Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68551) pot63


pot63
csendes tag

Sziasztok!

Amatőr kérdés lesz. Van egy aldis kis helikopterem (AS4), aminek a leírása azt írja, hogy számítógéphez csatlakoztassuk töltéskor (micro USB csatlakozója van). Ezt csak azért írják, hogy biztosan 5V-t és _legalább_ 500mA-t kapjon, ugye? Vagyis valószínűleg 500mA-nál nem szív le többet töltéskor az akku akkor se, ha a szintén 5V-s, de 2A-s mobiltöltőmre dugom rá. Jól értem? Az akku: LiPo 3.7V, 180 mAh.

Köszi!

(#68552) KillHates válasza pot63 (#68551) üzenetére


KillHates
nagyúr

Hali!
Nem hinném, hogy van áram korlátozás abban a pici USB dugóban amiben az akku elektronikája van, csupén egy 4-4.2V-os zener és a LED van, hogy lehessen látni a töltés végét, vagy valami kis egyszerű töltésvezérlő. Én azt javasolnám, hogy kukázz valahonnét egy régi NOKIA vagy Motorola USB-s töltőt mert azok tudtak 500 mA-t és ez esetben nincs az, hogy túl gyorsan töltöd az akkut és ezzel degradálod. Aztán, ha kell gyorsan az akku illetve a drón akkor még mindig rakhatod 2A-esre.
Nekem is a TELLO gyorsabban tölt a vastag 2A-es kábelével a powerbank 2A-es csatijáról, mint valami sima régi micro USB-s kábellel az 1A-es aljzatról.

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#68553) SP!T


SP!T
addikt

Sziasztok! Kaptam egy FlySky Fli14 v1-et a mobula6-hoz. Sejtelmem sincs miért. :D A kérdésem, hogy miben rossz vagy jobb az RX2A Pro-nál? Gondoltam berakom, mert ha jól tudom ez képes telemtry-re, amit tök jó lenne látni OSD-n. :)

Bár azt sem értem, hogy a Crazybee F3 Flysky aio FC-ben is látok telemetry-t, de eléggé fals infónak tűnik. Mobula6-ban is van, de nem teszteltem még mennyire valós információ.

There's a device that I've been using called a whoop.

(#68554) syler123


syler123
veterán

Még mindig a Taranis QX7 az ajánlott a 30-40eFt kategóriában? Megint felnyomott ez az átkozott Jumper T12 plus... Korábban azt gondoltam hogy az akku töltöttség okozza a gimbal hibát, de nem, most közepes töltés mellett is csinálja. Egy gimbalt rendeltem most hozzá, de lehet veszek egy másik távot, a modult meg kiveszem a Jumper T12-ből. Az gondolom simán bemegy a QX7-be. Szivem szerint itt helyben darabokra törném a Jumpert... (előtte kiveszem a multiprotokol modult)
6 akkut töltök fel, de már előre látom hogy élvezhetetlen lesz a repülés...

Én hülye eladtam a Flysky I6-ot, azzal sosem volt bajom... De géppel együtt vitték, meg azért van olyan gépem ami nem flysky-os.

[ Szerkesztve ]

(#68555) syler123 válasza syler123 (#68554) üzenetére


syler123
veterán

Most gondoltam rá hogy megcserélem a 2 gimbalt, de azt hogyan lehetne? Azt sem értem miért vannak két oldalt a gimbalok elforgatva 180 fokkal?

(#68556) syler123 válasza syler123 (#68555) üzenetére


syler123
veterán

Semmi gond, annyit el sikerült érni hogy most már egyik gimbal sem csinál semmit. Mind nulla értéket mutat, pedig visszacseréltem és a kábeleket is jól dugtam vissza.
A kalibrációs résznél pedig működnek a stickek.

Közben helyrejött.

Na megbeszéltem magammal :D Jólvan, nincs szezonja. Kicserélni nem sikerült, de legalább nem halott.

[ Szerkesztve ]

(#68557) Peaceliker válasza syler123 (#68554) üzenetére


Peaceliker
őstag

Ha nagy modulbay kell akkor igen. Ha az nem fontos akkor én xlite ot venném újra. Nekem kényelmesebb plusz minőségibb érzete is van.

