Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62401) bucsher válasza monti0222w (#62400) üzenetére


bucsher
őstag

Arra gondolsz, hogy a sátán beszélt belőle? ;]

In the pipe - five by five!

(#62402) monti0222w válasza bucsher (#62401) üzenetére


monti0222w
addikt

Valami ilyesmi, megspékelve mással is! :D
Sok mindent el lehet mondani a KZ-ról, de hogy doboz hangú, azt nem! :N

(#62403) BigBlackDog válasza monti0222w (#62400) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Szinte biztosra veszem, hogy nem volt megfelelő méretű a szilikon illeszték, vagy nem nyomta be megfelelően. Mennyire izolált neki, mennyit hallott a külvilágból?

(#62404) monti0222w válasza BigBlackDog (#62403) üzenetére


monti0222w
addikt

Először nem nyomta be rendesen, nem hallott basszust, majd mondtam neki tolja beljebb, miután ez megtörtént akkor már jött neki a basszus, meg az a végeredmény, hogy olyan mintha doboz hangú lenne. :N Kérdeztem milyen fülesei vannak, 1. a 6 plus-hoz adott füles, 2. egy AKG amit 10e vett. Nem mondtam erre semmit, elcsomagoltam a fülest, és annyiba maradtunk, hogy behozza a füleseit és oda adja egy napra őket meghallgatni, mert azok mennyivel jobbak! :(

(#62405) schawo válasza monti0222w (#62404) üzenetére


schawo
titán

Ó, ez gyakori, majd megszokod. :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#62406) darvinya válasza monti0222w (#62404) üzenetére


darvinya
titán

EarBud-hoz szokott fül nehezen áll rá InEar-hez.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#62407) K1LLMy53Lf válasza monti0222w (#62400) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

nem feltétlenül meglepő, mert habár én az ED9et nem hallottam, viszont másikakat igen, és elsőre én is azt mondtam az összesre a "fő fülesem" után, hogy doboz hangjuk van (pedig az sem még a $100 kategória). Tehát kérdés, hogy ő spec alapvetően mit hallgat.:B

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#62408) Vcx007


Vcx007
újonc

Én ahogy olvasom nagyon megoszlanak a vélemények a gyártók termékeivel kapcsolatban.
Nos ez valószinűleg azért van mert a hangzás mint olyan igencsak szubjektiv dolog, az emberi fül és agy függvénye az élmény amit átélünk zenehallgatás közben.Gondoltam leirom a tapasztalataimat ebben a kérdésben.

Úgy egy fél éve kezdtem el a tartozék fülhallgatók helyett egy általános célú ( telefon,tablet,laptop,stb) fülest keresgélni ,és hát mivel eléggé igényes vagyok minden téren, addig mentem amig megnem találtam azt aminél úgy éreztem hogy "NA ! Ez igen !". Szempont volt hogy zenehallgatásra (pop,rock,techno),filmnézésre,és számitógépes játékokhoz is jó legyen.Mivel sokat utazom, és lakótársakkal vagyok többnyire,ezért jó hangszigetelés,kis méret,és akár elalvás alatti kényelmes viselet volt fontos számomra.Igy az agybadugós verziók jöhettek szóba, de pl a lentebb felsorolt Momentum és a Sony nagyon nagyok,kilógnak oldalról a fülből,rájuk feküdve oldalra nyomnak pl.

A sok fórum olvasgatás,teszt olvasgatásnál kezdtem ugye.Hát felesleges volt, pont a szubjektiv jelleg miatt ugye.Meg sokan boltokban dolgoznak a fórumokon és hazabeszélnek,reklámoznak .

De a lényeg , ezeket vettem meg fél év alatt az ajánlások alapján:
( Amin hallgattam őket :FiiO fejhallgató erősitő,Iphone 5S,Samsung G TAB 10,HP NC8510p Business Laptop,Denon avr x 4000 erősitő) és csak CD vagy jobb minőségű anyagokkal !

Sennheiser Momentum In ear
Sennheiser CX 5.00
Sennheiser CX 2.00
AKG Y-20
SONY MDR XB-50
JBL T100-A
JBL E10
SKULLCANDY 50-50
SKULLCANDY S2IKFZ 074
MONSTER CLARITY
JAYS TWO

Hát azt hiszem a szórásban úgy 5,000 - 30,000 HUF közötti skálát érintettem,direkt nem mentem tovább,mert majd egy Fejhallgatót is szeretnék majd venni ,és a fülhallgató téma nem ér ennél többet szerintem.

Általánosságban elmonhatom hogy a felsorolt fülesek egyike sem szólt hiány érzet mentesen.Vagy a basszusra volt ráhegyezve,vagy zavaróan fémesen szólt,vagy csengett a magastól,vagy plasztik doboz hang volt , stb.Kisebb csalódás a Sennheiserek voltak, sokkal jobb hangot vártam tőlük.A CX 2.00 jobban,dinamikusabban szól a Momentumnál meglepő módon.Inkább Jazz és komolyzenére valók,azokkal szóltak jól,de a hangjuk valóban tiszta,semmi torzitás,nagy hangerőn is levegősek.A Monster nem tudom ,nem volt mindenevő.Sok filmet,zenét megdöbbentő részletekkel tárt elém,másokat meg minimalista módon,élvezhetetlenül.Valoszinűleg ki volt ez is hegyezve valamire...de mire ? kitudja.Nem éri meg az árát,ahogy a Momentum sem.Meghallgattam még a DENONnak és a MAGNATnak is egy 40,000 körüli termékét, de nem vettem meg csak kiprobáltam ,1 zenével, nem tudnék véleményt mondani ennyi alapján.A JBLek basszusa zavaró volt, idővel bántotta a fület,közép tartomány halvány.

Végül mikor tele lett a hócipőm az egésszel, és beláttam hogy mivel kiprobálási lehetőség sehol sincs, a százezrek elköltése fülhallgatókra értelmetlen, egy darabig az AKG Y 20 maradt.Hmm, nemrossz,nemrossz,de nem ad nagy teret,és nagyon jol kell a szilikonpárnát kiválasztani hogy azt halld amit tud .Mindaddig mig teljesen véletlenül megláttam egy fülhallgatót egy Németországi boltban,és alig 2 db volt belőle a 6 x 5 tartós polcon,mig a többiből alig pár hiányzott,pedig nem akciós volt.Árban 15 EUR csak ,gondoltam egy probát megér : PHILIPS SHE 9503/10 volt a neve.Már a kocsiban kibontottam, és benyomtam a telefonba.Gyorsan a megszokott 3-4 pop,rock,techno,film FLAC teszt fileok jöttek,és akkor : NA VÉÉÉÉGREEE Bammeg ! ez jóóóóóó ! felkiáltás :) Fasza mélyek, ott és amikor kell, nem zavaróan mindenre rá,jól szólnak még a filmek is,mint a nagy fejesen,van térérzet,dinamika, a zenék élvezetesek minden műfajban! a füles kényelmes nagyon,a kábel két részes, a kb 60 centis részhez,adnak egy jack toldót plusz 50 centinyi kábellel,és kis tasakot,a fejek védelmét szolgáló kemény müanyag tartóval.
És mindezt 15 Euróért ? ....Vicc... :)

Jó hallgatózást mindenkinek :)

[ Szerkesztve ]

(#62409) kemcso válasza Vcx007 (#62408) üzenetére


kemcso
Ármester

Ennyi pénz elköltése helyett az összefoglalóval kellett volna itt kezdened, az ajánlottakkal elégedettek szoktak lenni a betérők (ha elmondják pontosan, hogy mit szeretnek persze). ;]

(#62410) monti0222w válasza K1LLMy53Lf (#62407) üzenetére


monti0222w
addikt

Leírtam, min hallgatja, azt nem is kérdeztem hogy miket hallgat, milyen stílust, de mindegy is számomra az jött le, hogy az emberek nagy része még mindig a hypolt termékeket válasza. A másik, egy füles, fejes meghallgatásához több időt kell adni, mint pár perc alatt megítélni valamit. Az ED9 pláne ha az árát is nézzük egy nagyon is hallgatható füles az utcára, a tömegközlekedésen, stb. Az otthoni hallgatás, ami már más kérdés, ott inkább lehet a minőségibb zene hallgatásra rá menni, akár füles, akár fejesről legyen szó.

(#62411) schawo válasza Vcx007 (#62408) üzenetére


schawo
titán

Legközelebb látogass el egy fej/fülhallgtós találkozóra. Épp jövő héten lesz egy. [link] Megspórolsz egy csomó fölösleges kört, ami errefelé már evidencia.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#62412) Vcx007 válasza kemcso (#62409) üzenetére


Vcx007
újonc

Most találtam rá erre a fórumra csak, a hifi tesztes oldalakon talált teszteket olvastam eddig.Nem irom le melyik oldalak voltak, mert mindenki tudja.De kezdelek olvasgatni titeket :)

(#62413) K1LLMy53Lf válasza monti0222w (#62410) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

Ha megnézed, a (#62400) hsz-re írtam a választ, mert az volt a legfrissebb, amikor elkezdtem írni. te a (#62404)-ben írtad, h mikkel rendelkezik, ergó: amikor a válaszoltam nem láttam ezt a hsz-ed, utána pedig nem néztem, hogy amíg én reagáltam a te (#62400)-es írásodra mennyi, másik hsz született, sry érte:R
Ettől függetlenül tartom magam ahhoz, amit írtam: nekem is az összes KZ dobozhangúnak hatott, amikor kipróbáltam őket a sajátom után (ugyanígy a P3 is, pedig az volt az első, értelmesebb fülesem és nagyon szerettem a hangját). Nekem spec kell pár óra, hogy sikerüljön visszaállnom arra az "árszegmensre", de ez (gondolom) teljesen egyénfüggő dolog.
Ugyanakkor természetesen nem állítom azt, hogy nála nem a hype/divat dominál ennél a véleményalkotásnál, szimplán leírtam, hogy nem feltétlenül van így saját tapasztalat alapján:R

[ Szerkesztve ]

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#62414) s7evcsenko válasza K1LLMy53Lf (#62413) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Nekem pénteken jött meg a KZ ED9, és sajnos én is úgy érzem, hogy ez nagyon gyenge.
Azt nem tudom milyen a doboz hang, de hogy ez nagyon nem tetszik, az biztos.
Kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj, mert ezt is itteni és egyéb tesztek ajánlására rendeltem, csak úgy mint a multkori bluetooth fülest is, és az se tetszett.
Vagy nagyon megszoktam már a xears-t, az lehet még a baj.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#62415) schawo válasza s7evcsenko (#62414) üzenetére


schawo
titán

Minden Xearsed van?

És mi a gond a KZ-vel?

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#62416) Tulku


Tulku
veterán

Azt kellene tisztázni, mi is az a dobozhang....

Nekem pattogós, doboz szerű, mintha basszusnál egy fadarabbal kemény papírdobozt ütögetne valaki...tágabb értelemben a kopogós, puffogós basszust értem alatta...

De hallottam már, hogy a közép orientált hangkeltőket is illették ilyen jelzővel (nincs elég basszus, a közepek dominálnak, nem megy elég mélyre...stb...vagy a másik fele, a nincs magasa...ami az erősen kiemelt csilingelés hiányára utal)....szóval nem tudom....mi is tulajdonképp ez a jelző...persze soha nem is használom...

[ Szerkesztve ]

(#62417) f4lcon válasza Tulku (#62416) üzenetére


f4lcon
őstag

nekem a sokol rádió hangja a doboz hang, amikor egy nagy üres dobozba beleteszel egy kicsi hangkeltőt, és az mindenfelé visszhangozva, össze-vissza szólva prezentálja a hangokat, puffogós mélyekkel

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#62418) moli.hu


moli.hu
őstag

Sziasztok,
Kerlek, segitsetek talalni egy ilyen fulhallgatot:
* csakis neckband earphone
* nem kell sportos kivitelnek lennie
* inkabb earbud, de lehet iem is
* egyoldali kabelelvezetes lehetoleg
* mikrofon nelkuli
* taviranyito nelkuli
* 6600 ft
* uj, nem hasznalt
* otthoni hasznalatra
* zenehez es videojatekhoz es filmhez es tevehez (szamitogepen)
* meghajto: integralt hangkartya
* elektronikus zenehez peldaul: The Prodigy
* kiegyenlitett hangkep, vagy melykiemelt. Nem magaskiemelt, nem V.
Koszonom!

[ Szerkesztve ]

(#62419) K1LLMy53Lf válasza f4lcon (#62417) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

100%os leírása annak, amire én is mondani szoktam :B

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

(#62420) s7evcsenko válasza schawo (#62415) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Xears Revolution Series XR120PRO II

Ugyan az a bajom vele, mint a bluetooth-ossal, hogy nagyon tompa, és magas hiányos.
Legelőször a piston3-al próbálkoztam, és az se tetszett, de most már kezdem belátni, hogy az eddigiekhez képest az volt a legközelebb a xears-hez.
Most még várom a xiaomi hybridet, az az utolsó reménységem.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#62421) Tulku válasza f4lcon (#62417) üzenetére


Tulku
veterán

Erről Csontos szavai jutnak eszembe:

"Persze ha egy rossz minőségű Szokol rádióról van szó, akkor az annyira absztrakt, hogy az ember részesülhet a zenében. Olyan nagy a távolság, hogy az ember már képes értelmezni. "

Élesen látott dolgokat....persze sokan nem értették, mit is mond.... :)

(#62422) darvinya válasza s7evcsenko (#62420) üzenetére


darvinya
titán

Nem akarok belevauzni, de ez a füles(amit mindig emlegetsz etalonnak) az rettentően közép kiemelt valódi magas nélkül.
Egyáltalán nem hangkép hű.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#62423) s7evcsenko válasza darvinya (#62422) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Ez lehet, hogy így van, nem vagyok járatos a pontos fogalmakkal, én hallás alapján írom a véleményem.
Ám ha ebben a fülesben nincs magas, és inkább közép kiemelt, akkor az még rosszabb fényt vet a kipróbált fülesekre, mert akkor azokban közép sincs.

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#62424) Lacielvtárs


Lacielvtárs
nagyúr

darvinya és s7evcsenko Uraknak:
nagyon köszönöm a blucuccos fülhallgató ajánlatot :R
nekem nagyon tetszik a hangja, kíváncsi vagyok rá mennyit bír majd az akksija, de eddig nekem tetszik :DD
majd még írok róla, de az nagyon bejön hogy szinte tökéletesen illeszkedik a fülemben, és kizárja a kinti hangokat :K

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#62425) s7evcsenko válasza Lacielvtárs (#62424) üzenetére


s7evcsenko
addikt

:C :R

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#62426) Lacielvtárs válasza s7evcsenko (#62425) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

az hogy milyen kín keservesen érkezett meg a posta jóvoltából, az megérni egy külön misét is ;]
de nektek van mit köszönnöm :K

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#62427) darvinya válasza s7evcsenko (#62423) üzenetére


darvinya
titán

Sajnos ez nem így van.
Mert ahogy elhangolódik a hallásod, elveszíti a további hangokat.
Írtam már le, hogy soha ne hallás után EQ-zunk, mert minden egyes állítással hallásunk torzul.
Ez igaz a fülhallgatókra is.

