Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63601) dudika10 válasza zümzümm (#63590) üzenetére


dudika10
veterán

A front miatt van ennyi értetlen ember mostanában a fórumon? Vagy mi a szösz?
Előbb vagy utóbb valakinek csúnyát fogok mondani, és kapok egy jó kis kényszerpihenőt, ha ez így folytatódik... :U

" Valószínű a füles korlátai a problem. "

Miért? Mondtam, hogy több lehetőség van. Miért pont a füles?
Értelmetlen szájkarate helyett inkább kipróbálhatnád amit írtam. De nem, Te inkább csak mondogatod, hogy "nem vagyok hülye".

" Az 5ből 2, néha 3 rovátkával megemelem az EQban a basszust, néha az az NÉHA, 100ból 2-3 számnál és ennyi nem több. "

Sem a 80%-nak, sem az 5-ből 2 rublikának nincs jelentése. Érted? Nincs jelentése.

" Ez hol ér fel azzal hogy 130nál vissza 1esbe? "

Te vagy a mezei user akinek gőze nincs a váltó és a motor szerepéről az autóban, most vezetsz először kéziváltós autót, és 130-nál úgy gondolod, hogy vissza lehet rakni egyesbe. Nem tudsz róla, hogy ilyet nem szabad, mert nem érted a működését, és mégis meg tudod tenni, mert a gyártó nem védekezett ez ellen. A lényeg, hogy nem tudsz róla.

"... azt akarják megmagyarázni, tudományosan is, hogy hülye vagyok ... "

Nem. Azt próbáljuk megmagyarázni, hogy tudatlan vagy és nem pedig azt, hogy hülye. Utóbbit már Te próbálod bebizonyítani.

:W

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#63602) Bici válasza Tulku (#63600) üzenetére


Bici
félisten

Én is így vagyok ezekkel a dolgokkal, de az emberek 90%-a nem hallja rosszabbnak az elrondott hangképet. Vagyis inkább jobbnak érzi a hangzást EQ használatával, mint anélkül.
Haverom marha sznob; csak nagyon-márkás füleseket vesz; B&W, Bose, stb. Ugyanakkor elektromos zenét hallgat Sony telefonról (aminek közel 1% a tranziens torzítása 32Ohm-os fülessel), és feltolja a mélyet, magasat egyaránt 7-8 dB-lel (nála nem torzít, mert a zenelejátszó szoftver magától normalizálja lefelé a szintet).
Próbáltam neki magyarázni, hogy negyed árból ötször jobb hangot ér el, de szerinte, amit én hallgatok, az nevetséges "szokol rádió".
Tök fölösleges vele vitázni.

Szerintem zümzümm kollégát sem kéne lebeszélni semmiről. Elég ha megérti azt, hogy mi itt az ő problémáján nem fogunk tudni segíteni.

[ Szerkesztve ]

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#63603) Tulku válasza Bici (#63602) üzenetére


Tulku
veterán

Én egyébként általánosságban - bár az Ő vesszőfutása kapcsán - láttam jónak megosztani tapasztalataimat.
Sokkal nagyobb erővel érvényesül a megfelelő illesztés (szinergia) mint különböző szoftveres machináció...ez általánosságban tapasztalt részemről ilyen komponensek esetén...én nem győzöm hangsúlyozni, nem stúdió technikáról beszélek....

Tkp én soha semmilyen szoftveres beállítást nem használok, ha lehetőségem van rá kikapcsolom (eq off).

(#63604) Bici válasza Tulku (#63603) üzenetére


Bici
félisten

Egyetértek. A KZ HDS1-em pár illesztékkel eléggé hideg hangú, de a megfelelő illesztékkel, sokkal mélyebbre lehet helyezni, ami által eltűnik a közép-magas tüske, és olyan szép testes (de nem túláradó) mélyeket produkál, hogy nem győzök ámulni.

Ha ugyanezt EQ-val akarnám elérni, akkor kb. 5-6 dB-t kellene emelnem 30-60Hz-ig, ami a kis membránt tuti torzításba vinné, és az eredmény sem lenne természetes.

[ Szerkesztve ]

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#63605) schawo válasza Bici (#63602) üzenetére


schawo
titán

Engem a hallgatási szokásai nem érdekelnek, elég, ha megérti, hogy ez egyáltalán nem a füles hibája. Ha ez megvolt, mehetünk tovább.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#63606) zümzümm válasza dudika10 (#63601) üzenetére


zümzümm
senior tag

Ki akartam szállni de dudika most visszarántasz köszi!!!
MOst komolyan azt akarod nekem mondani és megértetni velem, hogy ha van is EQ a lejéátszóban, akkor azt nem szabad használni? Ez most komoly? És ha feltolom maxra mindent az EQban, vagy ha csak a basszust akár egyetlen egy rublikával is, akkor az már iszonyatos melléfogás????
Még egyszer, nagyon érthetően leirom, hogy Te is megértsd! „2-3 rubrika abban az átkozott EQban”, hol ér fel azzal, hogy 130nál vissza 1esbe? Ne őrjítsetek már meg. Dobálóztok itt nekem a szélsőséges túlzott példáitokkal. Ha az EQban mindent feltolnék maxra és a hangerő is maxon lenne… na akkor érne fel ezzel a 130nál vissz 1esbe.
Elég volt kiszálltam haggyuk elég elég elég!!!!!!!!!!!!!!!

[ Szerkesztve ]

(#63607) f4lcon válasza zümzümm (#63606) üzenetére


f4lcon
őstag

mondok neked egy szemléletesebb példát, hogy jobban megértsd.
van egy poharad, tele van vízzel. te még önteni akarsz bele, és csodálkozol, hogy hiába csak egy cseppet akarsz csak beleönteni, mégis jön le a víz az oldalán! pedig csak egy cseppet akarsz bele önteni! az olyan kevés, nem is érted miért jön az oldalán a víz!! egy cseppnek mindenbe bele kellene férnie!!!44!4!!!4négy

ez nem a füles baja, nem a lejátszó baja hanem a user baja.
ilyenkor nem a terméket kell cserélni, hanem a felhasználót.

tök mindegy, hogy valójában X rubrikát vagy százalékot vagy 52/476-od százalékot tolsz, ha az a hangerővel összességében magasabbra kerül, mint a fülesed tűréshatára, akkor az recsegni fog. lényegtelen, hogy ezt a hozzáadott értéket te soknak, vagy kevésnek gondod ha pont elég ahhoz, hogy abszolút értékben sok legyen.

hogy megértsd ez miért lehet: természetesen a fülhallgatókat nem úgy tervezik, hogy minden a világon kapható lejátszó minden nyomorult kimenetét maxon elviselje. ezért nem lehet a fülhallgató gyártóját felelősségre vonni, ezért ez nem garanciális kérdés.

szimplán túlvezérled a fülest, és az nem tolerálja.

ha ezt felfogtad, akkor utána beszélgethetünk a továbbiakról, pl, hogy mit vennél helyette, vagy milyen hangot akarsz hallani, és miből.

persze azt sem árt elfogadni, hogy az EQ általában a fülhallgató és a lejátszó vélt vagy valós hibáinak kiküszöbölésére használatos, és önmagában nem javasolt csak akkor, ha más módon a kívánt hangzás nem megvalósítható.

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#63608) BigBlackDog válasza zümzümm (#63606) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Használható, de számolni kell a rosszabb hangminőséggel, esetleges hallható torzítással. Komolyabban még nem mentem bele a témába, de ha jobban belegondolok, nem annyira meglepő. Ha jól sejtem a szoftveres EQ-nál frekvenciasáv szerinti kiemelésekhez a bemenő hanghullámot ("streamet") első körben fel kellene bontani különböző frekvenciájú hullámokra (pl. fast Fourier transzformációval), amik összegeként előáll az eredeti kimeneti jel. Az így kapott különálló, frekvencia szerinti hullámok amplitúdóját módosítjuk az EQ-ban megadott beállításoknak megfelelően, majd ezeket összeadva megkapjuk az EQ-zott kimeneti jelet. Az eredeti jel elvileg előállítható véges számosságú harmonikus összegeként, de sejtésem szerint ezt csak jó, vagy kevésbé jó közelítéssel oldják meg a gyakorlatban a különböző hatékonysági okok miatt. Szerintem egy telefon szoftveres EQ-ja inkább a kevésbé jót fogja megvalósítani, így kapásból már keletkezni fog némi veszteség csak emiatt. Szóval én nem csodálkoznék a hallhatóan rosszabb eredmény miatt. :)

Persze ez csak a saját véleményem, mivel nem szakmabeli vagyok, simán megeshet, hogy erősen hiányos a tudásom ezen a téren.

[ Szerkesztve ]

(#63609) zümzümm válasza f4lcon (#63607) üzenetére


zümzümm
senior tag

„szimplán túlvezérled a fülest, és az nem tolerálja.” Én ezt elfogadtam. Fentebb ha visszaolvasod, láthatod hogy elfogadtam ezt a dolgot. Pontosabban azt hogy valószínű a füles korlátai a problem. Eddig nem találkoztam ilyesmivel. Az eddigi lejátszóim és füleseim bírták azt a kis pluszt.
„persze azt sem árt elfogadni, hogy az EQ általában a fülhallgató és a lejátszó vélt vagy valós hibáinak kiküszöbölésére használatos, és önmagában nem javasolt csak akkor, ha más módon a kívánt hangzás nem megvalósítható.” Hát igen, kb ez a helyzet!
De a poharas példával élve, ha a kiegyensúlyozott EQ már a teli poharat jelenti, akkor abból már csak elvenni lehet.

Nos, igy néz ki az EQ-m. A basszus általában a +1es szinten van, néha, az az NÉHA(100ból 2-3számnál) feltolom +2-3 szintre. Nem tudom elfogadni hogy ennyit ne bírjon.
.
.
x
x
.
- x x - -
. x x
.
.
.
.

B L M H T

(#63610) dunc válasza f4lcon (#63607) üzenetére


dunc
nagyúr

Ez egy normális érvelés!

Nekem egy kérdésem van, jelenleg egy JBL T100A t használok, szépen szól, de egy kis plusz hangerő hiányzik, jó választás volna -e a tegnap általam felhozott füles? És a pistons 3 nál miben jobb? (rock zene only :)) )
Illetve honnan tudhatom, hogy windows phoneval kompatibilis e? (hangerő gomb, felvevő)
Köszönöm a válaszokat. :))

[ Szerkesztve ]

(#63611) thingol válasza zümzümm (#63609) üzenetére


thingol
tag

Idáig olyan fülesekhez volt szerencséd, amik engedték ezt. Most belefutottál egybe, ami ezt nem engedi. Azzal, hogy 120nál váltasz vissza egyesbe csak azt próbálták szemléltetni, hogy nem nagyon adtál meg kellő mértékegységet, ezért akár ezt is jelentheti - nem direkt példa. De a végére szerintem te is beláttad, hogy nem teljesen rendeltetésszerű a használat - csak egy számodra ennyire leheletnyinek tűnő módosítást még elvártál volna. :)

Annyit tennék még hozzá, hogy a helyedben kifejezetten erre alkalmas fülest keresnék és vennék (extra igényekhez extra füles), mert egyébként ki tudja hányszor járhatsz még így.

garancia ügyben: ha mákod van, kicserélik. Ha nekiállnak gondolkozni rajta, hogy mi is a probléma, akkor valószinűleg nem fogják.

audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol

(#63612) smallmer


smallmer
őstag

Srácok,
kialakult a végleges elképzelés. az rha termékei közül fogok választani. m750i vagy t10i vagy t20i lesz a befutó, ezt még nem tudom, viszont ehhez jó minőségű zene is kellene, nem mp3. Tudtok ajánlani esetleg valami oldalt ahonnan minőségi zenéhez juthatok hozzá? köszönöm :)

(#63613) Tulku válasza smallmer (#63612) üzenetére


Tulku
veterán

T20 most ajándék erősítővel majd 5 ezerrel olcsóbb, mint ha magában vennéd...én biztosan azt választanám...

(#63614) Camembert


Camembert
tag

Sziasztok,

tudtok olyan memory foamról, ami puhább kialakítású, olyasmi, mint a Comply S400, csak olcsóbb változatban?

(#63615) xmaas válasza smallmer (#63612) üzenetére


xmaas
őstag

T20i ha telik ra ezek kozul az a legjobb .

Amugy hidd el mp3 al sincs semmi gond ha minosegi forasbol van "rippelve" 320 kbps ra ,van rengeteg zene amit csak sajnos mp3 kent lehet megszerezni azt is lehet elvezni ha rendesen van megcsinalva

Tidal,Spotify stb. jo minosegbe kuldik a zenet a keszulekben,vagy ha veglegesn akarod megvenni a szamokat arra is van rengeteg opcio apple, google stb. stb van csomo zenes uzlet

[ Szerkesztve ]

(#63616) darvinya válasza xmaas (#63615) üzenetére


darvinya
titán

T20-at telon biztosan nem fogja meghajtani.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#63617) dane


dane
senior tag

Gondoltam megosztom a ma esti tesztelgetés tapasztalatait.

A fülesek:
KZ EDR1
KZ ED9
Xiaomi Hybrid

Ezek előtt SoundMagic E10M-et használtam és akkor meg sem fordult a fejemben, hogy váltsak. Viszont sajnos tönkrement, elhallgatott az egyik fele. Ezután hosszú ideig nem volt fülesem és telefont is cseréltem (iPhone 5S --> Sony Z5C). Ezek után jöttek ezek a kínai csodák sorban de valahogy egyik sem tetszett igazán. Én személy szerint nem vagyok a szoftveres EQ híve, mert szerintem sokat torzít a hangképen, ha valamit kiemelsz akkor az valami más frekvencia tartomány rovására megy. Ennek ellenére a Sony beépített EQ-jával próbáltam elérni a kívánt hangzást.

Ma úgy gondoltam, hogy kipróbálom a füleseket más forrással és FLAC zenékkel.Szóval feltettem pár olyan zenét az iPad 4-emre, ami (szerintem) jól van kikeverve. A választásom Schiller - Greatest Hits-re és a Daft Punk - Random Access Memories-re esett.

Azt elmondhatom, hogy mindegyik fülesnek megjött a hangja, elkezdtek nagyon dinamikusan, élvezhetően szólni. Viszont csak egy füles volt amit végül a fülemben hagytam: KZ EDR1

Xiaomi Hybrid:
Ez nekem sajnos csalódás. Jelforrás ide vagy oda. Mélyek nagyon jók, közép alsó tartománya és tere rendben van de mintha lenne a frekvencia tartományban egy árok a közép felső tartománya és a magasak között. Ráadásul a magas felső tartománya erősen kiemelt és valahogy elválik ez miatt a hangképtől. Nekem ez sajnos bántja a fülem.

KZ ED9:
Ezt használtam a legtovább a Sony telefonnal. Ez egy határozott V karakter, kevésbé bántó magasakkal mint a Xiaomi. Mélyek nagyon jók. Én annyit vettem észre, hogy gyors zenéknél elvérzik. Mintha összemosná a hangokat. De amúgy szerintem ez simán odaver összességében a Xiaomi-nak még így is..

KZ EDR1:
Ezt a fülest használtam a legkevesebbet, mert kicsit sem tetszett a hangja korábban. Most viszont ez került az első helyre :) Mérsékelt magasak jellemzik, valakinek lehet hogy kevés is lehet. A mélyek nagyon jók, öblösek. A közép tartomány teljes spektruma le van fedve, ezzel sincs gond. Hosszú ideig lehet hallgatni, nincsenek bántó, sértő magasak. Olyan, mintha valami analóg jelforrást hallgatnék, mondjuk valami szalagost. Holnap tuti ezt a fülest viszem magammal, viszont kellene egy másik telefon amiben jobb a DAC mint a Sony-ban.

Extra info még, hogy mindegyik fülesen Comply T400 szivacs van.

