Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38001) Teréz Atya válasza taky1984 (#37999) üzenetére


Teréz Atya
senior tag

Okok, elhisszuk h ugyes vagy, meg minden, de hidd el egyelore a Dunning–Kruger hatás beszel beloled. Kezdj el szimezni, gyakorold az acro-t, aztan vegyel egy jobb gepet. A Lifotffban pl. van egy szakajtonyi Vortex gep. Mivel mindketto ARF, ugyis szukseged lesz egy tavra, pl. egy Taranisra. Ebbol Joshua a Frsky Taranis Q X7-et nagyon szerette.

A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

(#38002) .DLL válasza Teréz Atya (#37990) üzenetére


.DLL
veterán

Akkor gratulálok neki! :D Sír és nem nézi meg ezeket a Parrot b.2 videókat:
[link]
[link]
[link]
no comment...

A képminőség csak akkor romlik le látványosabban, ha erősen fordul a gép, mert akkor az elektronikus stabilizátor már kiér a szenzor széléig, de az ilyen manővereket felvétel közben kerüljük.
De tény, hogy egy DJI P3A, használt P3P vagy egy SE kb. ott van árban mint egy Bebop 2 + Sky controller, és akkor már inkább a DJI.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#38003) Saccco válasza taky1984 (#37999) üzenetére


Saccco
nagyúr

Jók a reflexeid, felismered, hogy húzni kell a karon valamerre, aztán jobb esetben csak füvet vágsz vele, nem magadat. :U ;)

szerk.: Még a kicsik is nagyon veszélyesek.

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#38004) Kolpi6


Kolpi6
csendes tag

QX 105 batom kb 2-3 méteres magasságból esett le. :W ( nem földbe vertem, gázt elvettem és úgy esett le, nem betonra.) Azóta az egyik motort sajnos nem hajtja meg, gondoltam befosott a motor ki is cseréltem de semmi.
Multiméterrel rámértem a motor csatlakozásához van feszültség, cf-re rádugva motor konfignál mind a 4 motort egyforma fordulatszámmal mutatja viszont nem megy az egyik. :(( :(((
Ennek tudatában tudna nekem valaki segíteni? Hálás köszönet!

(#38005) fape válasza Teréz Atya (#37997) üzenetére


fape
senior tag

Ha ennyire gyakori akkor mehetne az témaösszefoglalóba is. Ha más nem egy link a cikkedre ;)

Nem ezeket a drónokat keresik!

(#38006) Zoty4


Zoty4
őstag

Terezatya nem szeretnel csinalni egy cleanflight kivesezest? Sokan csak bemasoljak bizonyos videokbol a beallitasokat, anelkul hogy tudnak mit is tesznek. Na? :)

(#38007) taky1984 válasza Saccco (#38003) üzenetére


taky1984
tag

Húúú de nagyon beszoltál, fa..a csávó vagy. Láttál már belülről Fendt 824-et? Ajánlom figyelmedbe! Világosan leírtam, hogy új vagyok ezen téren, azt is, hogy segítséget szeretnék kérni. Erre csak a fikázás jön... Mi van veletek emberek? Most mondjuk veszek Vortex 250 Pro-t és összetöröm és pont leszarom, akkor az fáj neked? Legyen már ez az én gondom... Az az igazság hogy nem akarok kis maki szutykokon tanulni. Egyből a mély vizet akarom. Csak egy érdemleges választ szerettem volna kapni a kérdéseimre pl: hogy hol találok egy értelmes leírást alapfokon a drónokról. Sajnos úgy látom rossz helyen kopogtatok... Elnézést, hogy mertem kérdezni, többet nem fogok...

Szebb jövőt!

[ Szerkesztve ]

(#38008) Saccco válasza taky1984 (#38007) üzenetére


Saccco
nagyúr

Nem beszóltam, figyelmeztettelek. :U

Igenis a kicsin kell tanulni, de nem nagyon akarod megérteni.

Ezek nem játékszerek.
Csak a H36, E010, F36, de azok is megcsípik az ujjad, ha figyelmetlen vagy.

Itt a fórumban is van példa több olyan esetre, amikor nem kezdő embert vágott meg egy ilyen gép.