Lacielvtars

:)
Akkura tanács, ha előtte nem volt rendes töltés ciklus beállítása.
Hogy első 2-3 alkalommal, csak fél óra hallgatás után fel kell tölteni maxra, utána már jobban bírja.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#62428) Lacielvtárs válasza darvinya (#62427) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

értem, oké rendben, így fogok tenni, nekem a munkába jövet és haza menetre kell ami kb fél óra :K
akkor most egy két napig minden használat után töltök fullra, és akkor jónak kell lennie :B
köszönöm a tanácsot.
kicsit szokni kell még ezt a mondhatni hermetikus külső hang nélküli életet.
így még a hangerő is bitang jó, mert fél hangerő elég a telefonon is. a régi Philips fülesemnél fulra kellett rakni a hangot hogy halljam normálisan :K
a hangja szerintem ahogy írtad is bestbuy ár/érték arányba :R

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#62429) schawo válasza darvinya (#62427) üzenetére


schawo
titán

Írtam már le, hogy soha ne hallás után EQ-zunk, mert minden egyes állítással hallásunk torzul.
Gyakorlat kérdése.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#62430) darvinya válasza schawo (#62429) üzenetére


darvinya
titán

Még gyakorlatnál is felmerül amit írtam.
Nem véletlenül van kereverő pulton is automata állító séma, amivel előre beprogramozott hangzás.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#62431) f4lcon


f4lcon
őstag

megjött a KZ S3 (Acme)
járatom egy picit, aztán véleményezés
azt már látom, hogy a gyári szilikon f.os

“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

(#62432) Atti0925 válasza Lacielvtárs (#62424) üzenetére


Atti0925
tag

Akkor úgy gondolom,h én sem fogok benne csalódni.
Én is megrendeltem egyet,az itt leírt vélemények alapján :R

Realme Narzo 30 5G

(#62433) Lacielvtárs válasza Atti0925 (#62432) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

szerintem tuti nem fogsz csalódni :K
nekem tetszik nagyon a hangja, ok hogy a közép hang kevesebb, mint egy átlagos fülesnél, de nekem az pont nem hiányzik.
ha valaki igényes és vájt fülű, akkor azon felebarátomnak nem ajánlom, mert vannak jobbak.
de hát mindig mindennél van jobb, viszont ár/érték arányban azt kell mondanom hogy szerintem nincs jobb.
anyaga is korrekt, a kis dobozka amiben van az is korrekt...
bőr hatású, mindent adnak hozzá, amire szükség lehet.
mondjuk ma hazafelé arra lettem figyelmes a villamoson hogy akadozott a lejátszás, de lehet az csak a nyakamba akasztott kulcs csomóm nyaktartója miatt lehetett, mert amint levettem a nyakamból a kulcsot, akkor abba maradt. mondjuk közben le is szálltam a villamosról, szóval nem tudom mitől szűnt meg, de megszűnt :K
majd még próbálgatom és tesztelgetem de most töltőn van.egy két töltés ciklus után betesztelem hogy az akksi is mennyi időt bírhat.
jah és még valami, tökéletesen szigetel a füles a fülben, semmit nem hallani a külvilágból. ami még abból a szempontból is jó, mert a mellettem álló nem hallgatja amit én és így nem alkot véleményt az arcával hogy hogy lehet ilyen gagyi zenét hallgatni, mert hát néha ezeket olvasom le mások arcáról
összességében amit eddig tapasztaltam az az elégedettség visszhangja :)
erre az akadozásra leszek kíváncsi mi okozhatja, de lehet az a villamos lehet. bár érdekes mert félútig nem akadozott, majd utána kezdte.jah és még annyi hogy akkor kezdte amikor az előttem ülőnek csörgött a telefonja és felvette (nem tudom ennek lehet e köze hozzá)
mondjuk ha van itt ötlet, vélemény, érdekelne hogy mitől akadozhat :B