[ Szerkesztve ]

(#63618) zümzümm válasza dane (#63617) üzenetére


zümzümm
senior tag

Ne hangoztasd hogy EQ-t használsz. A nyakadba akasztanak egy "hülye vagyok" feliratú táblát, aztán megköveznek.

(#63619) vicze válasza dane (#63617) üzenetére


vicze
félisten

Semmi baj nincs a Sony DAC-jával, viszont a Z-k tapasztalton szerint mind magas kiemelnek erősen(hogy minek így hangolja a Sony fogalmam sincs), ezért érzed a Hybrid magasát már soknak. Esetleg próbáld meg a Sony-n a füles profilokat, azok a HW(DSP) programozott kód alapján vannak EQ-zva így elég kicsi a torzítás a SW-hez képest, persze ha nem passzol a füleshez a profil lehet nem kívánt végeredménye. Elég durván más hangzás kihozható egy-egy profillal. Viszont az EQ sajnos teljesen SW marad, teljesen elrontja a hangképet.

[ Szerkesztve ]

(#63620) bebe159


bebe159
aktív tag

Sziasztok! Még anno a Ti tanácsotokra ruháztam be első "komolyabb" (számomra komolyabb, mert nem 2-3k volt) fülesemre a vsd3s-re. Egész jól szól, a kábele megtört, de azt cseréltem már azóta. :)
Gondolkodtam bluetooth headset vásárlásán, és itt szeretném kérni a tanácsotokat újra. A napokban veszek új telefont (Xiaomi Redmi Note 3 Pro), ezzel használnám majd. Olyat szeretnék, amibe bele tudom dugni a vsd3s-t és mikrofonos (de gondolom ez nem meglepő, ha headset kell :DDD ). Örülnék, ha tudnék hangerőt szabályozni és számot váltani vele, és ha látnám rajta a töltöttséget (mint pl. a sony mh-100-nál), de ha ez nagy felárral jár, akkor lemondok róla. Nagyot rontana a hangminőségen a bluetooth kapcsolat? Volt régen Sony mh-100 headsetem, meg voltam vele elégedve, volt valami kínai cucc is, az sem volt rossz, és van egy nokia bt headsetem is, de azt hanyagolnám (mert nem cserélhető a füles és a hangzása pedig 0). Keretet nem véletlen nem írtam, szeretném minél olcsóbban megúszni, külföldi rendeléstől sem ijedek meg.

(#63621) sid87 válasza sid87 (#63597) üzenetére


sid87
senior tag

Valaki? Csak megerősítésre vagy cáfolatra várok. :(

iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu

(#63622) f4lcon válasza dane (#63617) üzenetére


f4lcon
őstag

offtopic: mivel játszod le a FLAC zenét az ipad-en?

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#63623) korpicschess


korpicschess
veterán

Sziasztok!

BKV-znom kell majd viszonylag sokat, és az AKG K323-mat lehet lecserélném. 10k-ig mit lehet érdemes venni (ami nincs az ajánlóban)? Astrotec AM90-ről tapasztalat? Kereső nem sokat segített.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#63624) dane válasza f4lcon (#63622) üzenetére


dane
senior tag

VLC, viszont fura pattogást hallottam a zenék elején ami egy idő után eltünt. Biztos van jobb megoldás is erre mint a VLC.

(#63625) makoss válasza takacsbotond (#63420) üzenetére


makoss
addikt

Akkor én meg megpróbálom röviden megfogalmazni, hogy hogyan jártam ezzel a TRRS fordító átalakítós Köbüki szintű marh@sággal (jobb nevet nem tudok rá)
Mai nap 2 db számítástechnikai boltban, 1 expertnél, 2 mobiltelefonszervízben (a 3.-ba már nem volt kedvem elmenni) voltam, és sehol nem hallottak ilyen átalakítóról.
Egyetlen egy bolt mondta, hogy lehet rendelni 3400Forintért hasonlót (úgy keresett rá ő is) ami szerinte (szerintem is) borsos, és inkább jobban megéri új, olcsóbb fülest venni.
Leszögezem, (!!) nem a fórumosokat hibáztatom, hanem azt a drágajó szájb@ba*zott mérnököt, aki ezt az újítást kitalálta!!!
Ennyit a Xiaomi Piston 3-ról....
Jelenleg várok kínából egy Chuwi HI 10 tabletet, ha ahhoz sem jó, vagy lerögzítem a vezérlőgombját valahogy, vagy egy könnyed mozdulattal kivágom a szemétbe! :D ...és ezzel be is fejeztem a kínai cuccok beszerzését! :U
Köszönöm a figyelmet! :R

