Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34089) thyeby válasza raidx (#34085) üzenetére


thyeby
őstag

Ajjajj! :Y

Sarokcsiszolóval nem fűrészelünk! Nem balesetveszélyes, hanem életveszélyes. Győzd meg az unokát feltétlenül!
1 - A sarokcsiszolók 9-11 ezret fordulnak. Még a legprofibb vídiás lap is max 5 ezret foroghat, különben lerepülhetnek a lapkák. Ha az eltalál, annyim, mint ha fejbe lőnéd magad egy parabellummal. Gyors halálm és fájdalommentes.
2 - Körfűrészlappal csak vezető talppal vágunk. Szabadkézből sose. Ha megremeg a keze az unokádnak, kilövi a fából a gépet hatalmas erővel. És irdatlan fordulatszámon. Akármilyen izmos is a legény, nincs annyi erő benne, hogy időben megfogja a kivágódó gépet. Nem lehet kiszámolni se, hogy a gép merre lő ki.
3 - Láttátok a neten, de nem találjátok. Szerencsére nem találjátok. A vördvájdveb zsúfolásig tele van butaságokkal - én is írtam már oda jó nagy szamárságot nem is egyszer - nem szándékoltan persze. Szerencsémre gyorsan kijavítottak. Amikor srác voltam, hallottam jópárszor, hogy és ha jóskapista azt mondja, hogy ugorj a kútba, akkor te beleugrasz, fiam? Most én mondom: Ha azt írják a neten, hogy ugorjatok a kútba, de előbb hugyozzatok az ágyba, akkor ti úgy is tesztek? :F

Több fa van, mint asztalos!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.