Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Hát én még nem hallottam, hogy a Ccleaner hazavágta volna...
Amúgy előtte TE csinálj egy visszaállítási pontot, Start Menü/Minden Program/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás.
Én ezeket tanácsolnám, ha nem tetszik a Ccleaner: Wise Registry Cleaner Free, IObit Malware Fighter Free, Regcleaner, IObit Smartdefrag, Advanced system Care..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
Realradical
őstag
válasz kmisi99 #1823 üzenetére
Persze, működhet.
@matthew95(2)
Gondolom kitörölted a PPPOE kapcsolódási usert/jelszót (ez szokott lenni). Töltsd ki újra és connect.@kukinyo
Vagy easeus partition managerrel át lehet méretezni a drive-ot és után jöhet a Win partíció.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
kukinyo
addikt
válasz kmisi99 #1823 üzenetére
Ilyen formában nem.Mentsd le róla az adatokat,csinálj két partíciót,az egyikre tedd fel a bootolható windows-t,a másikra másold vissza az adataidat. Ez csak így működik,mert a win felrakásakor formázni kell a lemezt.Legalább is ez a legegyszerűbb és legbiztonságosabb.
[ Szerkesztve ]
-
urdug
aktív tag
válasz kmisi99 #2177 üzenetére
800MHz Intel Pentium 3
INTEL
- S370
- FSB133
- 256kbytehttp://ark.intel.com/products/27553/Intel-Pentium-III-Processor-800-MHz-256K-Cache-133-MHz-FSB
2.4GHz CeleronD
INTEL
- S478
- FSB533
- 256kbytehttp://ark.intel.com/products/27107/Intel-Celeron-D-Processor-320-(256K-Cache-2_40-GHz-533-MHz-FSB)
Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
-
Lenry
félisten
válasz kmisi99 #2749 üzenetére
pontosan ugyanúgy kell, mint 10 éve, és ugyanúgy gallyra lehet vágni vele a lapot.
persze ma már állítólag lehet Windows alól is, de én nem bízok ebben annyira, hogy feladjam érte a jó öreg és bevált DOS-os módszert.amúgy nem egy vérhugyozás, itt egy step-by-step szájbarágás, csak egy pendrive kell hozzá
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Icee
csendes tag
válasz kmisi99 #2749 üzenetére
Nagyon figyelj oda a lap nevére és hogy a neked megfelelő BIOS-t töltöd le. Nálam miután ez megvolt, úgy zajlott az egész, hogy kellett egy fat32-es pendrive, rá a BIOS-fájl, azt betallózni és néhány perc alatt kész is. Nálam az alaplap leellenőrízte a frissítés előtt, hogy biztosan a hozzátartozó BIOS-szal frissítem-e, tehát relatíve már biztonságos és abszolút nem bonyolult.
-
Lenry
félisten
válasz kmisi99 #2836 üzenetére
az, hogy a programozók lusták voltak 8 magra megírni a cuccot. azért csak 20-30%, mert valójában csak 2 magot használna, csak az OS ütemezője ezt szétosztja a 8 mag közt.
ez a legújabb verzió?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kabanka
aktív tag
válasz kmisi99 #4441 üzenetére
Kisebb tárgy? Két kilóig feladhatod levélként. A forma nem számít, ha törékeny csomagold be csak a két kilót ne haladja meg. Amúgy szinte mindegyik futárcég elviszi 2000 alatt...ahogy hallottam ismerősöktől 1500körül ad fel nagy dolgokat a GTRnél.
kabankaWorks - Esküvők és rendezvények filmezése!
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kmisi99 #4441 üzenetére
Ha csak kis csomagról van szó, a GLS 1600 Ft körül elviszi.
[link]illetve a sprinternél van még lehetőség, olyan 2000 Ft körül (Pest-vidék vagy fordítva.)
Mindkettőnél érdemes konkrét ajánlatot kérni, mielőtt "megrendeled" a szolgáltatást.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
e30st
tag
válasz kmisi99 #6789 üzenetére
most változott a youtube, ezzel az új google adatvédelmi izével, nekem is eltűnt jópár adatom, ez van sajnos... annyit javaslok, hogy kedvencek helyett lehet több ilyen listát létrehozni, azok elméletileg jobban megmaradnak. Én is stílus meg hangulat alapján hoztam magamnak létre több ilyen kedvenc-listát, és azok még meg is maradtak
-
föccer
nagyúr
válasz kmisi99 #13028 üzenetére
Jó eséllyel logikai hibás lett. Adatmentés céljából ajánlom a Get Data Back nevű programot. Ha fontosak a rajta lévő adatok, akkor tilos az egész drivera (nem csak a partícióra) írni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz kmisi99 #13030 üzenetére
Ahogy spista222 is írna nem halott. Logikailag hibás, nem fizikailag. A logikai hibát a legtöbb esetben teljesen javítható.
Ha fontosak az adatok, akkor Get Data Back, majd az összes partíció eltávolítás és új partíciók kiosztása, formázás stb. Ha es sem segít, akkor adni kell neki egy low level formatot és utána jöhet a particionálás, formázás.
De nagyon fontos, hogy ha fontos adatok vannak rajta, akkor mindezt csak az adatmentés után csináld. Amíg nincsenek biztonságban az adatok, addig a drivera írni tilos!
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
GrandeP
addikt
válasz kmisi99 #16514 üzenetére
Te ezt most komolyan kérdezed?
Újonnan 4k.... használtan 1,5-2k a használt a boltokba, itt a péhán, sztem 1-1,5 k körül kapsz egy normálisat....
A fa....omnak szórakoznál vele? Egyébként csak akkor jó ha egy széria, bár még akkor is lehet benne bibi, ha közben volt beszállító váltás...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
Realradical
őstag
válasz kmisi99 #22405 üzenetére
Valami kontakt gáz. Szedd szét atomjaira, ellenőrizd, hogy az alaplap hátulja nem érintkezik a házzal valahol, vagy eltartóval ahol nem kéne. Tedd be újra a procit, memóriát, hdd-t stb. Közben csekkold le nincs-e púpos kondi, vagy karcolás a lapon. HDD-t állapota hibátlan?
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz kmisi99 #22409 üzenetére
Én egy olyat próbálnék ki a te helyedben amit egyszer kényszerből kellett csinálnom a gépházam átalakítása miatt. Kiszedtem az összes alkatrészt, és az alaplapot a szivacsra tettem rá, amit adtak a dobozában. Aztán az asztalon felállítottam a gépet mint itt a ph-n láttam teszteléskor
aztán ha így is megvan a jelenség, akkor kizárhatod a gépházat.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest