Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#83701) [CS]Blade2 válasza Lauda (#83694) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Akkor az EU-nak kellene lépni, és kérni Kínát, hogy adja be engedélyezésre, segítünk, fizetünk, stb. Ilyenről nincs most szó, és Kína is jelenleg csak annak ad, akik megveszik így is, megbíznak bennük.

Lehetne egy olyan kimenetele a dolognak, hogy az EU-s engedélynek nem felel meg. Kiderülhetne, hogy gond van vele, erre is meg van az esély.

Szerintem mondjuk csak bagatell dolgok miatt nem menne át, mert az EU-s engedélyezés sz*r. Ők azok, akik képesek a saját kezüket megkötni, hogy hát látjuk, hogy jó jó, de az a szabály, hogy ..., és ahhoz ezt újra kellene tesztelni a mi felétételeink szerint, így még ideiglenesen sem.

Mi magyarok, a kiválasztásában, elfogadásában csak az alapján tudunk dönteni, ami van.
Azt tudjuk, hogy a kínai vizsgálatok szerint jó, kínai embereket elvileg beoltottak vele, meg, hogy az olajos UAE embereknek jó, meg a szerbeknek, stb. Pár 10 millió emberben már bent van a készítmény egy ideje.

(#83702) radi8tor válasza Lauda (#83700) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Na ez volt a másik tippem arra, miért lett beoltva de nem akartam leírni mert túlságosan konteószaga volt.

⭐ Stella

(#83703) Drizzt válasza [CS]Blade2 (#83690) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Nem nekem szólt a kérdés, de a saját szempontomat megosztom szívesen:
olyan vakcinát szeretnék kapni, aminek a hatékonysága mellett számomra megbízható adatok szólnak és megbízom benne, hogy a gyártás során is olyan termék jön ki, ami a minősítés alapjául szolgált termékkel ekvivalens minőségű. Ez a kínai vakcina kapcsán egyértelműen nincs így számomra, az orosz kapcsán meg kisebbek a kételyeim, de azért vannak(A hatásossági tanulmány szerzői ránézésre csak oroszok. Oroszországban meg a tudományos élet szabadsága legalábbis erősen kérdéses.). Például nemrég az AZ-t se adattam volna be, de azóta láttam róla olyan real-world utókövetési eredményeket, amik meggyőztek.

I am having fun staying poor.

(#83704) Stanlee válasza #86564352 (#83680) üzenetére


Stanlee
őstag

A muncheni tomegkozlekedesi vallalat pl. betiltotta az FFP2-es szelepes maszkok hasznalatat, mert azzal a hordoja a tobbi utast veszelyezteti.

Az FFP2 hasznalata itt a bajoroknal csak politikai dontes volt, Söder meg akarta mutatni, hogy o kemenyebb, mint a tobbi tartomany. Ha kimagasloan jol fogta ovlna vissza az FFP2 a fertozest, akkor az mar latszodna igy 6 het tavlatabol, de egyik tartomany se erolkodik vele, tehat ez ilyen kiprobaltuk, nem mukodik dolog.

A boltban az osszes eladon sima mutos maszk van, azert is, mert ha jol emlekszem akkor 75 perc utan 25 perc maszk nelkuli munka van eloirva, es ezt a munkavedelmis eloirast a virushelyzetre valo tekintettel sem lehet megeroszakolni.

Amugy ha jobban erzed magad FFP2-es maszkban a tomegkozlekedesen erdemes hasznalni, de kotelezo jelleggel sok ertelmet nem latom.

Ja es funfact, de hamarabb kellet a bajoroknal FFP2-es maszkot hordani tomegkozlekedesen, minthogy az idoshotthonokban az apoloszemelyzetnek kotelezove tettek volna a hasznalatat :U

“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

(#83705) daneel_hu válasza lacafaca (#83687) üzenetére


daneel_hu
addikt

"tudom...nekem is benyomták...nem is állt a cucc hetekig :DDD más nekem nem maradt meg belőle"

És azóta sem derült ki mi volt az... talán valami koktél. :) ;]

(#83706) radi8tor válasza daneel_hu (#83705) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Margarita?

⭐ Stella

(#83707) Kékes525 válasza Lauda (#83700) üzenetére


Kékes525
félisten

Pont az oltáskor megvan vágva a videó. Aztán azért, mert mást kapott, vagy azért, hogy trollkodjon, azt nem tudom. Lehet hogy mindkettő miatt.
Szerettem volna látni, hogy mit szív fel az injekciós tűbe a nővér.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#83708) Nimda válasza Kékes525 (#83707) üzenetére


Nimda
addikt

A kínai nem eleve fecskendőbe töltve érkezik? a szúrás pillanata nem látszik, de a kivétel igen és az is, hogy nyomja bele. Nincs ezzel baj szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#83709) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Bátyám jobban van ma. 9 nap láz után, ma eddig nem lázasodott be. Csökkent a pulzusa is valamicskét, 110-ről 95 körülire. A véroxigén 96%. A köhögés megvan, kicsit fullad is, amikor elkapja 1-1x kicsit rohamszerűen.
Tegnapelőtt este volt igazából a legszarabbul. Estefelé kivitte a szemetet, és visszafele maszkban mikor felért a 4.-re, ahogy beért az ajtón, úgy érezte, hogy azonnal le kell feküdnie. (8. nap végén volt ez).

(#83710) Fire/SOUL/CD válasza Kékes525 (#83707) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Konyhakészen érkezik a Kínai vakcina, előtöltött, tűvel szerelt fecskendővel... :W :DDD

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#83711) Kékes525 válasza Nimda (#83708) üzenetére


Kékes525
félisten

+ Fire/SOUL/CD

Hoppá! Igazad van. Azért a vágás zavar. Az a pár másodperc miért nem lehetett benne, amíg kiveszi a nővér a dobozból és beleszúrja a karjába? A nyomás sem egyértelmű... Totál felesleges volt a videó vágása, kivéve ha mást is akar a videóval, nemcsak a beadás bizonyítását. Például a találgatásokat.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#83712) Drizzt válasza [CS]Blade2 (#83709) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Reméljük mostmár kijön belőle. Szurkolunk!

I am having fun staying poor.

(#83713) daneel_hu válasza [CS]Blade2 (#83709) üzenetére


daneel_hu
addikt

Jobbulást neki!
Reméljük nem marad semmi szövődmény...

(#83714) Ricardo válasza daneel_hu (#83705) üzenetére


Ricardo
félisten

Többszáz férfi összezárva.Miért kellene egy külön szer amitől nem áll fel? Ez olyan városi legenda mint a brómos tea. :U

(#83715) Nimda válasza Kékes525 (#83711) üzenetére


Nimda
addikt

Ezek nem mindenki számára fontos lépések. Ha már bent van a tű, mindegy, ha a kihúzást és a nyomást rögzítik. Lehet, még beszélgettek szúrás előtt :) Azt meg nem hinném, hogy kamu oltás lenne, ilyet nem hiszem, hogy bevállalna, az elemzők is szanaszét szednék a videót.

[ Szerkesztve ]

(#83716) #22743424 válasza Fire/SOUL/CD (#83710) üzenetére


#22743424
törölt tag

Igen! Pontosan :) :K

(#83717) Asbee válasza Kékes525 (#83711) üzenetére


Asbee
veterán

Az látható azért, hogy a Kínai így néz ki. Egybe fecskendő, tű. Aztán, hogy ügyeskedtek-e vele, hogy más van benne, azt már senki sem tudja megmondani. Gondolom azért vágják meg, mert van aki nem bírja nézni sem, ha valakibe tűt szúrnak, vagy ilyesmi. Még az is lehet tényleg a kínait kapta.

[ Szerkesztve ]

(#83718) Kékes525 válasza Nimda (#83715) üzenetére


Kékes525
félisten

Nem mindegy, mert ez találgatásokra ad okot. Minek vackolni a videóval, megvágni, ha csak pár másodpercet nyerek vele? Ez nagyon nem életszerű és totálisan felesleges, ha csak azért nem, mert kavarni akart, akar vele.

Asbee

"Még az is lehet tényleg a kínait kapta."

