Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Üdv, lehetséges, hogy a drón vissza repült két nap múlva? elreptettem véletlen a gépet, aztán ma délelőtt az udvarban találtam meg, miközben ahol elszállt, az vagy 10km-re volt...
CRF300L
-
vandor01
őstag
biztos elszállt?
rosszul tervezted a gps-es utvonalat azt korberepulte a foldet (40ekm) honvagya volt csinalt jo felveteleket kinaban azt visszatert a gazdihoz! a videokat jol nezd meg
nem is drom ez! Ez mar muhold!
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
DJGABI
addikt
milyen gép? mondjuk 1S-en szerintem tök mindegy. 2S-en meg a cd334-féle gépet [link] kell megépíteni, 5 perc 300as akksikkal is.
(#68798) Saccco ez tényleg annyit számít? picit lemaradtam, azt láttam hogy F4-es whoopokra is meg lehet oldani
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Fuhur
kezdő
válasz DJGABI #68807 üzenetére
Több is van:
- Happymodel Snapperz 7 (hozzá adott 450-es aksival 3:20 a repidő)
- Happymodel Mobula 7
(légcsavarokat cseréltem Gemfanra) 250-300-as aksikkal 3:20 a repidő.
- Eachine Trashcan 75
Ez utóbbit teljesen átépítettem. Lesugárzót, kamerát cseréltem kisebbre, könnyebre, motorokat szintén és légcsavart Gemfanra. Így a repidőm a kevesebb, mit 1 percről 2:30 körülire nőtt.Persze mindegyiket 1S aksival hajtom lakásban. Azt az aksit keresem, ami a legkevésbé püffed és a névleges kapacitását is tudja. Mint fentebb írtam a legjobban az eredeti Happymodel aksik felelnek meg, de keresek alternatív aksikat. Eddig nem túl nagy sikerrel.
-
-
antatom
csendes tag
Sziasztok!
Itteni ajánlás alapján szeretnék egy e016 os drónt . A BG on ugy néz ki akcióban van , legalábbis visszaszámlálás van. https://m.banggood.com/Eachine-E016H-Mini-Altitude-Hold-Headless-Mode-8mins-Flight-Time-2_4G-RC-Drone-quadcopter-RTF-p-1379560.html.
Ez valódi akció lehet, most kellene lecsapni rá? A postánál elegendő a legolcsóbb priority direct mailt választani ,hogy sikeresen megkapjam a terméket? Még nem vásároltam tölük ,ezért van ez a bizonytalanság. Köszi -
Fuhur
kezdő
válasz antatom #68810 üzenetére
Szia,
A drónnal kapcsolatban nem tudok igazán mit mondani. Kefés, ezért nekem nem jön be.
Viszont sokat vásárolok a BG-ről. Általában minden meg szokott jönni. Ha bizonytalan vagy, akkor azt nézd meg, hogy a szállítási opció rendelkezik-e csomagkövetéssel. Akkor elvileg látod, hogy merre jár a pakk. Az igazság azonban az, hogy a csomagkövetők egy része fabatkát sem ér. Ha gondod van a szállítással, levelezhetsz a BG-vel. Válaszolnak, készségesek. Kicsit drágább, mint az eBay (nem minden esetben) de én elégedett vagyok velük.
Még annyit, hogy én kizárólag PayPal-al fizetek. Átutalással már jártam pórul igaz nem a BG-nél hanem az Aliexpressnél. PayPalos fizetésnél viszont már több ízben volt, hogy kértem vissza a pénzt, mert nem jött csomag (általában eBayes rendeléseknél) és simán a PayPal visszautalta. A többit pedig leboxolják egymás közt. -
ot93
senior tag
Remélhetőleg mindenkinek leesett, hogy csak hülyéskedtem egyet április 1 alkalmából. Mondjuk egy kellően fejlett és nagy hatótávú drónnal nem lehetetlen
vandor01 Lehet... akkor elég jól sikerült elrontanom az útvonalat. Hát ne is kérdezzétek, hogy milyen felvételeket készített...
syler123 Azt a filmet láttam már
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
vandor01
őstag
válasz KillHates #68814 üzenetére
háát lehet kell is! az OSD neve : hannibal lecter
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Van egy kis helikopteres múltam, kezdő/amatőr szinten( Nem a 3d repülést kell érteni alatta...)