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#38009) maximilian4 válasza .DLL (#38002) üzenetére


maximilian4
addikt

Lol. Ezek teljesen jó minőségű felvételek.

Maxi

(#38010) .DLL válasza maximilian4 (#38009) üzenetére


.DLL
veterán

:K Jaja, alig hittem el, hogy Beboppal készült. Itt mondjuk már nem mindenhol faxa a részletesség és többször behullámzik a kép...
De árukereső oldalakon már 150k-tól látom, használtan mégolcsóbb lehet. (igaz az táv nélkül van, WiFi-vel meg eléggé halovány a kapcsolat.)

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#38011) kimista válasza Zoty4 (#38006) üzenetére


kimista
aktív tag

senki se használ már CF-et

Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?

(#38012) Teréz Atya válasza kimista (#38011) üzenetére


Teréz Atya
senior tag

Hat, foglamazzunk ugy, hogy a versenyzok nem hasznalnak CF-et. Azert Boris B igen nagy eloszeretettel droppol olyan reszeket, pl. PWM ESC tamogatas, ami egy kicsit oregebb vagy olcsobb vasnal problemas lehet. Pl. RCG-n is kaptam egy PU-t, hogy ugyanugy atalakitotta a JJRC X1 gepet egy foszer, ahogy en, megse megy neki az ESC. Kiderult h a legujabb BF-ban csak Oneshot 125 van. Es ez csak egy pelda.
Meg aztan BF-re leirast kesziteni szerintem szinte lehetetlen. Mire leirod h mi van, egy heten belul felforgattak az egeszet. Felmesz a BF oldalara, ott meg lofutty sincs az uj funkciorol. Aztan nyalazhatod a forumot, vagy Joshua Bardwell videoit nezheted h megis mi a tok van. Nekem ehhez se kedvem, se idom. Es amig nem lesz ember, aki megnyerte a lottot, vagy eleve egy unatkozo milliomos, nem is hiszem h lesz is valaki, aki magyarul nekiallna.
Meg az addig oke, hogy kapsz szponzor gepet a bangood-tol, de a karbon kurva szar kirantva. YT-n meg az USA-ban tipikusan 1000 megtekintes utan jar cca 2$. Ebbol megelni NEM lehet. Tehat munka mindenkepp kell. Meg baratno es gyerek is.
Azert nem mindenki lehet Joshua, aki no es gyerek nelkul noi gunyakban roptet koptert a framjan, es MINDEN szabadidejet ennek szenteli.

A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

(#38013) metaksza


metaksza
tag

Sziasztok. Már emagon is van a Syma X8G drón. A kérdésem az lenne, hogy ennek cserélhető a kamerája? Illetve a hét perces repülési idő mennyire átlagos?

[ Szerkesztve ]

(#38014) Teréz Atya válasza Zoty4 (#38006) üzenetére


Teréz Atya
senior tag

Hmm, terveztem, de olyan hosszura sikerult cask a bevezeto, hogy inkabb lett a gyorstalpalo.
Es sok dolog van, amit en sem ertek. Hihetetlen, de igy van. :))
Ha, es amennyiben nyaron elhuzok egy feleves sabbaticalra, akkor lesz. Ha nem, akkor gozom sincs. Mindenesetre a csaladtagok, baratnom, haverok nem tamogatjak h meg tobb idot szenteljek az egesznek. Nem is ertem, Jackal hogy tud ilyen tempot diktalni, szerintem klonozta magat. :P

A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

(#38015) Baku


Baku
aktív tag

Járt-e már valaki így?:

Tegnapi repkedés alkalmával (néhány pottyanás azért volt) , egyik pillanatról a másikra az x5c-1 ledjei úgy villognak (sűrűn), mint amikor a lemerült akksit jelzi. Hiába az akksicsere, csak villog, nem reagál semmire, távot nem ismeri fel.
Mi lehet a baj? Ötletek? Tippek?

(#38016) Teréz Atya válasza Kolpi6 (#38004) üzenetére


Teréz Atya
senior tag

Csak 4 vagy 6 ESC van az alaplapon? Ha hat, akkor probald remappolni a hibasat, lehet csak az ESC egett ki. Custom motor mix vagy mi a rak neven keress ra. Ha igy sem megy akkor FCB csere.

[ Szerkesztve ]

A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

(#38017) Arti1


Arti1
aktív tag

Ez az a LiPo bag, ami rámegy a normál pénzkazettára?
Keresek hozzá kupont, de eddig az affiliate6 kódon kívül mást nem sikerült ráhúznom, mondjuk így is csak 5,4 EUR...
Egy pénzkazettában mennyi akksit célszerű tárolni max?

Baku: a sűrű villogás nem a bindelés előtti állapot? (főleg ha a távot sem ismeri fel)
A lassú villogás az akksi merülése
Ha az akksinál benézel a boardra, látsz valamit rajt? Antenna nem vált le?

[ Szerkesztve ]

http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704

(#38018) Ayg0


Ayg0
senior tag

Sziasztok!

Beszereztem egy olcsó, LiDiRC L15FW típusú quadrokoptert. Új még nekem a játék, de ennek nem csak lebegni kellene függőleges irányban, amikor növelem a teljesítményt? Merthogy amint kraftot kap és elemelkedik a földtől, az egyik rotorja kapásból elhúzza, nem vészesen, de ellenkormányozni kell, hogy a közelemben maradjon. Ez hibás, vagy mindegyik alapból így reagál?

Válaszotok előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#38019) duc


duc
aktív tag

Az épített 170-es konfigom jól bírja a kiképzést... A hétvégén többször állt élével a földbe, lezúztam pár propellert, leszakadt róla az akku, sarat küzdöttem ki a motorokból, sípcsonton repültem magam, de a legszebb amikor teljesen a víz alá merült. Megtaláltam, kiszedtem, 1 kiló rizs alá temettem pár órára, tökéletesen működik. Pár csavart kellett pótolnom, ennyi. Megtanultam, hogy a buzzer az egyik legfontosabb kötelező tartozék, ha nem lenne legalább 3x elvesztettem volna, építhetném a következőt.
Hivatalosan nem minősítem halhatatlannak, de közel jár :)
Egy fotó a túlélőről: [kép]

[ Szerkesztve ]

üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.

(#38020) Zoty4 válasza Ayg0 (#38018) üzenetére


Zoty4
őstag

Trimmeld be, vagy a gyrojat reseteld

(#38021) Zoty4 válasza duc (#38019) üzenetére


Zoty4
őstag

Szep, de azert egy motorvedot radobhatnal ha igy repulsz :)
Meg zsugorcso az escre, es leszoritani a vazra oket

[ Szerkesztve ]

(#38022) duc válasza Zoty4 (#38021) üzenetére


duc
aktív tag

Igaz, motorvédő jogos. Viszont a zsugorra nincs szükség, kétoldalas fogja úgy hogy alig bírom letépni. ESC még nem esett le.

üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.

(#38023) Jackal2 válasza vandor01 (#37837) üzenetére


Jackal2
senior tag

Ez nem igaz, csak mindannyian a Banggood szarait vesszük, ami olcsó. Drágán vannak jó cuccok:D

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

(#38024) Jackal2 válasza syler123 (#37873) üzenetére


Jackal2
senior tag

Ennek az alaphelyzete az, hogy megy előre, ez a lényeg:D Ezért tilted a motor, ne piszkálj bele szoftveresen, inkább vedd le a műanyag tartót.

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

(#38025) Jackal2 válasza Ayg0 (#38018) üzenetére


Jackal2
senior tag

Mindegyik kúszik egy kicsit, kivéve ha GPS stabilizált, szóval a válasz az, hogy nem:D

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

(#38026) syler123 válasza Jackal2 (#38024) üzenetére


syler123
veterán

Már megszoktam, nem zavar :)

Nagyon jól megy a Falconnal a repülés. 4s akkuval repülök, már elég sokat repültem, de nem volt semmi gond, pedig itt jól rámijesztettek sokan hogy összetöröm majd az első repülésnél vagy elküldöm a világ túlfelére. Nem így történt, tetszik a gép. Az fpv-t még hanyagolom. A ledre jó lenne valamit kitalálnom, mert csak jó lenne egy villogó, mert a gyári a rövidebb lábakkal leér, így le fog törni, ezért nem használom...

(#38027) molnigee


molnigee
aktív tag

Végre újból kijutottam a Wizarddal, készült egy kis akció kamerás felvétel.

