Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69351) cashback válasza Blizzardking (#69338) üzenetére


cashback
őstag

Köszönöm.
Lehet barkács lesz... Még utána olvasok, hogy mi mit is jelent a lipo világában. (25c, 35c...) Forrasztásban otthon vagyok...

Erről a weboldalról vélemény? Akár lehetne is innen rendelni (ha ali és egyéb oldalon nem találom amit keresek)
[link]https://www.rc-helicopter-spare-parts-online.com

Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.

(#69352) cashback


cashback
őstag

Tudja esetleg valaki, hogy... Jjpro x5 epik... Jjrc x Android app-ban a térképet hogy tudom aktivvá tenni?
Ha a drónra csatlakozok akkor nincs net.
A térkép semmit nem mutat. Android 9-nél még működött (ha jól emlékszem) a 10essel nem tudom bekapcsolni sehogy.

Van olyan opció valahol hogy, ha wifivel kapcsolódok valamihez akkor a mobilnet aktív maradjon?

Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.

(#69353) gyulank


gyulank
addikt

Olyan 7m magason meg kell metszeni a fenyőfát, mert elhalt a csúcsa, és két másik indult fel helyette. Melyik drónnal metszhetem vissza az egyiket?

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22631.2361 Ubuntu 23.10 x64

(#69354) vandor01 válasza gyulank (#69353) üzenetére


vandor01
őstag

barmelyikkel de keszits elo egy baltat vagy lancfureszt ha esetleg mar a masodik drone is fentakadna mialatt menne az elsonek a mentese..... fa kivag dronok leakasztva csucs lebaltazva..... fa visszaallitva..... job done! felveheto a sikerdij! :)

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#69355) Csabex válasza gyulank (#69353) üzenetére


Csabex
őstag

Szerintem kérd kölcsön a srácoktól (ha összerakták) :DDD

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#69356) Blizzardking válasza cashback (#69351) üzenetére


Blizzardking
őstag

A C (Coulomb) azt jelöli, hogy mekkora a max áramerősség amit ki tud adni az aksi. A kapacitása Amperórában Ah vagy milliAmperórában mAh szorozva a C, megadja a max áramot. Pl egy 550 mAh 30C aksiból 550x30=16500 mA áramot lehet kicsikarni, ami 16,5 Amper. Figyelni kell a mA-A átváltásra.
Ha két C van megadva, egy nagyobb és egy kisebb, akkor a kisebb azt jelöli amit folyamatosan kibír, a nagyobb azt amit pár másodpercig, pl egy izmos punchout-nál ki tud adni.

A gyakorlatban a nagyobb C jobb, ha
- nem sokkal nehezebb
- igazat mond a gyártó
😁

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

(#69357) gyulank válasza Csabex (#69355) üzenetére


gyulank
addikt

Nem jó. Nem látom elég megbízhatónak. Egy sima ágvéget kell lenyisszantani egy sima metszőollóval. De ez valószínűleg belevágna másba is, akár mindkét csúcsot is levágná véletlenül. Szóval metszőollós kell, az az arany középút a láncfűrész, és a bozótvágó közt.

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22631.2361 Ubuntu 23.10 x64

(#69358) Fuhur válasza gyulank (#69357) üzenetére


Fuhur
kezdő

És akkor már ki is mondtad a megoldást:
létrával kombinált, 4 méteresre kitolható ágvágó melynek alsó végén egy human interface (azaz Te) talható! :Y

(#69359) kkdesign


kkdesign
senior tag

Sziasztok!
Szeretnék majd beruházni egy drónra. Ezzel kapcsolatosan lenne pár kérdésem.
Néhai hobby szintre kellene. Olyant szeretnék vásárolni amivel lehet kamerázni, elég lenne a 720p kamera is, a kitétel, hogy ne egy krumpli kamera legyen, hanem azért úgy szeretnék rajta látni is valamit. Aliexpresstől sem zárkózom el. Van egy 32gb class 10 mikro sd-m jelenleg hasznalaton kívül, azt beletenném szívesen. Fpv nem feltétel, meg úgy a normális kamerán kívül semmi:) csak szeretnék pár légi felvételt magán célra. Egy pár pót akksival venném, szóval az jó lenne ha vmennyire bírná is!:)

Ezekre amit leírtam tudtok ajánlani valamit? Keretösszeget nem mondanék, mert nem tudom amiket írtam mibe fér bele.:)

(#69360) gyulank válasza Fuhur (#69358) üzenetére


gyulank
addikt

Az nem jó, mert biztos nehéz tartani, és véletlenül letöri az ágat.

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22631.2361 Ubuntu 23.10 x64

(#69361) vandor01


vandor01
őstag

holnap reggel reptetes.... nos es hany dron van a dobozban? :DD

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#69362) DJGABI válasza vandor01 (#69361) üzenetére


DJGABI
addikt

az összes (is) ;]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#69363) Danecay


Danecay
őstag

Sziasztok! Vásároltam a gyereknek egy SYMA - X15A koptert. Az érdekelne, hogy a gyári 250mAh-es aksija mellé milyet érdemes vásárolni amivel kicsit ki lehet tolni a reptetési idejét?
Itt a topikban találtam ezt a linket, 600mAh-s aksikkal, ez pl jó lenne? De találtam 800mAh-eset is. Egyébként a távirányítóba a leírás szerint miért nem lehet újratölthető elemet (akkumulátort) tenni? És mégy egy kérdés? Van valódi jelentősége, hogy a távirányítót kapcsolom e be először vagy a drónt mert a leírás alapján a távirányítót kell először bekapcsolni és kikapcsolásnál is a távirányítóval kell kezdeni?

[ Szerkesztve ]

(#69364) DJGABI válasza Danecay (#69363) üzenetére


DJGABI
addikt

Amit linkeltél az X5-höz való, kb kétszer akkora gép. 3-400mAh fölé nem nagyon mennék. De a gyári helyére azok se férnek be szerintem

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#69365) Fuhur válasza Danecay (#69363) üzenetére


Fuhur
kezdő

A bekapcsolási sorrend alapja elsősorban a régebbi, analóg rendszerek esetében van/volt jelentősége.
A lényeg, hogy vezérlő jel nélkül egyes nem túl kifinomult rendszerek mozgathatják az egyes csatornákat, így például a gázt is. Egy "armolást" nem igénylő modell esetében ez véletlenszerű motorindulást jelent ami elég veszélyes!
Alapvetően tehát először a távirányítót kell bekapcsolna, aztán a vevőt (modellt). A kikapcsolás a fentiek alapján épp fordított kell, legyen azaz először a modellt kapcsoljuk ki és aztán a távirányítót.
Azért megjegyzem, hogy a modern digitális rendszerek esetében a bekapcsolási sorrend kevésbé kardinális, de ha a leírás külön kitért erre, akkor célszerű betartani.

(#69366) Danecay válasza DJGABI (#69364) üzenetére


Danecay
őstag

Köszönöm a választ! Úgy van írva, hogy Syma X5-15, ebből gondoltam, hogy jónak kell lennie, legalábbis méret alapján, bárnem tudom, hogy van e különbség ilyen tekintetben az X15 és az X15A között. Egyébként ha igaz a leírásban szereplő méret és miért ne lenne az akkor valóban nem jó. Valami ilyesmi lesz az ami nekem kell.

(#69367) Danecay válasza Fuhur (#69365) üzenetére


Danecay
őstag

Köszönöm a választ! Igen, kitér, mondjuk kikapcsolásnál is a távirányítót írja először, de lehet csak félrefordítás, majd megnézem az angol nyelvű utasításban is, hogy mit ír.
Aksi töltéssel kapcsolatban egy kérdés. Az utasítás azt írja, hogy a töltőkábelét a számítógép USB csatlakozójába csatlakoztassuk. Ennek megfelelően is tettem, de mennyire gond az ha mondjuk telefontöltővel töltöm az aksit? Gondolom az USB port 0.5A-e miatt ennek jelentősége, de káros lenne az aksira nézve ha mondjuk egy 1A-s telefontöltővel tölteném?

