- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani3457
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok.
BMW e36 20i ez a kiszemelt, valakinek valami tapasztalat, típus hibák stb.. mit lehet róla tudni? Köszönöm a Válaszokat -
KAMELOT
titán
válasz
FIREBLADE78 #51044 üzenetére
Az égből pottyant mesék.
-
-
Ck.
addikt
válasz
H.Ezredes #51041 üzenetére
Hú, ezer köszi hogy ilyen gyorsan reagáltál.
Még a késő esti melók miatt nem tudtam megfelelő fényben befeküdni az ajtó alá, hogy konkrétan lássam lentről is, de gyakorlatilag az ajtó aljából, 1 határozott pontból folyik. Az ajtót körlvevő gumi alulról is egy pont csurom víz, de nem végig, csak kb egy 10 centis hosszúságban. Tehát elvileg ott van egy csatorna kivezetés, egy lyuk?
Picit azért sikerült megnyugodnom, hogy ezek szerint nincs akkora tragédia, tök jó hogy ez így van megtervezve gyárilag, hogy itt kifollyon, de rögtön jön is a kérdés: milyen esetekben, milyen módon kerülhet oda víz és honnan??? -
H.Ezredes
őstag
Az ajtóban lévő kifolyón folyik ki a víz nagy valószínűséggel ez amúgy normális.... Alapból nem látod mert menet közben szépen kiszivárog itt pedig valamiért bent ragadt.... Lehet meg kell piszkálni ha a kis csatornát az ajtóban és tökéletes lesz. Ha nem onnan folyik ki az nyilván nem jó de innen ezt nem tudom megállapítani...
-
KAMELOT
titán
válasz
FIREBLADE78 #51037 üzenetére
Nekem áprilisban lesz 16 éves a kocsi. Egy rozsda nincs rajta.
Ck.: helyedben megpróbálnám elvinni oda aztán ha nem csinálják meg akkor jó cirkuszt csinálnék ott majd elvinném Ezredeshez. Szégyelhetik magukat, ha ilyen apró hibát nem javítanak ki ingyen egy márkaszervizben. Pont ilyen végett az új autóhoz járó 100k szerviz csak reklám, valóságban meg nem segítenek.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Silent77 #50986 üzenetére
Nekem a porlasztó rendben volt,a magas nyomású rendben volt(ezek lettek volna horror áron), és egy mádodik szivattyú volt a ludas,ami hátulról tolja a naftát,azt cserélték. Aztán még megint leállt és most egy főtengely jeladót cseréltek,állítólag attól is leállhatott.Pénteken hoztuk el szervizből,most teszt alatt van,eddig jó.
-
2013-as F11-ben nem láttam ilyet még soha, pedig volt néhány komoly eső. Nekem elöl gyűlt össze a falevél, stb. az esőelvezetőben a motortérben, ott állt egyszer a víz, de kimostam és azóta jó. Ajtónál nem tapasztaltam ilyen beázást. Nem állt ferdén a kocsi az esőben például?
A Lada a szétrohadt kerékdoboknál ázott be általában, vagy az alváznál, vagy bárhol ahol már lyukas volt a kasztni
-
Ck.
addikt
válasz
KAMELOT #51031 üzenetére
Nem, nem vitted volna, ugyanis tegnap óta áll fenn a probléma.
Egyébként a gyári garancia épp most járt le, van még 2 év független szerviz garancia, de az gumi tömítésekre nem terjed ki, csak motorikus, váltó, futómű, elektromos és egyéb mechanikus dolgokra.
Érdekes, hogy a 30+ éves Ladám a gyári tömítéseivel nem ázott be.
Nesze nekem BMW és 5er minőség, nesze nekem F10...Azért kiváncsi vagyok, hogy Ezredes vagy más F10/11 kollégák találkoztak-e már hasonlóval.
-
KAMELOT
titán
válasz
FIREBLADE78 #51032 üzenetére
Írta. 60000km van benne. 100k-ig garis még nem?
-
negro
őstag
válasz
CharlieDrop #51026 üzenetére
igy van. e34 is csak akkor meno, ha szep, egyben van, gyari es hogy karottat idezzem "a MELTO fentartasa" es rendberakasa nem kis penz. fel kellene mar ebredni, hogy ezek az autok nem kis penzueknek valo. ha meg vmi par szaz ezres rohad, fapadossal maszkalsz csak ruppotlan hulyegyereknek fognak nezni benne.
-
szokeherceg
tag
Sziasztok!
Adott egy 2000-es, 525d automata váltó D-ben, kulcs benne, nem lehet kivenni, akku lemerült... Hogy tudnám üresbe tenni, esetleg beindítani? Utastér legalább nyitva van. -
-
Ck.
addikt
válasz
Chris0321 #51019 üzenetére
Az autó most múlt három éves, 60 000 km van benne. Elöregedett tömítés?
Amúgy mèg mindig csöpög az ajtó aljából valami, de már ott tartok hogy nem érdekel az egész, belefáradtam.
Egyáltalán azt sem értem hogy honnan jön a víz, de azt végképp nem tudom felfogni, hogy ennyi idősen hogyan lehet ilyen problémával találkozni. -
Ck.
addikt
Emmeg mi a franc???! 2 percig folyt folyamatosan, mint a szökőkút.... jobb hátsó ajtó: [link]
-
malacka87
őstag
Facebook csoport. Ismét egy szakértő elme. "Az enyém 2008-as facelift utáni, szintén ezzel a motorral. Ha nem bántom és nem pörgetem folyamatosan, akkor 10e km-en gyakorlatilag 0 az olajfogyasztás. Castrol Edge 5w30
Én a 40-es olajat nem ajánlom, mert a nyári melegben, olyan híg lesz, hogy semmi kenése nem lesz, mivel nem bírja a magas hőmérsékletet." -
válasz
CharlieDrop #51008 üzenetére
Mondtam én ilyet, vagy miből sikerült ezt leszűrnöd?
mellesleg köszi, már is találtam hasonló problémával. -
válasz
Gsx-rr #51004 üzenetére
Eddig volt, de megszakítottam vele a kapcsolatot, szaktudásával nem volt gond, de hazudik össze vissza.
Mindegy, hosszú történet. Sajnos most nincs olyan akire rámerném bízni.
Most délután megnéztem kettővel is. Inpa, és autocom semmi, persze lehet egy gyári többet mutat.Szerk: Eszembe jutott ,hogy ahová viszem azok is autocomot használnak ha jól emlékszem.
-
-
válasz
CharlieDrop #51001 üzenetére
Látod,én azt nem akarom, hogy szerelők vigyenek be az erdőbe.
Holnap ha lesz időm megyek szervízbe.
Az a baj, hogy 3x csinálta eddig 3 hónap alatt, mindig mikor még szinte hideg volt a motor. Nincs semmi előjel, nincs hibakód, nincs lámpa, ezért bosszant.
Nincs ingadozás, nem nőtt a fogyasztás, nem indul nehezen. Ismerőssel beszéltem neki volt hasonló, de nem ilyen ritkán, nála a nagynyomásúval volt valami gond. -
Chrys_
addikt
válasz
SeniorTilla #50973 üzenetére
Nekem most is defekttűrő van rajta, 245/40 R19. Comfort+ módban abszolút nincs vele bajom. Pótkerék nélkül szerintem jobb megoldás, mint a Pannenset. Sport+ módban meg igazán nem érdekel, mennyire ráz
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest