Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Nálam mostanában kissé lassan töltődnek be a videók yt-on, mind pc-n, mind telefonon. Most pl. telefonon elindítva az appot nem akarja betölteni a videó index képeit (wifi sebességgel nincs gond, 50-60 Mbps környéke). Nálatok is kínlódik a yt?
[ Szerkesztve ]
-
-
F34R
nagyúr
Egy ujrairhato lemezre kifirkaltam egy ISO-t volt hogy bebootolt, de egy fajlt nemtudott beolvasni a telepito es onnantol az nem is ment tovabb.... akkor megprobaltam tobbfele pendrive-al volt amelyikkel bebootolt, de a telepitesig mar nem jutott el. Az is lehet hogy valemelyik integralt drivernel akadt el. Lehet tenyleg igazatok van es el kellene engedem a fizikai vonalat.
Tobbieknek is nagyon koszi
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Az újnak nevezett Adobe Reader-ben hogyan lehet a bal oldali minden eszköz/all tools sávot kikapcsolni? A beállítások/dokumentumok/jegyezze meg az eszközök panel aktuális állapotát én akárhogy kapcsolgatom, nem működik. Weben is ezt írják, hogy pipa, OK, bezárom a panelt, kilépek a Reader-ből és következőre már nem lesz ott. De, ott van.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
BitRider
senior tag
válasz ricsip #141415 üzenetére
Azért a fanyalgás is érthető: nehéz ezekre nem hidegrázással gondolni, örülök, hogy túl vagyunk ezen a korszakon, meg ezeken a hulladék alkatrészeken a még hulladékabb szoftverekkel meg oprendszerekkel, amiket már anno is utáltam.
tylerddd: Az csak egy adott dokumentumnál jegyzi meg a kinyitott paneleket, nem globális beállítás. Fontos neked az Adobe? Annyi sokkal egyszerűbb PDF nézegető van, pl. Sumatra PDF, vagy bármelyik ebook olvasó, mint pl. az Icecream Ebook Reader.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz BitRider #141416 üzenetére
Köszi a tippet! Egész jónak tűnik a Sumatra, gyorsan megnyitja a pdf fájokat. Most belövöm alapértelmezettnek és tesztelem.
Az a furcsa, hogy ugyanazt a dokut nyitogattam az Adobe-val, de nem igen akarta így se. Van egy opció, hogy az újnak nevezett verziót letiltom a programon belül és ott valóban megy ez a legutóbbi formátum megőrzése, de ennél sehogy nem sikerült.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
BitRider
senior tag
válasz Rowon #141420 üzenetére
A HDD-nek továbbra is van értelme (sajnos), csak nem rendszer alá. Azért sajnos, mert nyilván jó lenne elérhető árú SSD 4+ tera méretben, és akkor a két drive közötti másolás se lenne olyan fájdalmas, mint most.
Aryes: Pont a 3D játékok olyasmik, amik azért nem futnak olyan jól virtuális környezet alatt, meg van pár régi eszköz, aminek a vezérléséhez szintén elengedhetetlen pár esetben. Ezen kívül nyilván nem nagyon indokolhatja más, csak a retrózás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BitRider #141421 üzenetére
Nem virtuális környezetre gondoltam, hanem kompatibilitási módra! Nem nagyon emlékszem olyan XP játékra, ami ne futott volna újabb Windows-okon kompatibilitási módban. Persze, az igaz, hogy van sok régi hardver, amihez nincs driver (nekem is van egy tv kártyám, ami csak XP SP2 alatt hajlandó működni ), vagy vmi régi CNC gép vezérlő program vagy hasonló miatt kell a retro gép, de akik retro gépeket gyűjtenek, szerintem legtöbb esetben inkább játékokat futtatnak rajta.
