Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21401) Integra válasza oriic (#21400) üzenetére


Integra
titán

nem tudom hogy lett kronos krypton-ból.... :DDD

spoileres

engem nem zavart. és hitelesebbé is teszi superman-t, mert számomra teljesen életképtelen és irreális, hogy adott a grosse böse wolf, megöl mindenkit ezer számra, és akkor jön a nagy szétkokszolt főhős, és elfenekeli, majd dutyiba dugja. minimum az a vége, hogy soha többet nem kel fel.
de értem a kérdésed, hogy superman világában superman nem öl és az etika és az erkölcs "ékköve".. talán nekem ez az egyik, amiért superman sosem volt kedvencem, de csak közé sem tartozott, már gyerekként is tudtam, hogy ez nem így működik.
simán eltudom hinni, hogy superman kedvelőknek ez csalódás/sokk etc..
viszont engem ez a film a sok gyengesége ellenére közelebb vitt superman személyéhez, mert hozzám közelebb áll a megvalósítása és a következő részét is megfogom nézni, mert kíváncsi vagyok :)
a nagy matrixos bunyóknál meg felötlött bennem egy kérdés, hogy hol van ironman?! ő miért nem jön és menti meg a világot, vagy segít be? és ez a sok szuperhős film nagy buktája egyben.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21402) Integra válasza LOTR (#21397) üzenetére


Integra
titán

na ez jó kérdés :)
abban egészen biztos vagyok, hogy az imax fényévekkel jobb a digi 3d-nél és arra nehezen lehet bármit mondani pozitív véleményen kívül. egyébként rengeteget nyúltak látványra a star trek-ből. sőt, még hangokat is felfedeztem belőle, főleg az elején. lens flare, az is volt bőven. igazából ez sem baj, mert illett a filmbe, de visszajutok ugyanoda, egyetlen képsor szinte nem volt saját kútfőből a filmben.
nekem ez a film sem éri meg hogy még imax-ben is megnézzem, főleg magyar szinkronnal. ráadásul ahogy te is írod, néha azért voltak részek, ahol úgy megállt és ingadozott, hogy ihajj, már már arckaparóan buta volt.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21403) oriic válasza Integra (#21401) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"viszont engem ez a film a sok gyengesége ellenére közelebb vitt superman személyéhez, mert hozzám közelebb áll a megvalósítása és a következő részét is megfogom nézni, mert kíváncsi vagyok "

Ezzel tökéletesen egyet értek, várom a folytatást.

"a nagy matrixos bunyóknál meg felötlött bennem egy kérdés, hogy hol van ironman?! ő miért nem jön és menti meg a világot, vagy segít be? és ez a sok szuperhős film nagy buktája egyben."

Izé a vasembör az Marvel. :DDD De értem a problémádat, az Ironman-ben is, meg Avengers-ben is a világ története szerint szerepelhetnének a többi hősök is. Itt a filmben meg semmi kikacsintás, easter egg nem volt, kivéve talán a Luthorcorpos szöveg.

Live-Die-Respawn

(#21404) Integra válasza oriic (#21403) üzenetére


Integra
titán

jah, most jut eszembe. mikor átvettem a jegyet, mondom 10 órás vasember (még gondolkodtam is rajta, hogy angol nevet mondjam e, aztán magyar lett..), erre a kishölgy a pultban készségesen kijavít, hogy ez az acélember és mosolyog.... :DDD
én meg magamban facepalmoztam egyet :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21405) F34R válasza Integra (#21404) üzenetére


F34R
nagyúr

kepben voltal akkor :DDD

(#21406) Integra válasza F34R (#21405) üzenetére


Integra
titán

vas acél, acél vas... f@szom, ugyanaz, különben is superman superman, nem acélember. csak gyávák voltak a filmnek superman nevet adni, ez az igazság.. :K :U

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21407) LOTR válasza Integra (#21394) üzenetére


LOTR
addikt

most jut eszembe, a zenét meg sem említettem, igazából nem is emlékszem arra, hogy milyen volt, azt mondják, hogy az az igazán jó zene, amikor fel sem tűnik, hogy megy valami a háttérben
de annyira nem rémlik a háttérzene, hogy semmit nem tudnék belőle felidézni, hiányérzethez lehet, hogy hozzákapcsolódik, hogy az eredeti John Williams féle main theme egy hasonló jelenettel és párbeszéddel kombinálva [link] nem igazán volt

nem is emlékszem rá, hogy lett volna alkalom, amikor ennyire nem emlékszem egy -ráadásul moziban nézett, ahol tipikusan csak a leginkább arra érdemes filmek miatt megyek- filmzenére, mondjuk ilyen látvány mellett nem is csoda, de most azért youtuberól visszahallgattam és tényleg annyira belesimul a filmbe, hogy fel sem tűnik alatta, értenek hozzá na

One Ring to rule them all

(#21408) Ijk válasza Integra (#21406) üzenetére


Ijk
nagyúr

Hát azért nem egészen ugyanaz. ;]

Én sima 2D-ben néztem, így spóroltam is párszáz forintot. Egyszerűen nem szeretem a 3D-t, ha van lehetőség mindig a hagyományos vetítést választom.

Nem vagyok képregényrajongó, nem is igazán ismerek sok képregényhőst. Superman-ből a Christopher Reeve féle első rész ami megmaradt, meg talán a második foszlányokban, ez a film is ezeknek a történetéből készült. Az összes többi felejthető próbálkozás, szóval már ez is megérett a remakre. Szerintem nehéz feladat ezeket a szuperhős képregényeket a jelen kor elvárásaihoz megformálni, sőt lehetetlen úgy hogy mindenki elégedett legyen. De azért lássuk be, ezek régen az igazi gagyi kategóriába tartoztak, és talán egy pattanásos tini még leült megnézni őket. Most pedig még felnőtt fejjel is fogyasztható filmeket csináltak.
Nálam még mindig Chrisopher Reeve az igazi, de ennek a srácnak megvan az esélye felérni hozzá a karakter megformálásában. A folytatásban dől el hogy képes lesz-e erre, mert eddig kevés volt, a régi film teljesen a karakter köré épült, itt inkább maga a világa került központba, nem a főhős.
Egyébként hogy kicsit bekapcsolódjak a kissé gyerekes vitába, ha lenne kedvenc szuperhősöm, akkor ő lenne, mert talán a legerősebb ennek ellenére mégis a legszerényebb.

Zenéről annyit, hogy Hans Zimmer nagyon könnyen felismerhető, a sajátos motívumai miatt. Sajnos nagyon sok filmre őt kérik fel, a zenéi egyfajta ridegséget, komolyabb hangulatot kölcsönöznek. Minden zeneszerzőnek van egy sajátos stílusa, ezért már sablonosnak tűnhetnek az ő filmzenéi is.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21409) batai15


batai15
félisten

Hamarosan ánis vácsolom a super embert! nagyon kíváncsi vagyoK!

(#21410) BITBOYS válasza batai15 (#21409) üzenetére


BITBOYS
addikt

ánis :D

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#21411) mayday00


mayday00
őstag

törölve

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#21412) Bad Pritt válasza oriic (#21403) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Wayne Enterpirses a műholdon, LexCorp több helyen is ugye, meg még volt pár amit csak a nagyon fanok szúrtak ki.
A Warner/DC fordított vázlatot dolgozott ki a Marvelhez képest, azaz ők előbb leraknak egy csapatfilmet, és utána külön sztorit kap mindenki, aki arra érdemes. Én nem hittem, hogy működhet, most esetleg látok arra reményt, hogy megvalósítható, ha jó kezekbe kerül.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#21413) oriic válasza Bad Pritt (#21412) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Lexcorp-ot látta, de ne már hogy a műholdon is volt valami? Na hétfőn meglesem majd jobban. Azokra a maradék nagyon fan dolgokra kíváncsi lennék.

Live-Die-Respawn

(#21414) Bad Pritt válasza oriic (#21413) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

SPOILER:
Man of Steel easter egg compilation
Cyborg, Supergirl, Booster Gold feltűnhet még később.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#21415) HuMarc


HuMarc
addikt

A Gyakornokokat látta valaki? Nem találtam róla írást a topikban, mindenki az Acélemberre van rácuppanva, de az engem nem nagyon érdekel :)

(#21416) LOTR válasza HuMarc (#21415) üzenetére


LOTR
addikt

akivel néztem man of steelt, ő látta, neki eléggé tetszett
részemről nem mozis, nem szeretem, ha folyton beleröhögnek, vagy a másik véglet, hogy pár hete pl a despicable me 2 bemutatója alatt kb csak én nevettem, de én végig, pedig több, mint félig volt a terem... körül is kellett néznem, hogy most vajon ugyan azt nézi mindenki, amit én...?

One Ring to rule them all

(#21417) Tibiajax válasza Integra (#21406) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

hol nézted meg a supermant?

(#21418) Egorov


Egorov
aktív tag

The Perks of being a Wallflower 8/10; Flight 9/10

Adta mind a kettő, szerencsésen választottam erre a napra. :K

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#21419) Kobe válasza Huma (#21398) üzenetére


Kobe
veterán

Pedig tenyleg feleslegesen sok volt a rangatas.....vagy inkabb nem odaillo. Superman gyorsan repul, iranyt valt, ok legyen kis rangatas.......jorel szabadesesben zuhan, akkor meg mi a raknak.....meg mikor az emberek rohannak a nyilt utcan ? Ok h vhol a cgit probaljak elkenni vele de nem mindenhol kene

(#21420) fpeter07


fpeter07
veterán

Dead Mine

A feléig a film fenntartotta az érdeklődésem, utána viszont nagyot zuhant. A mélypont egyértelműen a vége, semmitmondó. Mondjuk a "történetet" sikeresen lezárta. Nem ajánlom senkinek.

(#21421) Sir Pocok


Sir Pocok
őstag

Man of Steel (2013)

9/10

Azt amit vártam, megkaptam. Látványos akció film némi sci-fi beütéssel. Végre rendbe kapták a Superman karakterét.

Spoiler:

Egy kis hülye hiba volt benne: Amikor a terra formálót megsemmisítik, akkor a feketelyuk szívja magába a nehezebbnél nehezebb tárgyakat, Luis ennek ellenére erősen zuhan lefelé, fittyet hányva a brutál gravitációnak. ;]

Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

(#21422) Kobe válasza Sir Pocok (#21421) üzenetére


Kobe
veterán

Nekem csak az bokte a csorom, hogy a hajo ami fortress of solitudeot testesitette meg, a sztori szerint 18-20000 eve ott volt a jeg alatt, ahhoz kepest jorel siman elovarazsolta a frigojabol a supermanus goncot :D nagy spilerek voltak ha 20000 evet lattak elore :)

(#21423) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

(#21424) pohár válasza Tibiajax (#21417) üzenetére


pohár
félisten

moziban, valószínűleg

;]

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#21425) LOTR válasza Kobe (#21422) üzenetére


LOTR
addikt

az a része pedig simán magyarázható, most nem emlékszem a filmben használatos zsargonra, de az űrhajó hajtóműve képes volt fekete lyukat létrehozni, star trekben térhajtóműnek hívták, és ezzel együtt képes tér/idő ugrásra
a filmben én is kerestem, hogy ezt ugyan mivel magyarázzák, de ez a rész kimaradt belőle, viszont szerintem egy kis sci-fi jártassággal össze lehet rakni, bár lehetséges, hogy van megfelelő magyarázat is rá

One Ring to rule them all

(#21426) Kobe válasza LOTR (#21425) üzenetére


Kobe
veterán

Logikailag az a resz akkor is bukta mert a hajo a regi kriptoni telepesek egyik hajoja volt. Kesobb ugye zod magyarazta hogy ezeken a telepeken mentek sorra vegig

(#21427) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Művészet :D

All→M8

(#21428) spammer


spammer
veterán

This is 40

Életszagú film, egész jó lehetett volna, ha nem lettek volna kegyetlen idegesítő kölykök, akiket legszívesebben agyonvertem volna egy párszor. Meg voltak azért túlzások még ezen kívül is. A Lostot jól elspoilerezték (még jó, hogy láttam annak idején), Megan Fox meg megért volna 1-2 patront. Egynek elment.

6/10

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#21429) Integra válasza LOTR (#21407) üzenetére


Integra
titán

van ennek a filmnek egy nagyon jellegzetes zenéje, amivel azonosul, sötét, komor és baljós, nagyon teteszik. ez az effekt, vagy melódia végig kíséri a filmet, elejétől a végéig. passzol. mire vége a filmnek, addigra már nem tudod kitörölni. és jó, mert annak ellenére, hogy tudod, hogy batman.. mégis superman-nel fogod azonosítani. nekem legalábbis valamiért ment.
ez igaz a batman trilógiára is, hogy úgy megy végig a zenei aláfestés a filmek alatt, hogy fel sem tűnik, de amikor nincsen, akkor hiányzik. :) ez volt a batman trilógia egyik erőssége, hogy a zene végig szólt mind a 3 rész alatt, nem emlékeztél rá a végén, de mikor nézted, akkor tudtad, hogy igen, ez az, ami a frankó :)
és ebben a superman filmben nagy szerepe van nolan-nak, egyértelmű.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21430) Integra válasza Ijk (#21408) üzenetére