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#63626) BigBlackDog válasza makoss (#63625) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Ilyen átalakítót nehogy itthon vegyél (szerintem ahol van, ott is jelentős haszonnal adják)! Ebayről, Aliról szerintem kb. 100-200 Huf közötti összegért fogsz találni. :D

[ Szerkesztve ]

(#63627) K1LLMy53Lf válasza makoss (#63625) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

~10nap alatt van itt

Egyébként nem tudom pontosan milyen készüléked van, de amennyiben régebbi típus, akkor nem jogos a szidalom, mert a technika fejlődik/változik.
Ha új, akkor pedig a gyártó a hülye, hogy a régi szabványos csatit rakja egy új készülékre.

Nekem 2012es telóm van, szintén a régebbi szabvánnyal, cellux ideiglenesen megoldotta a gondot (amíg meg nem érkezett a fentebb linkelt átalakító)

Legutolsó sorban pedig bármilyen mikrofonos fülest veszel, akár kínai, akár nem, 90%ban mind az új szabvány szerintiek... de ezt csak halkan jegyzem meg:B

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#63628) darvinya válasza makoss (#63625) üzenetére


darvinya
titán

Kicsit olyan érzésem van, hogy veszek valamit, de lesz…rom mit tartalmaz, mert nem nézek utána.
De elvárom, hogy mindent tudjon amit én kitalálok neki.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#63629) AGE-T válasza darvinya (#63616) üzenetére


AGE-T
senior tag

Az enyém egész tisztességesen meghajtja. Persze lehet szerezni hozzá jobb forrást, de a T20-hoz már egy jó mobil azért elég. Apple storeban is megtalálható a füles, iPhoneal, Ipaddel simán vállalható.

For SALE: http://bit.ly/1aepGxI

(#63630) darvinya válasza AGE-T (#63629) üzenetére


darvinya
titán

Hát ha meghallgatnád erősítővel, már azt mondanád, hogy telo nagyon kevés.
Pont emiatt készítek mobilhoz erősítőt, mert ilyeneket nem tudják rendesen megszólaltatni.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#63631) AGE-T válasza darvinya (#63630) üzenetére


AGE-T
senior tag

Hidd el, hallgattam már pár dologgal. :)

For SALE: http://bit.ly/1aepGxI

(#63632) makoss válasza BigBlackDog (#63626) üzenetére


makoss
addikt

Külföldről én már semmit nem veszek, elegem van a külföldi rendelésekből :(((

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#63633) BigBlackDog válasza makoss (#63632) üzenetére


BigBlackDog
veterán

"Jelenleg várok kínából egy Chuwi HI 10 tabletet" :DDD

Egyébként miért van eleged, ha szabad kérdeznem?

Pedig itthon eléggé korlátoltak a lehetőségek. Ha esetleg nem mersz/tudsz rendelni, akkor itt PH-n is van lehetőség rendeltetni külföldről, aprón keress rá, hogy ki vállal ilyen közvetítéseket! :)

[ Szerkesztve ]

(#63634) FoLey-v


FoLey-v
addikt

Sziasztok!

Megérkezett a Xiaomi Hybrid a ti tanácsotoknak köszönhetően és mondtátok,hogy legalább 10 órát kell járatni. Igen,de azt nem,hogy milyen hangerőn a legmagasabban kell szólalnia vagy elég kisebb hangerőn is a bejáratáshoz?

