- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-05-05 09:36 Téma összefoglaló
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
A bátyám is buddhista filozófus! illetve majd doktorál illetve fordít vagy 6 nyelvből, megkérdezem!tudsz adni konkrét címet?
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
Sziasztok!
Innen a rizs kisokos nevű valamit
83 oldallal képernyőfotó nélkül valami ötlet a lementésére?
Előre is köszönöm, nagy segítség lenne, mind a rizsfőzőben, mind a diétában!!! -
ggg666
őstag
Viszont a kábel lehet nem tartalmazza azt az EDID információt és azért nem megy!
Vagy a monitornak van rossz EDID-je!
[link]Én 3 hétig szívtam az új 27"-es philips monitorom kikapcsolt módban távoli elérési problémái miatt, aztán betettem egy display port- hdmi kábelt a sima hdmi helyett és azóta megoldódott az is.
A kábel tartalmazta azt az EDID infót így elérhettem teamvieweren és anydesken is, annélkül nem!!!
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
Nálam is íráskor fogja meg az smr, azt nem tudom miért.
Linux alatt nem fogja meg, az okát nem tudom, de 1,5 óra múlva is a másolás után 100%-on pörög az smr-es winyó a feladatkezelőben, minimális másolási sebesség mellett és fogja a gépet! Csak ha rámásolok, olvasáskor nem.
Linux alatt pendrive live debianon keresztüli másolás 3TB adatnál se volt gond. -
ggg666
őstag
Nekem a ryzen 5900x-et is fogja néha ha az smr-es hddre másolok, utána is még sokáig windows 10 alatt. Linuxon nem.
A 2 hdd nem smr-es? -
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
https://ipon.hu/magazin/cikk/az-elso-generacios-pcie-5-0-x4-es-ssd-kartyak-kozott-eleg-nagy-teljesitmenykulonbsegek-lesznek
https://www.pcx.hu/az-uj-atx-szabvany-kiszivargott-specifikacioi-bemutatjak-a-kozelgo-pcie-gen5-csatlakozo-kulonbsegeit
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
Sziasztok!
Proxmox virtualizálásban van itt esetleg járatos ember? -
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
Nekem a laptopon volt 100 Mbit-es dugalj, azért vettem az usb 3 - lan átalakítót Gbit-est. Mindegyik gépen csak 100 Mbit-el ment. A kábelek rendes aljzatban tudták a gbit-et.
A laptopon meg csak usb3 port volt. meg a gépeken is ott teszteltem mindet több usb3 porton. Nem cseréltettem ki, mert van rajta usb3 hub is. -
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
Fentebb is írták, hogy valószínű a 2 és fél éve nem támogatottság miatt a windows 7-et is hiába teszed fel.
-
ggg666
őstag
Vagy esetleg 8.1-et!
-
ggg666
őstag
Viszont jól írta az előttem szóló, mivel nincs hozzá 2 éve támogatás, lehet ezért nem fog menni a windows 7-el!
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
"DisplayPort 1.4 támogatja a 8K UHD-t (7680 × 4320) 60 Hz-en 30 bit/px RGB színnel és HDR-el, vagy 4K UHD-t (3840 × 2160) 120 Hz-en 30 bites/px RGB színnel és HDR-el. 4K 60 Hz-en 30 bit/px RGB szín és HDR érhető el DSC nélkül. Olyan kijelzőkön, amelyek nem támogatják a DSC-t, a maximális értékek megegyeznek DisplayPort 1.3-al. (4K 120 Hz, 5K 60 Hz, 8K 30 Hz). "
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
"Egyébként az egyáltalán nem lehet boololni és a felhasználó nem tud bootolni (user error) között azért van egy kis különbség."
Illetve nem tud boot usb-t készíteni. Ha linux fenn van valószínű secure boot is ki van kapcsolva már! -
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
Itt volt amúgy tesztelve:
https://ftptest.net/
Majd tesztelem a haver gépéről is teamvieweren keresztül. A tűzfalon átengedtem a programot a window tűzfalon. De pl. szélesebb port tartományt adtam meg és csak az egy megváltoztatott porton lehet kívülről elérni, így is. Ez természetesen nyitva, edgerouter 12-őn. -
ggg666
őstag
Be van lőve elvileg:
"
Error: Connection timed out
Timeouts are usually caused by some router and/or firewall that is interrupting the connection.Try uninstalling all firewalls and plug your computer directly into your modem, thus bypassing the router."
Ezt kapom rá az ftp tester oldalról! -
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni windows-on ftp szerver ügyben? Pl. filezilla szerver távoli elérésével van a gond.
-
ggg666
őstag
-
ggg666
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Sorozatok
- Star Citizen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Ingatlanos topic!
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest