Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A héten kapom a kínait. Pontos időpont még nincs, most gyűjtik a delikvenseket, mert sorban mondják le az emberek.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
csƵ
addikt
Meddig lehet még vajon fokozni a szopatást? Jönnek a szigorítások.
Izraelről tud valaki valamit? Ők kb. félévvel járnak előttünk. Jó lenne tudni, mire számíthatunk...Most néztem utána: február 20-tól máig megint emelkednek a számok.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Nekünk ma azt mondta a háziorvos telefonon, hogy ne keressük telefonon őket mert oltanak, és ez amúgy is ki van írva az ajtóra...
-
Kékes525
félisten
Így van. Ha majd legalább 50% lesz két oltásra, akkor már lehet enyhíteni. A teljes védekezés megszüntetése pedig két oltásra 70%-nál, de inkább 80%-nál lehet, mert a nyájimmunitás a brit mutációnál nagyjából ennyi.
-
lacafaca
addikt
válasz Drizzt #83888 üzenetére
szerinted...rettegni nekik kell, akik egészségesen élnek sokkal jobb pozícióból vágnak neki a kínai vésznek...el kellene mondani a fiatalabb korosztálynak, hogy nem kéne egyből eldobni a kanalat, amikor a hírekbe vastagon szedve közlik, hogy most huszon-harmic-negyvenes halott is van, mert ha rendben vagy mind testileg mind szellemileg, valszeg nem fogsz a fődalá kerülni...mainsreatmétyely
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Sir Pocok
őstag
Szomszéd nénje (elnézést de magát is így illeti ) nem regisztrált az oltásra és bement gyógyszert íratni. A doki kérdezi, hogy kell kínai vakcina? Nénje rávágta az igent és visszakérdezett, hogy nem baj-e, hogy nem regisztrált. Nem és be is adták neki.
Így megy ez...
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Sir Pocok
őstag
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Soulfly842
addikt
Kint vannak a legfrisebb szennyvíz adatok (03.01).
Nem túl rózsás.
Az leső két hullámban emelkedő többször volt az adat, de emelekedett státusz nem. (emelkedett mellett további emelkedés pláne nem)...
Ez alapján nagy lesz a baj Székesfehérvár, Bp. Szekszárd körzetében.
Zalaegerszegen egyébként a hirtelen csökkenés furcsa.
de emelkedik, de emlkedik Pécs, Békéscsaba, Kecsekemét is.
forrás:
[link]Összevetésül a múlt heti:
[link][ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz Soulfly842 #83939 üzenetére
nana...zalában kemények a legények
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
így is lehet járványt kezelni...sváby/napló @Aweriot ezt még te is lájkolnád így
-
lacafaca
addikt
válasz radi8tor #83942 üzenetére
én mindenhol is ott vagyok... mondtam má, nem szeretném, ha bepelenkáznának az utódok, még bőven én fújom ki az orrukat
Coyot nem csak felétek...ezt mindenhol megkapom, nem gáz nyugi (ámbár szinte senki nem tudja a magyarzatát elmondani, ha rákérdezek)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sir Pocok #83933 üzenetére
Nanemááá...
Akkor szerintem holnap teszek egy próbát, átmegyek a háziorvos nénihez és bűbájos asszisztenséhez, előveszem a csábos, szexi, "öreg vagyok, de még vagyok" terminátor mosolyomat.
Hátha engem is megböknek valamivel(én már régen reggeltem a Skynet-en amúgy is).
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz Soulfly842 #83939 üzenetére
Hát ez semmi jóval sem kecsegtet. Ha emlékeim nem csalnak, ilyen rossz még nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
titán
A háziorvos válaszol: minden, amit az oltások menetéről tudni kell
A NEAK-tól kapunk listát a betegekről, eleve hozzárendelve egy oltást.
Hetente kapjuk a listát, ahol a sorrendiséget tartanunk kell.
Pfizer és Szputnyik eddig oltópontos. Astra, Moderna, Sinopharm eddig rendelős. Ezen sem tudunk változtatni.
Lakáson nem oltunk.
Tartanunk kell magunkat ahhoz, hogy melyik oltáshoz tartozó listán szerepel a beteg.
Az információkat utolsó pillanatban és apránként kapjuk:
Érkezik a beteglista a hozzá tartozó oltásnévvel (általában péntek este).
Hétvégén, hétfőn már szervezzük az oltópontosokat – de időpontot még nem tudok mondani.
Később megtudjuk, mikor várható az oltóanyag kiszállítása a rendelőbe (ez körülbelül hétfő délután).
Ekkor elkezdjük szervezni a rendelős oltásokat – mivel egyre több oltás érkezik, és egyre fiatalabb korosztály kapja, ezért egyre inkább e-mailben keressük meg a pácienseket.
Előfordul, hogy az oltóanyag mégsem érkezik meg, ekkor lemondjuk az értesített betegeket.
Az oltópontosok időpontját szerda délutánnál előbb nem kapjuk meg.
Az oltópontosok péntek–szombat–vasárnap számíthatnak időpontra.
Tehát, mint összegzi az orvos a végén: nem tudnak senkit másik oltásba áttenni, nem tudnak senkit oltópont helyett rendelőben oltani, nem tudnak senkit előrébb hozni a listán, csak akkor, ha valaki nem kéri az adott oltást vagy érik el. Ilyenkor mennek tovább a listán, ugyanakkor a lista végéről nem választhatnak.
Akkor el lehet felejteni, hogy másik oltást választunk esetleg, vagy várunk rá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info