Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69058) Fuhur válasza twine (#69048) üzenetére


Fuhur
kezdő

Én Fathark ügyben sokat nem tudok mondani. Az én tapasztalatom csupán két típusra terjed ki.
Az egyik egy régi, talán V2. Nagyon szeretem, könnyű, jó a képe, kényelmes. Ma már nem kapható csak használtan. Ez beépített vevővel rendelkezik de még nem diversity.
A másik meg az egyik legújabb modell, ahogy írtam HDO2. Kiváló képminőség, ugyanúgy könnyű. Nekem egy picit az előzőhöz képest a kényelem gyengébb, de tényleg csak egy kicsit. Nagy előnye, hogy beépített dioptria állítás (én szemüveges vagyok) van, ami azért nem jellemző az FPV szemüvegek többségénél. Új még nekem, hogy SD kártyát is bele tehetek és így felveszi azt amit látok. Nagy újdonság és hasznos a beépített ventilátor. A régi hajlamos volt bepárásodni. Ezt küszöböli ki a ventilátor.
Ennek az újnak nincs beépített vevője. Külön lehet hozzá vásárolni. Persze nem gányolással, hanem szépen előre kialakított helye van a vevőnek. Én eddig külső vevőről hajtottam. Most várom a postát. Vettem hozzá egy RapidFire vevőt. Erről olvastam a legtöbb jót és néztem különféle tesztvideókat.
Nekem a "dobozos" szemüvegek nem nagyon tetszenek. A Fatshark megoldása számomra kedvezőbb. Nem mindegy, hogy mekkora tömeg, illetve térfogat van a szemed elé kötözve. De elismerem, hogy sajnos árban elég húzós.

Még valami:
Ha használtan veszed az újak kijelzője nagyon érzékeny a napfényre. Ezt írja is a könyvecskéje! VR szemüvegnél már láttam olyat, hogy a szobában hagyott szemüvegbe besütött a visszavert (!) napfény és csúnyán megrongálta a kijelzőt. Szóval vásárláskor ezt nagyon nézd meg!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.