Szeretnék vásárolni drónt, mert nagyon bejön ez a világ. ( Nem az összeépítem magamnak RC drón érdekelne, hanem inkább a ma kapható kompakt gépek)
Alapesetben a DJI Mavic Mini-t néztem ki.
Amire szeretném használni:
- fényképezés, videók készítése kizárólag otthoni használatra
- a drónnal való repülés élménye..Amennyit szánok rá: 100-140e Ft
Bevallom nem igazán vagyok naprakész a drónokból, nem tudom milyen lehetőségek vannak
(Pár napja láttam egy videót a JJRC X12-ről, az sem tűnt rossznak)Vagy esetleg opció lehet egy DJI Phantom 3 szintű kategória is használtan?!?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
nagyúr
válasz gyuri81 #68816 üzenetére
Nekem is nagyon tetszik a Mavic Mini, de annyi panaszt olvasok róla, hogy elment a kedvem tőle.
A Phantom egy nagyon jó munka-drón ami tökéletes hobbira is. Nagyon jól kezelhető, olcsó hozzá minden alkatrész, Kínából lehet hozzá mindenféle kiegészítőt rendelni.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Lasy
veterán
válasz gyuri81 #68816 üzenetére
A mavic Mini-ről tudok nyilatkozni.
A teljes kiegészítővel vettem meg, és már az első használat után azt mondtam jó készülék.
Pedig mindent meg nem próbáltam ki. 3akkum van hozzá, és a hárommal együtt 1 óra 10 perc repülést csináltam. Igaz hozzá lehet tenni, hogy ha nem fújt volna a szél annyira akkor szerintem többet is lehetne. Most így közel három hét használat után, már kezdem érteni. Amit kicsit hiányolok az a követés funkció. Persze lehet csak azért, mert a drágább készülékbe benne van, és én is szeretném használni. Kicsit szerintem drága, de akkor képest egy nagyon jól összerakott készülék.
1km messzire mentem vele, és kB 300m magasra.
Hogy miért az egy jó kérdés. Csak kíváncsi voltam.
[link] Szerintem jó képet készít, és a videó is élvezhető, ahhoz képest, hogy egy 2,7k Kamera van benne.
+36702778032
-
Lasy
veterán
+36702778032
-
Lasy
veterán
KillHates
Milyen panaszokat olvastál?
illetve merre?gyuri81
Köszi, csak gyakorolni kell, és jobb lesz. Azért lehet ki fogok próbálni egy spark-ot is. HA olcsón jutok hozzá.+36702778032
-
ezoltan
tag
Egy kis krúzolás 8”/6S-en a mínuszokban
Mid-range (~3km).
[link][ Szerkesztve ]
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Drughi1897
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen leszedte egy galamb a mavic minit tegnap.
Valami skin elriasztja őket, vagy ezt meg kell szokni, hogy kívácsiak/támadnak néha?
Létezik valamilyen védekezés ellene? -
Lasy
veterán
válasz Drughi1897 #68824 üzenetére
Nekem van rajta foszforeszkáló matrica, és nem kapja el egyik sem. Pedig a közelben sas is jár.
+36702778032
-
Peaceliker
addikt
Lehet fészekhez repültél közel. Olyankor legtöbb madár igen bátor lesz :)
"Oh my Goa'uld!"
-
Drughi1897
csendes tag
válasz Peaceliker #68826 üzenetére
Egy udvar közepén lebegtem. Máskor is jöttek már közel de mindig kitértek, most meg egy kb. 15 fős raj közepéről kopasztottam meg egyet. A drón csúnyán összetört.
-
nagyúr
Ezüstfólia matrica is jó, vagy sárga-fekete csíkos is.
A tükröződő felület összezavarja őket, a sárga-fekete csíkos dolgokat gondolom te sem fogod meg
Nekem stoboszkóp van az Inspire-en. Ennek ellenére a múltkor egy Mavic "védte a fészkét", és sikerült nekirongyolnia a repülő kombájnomnak[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Drughi1897 #68828 üzenetére
Nagyon vékony ezüst fóliát a legtöbb barkácsáruházban lehet kapni, klímaszalagnak is szokták csúfolni.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Lasy
veterán
[link]
Én ezt vettem, de ugye nem erre a célra, és ami marad abból rajtam fel.
3 db jött, és csak kettő kellett.
Van még belőle nekem, de ugye innen soll lenne a posta. (Németországban vagyok)+36702778032
-
Drughi1897
csendes tag
Köszi az infókat srácok!
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #68750 üzenetére
Nekem ez oldotta meg a problémát. De csak flysky-nál, az frsky ugyanolyan szar maradt.
-
Fuhur
kezdő
válasz SpydeR3412 #68834 üzenetére
Köszönöm a segítségeket!
Van GNB aksim de úgy látom, hogy ebből is több fajta van. Valószínűleg az enyémek valami gyengébb minőségűek. Fogok keresni ebben a márkában másikat.A Tatu az tuti jó. Ezeket használjuk nagy cuccokban, de kicsi, 1 cellásat nem találtam. Azért még keresgélek.
Addig is játszok a meglévőkkel. Annyira tetszik a dolog, hogy rendeltem a régi fatshark szemüvegem mellé egy új HDO2-est
-
Peaceliker
addikt
válasz SpydeR3412 #68833 üzenetére
me' nem értel hozzá frsky csak inverted jelet tud, szal annak olyan port kell ami veszi azt.
"Oh my Goa'uld!"
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Peaceliker #68836 üzenetére
Oda kapja a jelet ahova a gyártó mondja. De mivel semmi nem segít, járt már minden mindenhol és volt állítva minden mindenhova.
Fuhur: Aliexpressz-en vannak.
-
Fuhur
kezdő
válasz SpydeR3412 #68837 üzenetére
Sikerült találnom a BG-n Tattu aksit. Rendeltem is 10 darabot
Az Alival "hadban állok" . Benyeltek 25e Forintot és sehogy se tudom belőlük kinyerni. Így tőlük én nem vásárolok. -
Fuhur
kezdő
válasz Peaceliker #68840 üzenetére
Tudom, hogy sok eladó és nyitottam is de csak maszatolás volt pénz meg sehol. És már nem is lesz. A BG is sok eladó meg az eBay is, de ott tudok payPal-al fizetni és ez adja a pénzügyi védelmet. Ezek simán visszaadják a pénzt és a többit a elintézik az eladóval. Az már nem a vevő dolga. Az Alinál meg nem lehet payPal-al fizetni.
De végül is mindegy. Én az Alinál nem vásárolok, de sikerült általam is preferált helyen megvennem az aksikat. Most már csak várnom kell[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
-
vandor01
őstag
jo kis dronos melo [link]
-
Lasy
veterán
válasz gyuri81 #68845 üzenetére
Van nagyon sok videó, de nem mind érdemes feltenni.
Most egy várat vettem körbe, azt tudom linkelni, a többi a várról még szerkesztés alatt van.+36702778032
-
Lasy
veterán
itt lenne az a videó amit manuálisan mentem körbe
+36702778032
-
Theuss
újonc
Van bármi veszélye annak ha omnibus f4 fireworks v2-t betaflightról át flashelem inav-ra? Rendeltem gps-t és úgy tűnik még a barometrikus magasságtartást sem preferálja a betaflight. Így gondolom ez az egyetlen lehetőség maradt. Csak fosok tőle, hogy fog-e rendesen működni cli-ben pl az uart invert meg a halfduplex off amik nekem elengedhetetlenek az s-bushoz.
-
Sanyabá
senior tag
Most láttam DJI Mavic Air ( Arctic White ) 199.900 Ft. Combo meg 249 000 ft.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
szabacsik
őstag
Sziasztok. DJI Tello drónnal van egy kis furaság amit nem értek. Párszor használt. Bár szél van, de szerintem ezzel megküzdene. Fast modeban van. Egyszer csak nem akarja teljesíteni ha a kart jobbra húzom. Olyan mintha "belustulna". Olyankor landoltatom majd a következő felszállásnál tökéletesen jön jobbra... Egy ideig aztán megint megmakacsolja magát és fittyet hány a parancsra... Csak távolodik távolodik amíg nem landoltatom. Ez mitől lehet?
Mindezt 1m magasságban mert pár hete ugyan ezt csinálta szélcsendben 15méter magasan. Azóta nem merem felengedni mert szökik./\____/\
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest