Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8099) ubyegon2 válasza azbest (#8087) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

És a havi fix mellett tervezhető az élelem, nem kell naponta lemenni.

Általában tekintve a nyugdíjas lakosságra és a jelen helyzetre, azt kell mondjam, ennél nagyobb érzéketlen, tájékozatlan marhaságot még nem hallottam. Aki nem csak kivetíteni akarja a frusztráltságát és családi/imerősi körében vannak idősek, mind tudja, hogy ez így oltári nagy baromság.

Amúgy két szomszédom van közvetlenül, egyik oldalt 3 gyerekes orvos hp, a napi teendőket a nagymama végzi, másik oldalt mindkét szülő eü ellátásban dolgozik. Mi a fenéért mászkálnak ezek az öregek, nem is értem. Gyanítom egész Pesten csak ez a két család van, ahol a nagyszülő nélkül nem is tudnák megszervezni az életüket. Mondjuk valamelyik orvos szülő maradhatna otthon a gyerekekkel és a mamát bezárhatná.....ezeket az időseket legalább van, ami élteti, de sokan egyedül maradtak.

Tudnék számtalan példát mondani, miért érzéketlen tuskóság az öregeket basztatni, de felesleges. Különben ha kijárási tilalom lesz és ugyanígy csak a pofáját járatja mindenki, hogy minden segítséget megkapnak, maradjanak otthon, szóval ugyanúgy sok öreg lesz kinn, mivel nem tudnak felhalmozni, mint a sok idióta marhabarom. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy aki wc papír hegyeket meg malomnyi lisztet halmoz fel, az mennyire húzódott be az odujába.

Mondjon már valaki konkrétumot, kik és hogyan segítik az időseket? Azon kívül, hogy most honlapokat linkelnétek ide. Milyen qrva segítség az, hogy egy önkorm honlapján hétközben elérhető egy-két telefonszám? Ne legyünk már teljesen idióták. Békeidőben is le vannak szarva az idősek és most is. Arról nem is beszélek, a milliónyi nyugdíjas közül mennyien demensek! Felfogja ezt valaki, mit jelent?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.