Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46001) hedzs válasza laci0530 (#45979) üzenetére


hedzs
csendes tag

sajnos nincs :( esetleg postázni tudom, ha az a többletköltség vállalható neked

(#46002) #16820480 válasza Zoluska (#45978) üzenetére


#16820480
törölt tag

Nem, én egy shanghai-i boltban hallgattam a kitett példányt, többször is. Sajnos iM70 nem volt náluk kitéve, amikor utoljára próbáltam.
Egyébként nézz meg más diagramokat is, a negtöbb füles valahol azon a környéken esik egy nagyot.

(#46003) megott


megott
tag

Sziasztok!

Közel 200óra bejáratás után fülbe tettem a GR07-et, kedves topiktársunktól vettem egy Sony Hybrid füldugót is a jobb illeszkedés reményében.
Nos, a hang egy kicsit simult, de nem nagyon, kissé felborult néhol sok felső közép és magastartományt hallok benne a legnagyobb hibája a dinamikahiány a pergődoboknál, valamint kültérben egészen elvékonyodik a hangja (ezt felrovom az esetlegesen nem megfelelő izolációak, bár kétlem, hogy ami beltérben jól zár kültérben séta közben meg nem). Ugyanarról a forrásról az IE7 elveri úgy 8kHz-ig, felette már a GR07 jól teljesít, de a dinamikahiány és feldúsult középmagas tartomány nagyon elkeserítő. :U

Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!

(#46004) maestro87


maestro87
őstag

Sziasztok!
Valaki tud ajánlani egy olcsóbb "agybadugós" fülhallgatót aminek a jack csatlakozója egyenes? Ha lehet legyen egy picit márkás is (panasonic, sony, philips...). Nem sokat szánnék rá, 3000-nél többet biztos nem.
Nézegettem a boltokban de pont a lényeget mindig eltakarja a doboz. És a vezetéke legyen olyan ami 3 év múlva is még vezeték marad és nem keményszik meg rajta a szigetelés.

Valami hasonló kellene, de Sencor-ban nem nagyon bízok. Volt egy olcsó Maxwell-em de azt 1 év múlva már javítgatnom kellett, mert megtört.

[ Szerkesztve ]

(#46005) kemcso válasza maestro87 (#46004) üzenetére


kemcso
Ármester

Kicsit alacsony az összeg ahhoz, hogy 3 év hibátlanságot el lehessen várni ;) (ez kb az alja a füleseknek, ennyiért normális hangú a külföldről rendelős Soundmagic ES18, de az is 3500-4000 között van), és nem egyenes ez sem.

A márkákról meg olvas el az összefoglalót ;)

(#46006) maestro87 válasza kemcso (#46005) üzenetére


maestro87
őstag

Annyira nem alacsony mert van egy gagyi Aigo fülhallgatóm is amit még anno az mp4-hez adtak és annak a mai napig tökéletes a vezetéke (a szigetelés nem öregedett el rajta), a vezetéke nem tört meg stb, pedig az is volt használva rendes, feltekerve, csűrve-csavarva. Csak az nem jó, mert nem fülbedugós.
A márka most nem nagyon izgat, mert nem igazán professzionális zene hallgatásra kell, csak ne legyen ilyen HAMA, meg olcsó Maxwell mert olyat még egyszer nem veszek.

Egyébként nem gyakran használnám, szóval a 3 évet csak a vezeték szigetelésének a minőségére értettem, hogy az ne legyen gagyi.

[ Szerkesztve ]

(#46007) maestro87 válasza maestro87 (#46006) üzenetére


maestro87
őstag

Egyébként nem hinném, hogy többet érne bármely fülhallgató, mert aki gyakran használja, annak a 20e Ft-os fülese is 1-2 éven belül megtörik (főleg ha hajlított csatlakozós) és dobhatja ki.

[ Szerkesztve ]

(#46008) kemcso válasza maestro87 (#46006) üzenetére


kemcso
Ármester

Nem azt mondtam, hogy nem lehet kapni ennél olcsóbban fülest, hanem hogy minőségi hangú nem nagyon van ezalatt. Az ajánlot ES18 kb ennek a kategóriának a legalja.
Persze ha nem igény, hogy szépen is szóljon, akkor vedd, ami tetszik :DDD

(#46007) maestro87 pont ezért van, hogy egy bizonyos szint felett már cserélhető a kábel. A Vsonic (kínai gyártó igen jó hangú és árú) most jön ki egy cserélhető kábelessel, kb 10-15e Ft-os kategóriában. A 90 fokos csatlakozó meg pont jobb, mint az egyenes, kevésbé törik meg zsebben tartva.