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#62434) darvinya válasza Lacielvtárs (#62433) üzenetére


darvinya
titán

Mikor gyengül az aksi érzékeny lesz külső zavaró jelekre.
Villamoson pedig akad bőven alapból a nagyfeszültségű hálózati rendszerének köszöhetően.
Arra is kell figyelni, hogy az antenna csak vezérlőben van, és azt könnyen leárnyékolható.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#62435) Lacielvtárs válasza darvinya (#62434) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

értem, értelek, hát én pedig egyszerre leárnyékoltam a villamos a nagyfeszültség keresztűzésben :W
no majd jobban oda fogok figyelni. a véleményed tanácsod nagyon nagyra értékelem.
szerintem ez még új lehet és az akksi meg szerintem még töltve sem nagyon volt, mert hát a postán feküdt vagy más fél hetet :K
de majd most ahogy írtad, adok az akksinak töltési ciklust :K

még egy kérdés: az előbb a töltőn már kék volt, majd most ismét piros a led rajta.
ha jól értem akkor töltés alatt piros a led, ha fel van töltve akkor meg kék.
normális hogy változik a led színe? vagy ez is tudna csepptöltést? mondjuk kizárt ennyiért :U

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#62436) darvinya válasza Lacielvtárs (#62435) üzenetére


darvinya
titán

Hmm…ilyen nem volt.
Csinálj egy merítést ameddig magától kikapcsol, és utána csináld a ciklust.

Ha árnyékolod a villamos nagyfeszültségétől, akkor árnyékolod az adó készüléktől is.
Sajnos a sz…r villamostól nehéz úgy árnyékolni, hogy másként ne árnyékold.
Múltkor a Combinó fékezésékor volt ilyen, pedig bicajjal voltam és 6m-re volt a villamos.
De ilyenkor még a GSM rendszer is elment a telon, akkora zaj kelt már.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#62437) Lacielvtárs válasza darvinya (#62436) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

Okes. Megprobalom. Meríteni hogy tudom? Bekacsolom es menjen addig a zene amíg ki nem kapcsol?
Mashogy nem tudom elkepzelni :K
Mondjuk lehet holnap fogom meríteni, ma meg töltöm estig... Ne biztos hogy fenn maradok addig amig le nem merül, mert en a tyukokkal fekszem :D

A villamoat meg értem csak az a fura hogy fel utig semmi gond majd onnantol akadozott. De lehet az alcsony akku is kozre játszhatott. Nem tudom. No majd kiderul.
Köszönöm ujfent a tanácsaid :R

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#62438) MasterMind válasza #16820480 (#62143) üzenetére


MasterMind
tag

Megjött a Comply Tx-400 közvetlenül a Complytól, iszonyat bukta. Nem, hogy határeset a belső méret, hanem konkrétan simán leesik a vetőcsőről. Oké, hogy nekem BE van és nem classic, de más a vetőcső mérete? Ennyire? Szerintetek ezt meglehet eredményesen reklamálni? A waxguardos tip anyaga rendben van, viszont a belső szilikongyűrű kifelé néző pereme kábé úgy néz ki, mintha én vágtam volna le sniccerrel. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy nekem minden tipből amit eddig használtam a medium volt a tuti, a comply esetében nagynak tűnik, de a használhatatlansága végett ezt nem jelentem ki biztosra. Mindezt sok-sok ezerért, úgy hogy más alternatíva nem igen van...

(#62440) fericske válasza MasterMind (#62438) üzenetére


fericske
addikt

A 400 a belső átmérőt jelöli. Van egy kompatibilitási listájuk. Asszem a gr07-hez 300-asok közül kell válogatni.
Mondjuk én feltoltam a 400-ast rá tövig, ott megszorul és szól mint atom, jobban mint a saját, szűkebb comply-jával. A vetőcső mozgathatóságáról le kell mondani, de az a legkevesebb.

