Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7451) Vandit.


Vandit.
addikt

A motorhibás BMW 520, amire nincs garancia Fasza hozzáállás. :(

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#7452) SpeedR válasza Vandit. (#7451) üzenetére


SpeedR
őstag

Kellemetlen a szitu, de biztos vagyok benne, hogy azóta már megoldódott a dolog.

(#7453) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Sziasztok!

Nah, asszem most már tényleg visszatértem, vége a piszok nyárnak. :) De engem még az ág is húzott. :W
Elmondhatom, hogy körbejártam Európát, Madriddal kezdve, megállás nélkül kimentem majd 2 hétre rá hazajöttem, autó nagyon jól bírta. Utána elmentünk nyaralni Horvátba Dubrovnik közelébe Orebicbe, az is 1000km, de már már meg se kottyant. És akkor jött a pokol. Elmentünk várost nézni pont Dubrovnikba, beálltunk a parkoló garázsba. Miközben manővereztem be, éreztem, hogy folyamatosan keményedik a kormány. Akkor már tudtam, hogy valami óriási baj lehet. Hát elment a szervo. :( A motortérből már előtte is jött valami ciripelés, mikor elindultunk nyaralni, de gondoltam semmi komoly nem lehet. Ez a ciripelés a el is múlt, mikor beállt a kormány. Telefonáltam össze-vissza, csomó szervizt felhívtam, hogy mi tévő legyek, természetesen mindenki mást mondott. Van aki azt mondta, így nem szabad használni az autót, mert beállhat a kormány teljesen, van aki azt mondta szépen óvatosan lehet menni, még olyan is volt, aki a pumpa szíját akarta levágatni velem. Természetesen futkostam a városban, legközelebbi hivatalos BMW szerviz Zagrábban volt, csak Opel márkaszerviz volt, ott nem tudtak segíteni.
Mondtam oké, Orebicig hazamegyek, ott helyben láttam egy szerelőműhelyt. Elszenvedtem az autót a nyaralóig, beállni nem tudtam vele, nem tudtam teljesen végigforgatni a kormányt. Telefonáltam haza, hogy mindenki azt mondja, hogy a szervo pumpa a ludas, küldjenek egy pumpát, mert itt a csávó csak egy hét alatt tudja meghozni 420 euroért, újonnan. Mázlink volt, egyik ismerősömék Korculára mentek nyaralni a hét közepén, így volt aki elhozza nekem az alkatrészt. Sikerült szerezni egy pumpát itthon, 120k km -es autóból lett kiemelve, 25k -ért megkaptuk. Természetesen ez nem tiszta beszerzési forrás volt, de nincs mit tenni. Nah, elhozták a pumpát, másnak este már a szerelőnél állt ott az autó, kicserélte. Szervo megjavult, mentem vissza a nyaralóba, tök örültem, olcsón meglett, nincs már baj.(előtte úgy volt, haza kell szállítani az autót, nem is mondom mekkora költség lett volna)
Na de... Állok be a nyaraló mögé, ütközésig forgatom, megint felkeményedik, ismét elszállt minden. Nah, itt jött az agyvérzés. :( Kormánymű hiba valszeg... Másnap indultunk haza reggel, reménykedtem rendbe jön. Láss csodát, indít, kormány megint rendben. Hú mondom, tépjünk innen gyorsan, amíg működik. Hazafelé jöttem is rendesen, első rendszámot leszedtem a határig, végig 180-200 -al tudtam jönni tempomattal, annyi volt a pozitívum.
Mikor hazaértünk, és le akartam parkolni a ház előtt, megint beállt a kormány. Néztem a szerviz lapokat, kormánymű fel lett újítva. Hívtam szerelőmet, aki eddig szabin volt, el se tudtam érni. Azt mondta nagyon sajnálja a dolgot, garanciálisan csinálta meg az autót, elnézést kért, pumpa árát kifizeti természetesen. Kiderült, az autómban Servotronic kormány van, ami annyit tesz, hogy nem sima szervo, hanem sebességfüggő szervokormány.(jó tudni ezt is...) Ott megragadt egy kis szelep, az a ludas mindenért. Pénteken csinálják az autót, kíváncsi leszek tényleg az e a gond.
Hát, nem kívánom senkinek ezt a hercehurcát, így leírva annyira nem tűnik vészesnek, de megmondom őszintén, én nagyon ki voltam bukva az utolsó napokban, majdnem teljesen tehetetlen voltam. :(
F@szom is tele van már a BMW -vel. ;] ;] ;]

Don't Tread On Me

(#7454) !Overdose! válasza MPowerPH (#7453) üzenetére


!Overdose!
őstag

Korrekt a szerelőd, vállalta a felelősséget. Mondjuk abból él, hogy visszajárnak hozzá, úgyhogy nem érdemes összevesznie senkivel pár ezer Forinton. :R

Egyébként hogy hogy nem tudtad, hogy a kormánymű fel volt újítva? :F

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#7455) MPowerPH válasza !Overdose! (#7454) üzenetére


MPowerPH
félisten

Tudtam, hogy fel volt újítva, csak a papírt nem találtam sehol. Azt kerestem itthon fél napig.
Már előtte is volt gond a kormánnyal, az új kormánymű egy vagyon lett volna, ő 80k -ből felújította.

Don't Tread On Me

(#7456) dragonfx válasza MPowerPH (#7455) üzenetére


dragonfx
veterán

kb olyan 300-400 kb.
A szervopumpa se olcsó.
ha elmegy szervopumpa attól mgé lazán tudsz vezetni csak olyna lesz mintha szervo nélküli lenen a verda, én enm hiszem ez kárt tenne bármiben is, tény mihamarabb szerelőhöz kell vinni.

Nagyon jó megbízható verdád van 250k körnéykén ilyne már simán befigyel, más autóban 3x ekkora krakkok ütnek be én ugy hiszem szal ettől ne menjen el a kedved nem hagyott ott az auto.
Látod ezért nem kéne uj mert egy csavar elmozdul és hello.agyon van bonyolítva elektornikázva az egész könnyebben romlik.
Akkor sikeresne megusztad biztos xar lehetett szerelőd nagyon korrekt ember.
nem hinném nagy öltség lenne ez a servotronicos javítás.
kormányművet hogy lehet felujjítani ha kopott?max bontott megy bele.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#7457) MPowerPH válasza dragonfx (#7456) üzenetére


MPowerPH
félisten

Jah, kormánymű újonnan gyári 450k. :( Szervopumpa újonnan 120k. :( Most nekem van kettő, az egyiket eladom. Nem tom az sajátot tartsam meg, vagy azt amibe 80k -val kevesebb km van.
Kormánymű felújítás elég bonyolult dolog, nem sokan vállalják el. Szerelőm elvállalja, ért hozzá, tud alkatrészt szerezni bele, mert sajnos külön nem lehet kapni azt se.
Természetesen nem bontott került bele, visszament az eredeti. De azt mondja, ez nem is a kormánymű, mert a Servotronic külön van.

Don't Tread On Me

(#7458) tibi666 válasza MPowerPH (#7453) üzenetére


tibi666
senior tag

a servotronic nagyon jó, mikor horvátországban kergettem a hegyekben az 530d-t, rájöttem.:)
sokkal jobb, mint az én agyonszervózott szarom, ami 180nál is vajpuha.

(#7459) E-Max válasza tibi666 (#7458) üzenetére


E-Max
tag

Hát még az új servotronic, vagy most hogyhívják(ok, adaptív kormányzás...:DDD), 7-esben már elég durva, 20-nál megmozdítom a kisujjam, és beparkoltam, 200-nál meg kitekerem a kormányt, és sávot vált. :)

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#7460) Tompo válasza fekeandras (#7418) üzenetére


Tompo
aktív tag

Ízlések és pofonok :D phaeton jó kocsi, de nincs olyan presztizse mint egy 5ös bmw-nek

(#7461) !Overdose! válasza Tompo (#7460) üzenetére


!Overdose!
őstag

Igen és az autó, mint tudjuk presztizzsel megy. :W

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#7462) fekeandras válasza Tompo (#7460) üzenetére


fekeandras
őstag

Engem személy szerint sosem érdekelt, hogy egy használati tárgynak mekkora presztízse van. Mert lehet az egy akármilyen drága luxus autó is, akkor is csak egy használati tárgy, semmi több. Csak egy szaros kocsi ami arra való, hogy a szőrös hájas seggemet elvigye A ból B -be :DDD . Nekem ezt jelenti az autó, semmi többet. Luxusra, presztízsre nem adok. Nem az a fajta ember vagyok akinek több centit nő csak attól mert egy drága kocsiba ül.

(#7463) Vandit.


Vandit.
addikt

Ez erősen bestbuy? :F

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#7464) Tomics válasza Vandit. (#7463) üzenetére


Tomics
addikt

inkább ez :R

PH! addikt since 2004

(#7465) Vandit. válasza Tomics (#7464) üzenetére


Vandit.
addikt

5-ös nem jön be. :( Nem tetszenek se a régi, se az újak.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#7466) fekeandras válasza Vandit. (#7463) üzenetére


fekeandras
őstag

Nekem ez a kép felettébb gyanússá teszi a dolgot. Láttam már pár totálkáros "kiflire csukott" kasznit javítás közben. Azokat szokás így javítani. Nem harapnám meg az ujjamat érte, hogy ez nem egy oldal törött autó volt és küszöb merevítés után rá lett vágva egy donor autóról a bal oldali rész + tető egy része. :) Gyanús.

mod: én az ilyen kaszni javított kocsiktól alapból tartok kicsit.

[ Szerkesztve ]

(#7467) God Vazzeg válasza fekeandras (#7466) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Csak a rohadó részek lettek elemmel javítva, és festésre előkészítve. Jöhet a szórógitt. Az enyém is hasonlóan nézett ki. Ez így teljesen rendben van, szerintem.. Nem mai autók ezek sajna :U

(#7468) God Vazzeg válasza fekeandras (#7462) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Itt az igazság :R

(#7469) fekeandras válasza God Vazzeg (#7467) üzenetére


fekeandras
őstag

Hát nem tudom...

Más:

Jön valaki?

(#7470) keIdor válasza MPowerPH (#7453) üzenetére


keIdor
titán

Én is Horvátban voltam, egész pontosan Makarskán, de elmentünk (2x-ra) Dubrovnikba is...
Ha láttalak volna segítettem volna ha tudtam volna valamiben, bár nem ismertük volna meg egymást... :)

Egyébként a legszarabb nyaraláskor szopni ilyennel... van is hasonló élményem, 2005 Olaszország, Rimini, de ez most nagyon OFF lenne már itt... :W de dühítő, meg is értelek...

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#7471) dragonfx válasza Vandit. (#7463) üzenetére


dragonfx
veterán

hát nem igazán, ilyne otthon kilakatolt autó, amit isten tudja hol fujtak telibe gondolom smemiről nincs számla "haver" csinálta.
a 2.5ös moci 94/6. hóban nem bizti hogy vanos, de anélkül is sokat kajolgat.12öt. mega 260e se tul kevés ám. az 1.25M nem ekvés érte, ha lenne rajta M-pack akkor talán.de egy iylne szétbontott összerakott dologba én nem bíznék meg.

Ha már best buy>>[link] ...a motor tuti vanos, az ár nagyon jó, rá kell kérdezni a km.re meg az apróbb hibákra.

[link]..ez se tűnik rossznak....

puszta véletlen amugy hogy pont 2db 323mat ragadtam ki igaz luxusadó miatt nem is annyira nagy gond.

link..ez klassz.

[link]..nekem ez lenne az etalon csak ne lenen auto váltós.ott van tölünk nem messze telepen többször néztem is már.kicsit töröttnek tünik de nagyon szép jelenség még a telepen is.coupé, 6henger, M-tükör, M-küszöb, M-felni, szárny, hátra kéne még egy diffuzor rész és hello tökéletes.vanos a motor 95'től csak az van.ára is jó.

[link]....ez furán olcsó...jónak tünik.

[link]..ez penge ha a szürke bejön, az elöző is az.

van még fenn pár de szerintme azok már nem érnek annyit.

Amugy itt akülönbség én nem használati hane élvezeti cikként tekintek a bmw.re nem ami elvisz a>>B.be mert arra egy matíz/suzuki is jó, ha így tekintenék az lenne.én szeretem ha kitünök a többi közül, nekem nem sablon szürke átlagom van hanem több.a bmw.nek igenis lelke van törödni kell vele. :DDD

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#7472) Vandit. válasza dragonfx (#7471) üzenetére


Vandit.
addikt

...hát nem tom. Attól függetlenül jól néz ki, ilyen korban már valószínűleg egyszer volt törve, legyen szó akármilyen autóról.
Ja, ezeket mind néztem az a 328-as valóban olcsónak tűnik. Vajon mi a bibi vele? :F
Bár, ha azt nézem, hogy ez 890, ahhoz képest nem sok.

[ Szerkesztve ]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#7473) Bubu79 válasza Vandit. (#7472) üzenetére


Bubu79
addikt

Klíma nélkülit ne vegyél - bele lehet rohadni nyáron... :U

Utólag pedig cseppet sokba kerül beszabatni a hűtőgépet...

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#7474) Vandit. válasza Bubu79 (#7473) üzenetére


Vandit.
addikt

Hú tényleg, abban nincs is klíma... :DDD
De ebben van és ez olcsóbb is. Más kérdés, hogy mik az apróbb hibák. :F

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#7475) Tomics válasza Vandit. (#7474) üzenetére


Tomics
addikt

nem azé, de elég cigánytelep részen van ha megnézed a hátteret :DDD

PH! addikt since 2004

(#7476) SpeedR válasza Tomics (#7475) üzenetére


SpeedR
őstag

Az útburkolat viszont nem olcsó kategóriásnak néz ki. Az emberke stílusa és helyesírása viszont nem épp vevőcsalogató.
Ha nem volt rommá törve, és a motorja jó, akkor talán megéri az árát. A sima egycsöves kipuff viszont nem jó előjel..

(#7477) Voyage válasza SpeedR (#7476) üzenetére


Voyage
aktív tag

Az emberke stílusa és helyesírása viszont nem épp vevőcsalogató.

El se tudok képzelni dragontól hirdetést... :DDD

http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

(#7478) SpeedR válasza Voyage (#7477) üzenetére


SpeedR
őstag

Pedig tud ő, ha akar... :)

(#7479) gamerkiller


gamerkiller
senior tag

Sziasztok!

Hát tegnap este érkeztem haza újabb három hetes kirándulásomról, ahol újabb autócsodákkal ismerkedhettem meg közelről, távolról. Egy valami ezek közül nagyon kitűnik, a német hétvége.

Ahogy megálltunk, én már láttam az autószálító trailert a parkolóban, ami tele volt BMW-kel. Imádom a BMW-t, főleg az M series-t. Egész közel megismerkedtem egy aranyos darabbal, egy 500lóerős M3-al. Örök élmény, egy álom valósult meg.

Azt hiszem ezért nem egy ember irigyel akinek benzin folyik vér helyett az ereiben :)

Youtube LINK

Képek a kicsiké(k)ről, csak úgy, ömlesztve.

328I || BMW logo || 750I Alulról. || A drágaságom. Örök szerelem lett a miénk. || A tekintetet magára vonzó, erőt sugalló M betű. || Ha ezt az orrot látod, húzódj le. || Felni || Az 5000-res. || Ha enyém lehetne a kamion és a szállítmány.. || 335I || Az M felni. || Felni közelről. || M3 belülről. || Én a visszapillantóban. || M betű a kormányon.

Ezúton is köszönöm szépen az olasz kamionosnak hogy megengedte mindezt, nem kis felelősséggel jár a szállítmány.

Irigykedni ér :) :C :C :R

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#7480) keIdor válasza gamerkiller (#7479) üzenetére


keIdor
titán

:C

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#7481) tibi666 válasza keIdor (#7480) üzenetére


tibi666
senior tag

te is tapsikolsz, hogy egy vadi új, bejáratós, ráadásul hideg motort 6000ig pörgetett, ami nem az övé? én vigyázok a saját dolgaimra, de ugyanúgy vigyázok másokéra is, sőt, még jobban.

a képek jók, még az is, hogy beleült, de a kulcs nem kellett volna a kezébe.

(#7482) keIdor válasza tibi666 (#7481) üzenetére


keIdor
titán

Én is felfigyeltem mind a kettőre, de ettől még jár a taps.:)

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#7483) SpeedR válasza tibi666 (#7481) üzenetére


SpeedR
őstag

Ezeknek már nem kell bejáratás. Hidegen tényleg nem kéne 6k-ig pörgetni, de 1-2 ilyentől baja nem lesz. Egyébként meg érdekes, hogy a tréleres megengedte a dolgot.
Egy új M3-ast azért én is bevállalnék egy körre. :)

(#7484) tibi666 válasza SpeedR (#7483) üzenetére


tibi666
senior tag

én is hallottam, hogy nem kell nekik bejáratás, mert precíziós eszközökkel készülnek, és nincs szükség az összekoptatásra, mint régen, de szerintem azért nem árthat, ha az első pár ezer km-t kímélősen vezeted.

nem is az egyszeri tönkretételre gondoltam én, csupán a mentalitásra, hogy leszarja, beleül, és beletapos, mert nem az övé.

(#7485) SpeedR válasza tibi666 (#7484) üzenetére


SpeedR
őstag

Ebben igazad van. De sztem eszébe sem jutott ez az apróság a nagy örömködés közben. :D

(#7486) God Vazzeg válasza tibi666 (#7484) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Ennyitől nem lesz baja, én is léptem volna neki.. Nagyon ász a gép :K

(#7487) gamerkiller válasza SpeedR (#7485) üzenetére


gamerkiller
senior tag

Tudjátok nekem igenis eszembe jutott hogy nem kellene, de ezt az ötletet hamar elvetettem, mert --remélem nem-- talán ez az egy lehetőségem volt rá az életben, nem hagyhattam ki. Kövezzetek meg, de csak olyanok, akik ha a lehetőség adott lett volna, bólintó fejjel visszautasították volna.

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#7488) God Vazzeg válasza gamerkiller (#7487) üzenetére


God Vazzeg
veterán

Mindenki ugyanezt tette volna ;)

(#7489) fekeandras válasza tibi666 (#7481) üzenetére


fekeandras
őstag

Ebben van valami... De mentségére legyen mondva én sem bírtam volna ki :D .

(#7490) gamerkiller válasza fekeandras (#7489) üzenetére


gamerkiller
senior tag

Nem volt bejáratós, nem volt hideg..:) Tudom hogy mindenki ezt tette volna, sőt! Még ő maga is..:)

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#7491) tibi666 válasza gamerkiller (#7490) üzenetére


tibi666
senior tag

bazzeg, már megbeszéltük, hogy nem vagyok rászorulva erre. :)
és ne magadból indulj ki.

[ Szerkesztve ]

(#7492) gamerkiller válasza tibi666 (#7491) üzenetére


gamerkiller
senior tag

Téma lezárva. :U

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#7494) gamerkiller válasza fekeandras (#7493) üzenetére


gamerkiller
senior tag

Támogatom..

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#7495) dragonfx válasza gamerkiller (#7479) üzenetére


dragonfx
veterán

gracca, a 328i az nem ujfajta nemde??..mert a betűstílus e36ra utaló.
e90be tuti nincs 328 megjelölés.

M3 limo kék.vagy alpina vagy a gyári 420 ló csak.de alpinájé sincs 500 szerintem.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#7496) gamerkiller válasza dragonfx (#7495) üzenetére


gamerkiller
senior tag

Szia! Ennyire sajnos nem értek hozzá, de a sofőr folyamat azt mondogatta hogy fünfhundert ps. :)

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#7497) SpeedR válasza dragonfx (#7495) üzenetére


SpeedR
őstag

USA piacon van E90 328i, ezen a tréleren pedig USA piacos autók voltak, ez látszik a plusz szélességjelzőkön is.

(#7498) dragonfx válasza SpeedR (#7497) üzenetére


dragonfx
veterán

na ezt nem tudtam, én is tudok mit tanulni. :B

Igen a piros e90 az coupé e92 és ha minden igaz a 2800as sikermoci van benne gondolom tovább átdolgozva. :K ..de érdekes egy uj szállítmányom e36 style számokkal vannak fenn típusjelölés.
ez 100%.annyira megismerhető.
érdekes e46on más stílusban volt.sőt asszem az e90 is ezt követte betűtípusban.
e92ön nagyon ritkán van típusjelölés itt Mo.n.335i.ken.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#7499) SpeedR válasza dragonfx (#7498) üzenetére


SpeedR
őstag

Az a 3literes N54B30 motor van benne mint a 325i-ben, 30i-ben, és 35i-ben (N54B3001).
Úgy látszik amcsiknak kellett a 25i és a 30i közé egy közbülső teljesítmény lépcső. Azt nem tudom mi értelme van...

(#7500) dragonfx válasza SpeedR (#7499) üzenetére


dragonfx
veterán

honnan tudod??
elég értelmetlen lenne 1 mocit 4 kocsiba belerakni.totál semmit nem ér csaka kompresszióval meg a benyanyomással (feltöltés) játszanak.régen ez nem így volt. :O

170 és 218 ló közé elég nehéz belőni a 28i.t.
lehet náluk nincs 25i.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.