Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
28 -an TC -es parkoloparade. Volt szo ph-as osszejovetelrol... ez jo alkalom lehet. Habar nekem pont kerdojel mivel a WTCR is pont erre a napra esik a ringen...
-
MPowerPH
félisten
válasz
CharlieDrop #41046 üzenetére
Palyaztam, es ha a kov. heten kiderul, hogy elfogadtak, akkor vegre megvettuk az elso hazunkat. Ha nem, akkor tobb penz kell, es akkor megy az auto.
-
MPowerPH
félisten
válasz
CharlieDrop #41041 üzenetére
Nem, annyira kell a penz.
Nem akarnam eladni, mert imadom.
-
-
MPowerPH
félisten
El is fejeltettem irni, a regi felniket fel nap alatt elvittek. Este felraktam az ebayes hirdetest, reggel irtak, hogy kp.-ra megvennek delutan. A levetett M5 -os gumik szinten fel nap alatt, E60 M5 -re vitte a csoka oket, palyanapokra. A csere felniszett a vegen ingyen volt, a szereles, es az uj szelepek is.
Ugy nez ki, megmarad az auto, legalabbis most 80%. A heten eldol, hogy eladom e nyar vegen, vagy nem. Ha nem, akkor vihetem otthon valtoolajat csereltetni, szal nem tul jo befektetes.
Az ultetesen meg gondolkodok, mert ezekkel a kerekekkel adna... Attol fugg, Ezredesnek meddig tartana.
-
negro
őstag
-
MPowerPH
félisten
válasz
molnarpeter #41033 üzenetére
Nekem a BMW logo mellett ott a Hella, mint itt. Azert gondolom, hogy tok mind1, hogy kitol veszed, mindenhogyan eleg draga lesz, hisz ugyan az.
-
El vagyok keseredve teljesen, úgyhogy igazán segítségre lenne szükségem.
Olyan dolgot tudtam meg a boltban a biztonsági őrtől, aki egy vásárlóval beszélgetett... teljesen bizonytalan lettem, hogy továbbra is akarom-e megtartani a BMW-t...
Tökéletes a motorja, meg a hangja is és ezen az autón semmi sem romlik el, esetleg a futóműve szokott elromlani ennek a gyártónak. 2001-es PD, de makulátlan ám!
Alfa, 2001-es PD.
Volt még szó az ország legjobb szerelőjéről, aki egy kicsit drága, de sajnos ezt a részt már nem "tudtam" meghallgatni. -
H.Ezredes
őstag
válasz
CharlieDrop #41027 üzenetére
Nem a Hella-ról beszéltek le hanem a 2 új lámpa meg a hozzá tartozó dolgokat találom soknak....
-
MPowerPH
félisten
Egyebkent a BMW bi-xenon fenyszoroja eleg shit volt nekem az E92 -ben. A tompitott az okes(bar az F10 hatvanyokkal jobb), de a tavolsagi felejtheto volt. Es abban is csereltem izzokat, szoval meg csak azt sem lehet mondani, hogy elhasznalt volt. Nem tudom a Z4 -edbe melyik generacios fenyszorok vannak.
-
válasz
CharlieDrop #41014 üzenetére
Ez csak vég, olyan mint előtte.
-
Anubris
őstag
Ha már szóba került a vese, szerintetek ehhez a shadow line-hoz, meg felnikhez jobban passzolna a fekete vagy maradjon az ezüst?
Illetve oldalsó index-ből ledes csere, mondjuk ilyen füstösre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest