- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
válasz
CharlieDrop #69048 üzenetére
Sima akku van benne, az előző is az volt, illetve tudomásom szerint ezzel szerelték gyárilag is az autót.
Cserekor regisztrálva lett az akkucsere a típusnak és kapacitásnak megfelelően Inpával. -
koanla
aktív tag
válasz
simii16 #69045 üzenetére
Szia, esetleg érdemes a mostani akksit megnézetni egy akksiboltban is. Rendszerint van olyan eszközük, amivel meg tudják mérni a jelenlegi kapacitását (azt mondják, hogy 60% körül számít elhalálozottnak).
Illetve az is kérdés, hogy a mostani akku AGM-es vagy sima és hogy ehhez képest az autó milyen akkura számít. Az lehet gond, ha ezek nem stimmelnek.
Ha mindezek rendben, akkor tényleg villamoságishoz érdemes menni következő lépésben. -
simii16
aktív tag
Sziasztok,
Akksi problémákkal küzdök az e92-esemben (N52B30). Próbálom röviden összefoglalni, hogy átfogóbb képet kaphassatok.
3 éve vettem az autót, ekkor elviekben 2 éves akksi volt benne. Legalább heti egyszer tölteni kellett, különben dobta az "Increased Battery Discharge When Stationary" hibát, nullázta az órát.
Vettem bele egy új akksit (Varta Black 90Ah), mivel úgy gondoltam az halálozik el éppen. Ennek ellenére a problémáim nem szűntek meg. Ugyan nem hetente kellett töltőre tenni, de havonta biztosan. De mára már folyamatosan töltőn tartom az autót, mivel télen nem igazán használom. Ennek ellenére kapom a hibaüzeneteket minden indításkor, durván 2-3 hetente. Hiába lóg rajta a töltő, azt írja teljesen feltöltve, de ha kinyitom az autót visszaesik a töltöttségjelző 1-2 rubrikára, majd rövid idő elteltével ismét fullosnak jelzi.
Hiába megyek az autóval akár több száz kilómétert, másnap simán alacsony töltöttségem van. A generátor elvileg rendben van, azt megnézettem, tölt rendesen.
Na most, az új (2 éves) Varta akksim is halálán van vagy máshol keresendő a hiba? Olvastam IBS problémákról, ami miatt megszakítja a töltést, stb..
A regisztrálás egyébként megtörtént cserekor Inpával.
Bárkinek bármi ötlet? Merre induljak? -
Chris0321
veterán
-
Newlachka
őstag
válasz
CharlieDrop #69040 üzenetére
-
Newlachka
őstag
válasz
CharlieDrop #69036 üzenetére
8J
-
Newlachka
őstag
Sziasztok!
A gyári gumiméret ami az F31-emre kell az:
225/45/18 helyette rakhatok 235/40/18 vagy 245/40/18
illetve hátul
255/40/18 itt pedig 245/40/18 vagy 265/40/18.Váltóméret kalkulátor szerint lehetséges.
Az autó nem XD egyszéles felnivel lenne szerelve.
Amiért szeretnék más méretet az az,hogy a váltó méretek "elterjettebbek".Köszi a választ!
-
nincsnév007
addikt
válasz
ArthurShelby #69030 üzenetére
ez is bekapcsolta a móka gombot
-
negro
őstag
válasz
ArthurShelby #69030 üzenetére
jaja.
matrai hulyegyerek leven csak tolattam.
-
negro
őstag
-
negro
őstag
válasz
tasiadam #68999 üzenetére
Jaja, a bmw helyeben en ezt "mentettem" volna nem az Alpinat. En btw nem tudok rola bajba lettek volna es a megmaradas okan kenyszerlepes oka a felvasarlas. Eddig is jo kapcsolat volt hazon belul a bmw-vel mert ha vki individual bmw-et akart, akkor kooperacio mod az ugyfelet oda is tereltek... A hartget meg azert is imadtam (meg E30-as idokbol csorgattam a nyalam) mert ilyen allatsagokat csinaltak mint a linkelt V10-es E90 akar.
Vagy ez: 6.0 - itt nincs kerdes
Olyan (volt) mint a Brabus.
De kezdek at menni regen minden jobb volt ba.
-
vedini
őstag
válasz
kardkovacsi #69018 üzenetére
igen-igen antenna az kell a wifi-hez, mivel azzal kapcsolódik, emlékszem rack-ba mosolyogtak is, gondolom észrevették a tweak-et...
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
kardkovacsi #69015 üzenetére
Amúgy sok F30-ba csak belekódolják és utána szenvednek vele, mert szét-szét esik a kapcsolat az antenna hiánya miatt. Én is bekódoltattam és vacakolt is utána. Kiderítettem milyen antenna kell, bementem a BMW-be megrendeltem és beszereltem magam
Ezzel a megoldással egy baj van, ha bármi miatt újra kell húzni az autó szoftverét akkor ugrik a carplay. Havernak valami negatív akkumulátor kábel csere miatt szoftver upgrade is kellett és így el is tűnt a Carplay.
-
Puma K
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #69016 üzenetére
69009 számú hozzászólás. Szívesen.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
Tsebacsi #69014 üzenetére
Itthon nem volt Carplay. 2018 környékén még nem volt Connected Drive sem Magyarországon ezért semmi ehhez kapcsolódó szolgáltatást nem lehetett az autókba rendelni. Sőt a F30 esetén még egy 8e forintos wifi antennát is kihagytak így gyárilag utólag sem lehetett megrendelni.
-
válasz
FIREBLADE78 #69011 üzenetére
Sok első vevő nem vette meg az autóba a carplayt, ők meg beleteszik. Itthon ugye nincs értelmezhető shop hogy megvedd hivatalosan, migrálni kéne hozzá az autót ha jól emlékszem, na ehhez sokaknak nincs kedve.
-
Almos
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #69011 üzenetére
Gondolom Apple CarPlay kompatibilissé tették a fejegységet, vagy olyanra cserélték.
-
FIREBLADE78
addikt
Mi ez a carplay csinálás dolog?
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy 98-as e46 ami egy hibakód olvasóra vágyik (abs+kipörgésgátló+kézifék láma ég) Vélhetőleg egyik abs jeladó lesz a ludas, milyen hibakód olvasót javasoltok? Bmw scan-en nem látom, Inpa olvassa ezeket? Előre is köszönöm az útbaigazítást!
-
vedini
őstag
válasz
rayoliviero #69004 üzenetére
Nekem anno gariba csereltek, be se kapcsolt...
vagy markaszerviz vagy pedig itt megprobalhatod:
https://www.facebook.com/premiumretrofittorott kijelzot pl javitottak
-
rayoliviero
veterán
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a display kulcs képernyőjét nem lehet feloldani? Nem reagál a kijelző, hogy felfelé húzom az ujjam. Újraindítás sajnos nem segít.
Valahol tudják ezt vajon javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Temu
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest