Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63057) K1LLMy53Lf válasza Darko_addict (#63051) üzenetére


K1LLMy53Lf
senior tag

valóban vannak minőségi szempontból problémák Vsonic-nál, de szerintem összes $50 alatti füles nem években mérhető élettartamra van tervezve:B
Egyébként csak ezt az utolsó hsz-edet olvastam, így ami ebben volt, mint szempont, azok alapján írtam a VSD-ket, nem tudtam, hogy mo-ról szeretnél vásárolni mindenképp.
Egyébként kinti boltok között is vannak megbízható(bb)ak, mondjuk tény, hogy 1év gari esetén fél év után van, amelyik nyögvenyelősen áll a dolgokhoz (itt olvastam valakitől, nem is tudom pontosan melyik boltról volt szó), de fél éven belül gond nélkül mennek a dolgok, ha olyan helyről vásárolsz.
A postaköltséget a paypal állja (x db-ot egy évben, persze csakis akkor, ha rajtuk keresztül fizetsz ugyebár).

Illeszték persze nem halálos összeg, csak írtam, hogy nem biztos, hogy tolerálja a füled.

Nomono pedig teljesen korrekt legjobb tudomásom szerint:B
(egyébként nem tudom milyen ársávban akarsz vásárolni, de nomono-nál van KC06A füles is :)) )

"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.