Persze, lehet. Lehet, hogy igazad van, de az is, hogy nem. Ezt már senki sem fogja kideríteni.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#83719) Lauda válasza Kékes525 (#83707) üzenetére


Lauda
félisten

Én is azt gondolom, hogy egy vágott videó. Nem állítom, hogy kamu, de én azt gondolom, hogy az.

Az influenza oltása sokkal egyértelműbb: https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/2856351924600266/

[ Szerkesztve ]

(#83720) radi8tor válasza Lauda (#83719) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Kormánytagok valószínű nem ezt kapták, szóval esélyes.

⭐ Stella

(#83721) Fire/SOUL/CD válasza Kékes525 (#83718) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

"Nem mindegy, mert ez találgatásokra ad okot."
Arra is találták ki. ;)
Így 100x/1000x annyi helyre fog eljutni a híre, hogy OV beadatta a Kínait, mintha egy teljesen vágatlan, kifogásolhatatlan videón mutatták volna az oltás legapróbb mozzanatait... (Ez utóbbi esetben az ellenzéki tábor nagy részét nem is érdekelte volna a dolog, viszont most meg besegítenek OV-nak a hír terjesztésébe, azáltal, hogy "rugóznak" a videón, és számos fórumon, médiafelületen fent lesz a híre)

Azt meg csak nem épeszű ellenzéki emberke gondolhatja komolyan, hogy egy kamuvideót bevállalna OV, hisz azzal bukná Ő is, meg a Fidesz is a választásokat, sokba kerülne akkor a Kínai szuri. OV meg Fidesz ennyire nem hülye. :N

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#83722) #86564352 válasza Stanlee (#83704) üzenetére


#86564352
törölt tag

Jól tették, szelepes változat nem ajánlott. Nekem sem szelepes van. Ausztriában a mutáns óta egy ideje kötelező FFP2 boltban és tömegközlekedésen. A szlovákok most tervezik.
"ez ilyen kiprobaltuk, nem mukodik dolog" Annyiban mindenképpen jobb, hogy egy ilyet nehezebb rosszul használni a kedves usernek. Ellentétben a házi készítésűvel, ami lecsúszhat, lazább, amiből kilóg az orra.

(#83723) [CS]Blade2 válasza daneel_hu (#83713) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

+Drizzt
Köszönjük. Reméljük, hogy tovább javul, és nem átmeneti. Odab..sz ez a dolog a családnak is, én sem aludtam túl jól 3 napot, Muterom tegnap óta méri a vérnyomását, aztán kiderült, hogy neki is 105 egyfolytában a pulzus, és nem ennyi szokott lenni neki. Hogy most azért, mert aggódik bátyámért vagy elkaphatta ezt a retket az előző hetekben vagy épp most van benne "tünetmentesen"... franc tudja. A barátnője meg testközelből látja az egészet.
Már ez is bőven sok, és akkor még sehol nem vagyunk.

(#83724) Kékes525 válasza Fire/SOUL/CD (#83721) üzenetére


Kékes525
félisten

"Arra is találták ki."

Elég szomorú az, hogy egy saját magát felelősnek és államférfinek gondolt és a Fidesz hívők által mondott ember ilyet csinál azért, hogy kavarhasson. :(

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#83725) freeknight válasza Fire/SOUL/CD (#83721) üzenetére


freeknight
őstag

Igazából teljesen mindegy, mert úgysem fogja tudni soha senki bizonyítani, mit kapott.
De azért ne legyünk már olyan naivak, hogy elhisszük, hogy egy ország első embere (aki egyébként hírhedten paranoiás és a biztonság megszállotja) majdnem 3 hónappal az első szállítmány után adatta be magának a cuccot :D . Ő is, ahogy a 133 bátor ember (és ezek családjai is), az első Pfizer kamion érkezése után már le is lettek oltva. És ezzel egyébként nem is lenne semmi baj, de nekik most is mindenképp játszani kell a faszagyereket, akik még a nyugdíjasokat is maguk elé engedik, és a legkevesebb dokumentációval rendelkező kotyvalékot adatják maguknak. Hát persze, ahogy a Mikulás is létezik. :DDD

(#83726) Kuter válasza radi8tor (#83657) üzenetére


Kuter
senior tag

Ja be. Kicsit érdekes hogy az eleje a videónak valahogy eltűnt nem lehet látni a szúrást és az injektálást ,a tű takarva van, ferdén áll stb stb , aki látott már oltás beadását tudja miről beszélek.

Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?

(#83727) Corleone33


Corleone33
aktív tag

évszázad ötlete, komolyan mondom: [link]

kíváncsi vagyok hogy így hogyan lehetséges majd utazni külföldre ha azt se tudják ellenőrizni hogy melyik oltást kaptad meg

[ Szerkesztve ]

Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

(#83728) tboj válasza radi8tor (#83720) üzenetére


tboj
tag

Egyébként, ha a kormánytagok már korábban megkapták az oltást, akkor kezdhetünk aggódni, hiszen egy kormánytag jelenleg is lélegeztetőgépen küzd az életéért.

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#83729) Fire/SOUL/CD válasza freeknight (#83725) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Akkor induljanak a meg az ellenzéki média "vérebei", az ilyen tényfeltáró riporterek, aztán ássanak elő bármi érdemi bizonyítékot.
Addig is, amit írsz, csak egy szép nagy kontejjjó.... :DDD

Na de itt be is fejezem a témát, mert jön Parci, aztán mi is le leszünk oltva, csak ilyen -EMA által is engedélyezett- BAN típusú oltással... :DDD

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#83730) Lauda válasza freeknight (#83725) üzenetére


Lauda
félisten

(#83731) Sdi válasza tboj (#83728) üzenetére


Sdi
addikt

Ha rá gondolsz, nem volt még oltva.

"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/ ..." Nem táncolunk úgy, ahogy Brüsszel fütyül ". Inkább úgy táncolunk, ahogy Moszkva fütyül.

(#83732) radi8tor válasza tboj (#83728) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ne általánosítsunk, nem mindenki akarja beoltatni magát.

⭐ Stella

(#83733) perempe válasza Sdi (#83731) üzenetére


perempe
addikt

állítólag.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#83734) tboj válasza Sdi (#83731) üzenetére


tboj
tag

Remélem is, csak azt akartam érzékeltetni, hogy akkor nem igazán áll a teória, miszerint a kormány 133 bátor embere már korábban be lett oltva.

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#83735) t72killer válasza [CS]Blade2 (#83701) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Érthető, ez tisztán biznisz: ha az utolsó ampullát is megveszik jó pénzért, akkor minek vesződjön Kína mindenféle igényesebb vásárló igényeivel? Nem kis pénz a tisztességes engedélyeztetés és dokumentáció, üzlet szempontjából jelenleg 0 többletértéke van számukra.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#83736) lacafaca


lacafaca
őstag

ja bocs...az a fertőtlenítő :DDD

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#83737) tboj válasza lacafaca (#83736) üzenetére


tboj
tag

Semmi baj, a holdon is lengett a zászló a képen :D

Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

(#83738) Coyot


Coyot
őstag

Megtaláltam a végső bizonyítékot, topic zárható.

;]

Má' nem

(#83739) DarkByte válasza Coyot (#83738) üzenetére


DarkByte
addikt

Csak végig görgettem a képekért és a fejezet címekért, de a mai napra kirohadt az agyam. :O

(#83740) Ezekiell válasza Coyot (#83738) üzenetére


Ezekiell
veterán

Digitális környezetszennyezést láthatunk :)

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#83741) lacafaca válasza tboj (#83737) üzenetére


lacafaca
őstag

ja baszki...azzal is hogy át lettünk dobva a palánkon :DDD ...hogy lehetne egy hologramon leszállni :N

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#83743) lacafaca


lacafaca
őstag

esküszöm van itt egy tégla :U :DDD >>>#82861

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#83744) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Izrael:
4 640 640 ember van beoltva, ebből 3 262 959 már két adaggal. (CSÜT)
Azóta kb. még 96.401 adagot adtak be máig, és bement a 8.000.000. adag ezzel.
Lassan elkezdett lassulni, szerintem közelítenek a beadható maximálishoz, már többet adnak be 2. adagnak, mint 1. bálozóknak. Vannak ugye ott is, akik nem kérik. (Kb. 9.000.000-an lehetnek a 2019-es népszámlálás alapján.)