"Oh my Goa'uld!"

(#68558) vandor01 válasza syler123 (#68556) üzenetére


vandor01
őstag

te egy igazi mazoista vagy :DDD :D kb 1.5 eves ez a TAV nálad es kb 1 eve csak szivsz vele! szerintem ami mentheto belolle szedd ki add el vagy tord ossze paros labbal ugralva rajta azt vegyel valami megbizhatobb darabot! habár?? kinai....... barmelyikkel hasonlo szivas torténhet
Taranis Qx7..... 3 ev alatt mar a hatodik darabot hasznalom egyikkel sem volt eddig semmi gebasz.... meg van hozza a hatter: gumibugyi, aksik, tarcsi kapcsolok, alap tudas.... ha valaki gep vetelkor TAV ot is kivan nem mondhatok nemet neki ha kell vigye! na pesze nem felaron...... En is nezegetem a mindenfélefajta ujabb Frsky-os cuccokat de ami bevalt azon nem valtoztatunk.... tuti biztosan repulni akarok nem pedig a legujjabb designes muanyag darabot nezegetni mert hiaba jatek konzol kinezete van es milyen coool hááát repules kozben nem surun nezegetem :) szoval nalam Qx7/XM+ al panaszmentes 100%! eddig mind (6Tav 30 receiver) mukodott problémak miatt meg nem kellett kidobnom egyet se.... ez mar nagyszo mert kinai :) amit igert azt hozza! pl XM+ full range! azaz sokkal tobbet tud mint amire hasznalom bokrok kozt repkedni maximum 500meter hatotavra! van benne még tartalek! van mikor akciozzak akkor 80euro az ara.....

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#68559) syler123 válasza Peaceliker (#68557) üzenetére


syler123
veterán

X-Lite nekem is tetszik, de ott meg volt valami a stickekkel (nem emlékszem, de talán amilyen irányt tesz meg körben, ott nem szögletes vagy hogy is van), meg ahhoz még vennem kell multiprotokoll modult is, az nem tudom abba a mini-be mennyi / milyet, még nem nézegettem.

vandor01: Hát nem vitatom, mert én mindennel szívok / szívatom magam, volt ugye még a Falcon 180 annó :D Az a baj, hogy ez megint -35k lesz úgy hogy nem kapok utána semmit, eladni így nem akarom, mert utána meg jön majd a csuklás... Most szerintem ha már megvettem és megjön kicserélem a gimbalt, ha jó lesz, akkor eladom és veszek egy X7-et vagy egy X-lite-ot.

Azt X-Lite mellett szól a Hall Gimbal, de most is hall gimbalom van, de cseszhetem, ha szívat folyamatosan. Amúgy van amikor jó, mert ezzel a mocsadékkal megint kirepültem 6 akkut hiba nélkül, de indulás előtt láttam hogy az értékek ugráltak össze vissza, megrángattam a gimbalt és utána repültem, így nem volt gond.

[ Szerkesztve ]

(#68560) vandor01 válasza syler123 (#68559) üzenetére


vandor01
őstag

nem le es rá beszélni akarlak termékekre.....
mindenki arra kolti a piizit amit megkivan.....
de azt latom a hype a bloggerek hulyesege viszi bele a bolondokat a fasszsagba velem egyutt :DDD joparszor en is felultem a baromsagra..... ahogy a Hadházy mondja a hulyeseg a faszsag jobban terjed mint a betegseg :) de ez egy hobby egy játék a szivast is lehet elvezni es értékelni mert fejlodunk vele! :DDD :D
en is szemeztem az X litevel.... a sima verzioval aztan az S-el majd a PRO val.... hulye vagyok? a PRO arabol lehet venni 2db sima qx7 -et vagy 3db sima X9 Lite-t.....
valamint átállni masfajtara? aksik toltok gumibugyik etc... receiverekrol már nem is beszélve...
Qx7 bol volt nalam a HAL-as is par hétig... tenyleg alairom finomabb biztos Xlite PRO is jobb.... kerdes az? tenyleg szukseg van ra? duplaba kerul!! én inkabb tartok 2db normal Qx7-est es akarmi gebasz van? van tarcsi! tobbet ér a "biztonsag" mint a hype azt ha elfossa magat? akkor vakarozhatok :DDD
szemcsibol is kiprobáltam a dobozosbol jopárat... a konkluzio?
EV800D! ja de 2-3db! :DDD
mindenbol a kozép ut! nem a legoccobbat de nem is a legdragabbat!
2-3 év nyugodt hasznalat jon csak a gepeket kell forrasztani es PiDelni...
ollom es booodooogsaag!

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#68561) Peaceliker válasza syler123 (#68559) üzenetére


Peaceliker
őstag

Xlite nál amit mondtak többen az a kis gimbal. Kevesebb mozgás kisebb precizitás. De nálam nem hozott egyik irányba sem érdemi változást, de ügyesebb sem bénább nem lettem :)

"Oh my Goa'uld!"

(#68562) pot63 válasza KillHates (#68552) üzenetére


pot63
csendes tag

Köszi! Igen, ilyesmitől tartottam, hogy rövidíteném az életét az akkunak a magasabb áramerősségű töltővel. Akkor azt, hogy van-e áramerősség-korlátozás az elektronikában, gondolom, úgy tudnám legegyszerűbben megnézni, hogy megmérem, hogy gyorsabban töltené-e fel magasabb A-rel a lemerült akkut.

Azt jól tudom, hogy szinte mindegyik okostelefonban van ilyen szabályozó beépítve? Tehát ott nem tud gondot okozni egy erősebb töltő -- ha a feszültség azonos persze.

(#68563) SP!T


SP!T
addikt

Valaki meg tudja mondani hol találom a rateprofile selectiont, mint ezen a képen? (BF 4.1)
Nekem nem ilyen... hanem ilyen: [kép]

Nekem nincs ott semmilyen "slot". Nem tudom kiválasztani egyik profilt sem.

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#68564) Peaceliker válasza SP!T (#68563) üzenetére


Peaceliker
őstag

ha nem feltétlen levegőben kell állítani, akkor osd n tudod kapcsolgatni

"Oh my Goa'uld!"

(#68565) Niczo


Niczo
senior tag

Nekem van egy ilyen kütyüm, ezzel látom hogy éppen hány amperrel töltődnek az akksik. Ügyes holmi, nem egy nagy beruházás.

szerk: pot63-nak akart válasz lenni.

[ Szerkesztve ]

Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.

(#68566) SP!T válasza Peaceliker (#68564) üzenetére


SP!T
addikt

Ezt nem értem. Nekem AUX3-ra van állítva az acro, acro+air és angle mód. Azt szeretném ha ennek váltásával a rateprofile is átváltson.

There's a device that I've been using called a whoop.

(#68567) pot63 válasza Niczo (#68565) üzenetére


pot63
csendes tag

Köszi, ez nagyon hasznosnak tűnik! Pont erre van szükségem, csak eddig nem tudtam, hogy van ilyen. :)

(#68568) Peaceliker válasza SP!T (#68566) üzenetére


Peaceliker
őstag

ja, hogy úgy...azt valszeg nem disarmban váltod :)
DE! nem érdemes sztem rate profilt váltani, jobb egyhez hozzá szokni agyilag szvsz

én még ősrégi bf ben állítgattam gombbal rate profilt, de akkor még nem vt osd meg akkor még állítgattam ilyet :D

"Oh my Goa'uld!"

(#68569) F.E.K..


F.E.K..
senior tag

Tello üzemszerű felhasználás közben ;)

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#68570) syler123


syler123
veterán

RPM filtert használ valaki whoop-on? :D A békán kipróbálnám, de azért jó lenne ha nem én lennék a tesztalany, aki megsüti, nincs más 2s gépem most, az pedig elég szomorú, ha feltöltött akkukkal maradok :D Majd meríthetem a töltővel...
Esetleg bármilyen más 5"-os géppel próbálta már valaki? Esetleg hglrc 28A esc-el?

(#68571) syler123 válasza syler123 (#68570) üzenetére


syler123
veterán

Nem is rossz ez a Betaflight 4.1, whoophoz is jó alapból, nem bántottam a pideket, csak rc expo-t tettem a pitch-re és a roll-ra 0,2-t, de ez így alapból nagyon jó. Érdemes kipróbálni.

(#68572) Saccco válasza syler123 (#68571) üzenetére


Saccco
nagyúr

Fel kell vennem a fonalat újra... Érdekel a jesc is. :DDD

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#68573) Szancsó válasza syler123 (#68570) üzenetére


Szancsó
aktív tag

HGLRC F428 stack -el én igen, de 3" -on és nem vagy vele kisegítve: kezdőként nincs sok összehasonlítási alapom / tapasztalatom...
Most BF 4.1.1 van JazzMaverick 16.73 -al: szűrést én megnyirbáltam (csak csúszka ment vagy 2 egységet pirosba, ill. dinamikus filtert piszkáltam), illetve PID -eken is változtattam. ( Mondjuk nekem most épült át és a nyújtott X helyett most "H" alakja van, így szerintem nem volt minden 100 -as. Propwash-t mondjuk elő tudtam idézni, de örültem, hogy kijutottam egyáltalán - inkább szélesebben vettem a kanyarokat :D )
Tetszik, szerintem jobb lett mint a fél éves 3.5.7 -em volt, amit folyton állítgattam - motorok sem melegedtek.

Ui: ezek a kis design -os Dal Cyclone T3056C -k nem jöttek be eddig. Csendesek, meg az alacsony pitch miatt finoman is irányítható, de mivel kevesebbet emel okozott pár kellemetlen másodpercet. Illetve az elsőre kellemes anyaga a gyakorlatban eléggé sérülékenynek tűnik - egy faág konkrétan letarolta az egyikről mind a 3 ágat és a kütyü meteorként csapódott a kocsinak. A drónnak semmi baja (masszív ez a váz), a kocsi viszont nem úszta meg nyom nélkül.

[ Szerkesztve ]

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

(#68574) syler123 válasza Szancsó (#68573) üzenetére


syler123
veterán

Szerintem azzal nem is fogok kínlódni (RPM filter), a békának úgyis a szél az ellensége, szélcsendben nagyon szépen repül, semmit nem változtatnék rajta.
Még egy toothpcik gépet szeretnék a 2s akkukhoz. Ha jól néztem utána a Reddevil, Sailfly X és Larva X hármas közül a Larva X a legajánlottabb...

(#68575) Homoktövis


Homoktövis
friss újonc

Üdv Mindenkinek!
Mint az Avataromból látjátok, teljesen vakon vagyok drón témában. Tervezem egy Ovarmax x-bee 9.5 beszerzését. Esetleg valaki ismeri - e kicsikét. Illetve pótaksit lehet e hozzá beszerezni.

(#68576) kriszbon válasza Homoktövis (#68575) üzenetére


kriszbon
őstag

Szia!
Nekem nincs tapasztalatom, meg nem vagyok szaki, de van nálunk 5G Wifi (komolyan nem tudom)? :F
[link]

[ Szerkesztve ]

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#68577) SP!T


SP!T
addikt

Van egy 85 Pro2 whoopom meg egy Sailfly X-em. A Betafpv-ben külön FlySky vevő van, míg a Sailfly integrált vevős. Gondoltam súlymegtakarítás érdekében cserélek FC-t a Pro2-ben. Érhet valami hátrány? Ne tegyem? 2S-en ezek nem égnek le nem?

Illetve Sailfly-nak a 450-es 2S akku túl nehéz? Van valakinek ilyen tapasztalata? Csak mert abból már van egy rakat nekem, jó lenne ha passzolna. :)

There's a device that I've been using called a whoop.

(#68578) DJGABI válasza Homoktövis (#68575) üzenetére


DJGABI
addikt

átmatricázott Bugs 5W [link]
nem tudom mit mondanak róla, ez a wifi fpv nem az igazi, hamar jelet veszt/interferencia... a kamera minősége se az igazi... sok pénzt ne adj érte

(#68576) kriszbon 5GHz wifi a relatív újabb telefonokban már simán van. Az 5G az egy másik dolog... szerintem csak elírták

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#68579) Dudi08 válasza SP!T (#68577) üzenetére


Dudi08
tag

A sailfly gyári akkuja 3s 300mAh, én 3s 450mAh-ssal is is használom és bírja. Nem lesz túl nehéz

(#68580) Homoktövis válasza Dudi08 (#68579) üzenetére


Homoktövis
friss újonc

Esetleg valami Alternatíva max. 70.000 Ft körüli áron?