Integra
titán

agree, iszonyú hálátlan feladat elé állították zack-et. :)
és bevallom, ha még nem írtam, hogy kihozta a legjobbat a filmből, amit tudott. és a csalódás ellenére ezért fogom bluray-en beszerezni és újra nézni, mert mégis jó film.. várom a folytatást. luthor-ral remélem nem fognak mellé, mert azon úgy elcsúszhat a film, mint a die hard 4 ezen a metroszexuális bohócon....

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21431) Integra válasza Tibiajax (#21417) üzenetére


Integra
titán

mom-park, ott volt 3d original version

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21432) Integra válasza Kobe (#21419) üzenetére


Integra
titán

ehhez a közép középhez annyit fűznék hozzá, hogy lehet, hogy hátrébb kellett volna ülnöm. de basszák már meg, ne ebből kelljen már kiindulnom, hogy az agyam befogadja a képet... vicc. tényleg, ilyen képrángatós filmet nagyon rég láttam, nem véletlenül említem a cloverfield-et, amit számos cimborám lett rosszul. ma felhívott barátnőm és mondta, hogy őt nem a 3d akasztotta ki, hanem az, mikor minden ok nélkül ment a kamera rágnatás, a pattogatott kukoricát nem tudta megenni, pedig kétpofára tudja tömni magába, de ezen film alat nem ment neki... és ez azért elmond a filmről e tekintetben egyet s mást. igen, lehet, hogy utolsó sorból élvezhetőbb lett volna, de ez akkor is gáz.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21433) Integra válasza Sir Pocok (#21421) üzenetére


Integra
titán

nem csak luis, hanem a 3 újságíró bohóc, aki mindent túlél... jáááájjjjjjjjjjjjjj :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21434) Tibiajax válasza Integra (#21431) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jó neked, h ennyire vágod az angolt
én azért nem mernék beülni rá..

(#21435) Integra válasza Tibiajax (#21434) üzenetére


Integra
titán

jól érthető film, és meglepően tiszta angolt beszélnek végig. valószínű a minél nagyobb bevétel miatt. az feltűnik, mikor már tényleg mindenki a könyv szerinti angolt beszéli. még a dialekt-et beszélők is. ugye russel crow nem éppen a hochdeutsch-ról ismert, aztán mégis, akkora patika tiszta angolt beszél a filmben, hogy ihajj :)

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21436) Kobe válasza Tibiajax (#21434) üzenetére


Kobe
veterán

nálunk Imax es vetítésen pl volt egy féltucat 15-17 közötti srác, akik S betűs pólóban és nyakbaakasztott piros köpenybe ültek be :D ...és furcsamód nem a trollkodós popcornvödröt a fejébe húzó tizenéves fajta volt, nagyobb társasággal jöttek és még kvázi kultúráltan is viselkedtek, de jó volt látni, hogy azért egy elég széles rétegnek nem csak 12 egy tucat volt a film, hanem kicsit több, egy olyan rajongás kiélése, amire már régóta kellett várni

Amúgy Cavill nagyon adta a karaktert, ha belegondolok a Tudorokban még milyen tejfelesszájú gizdagyerek volt. Nagyon képlékeny figura, egyes részekben tiszta Smallvilles Tom Welling (tornádós jelenet, flashback), másikban meg tiszta Christopher ÍReeve

Elég rendesen kigyúrta amgát a szerepre, irigylem az edzőjét.....hiába ha én is napi 8-10 órát tudnék bellezni :)

Integra: épp az OST-t hallgatom szarrá. Igaz, hogy nagyon hanszimmeres és sablonos, de valahogy mégis hátborzongatóan jó, karakteres.
Anyway mi imaxben a 10-es sor 19-20as székén ültünk. Gyerekek, soha többet máshova....pont közép, de tényleg, mind vízszintesen, mind függőlegesen, a nyakam nagyon meghálálta a film végére hogy nem kellett állandóan forgatnom, ropogtatnom hogy belássam a vásznat.

[ Szerkesztve ]

(#21437) Integra válasza Kobe (#21436) üzenetére


Integra
titán

cavill nagyon jó superman-nek, bátran merem kijelenteni, hogy aki rdj ironman-nek, cavill superman-nek. :K
nekem redesen adott egy löketet az edzéseimben, hogy hajtsam széjjel magam továbbra is, noha tudom, hogy őt szétkokszolták etc.... nekem ez az állapot mág 2-3 év.. de jó úton haladok, elérem :D

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21438) Kobe válasza Integra (#21437) üzenetére


Kobe
veterán

azért meg lennék lepve ha a gym jones brigád kokszolná őket. De ha így is van, ez már olyan sokmilliós üzlet, hogy simán a legjobb cuccokat kapják, amiről szerintem még profi körökben is csak sokan álmodnak. Ez már nem a heresorvasztós kategória..... :DDD

(#21439) Integra válasza Kobe (#21438) üzenetére


Integra
titán

felőlem álmodhatnak róla, megdöglenek mind. és mindenki, aki ilyen szerekhez nyúl. :K

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#21440) LOTR válasza Integra (#21439) üzenetére


LOTR
addikt

meg az is aki nem, ez az igazán szép benne :D

One Ring to rule them all

(#21441) Pitterix


Pitterix
őstag

Die Hard - Drágább, mint az életed

Ha jól emlékszem, mindenki fujjogott erre.
Az elején az autós üldözés nem volt rossz, az apa-fiú terefere-eszmecsere sem volt rossz.
Na a vége viszont nem tetszett. Kicsit hamar vége lett, mintha össze lenne csapva.
Egynek azért elmegy és ha lesz következő része, no megnézem azt is.

6\10

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#21442) HuMarc válasza Pitterix (#21441) üzenetére


HuMarc
addikt

Én nem fujjogtam, végre valaki, egyetért velem :) Egynek jó volt, nem világmegváltó, csak szórakoztatni akar. Amúgy ja, az a 94(?) perces játékidő nem túl hosszú, de hát ez van.

(#21443) Maximum1 válasza HuMarc (#21442) üzenetére


Maximum1
őstag

Azért a 94 percért 3hétig dugó volt Pesten, lehet már nem akarták tovább tömni a BKK-t. ;]
Amúgy nekem is tetszett, mint ahogy az "Erőnek erejével" is, hiába én rajtuk nőttem fel....

(#21444) Realradical


Realradical
őstag

John dies at the end 10/10
A recept X+2 üveg Captain Morgan Spiced Gold + X*4 db lime + haverok akik bírják a mindfuck típusú sci-fi-fantasy-BillésTed-Lovecaft-FélelemésreszketésLasVegasbant

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#21445) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Boszorkányvadászok egyszeri megnézésre alkalmas. Érdekesen nyúltak a meséhez.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#21446) Plutor válasza Pitterix (#21441) üzenetére


Plutor
aktív tag

Die Hard-Drágább mint az életed
Egész nézhető lett volna a film,ha nincs benne egy **** hiba.

Spoiler!

Elindulnak két ország között(Orosz-Ukrán) LOPOTT kocsival,ami tele van fegyverrel,és a srácot még körözik is. :W ez pár mínusz pont nálam
Senki nem tudta a készítők között,hogy Csernobil az nem Oroszországban van? :W
Vagy csak azt hitték,hogy ilyen kocsival meg sem állítják őket a határon?

Spoiler!

Az apa fiú közti párbeszédek sokat dobnak a filmen,ezért 5/10

[ Szerkesztve ]

(#21447) Pitterix válasza Plutor (#21446) üzenetére


Pitterix
őstag

Volt benn más hiba is, de végül is nem világmegváltó filmnek készült.
Meg ugye kis költségvetés.

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#21448) HuMarc válasza Plutor (#21446) üzenetére


HuMarc
addikt

Ilyen hibák sok filmben felfedezhetőek, és egyébként is, melyik amerikaitól várnád el, hogy ismerje Oroszország földrajzát? ;]

(#21449) Sotho válasza Plutor (#21446) üzenetére


Sotho
őstag

Lopott, de csecsen, a kutya nem keresi az oroszoknál meg az ukránoknál. :D

[ Szerkesztve ]

(#21450) DiamondBack


DiamondBack
senior tag

Man of Steel (Malom mozi Kecskemét 3D)

Látványos, bár néha túl sok volt az akció nehezen tudtam követni éppen mi történik. 3D szerintem nem érte meg. Összességében jó volt.

8/10

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.