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#63635) Bici válasza FoLey-v (#63634) üzenetére


Bici
félisten

Normál hangerőn, ahogy hallgatnád. :)

Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html

(#63636) makoss válasza BigBlackDog (#63633) üzenetére


makoss
addikt

Azért van kedves BigBlackDog fórumtársam, mert a Chuwi még el sem indult, holott már itt kéne lennie!
27-én lett megrendelve bankkártyás fizetéssel, és zárolva lett a pénzem, óóó bocsánat! "félre lett" téve a pénzem.
Hogy mikor kerül feloldásra azt az öreg isten sem tudja!
Most meg itt van ez a "gyönyörű" füles aminek a hangja (szerényen fogalmazok) fos.
idézet a külföldi rendelések topikjából
Van még kérdésed?

[ Szerkesztve ]

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#63637) malphitee válasza FoLey-v (#63634) üzenetére


malphitee
senior tag

40 ora az igazi.

(#63638) schawo válasza makoss (#63636) üzenetére


schawo
titán

Már a hangja is fos. Hmm. Alakul.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#63639) BigBlackDog válasza makoss (#63636) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Na jó, de ez a bank hibája, sajnos nem a külföldi rendelésé. :( Gondolom a bank tud nyilatkozni az ügyben, hogy mikor kerül feloldásra.

A saját tapasztalataim ezzel teljesen ellentétesek, és a mások által írt vélemények alapján sem ez a jellemző, szerintem nem szabad általánosítani. :) Tudom, hogy rossz a kezdeti negatív tapasztalat, de szerintem el kell vonatkoztatni ettől.

A Piston 3 hangja két okból lehet fos a Te véleményed szerintem. Vagy a füles hibás, ekkor a garanciális csereigény jelentheti a megoldást, vagy pedig más az ízlésed. Eléggé sokan hallották már azt a fülest -a topiklakók közül is- és általánosságban tetszik a hallgatóknak abban az árkategóriában emlékeim szerint. Korábban írtad is, hogy előjön a rendes hangja, ha benyomod az egyik gombot (átalakító hiánya miatt kell ezt megtenni), szóval gondolom, hogy a rendes hangjával van gondod akkor.

(#63640) korpicschess: Persze, szerintem is az, de annyiért nem nagyon hallottam még populárisabb, jobb hangzást. :) Szóval (elsősorban a külföldi) árához mérten mondom ezt. Persze, ha valakinek nem kell a populáris hangkép, akkor lehet más, jobb megoldás is. A Piston 2 szerintem sokkal szörnyűbb volt.

[ Szerkesztve ]

(#63640) korpicschess válasza BigBlackDog (#63639) üzenetére


korpicschess
veterán

Az én véleményem szerint is elég gyengus egy füles az a Piston 3...

A korábbi kérdemre, Astrotec AM90-ről nincs senkinek véleménye?

szerk az előzőre: Nekem se a 2, se a 3 nem tetszik. Persze mindenkinek más az ízlése. Már a kialakítása is elég problémás szerintem a 3-nak, marha nagy...

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#63641) schawo válasza korpicschess (#63640) üzenetére


schawo
titán

Szerintem is, de szerintem még 2x annyiért is csak szar van, de hogy jön ez most ide?

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#63642) korpicschess válasza schawo (#63641) üzenetére


korpicschess
veterán

Nem tudom, számomra a mostani kis AKG-m K323 fele annyiért (igaz mostmár nem lehet annyiért megvenni, de egy időben lehetett) többet nyújt.
Ezért is a kérdésem egyébként, hogy érdemes-e mással próbálkoznom 10k-ig bezárólag valami jobbal, vagy tök8 a dolog, mert alapból az LG G3 nem egy nagy aduász forrás.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#63643) FoLey-v válasza Bici (#63635) üzenetére


FoLey-v
addikt

Piston 3 YE-nél maxon hallgattam,de akkor lejebb veszem. :DDD

malphitee Akkor nem probléma 1 hét alatt meglesz. :B

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#63644) makoss válasza schawo (#63638) üzenetére


makoss
addikt

Az hát! A Takstar Pro 80-om meg jó mindenhez mi? Hmm Érdekes...
Most jön az, hogy "háát az nem mikrofonooos! nem fülhalgatóóó" Hagyuk már!
Legközelebb meg az jön, hogy ne fürödjek előtte, mert biztos a víztől bedugult a fülem mi? fúúúú :D

(#63639) BigBlackDog: Nézőpont ki hibája, esetemben tökmindegy, időhúzás!!! Én fizettem, ráadásul még eddig vissza sem kaptam a pénzem mert az lenne a normális, fizettem érte, mert tartottam elég korrektnek ahoz ezeket, hogy ha már a megdolgozott pénzemért azt kapok ami már "hetek óta lóg a levegőben"! Ez roppant primitív eljárás 21. században! Nagyon primitív!

(#63640) korpicschess: Ennyi...

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#63645) schawo válasza korpicschess (#63642) üzenetére


schawo
titán

A K323 különleges akcióban volt annyi, amennyit ért.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#63646) monti0222w válasza korpicschess (#63642) üzenetére


monti0222w
addikt

Egy kérdés, basszusban akarsz többet hallani, vagy valamely mást karaktert?

(#63647) schawo válasza makoss (#63644) üzenetére


schawo
titán

Ha a Pro 80 hangját keresed dugósban, akkor mélyebbre kell nyúlnod a zsebben. A Pro 80 sem volt meg tízenpár dollárból. És ennek semmi köze külföldhöz, legfeljebb annyi, hogy itthon sokkal mélyebbre. Persze nekem mindegy, hogy honnan mit hogyan vásárolsz. Ahogy neked megfelel.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#63648) xmaas válasza makoss (#63644) üzenetére


xmaas
őstag

Egyszeru a keplet igazabol apropenzert 5-6-7-10-15 ezer forintert csakis kulfoldrol lehet beszerezni JO hangzasu cuccot..Itthon meg a szart is eladjak neked jo dragan , ha neked az hogy itthon megveszed es szart is kapsz a penzedert megeri akkor hajra .
Es ami rohejes meg a garancia intezes se jobb itthon se mert itt is kell varni heteket ameddig ide oda kuldozgetik a fullesedet meg bevizsgaljak meg babamkinja, kulfoldrol is megkapod kb 2 het allatt,az hogy fizetsz 1,2 ezret hogy visszakuld nekik nem valami nagy befektetes pluszba ha azt veszed szamitasban hogy legalabb jol szol a cuccos (legalabbis nekem)

[ Szerkesztve ]

(#63649) kiszu


kiszu
senior tag

Sziasztok. Tanacsot kérnék.
Szeretnék vásárolni egy jó minőségű FŰLhallgatót.
A kozelmultban vásároltam egy Lenovo Vibe X3 telefont ami Dolby Atmos támogatással van ellátva,valamint van benne egy ESS Sabre 9018C2M DAC .
Szeretnék kihozni többet a zenehallgatásból,de nem tudom merre induljak.
Fejhallgató nem jöhet szóba,kizárólag "agybadugós" fülhallgató.
Eddig Bluetoohon hallgattam zenét egy Samsung Gear circle fülessel.
Ezzel a telefonnal még ezzel a fülessel is érezhetően jobban szól még egy 320kb/s zene is,mint más mobilokkal.
Viszont,szeretnék szintet lépni.
Vannak Flac formátumú zenéim és tervezek előfizetni a Tidal ra is.
Merre induljak? Miket érdemes megpróbálni ? aminél érezhető a minőségi ugrás.
A maximum keret 40-50e ft ,persze ha olcsóbban is van igazi élményt adó füles,annak csak örülök. Telefon vezérlése nem feltétel a vezetékről. Csak az a gond, hogy sehol nem tudok olyan helyet ahol meg tudnam hallgatni a kiszemelt fülest. És így kiadni nagy pénzt, necces.

[ Szerkesztve ]

(#63650) #16820480 válasza kiszu (#63649) üzenetére


#16820480
törölt tag

BT-os fülessel nem a telefon hangját hallod, hanem a BT fülesét, mindent azt csinál, a telefonban levő DAC chip ilyenkor malmozik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.