Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63032) wolfman


wolfman
veterán

Vsonic GR07 - BE fülhallgatómnak elveszett a tripla gumiharangja. Eddig is le akartam cserélni mert csak kis méretű volt és kicsúszott a fülemből ez is, de most hogy egyik oldalról elhagytam valami úton, így időszerűvé vált a dolog. eBay a barátom, TaaT kollégánk lerendezte nekem a rendelést.

Megkaptam és nagyobb benne a lyuk mint az eredetié volt. Sajnos nem nagyon marad rajta a füles pöckén a gumiharang, így sajnos könnyen a hallójáratomban marad az, de most egy hangyányi FBS-sel rásegítettem ennek ellenkezőjére, mert azt még alkalom adtán még el lehet távolítani. Lényeg a lényeg, hogy a gumiharang belső átmérője, szóval a lyuk benne nagyobb és most olyan mértékű mélyet enged át rajta, hogy sosem volt ilyen jó. Azt hittem ez kevesebbet bír, de kiderült csak a gumiharang nyomta el. Na az eddig sem rossz fülesem azt hiszem újjá éledt. nem mellesleg kellemesen lágyan puha is a gumiharang, így sokkalta kényelmesebb is.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.