(#62441) MasterMind válasza fericske (#62440) üzenetére


MasterMind
tag

Ezer köszönet :R Minden úgy van, ahogy mondod. Nem gondoltam, hogy addig fel kell tolni...Visszaszívtam mindent... :B

(#62442) DudeHUN


DudeHUN
senior tag

Sziasztok!
Segítség kellene. iPhone-hoz vennék mikrofonos fülhallgatót.
- napi szinten lenne használva ezért legyen strapabíróbb
- fontos a headset funkció
- hangminőségben legyen a gyári szintjén minimum (Spotify szól majd)
- ha lehet ne legyen in-ear, bár tudom erre kicsi az esély
- 25-30 ezer a plafon amit kiadnék rá

Előre is köszönöm, ha tudtok ajánlani valamit.

[ Szerkesztve ]

Gamer for Life

(#62443) kemcso válasza DudeHUN (#62442) üzenetére


kemcso
Ármester

Összefoglaló?

(#62444) DudeHUN válasza kemcso (#62443) üzenetére


DudeHUN
senior tag

Az earbud miatt gondoltam felteszem a kérdést, mert nem vagyok annyira agybadugós rajongó. Ezért is maradtam eddig a gyári headset mellett.

Gamer for Life

(#62445) Tulku válasza fericske (#62440) üzenetére


Tulku
veterán

Könnyen orvosolható teljes feltolás nélkül is....keresni kell megfelelő vetőcsőre húzható műanyag csövet (lehet ez akár zsugorcső is, sőt ügyesebbek könnyen rásüthetnek nagyobb zsugorcsövet, ekkor a vastagság is nő) és ennyi...ezt nem kell teljes hosszban rátenni, ezért a vetőcső mozgathatóságát sem veszted el...

(#62446) #16820480 válasza DudeHUN (#62442) üzenetére


#16820480
törölt tag

Jó earbudot meg tudnánk mondani ennyiért, de mikrofonost nem. El kell döntened melyik fontosabb.

(#62447) 19_OsY_81 válasza DudeHUN (#62442) üzenetére


19_OsY_81
aktív tag

Én egy RHA 750i-t tudok javasolni, ha fontos a basszus...

Nagyon szép, tiszta, telt hangja van, viszont a füles hoszabb bejáratást igényel, mint más fülesek, de ez ne zavarjon. :-)

Ez ráadásul headsetként is működik

[ Szerkesztve ]

iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K

(#62448) 19_OsY_81 válasza 19_OsY_81 (#62447) üzenetére


19_OsY_81
aktív tag

Bocsánat, ez agybadugós...

Viszont sokáig én sem szerettem, de nagyon könnyen meg lehet szokni és ugye a hangminőség kárpótol... :-)

iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K

(#62449) Keem1 válasza 19_OsY_81 (#62448) üzenetére


Keem1
addikt

Így igaz, viszonylag könnyen megszokható, és ebben nagyon nagy szerepet játszik a komfort, a méret. Kipróbáltam azelőtt 1-2 agybadugósat, meg mindegyik telefonhoz adott headsetet, egyik se jött be, ezért van az, hogy csak pár hete váltottam én is. A nemrég megvett Xiaomi Piston 3 viszont nagyon kényelmes, tökéletesen ül a fülemben, persze nem a 20-30 ezres kategória, ezt elismerem, de nekem tökéletes mind kényelem, mind hangzás szempontjából. Különben sincs drága, minőségi hangrendszerem, és nem is FLAC-kel használom (jobb okostelefon, az átlag szarnál egy fokkal jobb füles és a Spotify nekem megfelel a buszon, metrón).

[ Szerkesztve ]

(#62450) K1LLMy53Lf válasza Keem1 (#62449) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

ha elégedett vagy vele nehogy meghallgass valami "magasabb" kategóriás fülest vagy jobb forrásról a P3at. (saját tapasztalatból mondom, én is itt "szúrtam el":B)

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.