Wizard X220 3. Flight, 4S punchout, 3S crouse

Most nem panaszkodom a gépre, jól teljesített, erős szél volt, meg ráraktam a gitupot, ráadásul a vízálló tokban, jelentős volt így plusz súly.

--> http://dronearena.hu/ <--

(#38028) vegyszer válasza Baku (#37927) üzenetére


vegyszer
addikt

Akkor nem kell szégyenkeznem amiatt, hogy én is vettem egy ilyet a Syma X5C/JJRC 1000A akkuk mellé?

Mert már pár messze nem olyan, mint rég, és ha már van egy iSDT SC-608 150W.
És sajnálnám az újabb aksikat kidobni a gagyi töltők miatt. (nekem új projekthez kellett a töltő, de a fiaim megfertőztem eme szép hobbival, ők épp egy-egy 1s FPV kopter beszerzése miatt rágják a fülem, holott szemüveg sincs...)

[ Szerkesztve ]

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#38029) Jackal2 válasza molnigee (#38027) üzenetére


Jackal2
senior tag

Eléggé beteg hangja van. A vályatok az előző esésekből vannak? Mert akkor tényleg erős:D

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

(#38030) molnigee válasza Jackal2 (#38029) üzenetére


molnigee
aktív tag

Azokat tavaly csináltam a falconnal meg az xk x251-el nem emlékszel? :D

--> http://dronearena.hu/ <--

(#38031) medvegy


medvegy
aktív tag

Pár napja létre hoztam egy FB oldalt légifotóim/videóm bemutatására: KATT. Semmi ’professzionálisra’ nem kell gondolni, nem ’haszonzerzési’ célból, hanem, pusztán saját örömömre jött létre az oldal. Ezúton szeretném figyelmetekbe ajánlani! Folyamatosan töltöm fel a tartalmakat, jelenleg még csak 2016 ősznél járok, sok minden várható még az elkövetkező hetekben. Kedveléseket/megosztásokat megköszönöm (minden support jól esik). Az oldallal kapcsolatos véleményekre építő jellegű kritikára is természetesen nyitott vagyok ;)

FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

(#38032) Allien


Allien
veterán

Aki esetleg X251-t szeretne, Tomtop-n Germany warehouse-ból 88,35+10,14€.

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

(#38033) molnigee


molnigee
aktív tag

GB-re érkezik a P3 SE
Kiírva ugyan nincs az ára, de a forráskódban ott szerepel egy 672$ :)

--> http://dronearena.hu/ <--

(#38034) üszök válasza Allien (#38032) üzenetére


üszök
őstag

Vagy 5x próbáltam megvenni ma de mindig Paypal hibát dob. :W
Ma regeltem, filléres vackot tudtam venni ezt nem.

"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"

(#38035) Baku válasza Arti1 (#38017) üzenetére


Baku
aktív tag

Érdekes dolgot csinál: Ha újra be-ki kapcsolom a távot, második, vagy harmadik alkalommal hajlandó blindelni ....

(#38036) Baku válasza metaksza (#38013) üzenetére


Baku
aktív tag

Erre már szinte bármilyen go pro stílusú akciókamera felmegy.
(Bár ilyenkor a kamera távról vezérlése bajos lesz....
A repülési idő combosabb anyuval 10-12 percre is felhúzható.
Afölé is, de azzal már mókolni kell ezt-azt....

Én úgy oldottam meg a FPV dolgot, hogy 2 cam. Van az X8-on: Egy jó minőségű akció, és egy gyengécske, de pillekönnyű 5.8Ghz- es FPV, amihez van monitorom, és szemüvegem is....
Az akciókamerát felszállás előtt elindítom, és megy leszállásig, az FPV-n meg látom merre megyek, mit vesz fel a másik ...
Az FPV kamerával is tudok távról vezérelt fotókat készíteni, és ha kell videót is, sőt a szemüveggel is tudok felvenni ha akarok ....
Ettől jobb (és olcsóbb, egyszerűbb) megoldás nem jutott eszembe....