[ Szerkesztve ]

(#46009) Mardel


Mardel
őstag

Sziasztok!

Ma erkezett meg a vsonic gr06-om, uj, bontatlan dobozban.
Ebayrol rendeltem a lendmeyour ears felhasznalotol.

Egyelore a gyari piros kisharangot tettem ra meg a fulmogotti klipseket.

Racsatlakoztattam a clip zipemre, de sajnos csak a jobb oldalibol jon hang.

Clip zipet fejhallgatoval hasznaltam eddig, azzal meg mindig szol rendesen.

A gr06 csatlakozoja teljesen be van dugva, valoszinuleg gyari hibas lehet.

Valaki talalkozott mar hasonloval? Irjak neki ebayen, mert elvileg 1 ev gyartoi garis, vagy refund?

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#46010) Zoluska válasza maestro87 (#46007) üzenetére


Zoluska
tag

De, sokkal többet ér egy normális füles. Egyrészt nem csak a kábelért adod a pénzt, hanem a hangminőségért, másrészt kábel és kábel közt óriási különbségek lehetnek. Én 4 évig használtam rendszeresen az IE8-am, többször elakadtam a kábellel, a tárolás lejátszóra tekerve, hátizsákba bevágva történt. A kábele a mai napig hibátlan, az egyik hangszóró hibásodott meg benne.

(#46011) kemcso válasza Mardel (#46009) üzenetére


kemcso
Ármester

Gyári hibás, írj nekik (vagy kérdezd meg az ebay-es topicban, hogy mi a teendő). Normális eladó, valszeg nem lesz gond.

(#46012) maestro87 válasza kemcso (#46008) üzenetére


maestro87
őstag

Venném én, ha tudnám hogy melyik rendelkezik egyenes csatlakozóval.:) Mindegyikre meg rákeresni... Gondoltam lesz itt egy olyan ember aki a napokban vett egy ilyen olcsóságot és megosztaná velem, hogy melyik az.:)
Én nem állítanám ezt. Nálam eddig mindig a 90 fokos csatlakozók adták meg magukat. Attól függ, hogy hol helyezkedik el a kütyün a csatlakozó. Ha fent akkor az egyenes a jobb, ha oldalt akkor a 90 fokos. Nálam fent van a csatlakozó így 90 fokost alkalmazva feleslegesen törne meg a vezeték.

(#46010) Zoluska:
Nálam is hasonló volt a helyzet a 2000Ft körüli Aigo fülhallgatómmal. A mai napig hibátlanul működik és a kábele is hasonló mint az IE8-adnak (egy gumi szigetelésen belül fut a két kábel), most is ilyesmit keresnék. A kívülről kéteres kábeleket kerülöm, azok mindig tönkremennek idő előtt. Igaz hangzásilag nem a legjobb az Aigo-m.:D
Amúgy mi lett vele? Nem javíttattad meg? Egy 70 eFt-os fülest én dobnék el csak úgy. Én egy ilyentől elvárnám, hogy 15 évig működjön.

(#46013) kemcso válasza maestro87 (#46012) üzenetére


kemcso
Ármester

Passz, de ha nem tetszik 90 fokos, megveszed, ha megtörik, levágod és teszel rá egy egyenes csatlakozót :P

Egy 7m Ft-os autótól meg hogy 1500 évig? :O Ezek a fülesek nem azért kerülnek annyiba, mert annyival tartósabbak, hanem mert a hangjuk annyival jobb (persze jó ár/értékről ebben a kategóriában már nem beszélhetünk)

(#46014) contaxg válasza Mardel (#46009) üzenetére


contaxg
veterán

100-ból 1-2-nél én is tapasztaltam ilyet. Normális helyeken ezt azonnal cserélik. Szerintem Nálad sem lesz ezzel gond, bár a hirtelen jött visszapostázás nem egy öröm.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#46015) Mardel válasza contaxg (#46014) üzenetére


Mardel
őstag

Ok. Koszi neked is meg kemcsonak is.

Irtam nekik ebayen, bar nemtudom mennyibe fog nekem kerulni, hogy visszajuttassam Szingapurba.

[ Szerkesztve ]

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#46016) maestro87 válasza kemcso (#46013) üzenetére


maestro87
őstag

Az autó más kategória, abban több anyag van. De ezt te is tudod. Ne keverd ide.
A forrasztható egyenes csatlakozóval már volt szerencsém, az rosszabb mint a gyári 90 fokos. Ráadásul ronda nagy darab.
Az ebay-es fülhallgató rendelésekről mi a vélemény? Jót szoktak adni vagy valami selejtet? Pl. ha olyanból rendelek amit ajánlottál.

[ Szerkesztve ]

(#46017) contaxg válasza maestro87 (#46016) üzenetére


contaxg
veterán

A polcról sorban, ami jön, azt fogod kapni.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#46018) Zoluska válasza maestro87 (#46012) üzenetére


Zoluska
tag

Nem lehet hozzá külön hangszórót kapni, ezért magam próbáltam javítani, nem sok sikerrel. :) Ki még nem dobtam, hátha egyszer találok valakit, akinek a jobbos szállt el. Én szerencsére még olcsóbban vettem.

Szerk.: Mekkora s*gg vagyok, felhívtam a szervizt, tudnak hozni balos hangszórót. Én csak a neten talált alkatrészlistát néztem, ott nem volt. Már csak az ára kérdés, de szerintem életre keltem, az AT meg meglátjuk mit mutat bejáratás után, de szerintem megy a piacra.

[ Szerkesztve ]

(#46019) kemcso válasza maestro87 (#46016) üzenetére


kemcso
Ármester

:) Akkor a Dacia 3m-> 10 év, Aston Martin/Ferrari: 100m -> 333év? :P
Van jó minőségű forrasztható és van vacak. Az 50Ft-os abból is szar, a 500 Ft-os fém, törésgátlós is. De ehhez dudika10 ért :)
Adnak selejtet, meg jót is :) Kokrétan az ES18 innen sanszosan jó: klikk

(#46020) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Ha veszek "VSONIC VSD3S Black" -et akkor a kábele cserélhető igaz ?
/kérdés: hol lehet szerezni hozzá külön +kábelt ?/ :F
Lendme -t nem ismerem így magát a fülest is eBay -ről szerezném be... , de ha Lendme -n kapható lesz és mondtok jót arról, hogy miért onnan rendeljek akkor megteszem ! :) :R

(#46021) raven12: ennél olcsóbb ? :B [link] /am. 1x jártam úgy, hogy rendeltem terméket eBay -ről és nem volt kompatibilis az eszközzel a termék és úgy volt, visszaküldöm, de inkább eladtam, mert a száll. költség többe fájt volna vissza mint amit a termék össz. ért - eladtam itthol és hasznom is volt rajta.../ ;)

L

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#46021) raven12 válasza MaxxDamage (#46020) üzenetére


raven12
senior tag

azért rendelj onnan, mert kb. legolcsóbb és Szingapúrból jön trackingel! :)

(#46022) kemcso válasza MaxxDamage (#46020) üzenetére


kemcso
Ármester

A képek alapján cserélhető, igen. Ebay-en lesz kábel hozzá, még nagyon új...
Lendme egy nagy fülhallgatós oldal, ebay-en is jelen vannak. A jelenleg ebay-en kapható darabok lényegesen drágábbak, mint amennyiért a Vsonic adja (kb 10e Ft)

-=Libria=- mennyiért rendelted meg végül?

[ Szerkesztve ]

(#46023) #16820480 válasza kemcso (#46022) üzenetére


#16820480
törölt tag

A Vsonic nem azt a csatlakozót használja, mitn a Shure, meg új Westone széria, meg az UE90? Nekem első ránézésre annak tűnt. Mert akkor elég sok kábel van hozzá, olcsóbb és drágább is.

(#46024) MaxxDamage válasza kemcso (#46022) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Mármint maga a kábel (10e) vagy a komplett csomag (BOX) ? :U
/Vsonic -nál/

L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#46025) kemcso válasza MaxxDamage (#46024) üzenetére


kemcso
Ármester

Komplett VSD1S volt asszem ~49$, de ebben -=Libria=- kollégával konzultálj, ő rendelt egyet a Lendme-től.

(#46023) sheratan Látszatra igen, de ugye cselesek ezek a gyártók :)

(#46026) Kobe válasza kemcso (#46022) üzenetére


Kobe
veterán

10560 ft volt paypallal fizetve

(#46027) MaxxDamage válasza kemcso (#46025) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Még a telóm szervízbe van, azt majd megkapom és talán hamarosan felkerül Lendme kinálatba és megsasolom a kettő közti különbséget (eBay és Lendme) :K

L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#46028) Kobe


Kobe
veterán

LMUE nél amugy kb mennyi idő alatt vált át a státusz Processing ből ? Gondolom amikor psotára adják, de csak az h elpostázázák, 2-3 napba is teleht ?

(#46029) Clemi


Clemi
veterán

Sziasztok!

Valami nem túl brutál árú (3-6e Ft körül) de azért jó hangzású fülest keresek a Lumiámhoz, amin van felvevő és mikrofon funkció, viszont az agybadugóst utálom.

Ezt az Urbanista San Francisco tipust ismeri valaki? Mennyire vállalható a hangzása?

Esetleg tudtok valami mást ajánlani ebben az árfekvésben?

(#46030) #16820480 válasza Kobe (#46028) üzenetére


#16820480
törölt tag

Mintha rémlene, hogy valakinél egyáltalán nem váltott sehova, csak egyszer csengetett a postás, hogy megjött a csomag, de általában szerintem a postázásnál szokás talán frissíteni.

Clemi: Nem ismerem mondjuk azt a fülest, de esetleg alternatívaként használt Earpods lehet még megoldás. Bár a Lumiák elég gyengék hangban...

(#46031) rizso


rizso
addikt

Sziasztok!

Korábban tesztelgettem fejhallgatókat MM-ban, és nagyon tetszett egy BOSE (meg nem mondom már a pontos típusát) - no persze nem vettem volna meg, de tetszett. Erre nagybátyám (mondtam neki, hogy milyen fasza cuccot tesztelgettem) meglepett szülinapomra egy BOSE QC20i-vel. Na már most én nem vagyok nagy audiofil, az ezer éves CX400 is bőven elég számomra, viszont ha már kaptam, miért ne használjam. Viszont. Androidos telóm van (Galaxy S4 Zoom), és azzal sajna nem működnek a vezérlőgombok (kivéve egyet, play/pause). Van esetleg erre valami gyógyír, mondjuk valami alkalmazás formájában, amivel esetleg be lehet programozni a gombokat?
Másik kérdésem: mennyit érhet egy ilyet a használt piacon? Ma bontottam ki, doboza, összes tartozéka megvan.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#46032) #16820480 válasza rizso (#46031) üzenetére


#16820480
törölt tag

Próbáld meg ezt, hátha működik, de amúgy alapból nem támogatja az Android a hangerő gombokat, csak a play/pause funkciót.

(#46033) bucsher válasza megott (#46003) üzenetére


bucsher
őstag

Szerintem az izolációval van kültérben gond. Csendes helyen még elmegy alacsony hangerővel, de kültérben én is azt vettem észre, hogy feljebb kell venni. Egyébként nem éreztem soha gyengének a dinamikát rajta.

In the pipe - five by five!

(#46034) Deck


Deck
titán

Megjött 10nap alatt a Vsonic VSD1 fülesem. Szeretném megköszönni annak aki ajánlotta nagyon fasza, és veri az összes eddigi fülesem. A Sony mh1c 15k-sat is. A fül felett élvezetés sokkal jobb:DD

[ Szerkesztve ]

PS5

(#46035) kemcso válasza Deck (#46034) üzenetére


kemcso
Ármester

Nem véletlenül ajánlott :)

(#46036) Kobe


Kobe
veterán

Nah delelott kaptam en is trackinget a vsd3s re :)

(#46037) arni1


arni1
aktív tag

Sziasztok! Egy ropke kerdes, mdrex15-os sony fules 2800-ert megeri e? Van-e jobb alternativa, gondolom ilyen arkategoriaban nem igazan, de nem is szandekozok tobbet aldozni ra, mert taskaban zsebben lenne hordva, marmint mikor nem hasznalom..