(#69368) Fuhur válasza Danecay (#69367) üzenetére


Fuhur
kezdő

Elvileg nem kellene, hogy problémát okozzon mert maga a töltő elektronika kell, hogy a töltő áramot kezelje.

(#69369) Danecay


Danecay
őstag

Én nem ismerem ezeket az aksikat de itt hátha van tapasztalat. Ha rendelek, akkor ezt vagy inkább ezt válasszam? Utóbbinál jól látható módon egyidejűleg akár 5db. aksit is lehet tölteni, az előzőről ezt nem lehet egyértelműen megállapítani. Mondjuk találtam olyan összeállítást is ahol ugyanolyan töltő van mellé mint a második link alatt, szóval inkább az aksi lenne a kérdés.

(#69370) DJGABI válasza Danecay (#69369) üzenetére


DJGABI
addikt

Szerintem egykutya, lehet a második linken lévő is ugynaz mint az első, csak átcsomagolva :D Az mondjuk legalább ír C ratinget, bár ilyen gépeknél az is kb tökmindegy. Második eladónál van 5-ös meg hatos töltő is... De amúgy a fekete az szerintem ugyanaz mindkét eladónál. Egyszerre tölti az összes akksit persze mindkettő. Viszont kérdezted: ha ilyennel akarod etetni az akksikat, akkor mindenképpen fali adapterrel használd. A számítógépes USB port 500 mA-ja kevéske lesz oda 5 akksihoz (vagyis hát csak annyit jelent, hogy a töltési idő hosszú lesz).

Ezeket a töltőket nem ismerem, én mondjuk 1 cellásban erre az Aokoda-ra esküszöm [link] , az utolsó (losi) csatis kell neked

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#69371) Danecay válasza DJGABI (#69370) üzenetére


Danecay
őstag

Köszi a választ!

(#69372) fape válasza DJGABI (#69370) üzenetére


fape
senior tag

Ha számít az idő is akkor lehet eggyel komolyabb töltőt is venni. Csak ehhez lőni kell a búcsúban egy tápot (pl régi modem, router stb), vagy használni a nagyobb drón aksikat.
Nem tudom miben akarod használni, de valszeg mindegy is :D. Ilyen kis 1s-ből egy HV aksi vagy ha máshogy nem, normál aksi HV-ra töltve (4.2V helyet 4.35V) egy kicsit több repülési időt tud adni.
Ezek az aksik fogynak mind a szemét, szal ha nagyon kell akkor megküldöd 0.6A-val (2Cvel) és mire kirepülőd az 5.-6. aksit addigra az 1. újra fel is töltődött.

[ Szerkesztve ]

Nem ezeket a drónokat keresik!

(#69373) dave0825


dave0825
őstag

Üdv.

Nem nagyon drónoztam (kvadkoptereztem, ki, minek nevezi), egy kis syma drónom van csak, amivel pár órát játszottam.
Leginkább otthoni videókra szeretnék drónt venni, maximum 150.000 Ft-ig, sőt, ennyit sem szerettem volna eredetileg rászánni, viszont a DJI Mavic Mini-t néztem ki. Motorozós túrákon használnám néha, egy-egy szebb helyet (tavat, hegyeket) levideózni, de csak otthonra (emlékként, haveroknak összevágni, tehát nem munkára).
Korábban néztem a Xiaomi Fimi X8SE-t, abban a nyomkövetés tetszett (motorral jó poén lenne, és látványos, ha jönne utánam kisebb tempónál), viszont a Mavic Mini ezt nem tudja. :(
A Fimi-nek, ahogy néztem YT videón a videói minőségét, borzalmas a Mavic Mini-hez képest.
A Mavic Mini-nek viszont a hatótávja, ami elbizonytalanított, félek, hogy néha kevés lenne a magasság, vagy távolság, amit pl. egy tó körül tudna. :F
4K nem fontos (de nem hátrány), szerintem elég az 1080p 60fps.
Más alternatívát tudtok, ami megbízható, és itthon is kapható?
Attól is tartok, ha megvennék egy FMC Mavic Mini-t, bánnám, hogy nem megy messze, nincs benne nyomkövetés, ilyenek, és árban meg azért nem aprópénz... :F

[ Szerkesztve ]

Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

(#69374) dave0825 válasza dave0825 (#69373) üzenetére


dave0825
őstag

Hubsan Zino H117S nem jó alternatíva? Nem sok véleményt olvastam róla itt a topikban. Minőségben/megbízhatóságban (telefonon software, akksik, anyaghasználat) ezekről mit tudni?

[ Szerkesztve ]

Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

(#69375) ot93


ot93
senior tag

Üdv, az miért lehet, hogy a 4in1 esc-be beépített current sensor értékét nem látja az fc? bf-ban nézve folyamatosan 0A-t ír.
Az esc-től jövő kábelt bekötöttem az fc "curr" ponjára
Matek f405-std és Racerstar rev35a 4in1

[ Szerkesztve ]

Eladó: Sony HDR-AS20 akciókamera - 10k

(#69376) Fuhur


Fuhur
kezdő

Ma érdekes "tapasztalásom" volt.

Estefele szélcsend lett és úgy gondoltam a szobai whoop-al kimegyek a kertbe. Túl azon, hogy jót játszottam érdekes volt látni, hogy az aksik 30-60 másodperccel többet bírtak mint a szobában!
Nyilván a többlet idő a kevesebb lebegés okán keletkezett. Mivel a kertben van hely, koppig toltam a botot hogy menjen :)

(#69377) Morzsi007 válasza dave0825 (#69373) üzenetére


Morzsi007
csendes tag

Èn pár hónapja vettem egy Mavic Minit, nekem nagyon bejön, persze nem olcsó. Előtte egy JjRC X1-et használtam meg most is megvan, erre raktam kamerát, de stabilizátor nélkül használhatatlan volt, mikor a családot videóztam volna. Aztán készítettem hozzá egy gimbalt, amivel jobb lett az eredmény, de 10 percet sem bírt a levegőben és még mindig nem láttam az élő képet. Szóval mindig szögeltem a gépet, aztán már meguntam és akkor vettem meg a Minit.
Nekem lakott területen 500m után kezdett szaggatni az élő kép.Mondjuk én nem nagyon szeretem szem elöl téveszteni a gépet, biztos a sok évi repülés miatt, ez az első, ami élőképet ad. Szóval 500m-es rádiuszban 1 km átmérőjű körben videózhatsz lakott területen belül, elvileg kint, ahol nincs ennyi zavaró tényező többet is tud, én még nem próbáltam. Magasságban 80m fölé még nem mentem, de az már nagyon magas, hidd el. Csak azért írom, mert mondtad, neked kevés lenne. 2.7K szerintem mindenre elég lehet, én is csak saját célra vettem. A legnagyobb előnyei az akkuidő meg a mérete. múltkor a melegítőm felső zsebében elfért a gép, a távirányítót vittem a kezembe a telefonnal együtt. Amikor kellett, elővettem és ennyi. Eddig max 1,5 akkuidőt használtam egyszerre , soha nem volt kevés. És a szelet is szépen bírja, igaz a hangja nagyobb, de a felvétel az stabil marad, meg nagyon könnyű az irányítása, egy helybe marad, nem mászik el, sem a magasság. Igaz nincs követés funkció, de az sok gépben még nagyon kiforratlan, úgy gondolom. :)

(#69378) dave0825 válasza Morzsi007 (#69377) üzenetére


dave0825
őstag

Köszi, azóta már megvettem. :) Mentem már magasabbra, de nem látszott már, úgyhogy durva. :) A szelet tényleg jól bírja, ma próbáltam, mászkált kicsit, de azért próbálta tartani, elég jól.

Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

(#69379) SpydeR3412 válasza vandor01 (#69331) üzenetére


SpydeR3412
aktív tag

Nekem ~10g-al (63.6g) lett könnyebb az újjá épített tyro, bár már így is messze vagyok a gyári 47.9g-tól. Nincs motorvédő, meg nem dobozos vázban van, de elég masszív jószág lett ez is. Apróbb beállítások még hátra vannak, de már közel a cél a számomra tökéletes 2.5"-hoz.
2. Tyro teszt videó

(#69380) Saccco válasza SpydeR3412 (#69379) üzenetére


Saccco
nagyúr

Azért azok a propellerek még mindig nagyon adják! :K :DDD

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#69381) vandor01


vandor01
őstag

invazio..... johet a rovarirtas :DD

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#69382) Csabex válasza vandor01 (#69381) üzenetére


Csabex
őstag

Jézussss Mária :D Nem aprózod el a dolgokat :D Szép kis gyűjtemény egyébként és többnyire egyediek, ugye? :)

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#69383) twine válasza vandor01 (#69381) üzenetére


twine
addikt

:C :C

(#69384) kriszbon válasza dave0825 (#69378) üzenetére


kriszbon
őstag

[ZMR250_300m]

[ Szerkesztve ]

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#69385) Dr. Romano


Dr. Romano
veterán

Sziasztok. 100k alatt keresnék szeretnék egy drónt vásárolni. Számomra fontos a jó képminőség és a hosszú üzemidő és itthoni webshopban elérhető.
Eddig ezt találtam ami sokáig repül és a kép minősége rendben lenne a remegést leszámítva.

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#69386) MrRL19


MrRL19
senior tag

Csaó sziasztok !

Milyen drónt tudnátok ajánlani ?!

keret: 50K ( használt is jöhet)
viszonylag könnyen lehessen irányítani + "jó" videót lehessen vele készíteni, nyilván nem lesz 4k minőség de ,ha pl 720p ír akkor legyen 720p ! gondolom értitek majd :))

köszi előre ! :R

Na, viselkedj rendesen, kaszáld a dohányt, tudd, hol a helyed és ki tudja? Talán egy nap majd kinyitják a könyvet és beírják a neved. Befogadnak a családba. Beavatott leszel. Na gyere, emeld a poharad! ///M P O W E R

(#69387) Morzsi007 válasza MrRL19 (#69386) üzenetére


Morzsi007
csendes tag

Ha videózni szeretnél vele, akkor stabilizátorral (2 tengelyes gimbal is jó) ellátott kamerást vegyél mégha csak 720p-ben is, mert különben nehéz lesz élvezhető felvételt készíteni. Ilyen meg nem igen van 50 körül szerintem.

(#69388) DJGABI válasza MrRL19 (#69386) üzenetére


DJGABI
addikt

[link] múltkoriban linkeltem, hát eu express-szel már majdnem a 60k-t karcolja, de nagyjából vállalható a kamerája

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#69389) Danecay válasza DJGABI (#69388) üzenetére


Danecay
őstag

Ha jól látom most 52e Ft-ból ki is jön és 3-5 nap alatt itt van.

(#69390) DJGABI válasza Danecay (#69389) üzenetére


DJGABI
addikt

azt nem is néztem, ja spanyol raktárból annyi

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#69391) SpydeR3412 válasza Saccco (#69380) üzenetére


SpydeR3412
aktív tag

Jaja, nagyon harapnak. :K Mondjuk a lepedőm annyira nem díjazta. :DDD És most már van 2", 2.5", meg 3"-ban is.

[ Szerkesztve ]

(#69392) Niczo


Niczo
senior tag

Sziasztok! Megjött a Flysky FS-i6X távirányítóm, de totál kezdő vagyok hozzá (eddig csak olyan drónom volt, aminek volt saját távja). Tudnátok ajánlani egy linket, ahol részletesen magyarul le van írva hogy mit-hogyan kell rajta beállítani, vagy egyáltalán hogyan kell párosítani a drónnal?

Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.

(#69393) SpydeR3412 válasza Niczo (#69392) üzenetére


SpydeR3412
aktív tag

Hali! Itt nézz szét: quadkopter.blog.hu
Meg fpv Betyárnak vannak yt videói a témában.

(#69394) Dr. Romano válasza Dr. Romano (#69385) üzenetére


Dr. Romano
veterán

Szemezek közben a Xiaomi Fimi X8 SE-vel de látom már kifutott modell. Hasonló árban kb azonos tudású (hatótáv és akku) gépet amit még lehet kapni mit ajánlotok?

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#69395) BEndre34 válasza Dr. Romano (#69394) üzenetére


BEndre34
tag

Szia!
Nem tudom, mi számít "jó képminőség"-nek, de 100e alatt olyat, ami 2,7K (feltölteni yt-ra bőven elég) és hosszú az üzemideje (gondolom legalább 20-25 perc/akku), de még a gimbal is jó rajta és elégedett is leszel vele 1 hónap után is.... új gépbe nem nagyon lesz szerintem. :(
A Xiaomi Fimi X8 SE is inkább 120e körül van/volt és egy VISUO Zen K1 - amit korábban írtál - hatalmas csalódás lesz annyi pénzért. Inkább egy jó állapotú, nem sérült DJI. Ha nem számít a méter, akkor P3S ha számít, akkor Mini vagy Spark. Ha új és nem DJI, az is 100e felett lesz. 70-80-90e áron új gépet, amivel elégedett is leszel, sajnos nem fogsz kapni. :N

(#69396) Geller72 válasza Dr. Romano (#69394) üzenetére


Geller72
veterán

:(

(#69397) Timyyy


Timyyy
őstag

DJI Mavic Air 2 távirányító gondja volt már valakinek?
1 hónapja vettem a gépet, és a mai repülések alatt a távirányító 2 gombja sem működött, az egyik a jobb kéz mutatóujjnál lévő "elsütő" gomb, a másik pedig az, ami vált a fotó és videó mód között.
Kiküszöbölhető ez valami frissítéssel vagy valamiféle resettel, v irány vissza gariztatni?

(#69398) Csabex válasza Timyyy (#69397) üzenetére


Csabex
őstag

Na ne csináld :D Épp most filózok azon, hogy a P3 4K-m lecseréljem, de ezek azért nem túl biztató jelek, hisz az egy nagyon fontos gomb, mert nem csak hobby célokra lenne használva és ha éppen egy rendezvény kellős közepén amikor ott van a pillanat és egy ilyet csinál, akkor az ciki... Majd megírod légyszi, hogy mi lett a vége a dolognak? Akár priviben is ha gondolod.

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#69399) DJGABI


DJGABI
addikt

FB kivételesen releváns hirdetést dobott be:

Notebook.hu-nál 0% THM van DJI drónokra [link]

egy pillanatra el is gondolkoztam egy mavic mini-n

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#69400) vegyszer


vegyszer
addikt

Sziasztok!

Egyszer valaki (lehet, hogy pont itt) linkelt egy trükköt, ahol a Xiaomi 4k drón FPV képét a vezérlő eszköztől független eszközön lehezett nézni a repülés közben.
Kb az van meg, hogy egy külső média lejátszó (Talán VLC volt) valami egy linket megnyitva tudta ezt.

De nem lelek rá a pontos leírásra. Esetleg valaki tudja, hogy mire gondolok? És dobna egy linket?
Köszönöm!

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.