlett valahonnan meg hát na meg mondta ő is. őt nem szeretem! :D :P
hehe

Milyen érdekes amúgy hogy a PH crewon belül is vannak "csapatok" mint te meg akikkel te játszol és eddig nem is nagyon dobódtunk össze egy sessionbe.

Egyszer tényleg kéne már egy Rohadt nagy PHHU-s gyűlés csinálni egy dög csoportképet vagy 30emberről legalább :D

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#42949) Laraxior


Laraxior
titán

Valakinek egy eladó garázst? ;] :DD

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#42950) ProgenXL válasza Laraxior (#42949) üzenetére


ProgenXL
őstag

A garázs jöhet de azt a sok rozsdafészket takaritsd el. :DD

Gunner for life

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.