(#68581) DJGABI válasza Homoktövis (#68580) üzenetére


DJGABI
addikt

Hubsan kintről? [link] ennek tényleg 1080p a kamerája, egész szép felvételeket csinál, de még mindig nem gimbalos.

Mire kell a gép? Kamerázni legalább Fimi/valami DJI-t fognak mondani itt...

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#68582) SpydeR3412 válasza syler123 (#68570) üzenetére


SpydeR3412
aktív tag

Igen már többen kipróbálták, különböző méretű whoopokon és egybehangzóan pozitív lett a végeredmény.

(#68583) SpydeR3412 válasza syler123 (#68574) üzenetére


SpydeR3412
aktív tag

Szerintem a RedDevil a legjobb a 3ból, ha 2s-re kell. A 3s-t sajnos ez sem bírja soká, így az egyetlen a LarvaX marad.

(#68584) Homoktövis válasza DJGABI (#68581) üzenetére


Homoktövis
friss újonc

Hegyek közötti túrázáshoz kellene, hogy legyen néhány jó felvételem a levegőből is. Elméletileg az Overmax x-bee 9.5 kamerája tudja a 4K-t. Néztem néhány tesztet, lakatlan területén 400 ról még adta a telóra az élőképet, de gondolom városi környezetben ez max a fele lehet.

(#68585) Peaceliker válasza SP!T (#68577) üzenetére


Peaceliker
őstag

Többen panaszkodtak beépített vevő range-re de nekem nem volt gond. Mondjuk nagyon nem repülök ezekkel messzire, max 50m szte, de lehet annyi sem, nem arra valóak ezek...addig meg jók ezek is. :)
3s en szokásuk megdögleni. De 1 árban vannak kb, cbf4 v3at vennék, az 3s t is bírja vígan.

500as hv bolt 2s akkuval szépen repül, bírja, az elég nehéz akku, 34g tán :)

(#68579) Dudi08

mákos vagy, 3s en elég hamar be tudnak sérülni azok az FC k :D

"Oh my Goa'uld!"

(#68586) Dudi08 válasza Peaceliker (#68585) üzenetére


Dudi08
tag

Tudom, olvastam sok helyen hogy a 3S akkut nem bírja, de én csak azzal repülök vele. Valószínűleg előbb fog összetörni, minthogy az AIO megadná magát.

Más téma:
A hétvégén egy szép nagy tisztáson tudtam az 5"-ossal repülni, egyre bátrabb is lettem és pont az utolsó akku végén sikerült egy vakondtúrásba beleállnia... szépen nézett ki :U , de semmi baja, csak takarítani kell :D


(#68587) DJGABI válasza Homoktövis (#68584) üzenetére


DJGABI
addikt

Hát én erről konkrétan gyors egy videót nem találtam. De az MJX-nek vállalhatatlan a minősége szerintem, nem hogy 4k...

Szerintem arra a feladatra valami összecsukható kéne. AOSENMA CG028, MJX B4W, JJRC X11, SJRC F11, Eachine EX3? Ezek azok, kamera viszont itt is még hulladék kb mindegyiken.

Yuneec Breeze 4k kb az első vállalható, de annyiért meg majdnem Fimi A3 is van már, ami azért korrektebb, komolyabb gép. Mondjuk szoftveres hibák még asszem ezeknél is vannak, nem hogy a fentieknél.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#68588) vandor01 válasza Dudi08 (#68586) üzenetére


vandor01
őstag

Elektromos fogkefe csodákra képes...... :DD

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#68589) Szancsó válasza vandor01 (#68588) üzenetére


Szancsó
aktív tag

Akkor nem csak én hordok fogkefét meg ecsetet a tátyóban ? :)

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

(#68590) SP!T válasza Peaceliker (#68585) üzenetére


SP!T
addikt

Köszi a válaszokat. Én sem repülök messzebb mint 50m szerintem, szóval akkor lehet megugrom az FC cserét, ha pár grammot is megtakaríthatok vele. :)

Másik kérdés, hátha valaki tud segíteni. BF3.5 alatt lévő pidjeimet hogy tudom BF4.1 alá konvertálni úgy, hogy az repülés közben azonos maradjon. Feltételezem valamennyire más, tehát nem tudom csak CLI-ból átmásolni. Vagy igen?

There's a device that I've been using called a whoop.

(#68591) cd334 válasza SP!T (#68590) üzenetére


cd334
tag

A 3.5 és a 4.1 BF között ég és föld a különbség. Igazából ez nem lehetséges, vagy nagyon nem egyértelmű. A 3.5 óta ez a része a BF-nek szinte teljesen kicserélőtt.
Én most fogok az egyik whoop-nál BF 4.0-ról 4.1+Jesc+rpm filter kombóra átállni. Egyenlőre repül, tesztelni nem volt időm. Még itt is nagy az ugrás.

Eladó drónos cuccaim: https://www.kwadmarket.hu/author/danielczigany/

(#68592) vandor01 válasza Szancsó (#68589) üzenetére


vandor01
őstag

ja meg...
kis szacsiban uvegtisztitoba aztatott konyhapapirt a kameralencse takaritasra :DD

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#68593) F.E.K.. válasza Szancsó (#68589) üzenetére


F.E.K..
senior tag

Nálam is a sztenderd csomag része... :DD

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

(#68594) SP!T válasza cd334 (#68591) üzenetére


SP!T
addikt

Pont ezt léptem meg én is. Felraktam 4.1.2-t és 48khz jesc-et. Csak mivel a PID-ek, ratek számomra teljesen érthetetlen, mágián alapuló izék... el vagyok veszve...

[ Szerkesztve ]

There's a device that I've been using called a whoop.

(#68595) Saccco válasza SP!T (#68594) üzenetére


Saccco
nagyúr

Az alap PID-ekkel nem repül szépen?

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#68596) AMDaZERG_1 válasza Dudi08 (#68586) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

Az utolsó aksi... :D
Mostanában többször eljutok ehhez a fázishoz, de valahogy az utolsót nagyon bátortalanul szoktam már kirepülni :D
Mintha valami átok lenne az utolsó akkukon :)
Mellesleg igen, fogkefe, levegőpumpa ballon, isopropyl mindig van nálam ilyen esetre.

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#68597) SP!T válasza Saccco (#68595) üzenetére


SP!T
addikt

Nem tudom még... :D Tegnap este csináltam meg és még nem repkedtem. Csak ragaszkodok a megszokotthoz és gondoltam van rá megoldás.

There's a device that I've been using called a whoop.

(#68598) KillHates válasza SP!T (#68597) üzenetére


KillHates
nagyúr

A mai nap ideális annak aki meg szeretne szabadulni a drónjától :D :DDD

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#68599) gendyke1


gendyke1
csendes tag

Sziasztok!
Bár elsősorban nem Drón téma, sajnos nem találtam hasonló fórumot és szerintem tudtok segíteni a kérdésemben!
Adott egy RC hajó ebbe szeretnék egy routert beletenni (egy Wifi alapú acces point kapcsolathoz kell).
Szeretném ha csepp és pára álló lenne!
A router házat , ha lebontom és csak a nyákot kötöző dobozba teszem nem fér el a testben,viszont maga a nyák belefér. Arra gondoltam,hogy mi lenne ha lefújnám pl. Plastik 70-el a nyákot és úgy szerelném be?
Szerintetek megoldható? Nem tesz kárt a routerben?
Köszönöm a segítséget!

(#68600) MR007RM válasza KillHates (#68598) üzenetére


MR007RM
addikt

igen gondoltam rá erősen, aztán eszembe jutott hogy hoppá rendeltem már valamit megint a kínaiaktól......lehet a drónom még engem is túl él ha nem vigyázok a jelen helyzetben. :) :D

MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.