Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63021) Luissimo válasza vicze (#63020) üzenetére


Luissimo
veterán

hmm,
érdekesen mutat a fülben, nemis érdekesen, hanem sejtelmesen.. (jééé, mekkora fülzsír. és mindkét fülében szegénynek, csakúgy feketéllik, mikor mosott ez fület ? :DD )

Azon gondolkoznék a metron, ha látom a füledben, hogy szegény srác, milyen szerencsétlen, hogy már mindkét fülébe hallókészüléket kellett dugnia, hogy meghallja a külvilág zaját. :))

és azis eszembejutna, hogy méginkább szegény, mert ha véletlenül kipottyan a füléből az a fekete randa, fülzsírra emlékeztető kagylódarab, akkor vajon lesz -e ideje megtalálni, mielőtt valamelyik utastársa kapásból el nem tapossa a kis csúszómászót :DDD

szóval, százszónak is egy a vége, szokni kell még.
A viselését is és a látványát is.

Gondolom a feelinget is, hogy valami zümmög a fülben.
Akkuidőben átlagos, némelyik androidos eszközzel nemhajlandó kommunikálni, , hangminőségét és hangerejét nemtudom megitélni, csak ha hallom, de mivel nincs semmi kezelőszerve, további eszközökbe kell beruházni majd, ha léptetni akarsz, halkítani, hangosítani.

nemtudom, engem a sony HBH IS800-on nem zavar az a 20-25 centi drót a nyakam mögött, legalább megtartja a bogyókat.
lehet, hogy konzervatív vagyok?
vagy dekadens?
vagy maradi?
vagy gyanakvó, óvatos, aki tart az ujtól, a szokatlantól, a nem átlagostól?

Még ma is sokan megnézik a nyakamban azt a Sonyt, hogy milyen füles ez,a mi csak a két fülbe megy és nem vezet belüle drót sehová sem... :))
Marad az okosóra, százezerért?

nem kergetnek az asztalkörül, hogy izibe vegyek egyet, hogy kipróbáljam,
(persze ez még változhat, meglehet ám engem (is) gyózni :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.