Elore is koszi!

Udv, arni

(#46038) rizso válasza #16820480 (#46032) üzenetére


rizso
addikt

Köszi, de sajna ezzel csak annyit tudtam csinálni, hogy következő-előző számra léptetek (2 vagy 3 gombnyomással). A hangerőszabályzás sajna továbbra sem megy. Gondolom nem lenne vele gond, ha ez nem QC20i, hanem a sima QC20 lenne.

Nincs esetleg valami adapter, amivel működésre lehetne bírni, hogy menjen a hangerőállítás?

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#46039) #71562240 válasza rizso (#46038) üzenetére


#71562240
törölt tag

Vannak erre jack adapterek, de vétel előtt próbáld ki, hogy éppen az jó-e éppen a te telefonodhoz. Némelyik adapter dobozán-specifikációjában fel is van tüntetve, hogy mely telefonokkal kompatibilis. A hangerőállítás még ez esetben is lutri, nem az Androidok erőssége, de gondolom, egy Galaxy S4 Zoom fel van erre készítve, ennek nézz utána a telefonod supportjánál - vagy megfelelő topikokban -mielőtt bármit is megvennél.

(#46040) szentkuti11 válasza #16820480 (#46032) üzenetére


szentkuti11
addikt

Sajnos ezzel a programmal csak a Play/Pause gombot lehet felprogramozni.

(#46041) rizso válasza #71562240 (#46039) üzenetére


rizso
addikt

Most megnéztem a gyárilag hozzá adott Samsungos headsetet, azon van hangerő +-, megy is gond nélkül. Na de majd megpróbálok keresni valami adaptert, hátha találok. Vagy váltok iphone-ra ;]

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#46042) #16820480 válasza rizso (#46038) üzenetére


#16820480
törölt tag

Alapból erre nincs jó megoldás Androidon, a Smasung meg a HTC csinál magának valamit, de az cask a saját füleseikkel megy, mert egyik sem olyan nagy gyártó, hogy érdemes legyen hozzájuk külön fülest készíteni. Mondjuk annyiban talán elviselhető a dolog, hogy a telefon oldalán van hangerőszabályzó, így nem kell elővenni ehhez, csak betúrni a szebedbe, és ott állítani, bár ez sem olyan kényelmes nyilván, mintha a kábelen lenne.
Alapból úgy néznek ki az ilyen mikrofonos termékek, hogy van szifon kompatibilis, amin 3 gomb van, ez megy droidos cuccokkal is, de csak az általad tapasztalt módon, illetve van az Android kompatibilis változat, egy gombbal, amire eleve csak azt az egy funkciót rakják rá.

Szóval én nem hallottam még működő adapterről, de ha találsz, akkor osszd meg itt is, mert biztos többen keresnének ilyesmit.

(#46043) kemcso válasza #71562240 (#46039) üzenetére


kemcso
Ármester

Olyan ígéretet tettél többször egymás után, hogy elfelejted ezt a topicot. H :o

(#46044) #71562240 válasza rizso (#46041) üzenetére


#71562240
törölt tag

Akkor fogsz hozzá találni adaptert, én utoljára éppen tegnap láttam ilyet például az Alle Best Byte-ban, de hangsúlyozom, a biztonság kedvéért a hangerőszabályzás miatt próbáld ki vásárlás előtt, még akkor is, ha rá van írva, hogy Samsunghoz való.

(#46045) rizso válasza #16820480 (#46042) üzenetére


rizso
addikt

Ja, közben megnéztem jobban, és tényleg csak egy gomb van a droidos verzión. Vagy használom így, hiányosa funkcionalitással, vagy beszerzek egy iphonet mellé, vagy eladom/elcserélem valamire (fejhallgatót szerettem volna - majdnem azt kaptam ;] ).

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#46046) #16820480 válasza rizso (#46045) üzenetére


#16820480
törölt tag

Igen, pontosan ezek a lehetőségeid vannak :) Fejes amúgy nem fog annyira hangszigetelni, mint egy jó IEM, és a zajszűrősek elég drágák.

(#46047) rizso válasza #16820480 (#46046) üzenetére


rizso
addikt

Amennyit én zenét hallgatok...arra eddig bőven elég volt a cx400 is. Viszont egy minőségibb (na nem kell hatalmas dolgokra gondolni, egy 15-20k-s cucc bőven megfelelne nekem szerintem) fejhallgatót már régóta akartam, amit főként otthoni zenehallgatásra használnék, hisz mégiscsak kényelmesebb egy IE fülesnél. MM-ban próbálgattam egy ilyet (vagy ilyesmit, nem emlékszem a pontos típusra), és mondtam nagybátyámnak, hogy rohadt jó volt, abszolút megszűnt körülöttem a világ, csak a zene volt. Szerintem benne az maradt meg, hogy én valami 300€ körüli zajszűrős fülest próbáltam, ami BOSE márkájú. Megbízta a haverját (aki állítólag hozzáértő), hogy válasszon ki nekem egy nagyon jót, ami megfelel a paramétereknek - és a QC20i lett. Ami tök jó meg minden, csak éppen a telefonommal nem 100%-ig kompatibilis, és nem fejhallgató - de amúgy a többi stimmel ;]

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#46048) #16820480 válasza rizso (#46047) üzenetére


#16820480
törölt tag

A Bose amúgy nem olyan vészes hangú, csak nagyon drága ahhoz képest, amilyen a hangja, viszont cserébe zajszűrősből kb ők vannak, meg még a Sonyna kvan az MDR-1R meg talán a 10R NC változata. Ezek "elérhetőek", de persze nem a 15-20 ezres kategória.
Amúgy szerintem ha bejön, akkar nagyon nem érdemes ugrálni miatta, használd egészésggel, legfeljebb a hangerőt külön szabályzod- Szerintem.

(#46049) #71562240 válasza kemcso (#46043) üzenetére


#71562240
törölt tag

Mint mostanában a te szádból oly sok minden, ez sem igaz, nem tettem ilyen "ígéretet" egyszer se.

Megóvlak attól, hogy saját dugádba dőlve beidézd: kétszer mondtam azt, hogy nyugodt lehetsz, nem zavarom itt tovább a köreidet - illetve a hozzád hasonló mentalitásúak értelmében a köreiteket (a topikról egy szót se ejtettem ilyeténképpen, az ugyanis nem a te köreid, nem a hozzád hasonló mentalitásúak körei, ergo szerintem lassan a fejedhez kaphatnál, hogy kinek nézed magad - mondom javaslatként, ha netán értelmi és erkölcsi szempontokat is figyelembe akarnál venni a témában, bár a viselkedésed nem erre utal). Úgyhogy ha oda akarnál kilyukadni, hogy zavarja a köreidet, hogy egy segítségkereső fórumtársnak praktikus tanácsot adtam jack dugó témában, akkor az megintcsak rólad (és a köreidről) szól és nem rólam.
Ámbár megjegyzem, valóban nincs szándékom fülhallgató témában itt hozzászólni, tehát zavarni a köreidet, nem is tettem azóta, és ugyebár most se tettem, - egy praktikus (jack dugó szabványok, Android...) témában igyekeztem segíteni valakinek, aki nem a te szolgád (én meg persze főleg nem)..Jelzem mindezt anélkül, hogy bármiféle számadással tartoznék neked, tehát csak a tények kedvéért. Bár a tények az utóbbi időben ebben a témában téged (és némely "társadat") a legkevésbé sem zavartak - kezdve onnan ugyebár, hogy fogalmazásmódoddal ellentétben én az ominózus "vitaindító" hozzászólásomban semmit se állítottam a Shure fülhallgató hangjával kapcsolatban, hanem arról beszéltem, hogy feltehetőleg mi lehet az oka mások véleménykülönbségének egy fej- és egy fülhallgató témájában.
Ez még mindig a korábbi bizalom maradék foszlánya, hogy ennyi időt hajlandó vagyok rádszánni, hátha mégis megszólal a lelkiismereted is, nem csak az ősi ösztön.

[ Szerkesztve ]

(#46050) kerekfej válasza kemcso (#46043) üzenetére


kerekfej
addikt

Ezt miért kell neked mindig csinálni :F

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.