(#38037) Baku válasza Baku (#38036) üzenetére


Baku
aktív tag

Anyuval = akkuval :DD

(#38038) Vaze


Vaze
őstag

Sziasztok!
Kis lama kerdesem lenne,megpedig az,adott egy Eachine EV800 szemuveg,kerdesem az lenne,hogyan tudok vele felvetelt kesziteni?
Sorry a tenyleg lama kerdesert,de nem vagyok otthon a temaban.
Valaszokat elore is Koszonom

MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD

(#38039) DJGABI


DJGABI
addikt

[link] ez az Eachine WT50 kb ugyanaz mint a B6AC, nem? kuponnal most 8k-ért elhozható

szerk: mmint ez lenne az alternatíva, de ez koppincs, ugye?

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#38040) medvegy válasza molnigee (#38033) üzenetére


medvegy
aktív tag

Az áfával majdnem annyi lesz, mint most egy P3P az rc-toy.de-ről, de az mindenféle képen pozitív, hogy a P3A/P (szerintem) ár/érték bajnok sorozat tovább él ebben a formában :))

[ Szerkesztve ]

FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

(#38041) Baku válasza Vaze (#38038) üzenetére


Baku
aktív tag

Ezzel szerintem sehogy.

(#38042) Baku


Baku
aktív tag

A tökéletes GIMBAL :))

(#38043) d.tiborz válasza Baku (#38042) üzenetére


d.tiborz
aktív tag

És utána elmeséli, hogy mit látott? 😄

(#38044) kriszbon


kriszbon
őstag

Sziasztok!

Ha valakit esetleg érdekel aránylag elfogadható áron promoban [5051 5x5,1x3 prop] az még 5 órán át vehet belőle.
Olyan mint az RK5051 csak ugye ez utánzat.
Én várom már a 2-es propot ebből a típusból hogy könnyebben hozzá lehessen jutni, mert ahogy olvasgattam az is szépen teljesít de sokkal kevesebb A-t kér.
Cirkálni az is bőven jó lenne. :D

[ Szerkesztve ]

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#38045) wazo


wazo
aktív tag

Aksis kerdes: ballance töltés közben az egyik cella nem megy 4.04v fölé. A másik kettő 4.18v 4.20v
Kuka?

acer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)

(#38046) vegyszer


vegyszer
addikt

Egy kérdés:

Mi mostanában a jónak mondott ESC elhelyezés?
Mert ahány gép annyi elhelyezési módot látni. A teljesség igénye nélkül lehet látni:
-kar alatti,
-kar feletti,
-kar tövében a keretén belül,
-szinte a gép súlypontjában (4 in 1 esc esetén),
-motor alatti,
-esetleg motorba épített verzióval is.

A kérdésem: mire kel inkább figyelni, mi okoz(hat) nagyobb galibát?
Mert ugye kell számolni működés közben az ESC melegedésével, illetve az elektroszmogok káros hatásával is, melybe minden komponens belé teszi a magáét.
Egyáltalán kell e félteni egy ESC-t a túlhevüléstől, vagy az elekroszmogtól valamely komponenst? Illetve az a pár gramm, amit egy ESC nyom, a fordulékonyságra mérhető hatást gyakorol-e, ha közelebb van a tömegközépponthoz, vagy sem?

(ezek mondjuk egy nagyobb gépmadár esetén érdekelnek jobban mondjuk 350-400mm, vagy felette)

[ Szerkesztve ]

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#38047) d.tiborz válasza vegyszer (#38046) üzenetére


d.tiborz
aktív tag

Amikor én építettem az 550-es hexámat, én a váz-motor távolság kb 2/3-ához és felülre tettem a szabikat.
Messzebb volt az fc-től, és kapott hűtést is a lapátoktól.

(#38048) vegyszer válasza d.tiborz (#38047) üzenetére


vegyszer
addikt

Én is azt néztem, hogy pl nagyon kényelmes lenne a motor alá tenni. Ellenben ott biztos nincs hűtés.

Esetleg mérted/nézted, hogy milyen meleg, mikor földet értél x perc repkedés után?

[ Szerkesztve ]

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#38049) vandor01


vandor01
őstag

polifom, hugarocellvago es muanyagvago akcoban 11,50eu

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#38050) Vaze válasza Baku (#38041) üzenetére


Vaze
őstag

Szerinted sehogy vagy bisztos vagy benne,hogy sehogy?

MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.