Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget . -
Klemens
őstag
Sziasztok!
A gépem random kékhalálozik.
Sem szoftveresen nem történt változás, sem hardvare-esen.Legtöbbször első indításnál csinálja és utána újraindulás után általában eljátsza.
Ha lekötöm a VGA-t meg a HDD-t, akkor nem jött elő. Most nincs benne VGA, csak HDD, de tegnap egész délután semmi probléma nem volt. Ma megint csinálta.
Elméletileg RAM vagy HDD.
HDD-n már legalább 2 éve van egy hibás szektor, amúgy 100/98.Kis segítség:
Maga a kékhalál.Újraindítás utáni win hibaüzenet.
Ha lesz időm, akkor újrarakom a win-t, hátha esetleg megoldja a problémát.
Valakinek esetleg biztos ötlet?
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
-
spiritex
veterán
válasz libamajas #94263 üzenetére
De miért tennél ilyet? Mert egyszer csak rádjön és nem birsz magaddal? Lehet, hogy inkább valami személyiségfejlesztő topic-ban érdeklődj, hogy hogy erősíthetnéd az akaraterőd meg a következetességed. Ha meg nem megy, fogadd el, hogy most ez van, és ne küzdj ellene. Minél inkább küzdesz, annál erősebben fog kísérteni. Az lenne az igazi, ha egyszerűen érdektelenné válna számodra, mert talánál nála valami jobbat.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
spiritex
veterán
válasz libamajas #94265 üzenetére
Nem megoldás, mert fogod magad és újrarakod a win-t...
(#94267) libamajas
Akkor rámész okostelón vagy tableten. Úgyhogy a biztos az lenne, ha a szolgáltatódnál tiltatnád le azt az ip címet (már ha lehet ilyet igényelni).[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
libamajas
tag
válasz spiritex #94268 üzenetére
Sajnos nem jó, mert nem jelszós.
Lehet, hogy új felhasználót csinálok és akkor a rendszergazdai fiókra teszek egy hosszú jelszót amit nem jegyzek meg. Akkor viszont ha a másik felhasználóból neteznék/játszanék stb., akkor hozzá tudnék férni a játékokhoz, egyebekhez?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz libamajas #94270 üzenetére
Szerintem az lenne a legjobb, ha feltelepítenéd pl. a Teamviewer progit.
Ebben engedélyezed a gépedhez való hozzáférést az itteni PH szakiknak. Mivel mindig van itt valaki "ügyeletben" gyorsan beírsz ide, hogy milyen játékot szeretnél éppen használni, és akkor azt engedélyezik...vagy nem..lassan az utóbbira tippelnék leginkább[ Szerkesztve ]
-
zeorsdfd
senior tag
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy M-Audio Keystation mini 32 Midit. Drivert nem kaptam hozzá. Rácsatlakoztattam a gépre és azt írja hogy az eszközt nem lehet felismerni.Illetve az USB eszközöknél ezt írja:A számítógéphez csatlakoztatott egyik USB-eszköz működésében hiba lépett fel, és a windows nem ismeri fel. Win 7 64 bit.
Tudnátok nekem abban segíteni hogy működőképes legyen az eszköz ?
A Synthesia progival szeretném majd használni.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Turbolada II
őstag
Helló
Zárt fórumot lehet nyitni? Úgy tudom volt egy ilyen F1 topik is.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
JoolsNOS
veterán
válasz varmi2 #94232 üzenetére
Nem pókhálós. Van egy átlós törésvonal ami felett szürke a kép, de most hogy bizonyos része újra életre kelt, most csak a törésvonal látszik ott. Remélem folytatódik a regenerálódás.
Ilyen volt, de ennek kb 15% már látszik újra.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy régebbi Panasonic DVD S-325 lejátszóm, azt szeretném megtudni, hogy ez szerintetek lejátssza az MKV kiterjesztésű fájlokat? Nem találtam erről semmit a neten.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
őstag
Sziasztok, usb3-as pendrive (eredeti adata 128gb) usb2-es portban tökéletesen működik. Windows 10-en usb3-on teljes sebességgel lehet olvasni de írásnál mintha kivenném és visszadugnám, tulajdonságok readyboost fülre kattintva is ugyanez, drivert is frissítettem.
Másik (régi) usb2-es pendrive-on Ubuntu live-ról boot, usb3-ba bedugom a furán viselkedő pendrive-ot de connect-disconnect folyamatosan.
Nincs másik usb3-as pendrive-om, se másik gép usb3-as porttal. Szerintetek a pendrive vagy a port lehet a hibás? Utóbbiban az usb2-es eszközök is rendben működnek.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Van egy ilyen [link] lejátszóm.
USB-ről lehet pl. filmet lejátszani ? Ha beleteszem, akkor a pendrive-t felismeri
de a rajta lévő adatot nem látja.
A lemez és az SD kártya része az működik.Köszi
[ Szerkesztve ]
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
JoolsNOS
veterán
válasz quailstorm #94281 üzenetére
A nyomkodást hanyagolnám, mert azt múltkor próbáltam és újra csak elfeketedett a már működő rész.
Amúgy most így néz ki.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
DeltaPower
addikt
válasz libamajas #94288 üzenetére
Ha Smart Security-d van:
Beállítások -> További beállítások megnyitása
ezután
Web és email -> Webhozzáférés-védelem -> URL-címek kezeléseKiválasztod a "Letiltott címek listája"-t
Alul "Hozzáadás"
Hozzáadod hogy "http://*.valami.hu/*" és "https://*.valami.hu/*"
Leokézod
Kész.Ha nem akarod hogy más piszkálja a hozzáférési szabályokat, akkor a Smart Security-re rakhatsz jelszót.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Lori82
senior tag
Sziasztok! !
"Világítós" Ledes billentyűzetet szeretnék venni 10-12 000 ft értékben. Az sem baj ha van hozzá egér is,sőt. Játékra ,netezésre használnám.Csak annyit szeretnék,hogy viszonylag halk legyen . Kinéztem magamnak a Cooler Master Octane bill. + egér kombót , nagyon tetszett, de túl sokat vártam és kifutott a termék. Mit ajánlotok? Előre köszi -
BogyóBP
addikt
Borisz:
Csak a HDMI visz át hangot.
Darth_Revan:
Ez a fagyás 3 komponens közül az egyik szokta csinálni. Alaplap, Ram, vagy egy hibás HDD kábel vagy a csatlakozója. Első körben megkéne nézni egy merevlemez figyelővel hogy van e bad sector vagy UDMA CRC error count (átviteli hiba). Új gépről beszélünk vagy már régi vétel és most kezdte csak el? Az hogy mennyi update milyen oprendszer vagy milyen driver van fenn ilyen szempontból nem releváns.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
STC Speed
őstag
Üdv!
Nem találok egy hangbeállítás lehetőségét.
PC hang, ez volt a neve, sistergett a hang mikorbe volt kapcsolva,ahogy a proci dolgozott, mikor kikapcsoltam jó lett anno, most sehol nem találomVan tippetek esetleg?
-
Shingen
addikt
Hali
Mic. Outlook ha be lehet a gmail fiókot állítani?風林火山
-
Vakegérke
félisten
válasz Shingen #94299 üzenetére
Link
Outlook 2007-ről beszél, de szerintem a többinél is hasonló az eljárás.Szerk: Találtam másikat is. Tudod, Google a barátunk.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest