Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63260) K1LLMy53Lf válasza schawo (#63255) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

számomra (sajnos?) az, mivel nem ismerem a drágább kategóriás füleseket (fejesben van egy AKG K550-em illetve egy Bose QC25-öt "teszteltem"). Természetesen nem az a kérdés, hogy jobb-e, hanem, hogy mennyivel. Mert azért van egy 10es szorzó a két cucc ára között (ha a hivatalos, bolti árakat nézzük)

Keem1: 1more dual "rendes" ára, ha jól tudom egyébként $40 körül van, csak mikor bekerült amcsi piacra, akkor "felárazódott". De akcióban most is meg lehet venni az "eredeti" árán, csak figyelni kell. Legutoljára azt hiszem GB-n volt $38.

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.