Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70001) vandor01 válasza vandor01 (#69923) üzenetére


vandor01
őstag

na amit forgatok a fejemben???
az mar "szakallas" mar feleve megcsinalta valaki?

[link]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#70002) Fuhur válasza twine (#70000) üzenetére


Fuhur
kezdő

A HDO2 szemüvegnél majd figyelj arra, hogy direkt napfény ne érje a lencsét. Erre külön figyelmeztető matrica is lesz a csomagban de érdemes megfogadni. Egy ismerősömnél a szobában sérült úgy, hogy csak a tükröződő napfény vetült rá igaz egy hónapon keresztül de maradandó nyomot hagyott a képen.

(#70003) blackfly


blackfly
tag

Sziasztok! Lehet lejáratom magam de megkérdezem. Mobula 7 és egyéb whoop motoroknak miért van fekete és piros vezetékes motorja? Számít a forgásirány? Azt nem az ESC szabályozza?

(#70004) Fuhur válasza blackfly (#70003) üzenetére


Fuhur
kezdő

Ezekben nem tudod az ESC-et motoronként állítani. Mivel számít a forgásirány a színek jelölik. Mellesleg bármelyik motor forgásiránya megfordítható ha a három vezetékéből tetszőleges kettőt felcserélsz.

(#70005) blackfly válasza Fuhur (#70004) üzenetére


blackfly
tag

Mobula 7 van nekem. Beállítottam a turtle módot és ahhoz motor irány váltás kell, nem? Akkor mégis az esc vált irányt.

(#70006) Peaceliker válasza Fuhur (#70004) üzenetére


Peaceliker
őstag

Micsoda? Már hogy ne tudnád váltani az irányt :-) blheli vel mint bármi máson simán lehet. Na meg újabb bf ben is váltottam már irányt, bár már nem rémlik hogy is kellett, de lehet ott is :-)

bakfly

Elvileg ha nem állítasz semmit a lapon akkor fontos a szín, amúgy meg mindegy, mert módosítható. Van aki nem szeret ilyesmit, van aki bf/blheli be sem nagyon lépett még be sosem, ők kábel sorrendet sem fognak cserélni. Az ő kedvükért van mindkét irányú. Piros mondjuk 1 2 3 fekete meg 1 3 2 sorrend és ennyi a difi ugye

[ Szerkesztve ]

"Oh my Goa'uld!"

(#70007) Fuhur válasza blackfly (#70005) üzenetére


Fuhur
kezdő

De nem tudod szabadon változtatni őket hanem előre megadott konfigok közül választhatsz.
Nekem is van .... néhány :)
A BF-ben lehet állítgatni de elméletileg több beállítással is működhetne de nem lehet csak a megadott konfigokat választani. Erre mondtam, hogy szabadon nem tudod állítani.
Mellesleg tök mindegy a vezetékek színe ha a beállításnál ellenőrzöd a motorok forgásirányát és ha nem megfelelő, akkor ahogy fentebb írtam felcseréled a kérdéses motor három vezetéke közül valamelyik kettőt.
Nekem van pl. olyan aminek mind a négy mocija fekete vezetékes de értelem szerűen a forgásirányt beállítottam különben nem lenne repképes.

(#70008) Fuhur válasza Peaceliker (#70006) üzenetére


Fuhur
kezdő

Hát én nem találtam a BF-ben opciót arra, hogy tetszőleges motoron forgásirányt váltsak.
Olyan van, hogy egy adott konfigon valami vagy annak az ellentéte de akkor mind a négy mocira vonatkozik egyszerre.
Nekem a BF 10.7.0 van fent.

[ Szerkesztve ]

(#70009) cd334 válasza Fuhur (#70008) üzenetére


cd334
tag

Mert nem BF-ben kell állítani, hanem BLheli konfigurátorban. Ott lehet escenként állítani az alap forgásirányrát. Ugyanígy lehet JESc és Jazz Maverivk féle BLheli esetén is. Elég sokszor csináltam már a whoopjaimon ilyet, mert tartalék motorból olyan jön amilyen és nem szeretek vezetéket cserélgetni. Hidd el lehet, mint bármilyen más esc esetén.

A mobilos SeedyBee appban(BF alternatíva androidon) is lehet ilyet csinálni.

[ Szerkesztve ]

Eladó drónos cuccaim: https://www.kwadmarket.hu/author/danielczigany/

(#70010) Fuhur válasza cd334 (#70009) üzenetére


Fuhur
kezdő

BLhelit nem használok csak BF-et. Ott nem ismerem ezt az opciót. Esetleg CLI-n keresztül?
De végül mindegy is, mert ahogy írtam egyszerű vezetékcserével olyan forgásirányú motort csinálok amilyet akarok. Az utólagos motor rendeléseim rendre fekete vezetékesek de ez nem zavar.

(#70011) blackfly válasza Peaceliker (#70006) üzenetére


blackfly
tag

Köszönöm a választ mindenkinek. Így már értem.

(#70012) ezoltan


ezoltan
tag

Nehezen fogom megszokni ezeket a dimenziókat.
A Nyolcashoz használt akksim tömege jóval több mint tízszerese a komplett szúnyogénak. 🤣🤣

[ Szerkesztve ]

QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

(#70013) Saccco válasza ezoltan (#70012) üzenetére


Saccco
nagyúr

Vehettél volna 31mm-es gépet, az csak 20g körül van. ;]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#70014) twine válasza Fuhur (#70002) üzenetére


twine
addikt

figyelni fogok rá, köszönöm, hogy foglalkoztál vele... :R
Tőled olvastam itt először az infót, akkor értetlenkedtem is, de azóta megvettem a BASE SD-t, (amiből a p@r@sztfatshark lett), és abban is benne volt a lap, amiben felhívják erre a figyelmet...
Gondolom egyébként a lencsének lehet ehhez köze, ami durván gyűjtheti a nap sugarait, és ezzel a koncentrált sugárzással ezeket a pici lcd és led paneleket gondolom simán ki lehet égetni/nyírni... :U Vagy valami hasonló...
De mivel régi vágyam valósul meg, és a hobby alapjainak tartom ezeket az eszközöket(transmitter/kontroller, jó aksitöltő, és egy szemüveg) amikkel hosszabb távon tervezek így vigyázni is fogok rá, odafigyelek :K köszönöm :R

Rapidfire berendelve ES raktárból....elvileg 3-5munkanapot írnak szállításra... :D

Kicsit morcos vagyok, mert fekete Lumenier AXII szerettem volna,,de a türelmetlen voltam, és mivel nem volt RHCP raktáron, irtam a supportnak rakják át a rendelést LHCP-re...(mert hogy egyelőre ugy sincs itthon "ellen antenna", tök mindegy mi jön...majd olyat rendelek a whoopokra is...
Meg is történt, átrakták, feladták...
Később láttam ,hogy színnel jelölik az irányt, uh az LHCP az fehér :(( :DDD

Mindegy ez legyen a legnagyobb bajom...as lényeg, hogy végre zaj és szaggatás nélkül tudjam csapatni a mélygarázsban....mertt hogy valszeg, az elkövetkező téli hónapokat szerintem az munkahelyem mélygarázsában töltöm majd :))

(#70015) m3ss


m3ss
veterán

hello, milyen engedelyek kellenek ahhoz, ha belvarosban 4-6 villamos vonalon akarok repkedni? meg ha nem is tul magasan, csak 10-20 meter magassagra lenne szukseg. mavic mininek mennyire vallalhato fotohoz a kepe?

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#70016) Peaceliker válasza cd334 (#70009) üzenetére


Peaceliker
őstag

+Fuhur
Na az lehet hogy telon speedybee vel tudtam bf en belül állítani, de tudom hogy lehetett egyesével. De ha tudja bárhogy is bf akkor cli ből tuti lehet. De eddig egyszerűbb volt blheli ből.
Kábel cserét sztem régi külön esces világ óta nem csináltam, olyan 4 éve :-) akkor még külön program kártya kellett meg stb. Mióta fc n keresztül el lehet érni szabit inkább kattintok párat :-)

"Oh my Goa'uld!"

(#70017) Fuhur válasza Peaceliker (#70016) üzenetére


Fuhur
kezdő

Kösz, megpróbálom kideríteni mert bizget a kíváncsiság. Amúgy a kábelcsere nekem teljesen természetes -öreg vagyok én már- de persze ha kattintással menne én se vacakolnék csipeszekkel :) ... főleg, hogy egyre rosszabbul látok ;) "Mappelni" tudok a CLI-ben mert arra a fura szerkezeteim miatt mindenképp szükségem volt de a forgásirányt nem erőltettem a fenti okoknál fogva.

Különben a BF-ben már régóta látom, hogy a GUI nem fedi le a teljes beállítási palettát. Amihez nincs GUI azt még CLI-n keresztül elérhetem.

(#70018) Peaceliker


Peaceliker
őstag

Javaslom mindenkinek, hogy a kis gépeken a ph2 csatikat cseréljétek ph2 solid pin csatira. Ebben egy db fém a pin, nem ilyen hajtogatott, mint a gyáriak lenni szoktak.
Kb 1p repidőt nyertem vagy inkább még többet a 65os gépen

"Oh my Goa'uld!"

(#70019) cd334 válasza Peaceliker (#70018) üzenetére


cd334
tag

Linket tudsz adni?

Eladó drónos cuccaim: https://www.kwadmarket.hu/author/danielczigany/

(#70020) blackfly


blackfly
tag

Sziasztok! Ti honnan szereztek be apró csavarokat whoop-hoz? Főleg a műanyagba valót?

(#70021) Peaceliker válasza cd334 (#70019) üzenetére


Peaceliker
őstag

https://a.aliexpress.com/_mNwOM6x

[ Szerkesztve ]

"Oh my Goa'uld!"

(#70022) vilmaboy


vilmaboy
őstag

Sziasztok!

Előre is bocsi az amatőr kommentért. Megpróbálom leírni mit szeretnék, hogy tudjatok ötleteket adni.
Egy olyan from kellene, amit egy terület megfigyelésére használnék. Egész pontosan egy 11km hosszú terület. Szinte minden része járható, így könnyű több pontjára odamenni és drónt indítani. Viszont haladni a területei között nehéza földön. Ezért kellene drón. A dtón jó lenne ha el tudna jutni minél messzebbre, de minimum 1-2km távolra. Pár 100 méter hatótáv itt nulla. Nyilván kellene képet küldjön hogy lássam amit ő lát. Nem kell hyper szuper minőségben rögzítsen, csak tudjam menteni a kamera képet és visszanézni olyan minőségben hogy egy arc vagy rendszám felismerhető legyen. Stabil kellene maradjon szélben, és jó lenne ha merülő akkunál nem esne le, hanem leszállna, ha nincs véletlen jel, akkor hazajönne. Az már csak vágyálom hogy a vizet állja. Üzemidő persze minél hosszabb kellene.

Mit javasolnátok nagyobb területi megfigyelésre? Az ár sajnos döntő. Nem kell high tech. Eccerű és nagyszerű kellene....

A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

(#70023) ezoltan válasza vilmaboy (#70022) üzenetére


ezoltan
tag

Annak ellenére,hogy mint írtad,az ár meghatározó tényező,nem adtál meg összeg-korlátot.

A probléma,hogy erősen egymást ütő feltételek olvashatók tőled.
Egy ekkora területen akkor minimum 2-5km-es hatótáv kellene,illetve stabilizált HD,optimális esetben 4K felbontású kamera,hogy távoli felvétel esetén is bele lehessen nagyítani a felvételbe.
Nyilván a jó minőségű élőkép is fontos,ami ebben az adott esetben a wifi-s megoldást is kizárja a távolság miatt.
Itt nincs egyszerű és nagyszerű,olcsó megoldás.
Minimum egy Mavic vagy Mavic Air szerintem.
Nagyjából ~250k-val számolj.Alsó hangon,mert ezek nagyon a legalja ami szóba jöhet egyáltalán.