70 039 tesztből 3782 pozitív. 5,6% találati arány. (CSÜT)

774 479 eset
40 108 aktív
776 ápolt
238 lélegeztetőn (CSÜT)

Ezen a héten megtört az esés új esetszámban és halálozásban, és inkább egy enyhe növekedésben vannak.

Mostanság lesz érdemes figyelni őket. Kb. 52% átoltottság mit ér.

Annyi, hogy elengedve nincsenek a korlátozások, most is abból volt a hír, hogy egy óvónő le fertőzött jó pár embert, és, hogy kérik, hogy az oltatlan óvónők 2 naponta teszteltessék magukat.

(#83745) radi8tor válasza [CS]Blade2 (#83744) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ugyanakkor tegnap valami ünnep volt és a fiatalok buliztak. A kormány a szokásos mantrát nyomta: ők lesznek a felelősek ha beindul a járvány.

⭐ Stella

(#83746) [CS]Blade2 válasza Corleone33 (#83727) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Lehet, hogy ezzel megoldják azoknak a problémáját, akik Lengyelországba akarnak menni nyaralni és közben a kínai vakcinát tervezik elfogadni. Ha nincs rajta a kártyán, és nem kérhetsz egyéb igazolást, akkor két választása lesz a lengyeleknek. Vagy mindenkit engednek innen, vagy senkit.
Viszont a senki esetén elvesztik a magyar turisták pénzét. Az pedig GDP kiesés. Szerintem 0,00001% GDP. Én még soha, senkitől nem halottam, hogy a lengyelekhez megy nyaralni MO-ról.

radi8tor: Az is egy jó teszt, mert 16 év alatt is oltanak, így jó esély van rá, hogy egy vegyes társaság volt. Kiderülhet, hogy az 52% oltott amolyan szállító eszközként funkciónál-e, és egyszerűen a fertőzőtől áthordja a vírust egy oltatlanra.
Valamilyen szinten biztos, de, ha tényleg romlani fognak a számok, akkor az is benne van, hogy igazából elég hatékonyan, és akkor az oltatlanokon nem segít érdemben. Papíron kisebb dózis vírust kellene, hogy jelentsen.

[ Szerkesztve ]

(#83747) Lauda válasza Corleone33 (#83727) üzenetére


Lauda
félisten

Ennek így szerintem csak itthon lesz jelentősége, mivel az eu-s országok valószínűleg nem fogják emiatt figyelembe venni a magyar oltási igazolványt.

[ Szerkesztve ]

(#83748) Ringman válasza Lauda (#83747) üzenetére


Ringman
nagyúr

utazgatunk, utazgatunk?

(#83749) Gsx-rr válasza Lauda (#83747) üzenetére


Gsx-rr
veterán

Sok helyen nem lesz jelentosege a kiutazasnal , de visszafele igy meguszhato lesz a karanten valoszinuleg.

A mostani kiutazasi szigoritasok is egy nagy semmi(nekem ez csak jo)
Annyi,hogy holnap elvileg meglesz a lista mely orszagokbol nem lehet mentesulni a karanten alol igazolassal,hogy valaki munkaugyben utazott.
Sokan trukkoztek ezzel, nalam is probalkoztak papirert

[ Szerkesztve ]

(#83750) daneel_hu válasza Fire/SOUL/CD (#83729) üzenetére


daneel_hu
addikt

Orbánt tartom annyira tökösnek és zsiványnak, hogy levarratja magát a kínaival.
Nem kedvelem mert egyiket SEM kedvelem, főleg a politikusfajzatokat.

De most majd az ellenzéki ócska csicskák elindulhatnak az oknyomozóikkal egyetemben, hogy most akkor ez vajon kínai volt-e vagy Pfizer? :D
Majd beindul a COVID 2021 Vizsgálóbizottság a Parlamentben. :D TORDAI-val meg egy két agyhalott fasszal. :D
Nem bírom a Fideszt meg a mostani kormányt, de nagy szerencse, hogy nem a jelenlegi ellenzék van hatalmon. Azokra egy rajzszöget nem mernék rábízni. :(((

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.