-
Andrej417
friss újonc
Üdv! Egy vizsgálóberendezést kell életre keltenem, ami ezer éves. Az adatokat (hő és feszültség) egy Advantech PCLD 8710-es terminal board-ra továbbítja a berendezés. Onnan egy pin csatlakozón jut el egy pc-re. Ezt a pc-t szeretném kicserélni egy laptopra, de ha egy sima pin to usb átalakítót tettünk rá teljes adatvesztés volt. Van valakinek ötlete hogy milyen spéci converter kell? Köszi előre is a segítséget.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Van itthon egy régi routerem (WR840N), eddig csak pihent a fiókban, most viszont szükség lenne rá, de sajnos nincs meg hozzá az adapter (9V, 0,6A), amit viszont találtam itthon, az 9V,0,5A.
A kérdésem adja magát, a kisebb adapter meg tudja hajtani a routert, vagy vegyek hozzá valami nagyobbat? Csatlakozó, polaritás, minden más stimmel, csak az áramerősség nem.
Let the Zone take me if I am.
-
Csupingo
veterán
válasz kutga #141425 üzenetére
Elvileg a gyártó szerint 3,8W-os fogyasztása van. Azt azért bírnia kéne szerintem a gyengébbik adapternek is.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz Andrej417 #141438 üzenetére
Szia. Ne haragudj, de
1. te kértél segítséget (és írtad hogy nme tudod, hogy mi az)
2. Itt (nyilván mivel te vagy ott kint neked kell beazonosítani), ha már megvan hogy mihez kérsz tanácsot, akkor kapsz jobb választ, hisz ha te ott a helyszínen találgatsz, akkor itt kép, meg leírás alapján, amire azt írtad, hogy nem tudod, hogy mi az, itt sem fogjuk tudni.
3. Akkor akik figyelmeztettek, ők sem tudtak segíteni.Szerintem lehet normálisan is kezelni, sértegetés, és sértődöttség nélkül.
u.i.: Ezt esetleg felkerested? Hátha lenne ot valami használható infó.
[link][ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, tud-e valaki billentyűzethez makrót készíteni, 3rd party program és remote play nélkül? Egyetlen bill-re kellene, de arra gyorsan, és sokszor.
Létezhet egyáltalán ilyen?
Tiny Task megoldást láttam, de mivel ez most egy játékhoz kellene, és abból talán ban is lehet, érdekelne valami más megoldás, ha van. Leszakad az ujjam a billentyű végtelen nyomkodásától.Próbálkozott már valaki ilyennel? Van ennek valami "hivatalos" módja?
Malaka!
-
nagyúr
válasz spleenszuru #141444 üzenetére
AutoHotkey? Nem tudom a játék érzékeli-e... Egyébként pedig készíts custom billentyűzet, például Arduino segítségével.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A monitoromon van HDMI 2.0 és displayport 1.2 melyik csatlakozón lenne érdemesebb bekötni a gépet? -
válasz ToBeY #141446 üzenetére
Háát, márkás gépek és tervezői kártyák jobban preferálják a Displayportot (de pl a most vettem Intel A380-at azon is 3DP és 1HDMI van), de amíg nincs gond vagy valami olyan technikai határ, amit csak az egyikkel tudsz megoldani (Adaptive Sync, felbontás, stb), majdnem mindegy. Amihez van otthon kábel (meg van hozzá kimenet a gépen).
Én DisplayPortot választanám.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz ricsip #141448 üzenetére
Igen,a gépen is van mindkettő (Dell optiplex 3000) sőt még újabb verziója is van a fent említett csatlakozónak,de a monitoron csak ez a kettő van.
A DP 1.2 jelenleg 4k@60Hz "hajtom" a monitor (Samsung 32j590)viszont a monitor tudná 10bit-es színmélységet is,de valamiért csak 8bit megy.
És gondoltam kipróbálnám HDMI 2.0 kábellel (igen van mind a két kábelem itthon) hát ha úgy sikerül elérni 4k@60Hz 10bit color depthCs1csó: Mással nem,csak egy gép és egy monitorral lesz összekötve
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest