Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:51

LOGOUT.hu

Topiklakók, és autóik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6951) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Nah, ezt el kell mesélnem. :D Ma M6 -oson délelőtt 10 és 11 között volt egy baleset. Autó kiszakította a szalagkorlátot, mi pont utána értünk oda, talán 10 perc ha eltelt. Rendőr előttünk állt keresztbe, mentőhelikopter is akkor érkezett.
Elvileg megúszta, azt mondták.
Nah, és a sztori. Beszélgetek 2 kamionos ipsével, látjuk, gurul előre 1 szép fekete E320CDi merci, olyan 2006 -ös lehetett. Kiszólnak, 3 cigány gyerek. Aszongyák, "tástvérek, mi folyik itt?" :DDD Az autó gyönyörű volt, szép AMG csomaggal, hátul dupla csöves kipuf. Eszméletlen szépen nézett ki, meg is dicsértük, hogy szép az autója. :D Pedig a vasért mostanában keveset fizetnek... ;]
Azt egyik lehúzza az ablakot, ami természetesen full fekete. Rákérdez, hogy "enyém e a BMW". Mondom jah. "Azt milyen motor van benne?" :)) Mondom 2.8 -as. Erre, "jah, há az kicsike, azt hittem valami vííínyóc." :DDD Röhögött egyet, azt felhúzta az ablakot.
Na mondom, majd adok én nektek, csak engedjék el a sort. ;]
A vége az lett, hogy a nagy E320CDi 170 -nél már megadta magát, 210 -nél már rég mögöttem volt, pedig nyomta rendesen. 240 -nél meg már szerintem feladta, mert visszavett a csúfos megaláztatás után. ;] Nem tom, 30 ló előnye tuti volt. Bár nem ért meglepetés, az A6 3.0TDi is piszok lomha a 28i -hez képest. :)
Jó lett volna átszólni, hogy kicsi az a traktor motor. ;] (bocs tibi666, tudom, hogy Te is diesel mercis vagy :R )

Don't Tread On Me

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  BMW topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.