Dji topikokban nézelődj esetleg,hátha többet tudnak segíteni,használt de megkímélt gépek terén is.

[ Szerkesztve ]

QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

(#70024) twine válasza ezoltan (#70023) üzenetére


twine
addikt

+1

(#70022) vilmaboy:
használt DJI Phantom 4 (ha már úgyis autóval mész a terület pontjaira) vagy amit ezoltan
javasolt mavic.... :K

(#70025) SpydeR3412 válasza Fuhur (#70008) üzenetére


SpydeR3412
aktív tag

Androidos Speedybee-ben minden benne van. Én csak azt használom.

(#70026) ezoltan válasza SpydeR3412 (#70025) üzenetére


ezoltan
tag

Apró érdekesség/kellemetlenség az applikációval kapcsolatban:nem sűrűn,de előfordul hogy ha cli-ben állítasz valamit a Spbee-n keresztül,hiába mentesz előírásszerűen,ha ellenőrzöd pc-n,kiderül hogy nem változott az adott érték.
Érdemes erre odafigyelni,nem tudom miért csinálja.Eddig kizárólag a cli-ben vettem észre.

QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

(#70027) twine


twine
addikt

Megjött tegnap a drágaság :))
A rapidfire meg két napja leragadt tracking szerint,,,Elindult Spanyolországban, pikk pakk átszaladt pár állomáson, aztán két napja leragadt valami raktárban :(((

De mini HDMI- HDMI kábelem viszont van, uh. hétvégén szemüvegben megy reményeim szerint a liftoff-ban a gyakorlás :D

(#70028) cd334 válasza twine (#70027) üzenetére


cd334
tag

Elvileg a pro58-cal is tudod használni. Kiváncsi vagyok milyen lesz!

Eladó drónos cuccaim: https://www.kwadmarket.hu/author/danielczigany/

(#70029) twine válasza cd334 (#70028) üzenetére


twine
addikt

Igen igen, de vannak "becsipődéseim" :B :B
Mint pld. Hogy ezt a szettet úgy szeretném először kipróbálni élesben, ahogy megálmodtam,, és ahogy azt láttam működni a tesztekben...(HDO2-rapidfire-lumenier)
Ez már valszeg túlmutat minden logikán,,ez már a fétis kategória azt hiszem :B :B :DDD (meg hát most már tényleg elég a kerdojelekbol,,, szeretném az összes kérdőjelet kizárni...)
Aztán ha megkapom azt amire vágytam,, tényleg jó lesz, és élmény...

Akkor bombázom szét a p@r@sztfatshark projektet...
Akkor megkapja a pro58 a PIRX-et... Kipróbálom a HDO-ban, és ha minden f@sza....újra forrasztom a p@r@sztfatsharkot, az azóta megérkezett és itt ajánlott regulatorral ,és szűrővel....
Így, tulajdonképp az is teljesen "új " szemcsi lesz végül...

Ezért aztán úgy döntöttem, amíg meg nem jön a rapidfire, meg a lumenier-ek,,addig szimulátorozasra fogom használni a HDO2-t :B

[ Szerkesztve ]

(#70030) twine válasza twine (#70029) üzenetére


twine
addikt

Végül, ha minden jól megy és sikerül egyenesbe kerülni, p@r@sztfatshark is ujra van forrasztva és firmware-ezve...akkor lehet "keresztbe" tesztelgetni...
Lengyel antennák a rapidra,,, lumenier-ek a pro58-,ra,,,pro 58 a HDO2-be....stb....

(#70031) Fuhur válasza twine (#70030) üzenetére


Fuhur
kezdő

Látom elkapott a "gépszíj" :DD

(#70032) twine válasza Fuhur (#70031) üzenetére


twine
addikt

.... Miután a p@r@szt fatshark engedett egy pici Betekintést a "csikszemuveg" világba, elcsábultam,,, illetve hát régi vágyam volt amúgy is, mert mindig tetszett a "nagyokon"...
És hát igen, mostanában durván sok a track17 alkalmazásban a tracking :DDD :B de azt hiszem nagyjából itt a vége egyelőre...
A szemüveghez úgy gondoltam illik rendes vevőt venni... Így beütött a gepszij effektus valóban... Elkapott,bedarált...
De kb idáig...
Mostanra meglett "minden", illetve úton van, ami még nincs, uh. Lett egy (szvsz.) Jó alap...
Lehet gyakorolni...
Legközelebb már csak jövő év elején tervezek vásárlást...
(Armattannal)... Meg ahhoz akksikat...

Addig meg szimulátor, illetve mélygarázs :D

(#70033) ezoltan


ezoltan
tag

Azé tetszik ám ez a kis nyomorult.😀
Kikaptam belőle a hd-dvr hóbelebancot,leadott hamar 12grammot.
Rxsr-t tettem bele a gyári xm+ helyett és egy mini Foxeer kamerát.
450-es 2s GNB-ket vettem hozzá egyelőre,átlagosan 4 percet tudok keveregni vele idebent,kintre majd kap 3s-eket.

[ Szerkesztve ]

QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

(#70034) Peaceliker válasza ezoltan (#70033) üzenetére


Peaceliker
őstag

tegyéé rá 48khz-et...bár 2,5 colos 1102-03 gépen nem nagyon hozott sok repidőt, de 0803 75mm es gépeken marha sokat
próbát megérhet, hatótávod is van értelmes vevővel szal több repidőnek is lehet (ha hoz) :)

"Oh my Goa'uld!"

(#70035) ezoltan válasza Peaceliker (#70034) üzenetére


ezoltan
tag

No majd belemerülök ebbe is.
Akartam/akarok rá telemetriát is de most inkább hamar összedobtam mert kíváncsi voltam hogy visekedik.

QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

(#70036) Peaceliker válasza ezoltan (#70035) üzenetére


Peaceliker
őstag

Azt tudja vevő, azt távon be tudod állítani. Max egy uart ot be kell kötni ha lua is kell... Vagy hogy volt, már rég nem foglalkoztam ilyennel :-)

"Oh my Goa'uld!"

(#70037) ezoltan válasza Peaceliker (#70036) üzenetére


ezoltan
tag

Tudom,pont amiatt tettem bele ezt a vevőt,csak egyelőre nem akartam szórakozni vele.
Minden gépemben van,mé pont a törpében ne legyen.😀

QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

(#70038) twine


twine
addikt

elképzeléseimnek ellent mondva... :B :B
kicsit "előre szaladtam"...

Nézzük azt a "csodaPIRXet" :))

[ Szerkesztve ]

(#70039) Peaceliker válasza twine (#70038) üzenetére


Peaceliker
őstag

Nekem bevált. Kíváncsi leszek nálad fw volt-e a hiba.
Amúgy asszem gyári fw vel nem driversityben ment a vevő hanem fixen csak egyik antenna? De még mindig nem rémlik miért is volt "kötelező" frissíteni :-)
Viszont ős régi pirx van fent nekem, mert nem éreztem késztetést hogy frissítsek... De egyszer kéne majd az update :-)

"Oh my Goa'uld!"

(#70040) cd334 válasza Peaceliker (#70039) üzenetére


cd334
tag

Ősrégen lett frissítve a pirx, a legújabb verzió a 2.0, ami szerintem minimum 2 éves.

Eladó drónos cuccaim: https://www.kwadmarket.hu/author/danielczigany/

(#70041) Peaceliker válasza cd334 (#70040) üzenetére


Peaceliker
őstag

nekem vmi 1.x van az rémlik :DDD nem sokkal utána jött a 2 arra még emlékszem, de már nem tettem fel.

amúgy van egy ilyenem is vagy 1 éve...lassan ki kéne próbélni :D

[ Szerkesztve ]

"Oh my Goa'uld!"

(#70042) Fuhur


Fuhur
kezdő

Ma nagyon jó idő volt de nem drónozással töltöttem :DD

(#70043) Peaceliker válasza Fuhur (#70042) üzenetére


Peaceliker
őstag

:Y az gizdaság :)

"Oh my Goa'uld!"

(#70044) vandor01 válasza Peaceliker (#70043) üzenetére


vandor01
őstag

dobozban repulni..... faja de a gizdasag inkabb ez! :)

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#70045) Peaceliker válasza vandor01 (#70044) üzenetére


Peaceliker
őstag

Igazából durva tériszinyom van. De ültem már kis repülőn és marha jó volt, ugrást is próbálnám :-)
Vicces, első fpv repülésnél nagyon kijott az iszony de mégis marhára élveztem :-)

"Oh my Goa'uld!"

(#70046) Fuhur válasza Peaceliker (#70045) üzenetére


Fuhur
kezdő

Érdekes az, hogy nekem is erős tériszonyom van. Van egy kollégám aki sziklamászik. Már a fotóitól is leszédülök a székről. Mégis, ha beülök a gépembe nem jön elő. Inkább az szokott lenni ha egy barátom gépébe ülök akkor a gyomrom kezd kavarogni, de olyankor át szoktam venni a gépet és tíz percvezetés után már minden OK.
FPV-nél sem jön elő a tériszonyom pedig a háztetőre megigazítani egy cserepet se merek felmenni.

(#70047) twine válasza Peaceliker (#70039) üzenetére


twine
addikt

Egyelőre még nem derült ki... Ezért aztán nem is mernék 100% bizonyossággal állást foglalni...

Más:
Viszont azt szeretném kérdezni, honnan tudok én a 28,5*28,5-es crazybee f4 laphoz 85mm-es framet rendelni?
Gondoltam vennék az UR85HD-hez egy olyan framet, amire szabadon rá tudok tépőzárazni "bármilyen" akksit...
Vagy egy gyári framet szétvágnék ezért...
De gyári frame mindenhol kifogyott, rendelhetetlen...
A Betaflight framek nem kompatibilisek a 28,5*28,5-es lappal...
A Google és a webshopok túrása meg nem hozott eredményt....
Nektek van valami otletetek erre a probléma körre? :R

[ Szerkesztve ]

(#70048) ezoltan


ezoltan
tag

Hát,nekem ez a kis fostos bőven elég bentre,arra jutottam.
Így lekönnyítve a 450/2s GNB-kkel simán elég a dinamikája beltérben számomra.
Szuper a képe,finom a manőverezhetősége is.A gyári 8/8-at levettem 4/4-re,így barátibb a prociterheltség is.
Led maradt,tetszik hogy zöldtől a sárgán át a villogó pirosig dinamikusan mutatja a töltöttséget.
MaH-mérője kalibrációra szorul még,V-mérő rendben van.
300/3s-eket rendeltem hozzá kintre.
Teccik.

QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

(#70049) Peaceliker válasza twine (#70047) üzenetére


Peaceliker
őstag

Eachine cinecan váz ;-)

ezoltan

Jah hogy bentre 2s? :-D az mondjuk nekem sok. El repülök vele, de 65mm 1s el jobban élem még :-)
Ami meglepő vt az irodában (kis terület már) 85el elég jól el lehetett lenni (2s)

"Oh my Goa'uld!"

(#70050) twine válasza Peaceliker (#70049) üzenetére


twine
addikt

Nem kapható ez sem :O

Más;
Egy GLS-nél ez normális, hogy ennyi időre leragad valami(RapidFire)?

:((( :(((
Félek, mert Mogoda-ra rakeresve két elég rosszul hangzó történetet találtam csak.... :W

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.