Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#103501) pw12345


pw12345
aktív tag

Úgy látszik túl kicsi a zsufi az oltópontokon, nem hullunk eléggé, hogy legyen hely a kínaiaknak. Állítólag sértődötten jelentette be a vezér, hogy "érdeklődés hiányában" megszűnik az oltópontok jó része (és a háziorvosi oltás?), mindenki oda megy második körre, ahová vezénylik.
Jól megtolja majd az oltakozási kedvet, biztos kevesebben dobják a második kört is, ha tömegnyomorköz/sorvége utcába kell majd menni.
Főleg, akit másodszor zavarnak el Astrával, egy, hogy kitolták az intervallumot, kettő, hogy épp nincs vakcina, nézzen vissza később.
4. hullám start! :C

(#103502) lacafaca válasza #20749568 (#103498) üzenetére


lacafaca
őstag

nem há...mert az odaát van :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103503) lacafaca válasza kolopele (#103499) üzenetére


lacafaca
őstag

erről nem nyitok vitát, mert te fogod bizonygatni a magad, én meg a saját igazamat...parttalan..

egészségesen hidd el lehet táplálkozni félpénzen is, egyszerűen az akarat nincs meg rá, mivel a média tömi az emberekbe a sok mocskot, aminek az árán úri falatozást lehet folytatni csupa egészséges dologból ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103504) LED333 válasza pw12345 (#103501) üzenetére


LED333
csendes tag

Hozzánemértés, vagy szándékosság?

(#103505) Z.É.T. válasza #20749568 (#103491) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Jaja, mindkettő, plusz a bullshitgenerátoros mondatokat gyártók :DDD

(#103506) pw12345 válasza LED333 (#103504) üzenetére


pw12345
aktív tag

Egyértelmű szándékosság :K ahogy minden, eddigi történés is volt. :U
Ugye volt valami szöveg is, hogy majd, az adatokat/szakértőket ízlés szerint értelmezzük, vesszük figyelembe.

(#103507) lacafaca


lacafaca
őstag

[kép] :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103508) pw12345 válasza lacafaca (#103507) üzenetére


pw12345
aktív tag

Milyen hasonlóság? Az első képen nincs ott a Matolcsi...

Most megint ez a kettős kommunikáció, egyik azt pofázza, hogy, aki már oltatott oda fog menni, ahol már oltották, nem tudom, hogy, ha közben megszűnik a pont és az a szöveg, hogy fel kell szabadítani a kapacitásokat. Másik meg azt, hogy a maradék helyekre sorozzák a népséget. :U
Állítólag sikeres volt az on-line reg/if, kb. senki nem sunnyogta el, tömegnyomor sem volt, meg idegbaj, nagyjából így kellett volna kezdeni, nem az, hogy reggeljen, köszönjük, majd értesítjük...
hol és mikor lesz villámcsődület.
Több fiatal és még rettegő idős is elment, erre benyomják ezt a mókát.
Mindegy...
Gondolom az volt a probléma, hogy mindenki Pfizerre jelentkezett, SP (Schmitt Pál) nem volt kelendő. :U

(#103509) johnyblaze


johnyblaze
aktív tag

Ausztriában 10.-től már maszk sem kell :K :C végre

"don't fulfill her desire, just up away and retire"

(#103510) lacafaca válasza johnyblaze (#103509) üzenetére


lacafaca
őstag

használjátok ki ezt a 3 hónapot...utána már ffp2+ffp3 lefojtva egy vv álarccal, vagy 10 év szigorított :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103511) Z.É.T. válasza lacafaca (#103492) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Aweriot már nagyrészt megválaszolta, picit még árnyalom.

Először is, nem ismerek oltásimádót, pedig tudod, mekkora a bubim. Én előbb szállnék ringbe két Pit-bull, két medve és két FSZB katona ellen, mint bökjenek, nem azért mert fáj, hanem azért, mert rossz élmény, hogy sokszor elájultam anno. Jó nehéz volt vakcinát is "választanom", mivel két idióta miatt besz*ptam anno egy vírust, ami lenyelte a fél életem és autoimmun bajom lett, amire nincs protokoll, hogy melyik jobb, melyik kevésbé jó a vakcinák közül. Félaggyal autodidakta nettó 1-2 ezer órát rászánva, sokat beszélgetve hozzáértőkkel tudtam dönteni. Írtam már, utaltam rá, kimaxolt egészségi és lelki állapotban "ölt" meg az a virnyák félig, ez az új meg hozzád hasonló ismerőst is vitt, te hiszed, hogy golyóálló vagy - ami tök jó, be positive! - de én meg tapasztaltam, hogy nem. Hamarosan megyek antitestet méretni, remélhetőleg megugrom a kívánt szintet és utána belesz@rhatnék mások sorsába, de nem teszem, nem csak papíron érdekel mások sorsa.

Mert mi is van?
Van lehetőség oltakozni, hatfélével.
És lehet nem oltakozni.

Ha érdekel valakit az igazságosság, akkor:
- böket
- nem böket ÉS önként lemond a közösségi életről, nehogy többszörösen kockáztassa mások életét, egészségét. (megfertőzés + eü terhelés)
- nem böket, mert egy 0.5-3% IFR vírustól nem fosik, de egy 0.001%-0.000001% kockázatú oltástól igen, akkor bemegy pár napra önkéntesnek covidosok közé, hogy tuti elkapja, aztán élhet/halhat, mint a többi "oltott-birka".

És miért jövök és pofázok egyáltalán?
Mert hiszem, hogy ha a két ökör - akinek könyörögtem, hogy ne hozza be a vírust, mert én még nem estem át rajta 3x évesen - ha sejtették volna, hogy maradandó betegséget hoznak a fejemre, akkor nem jöttek volna be, de mivel vírusrealisták voltak és ez csak lepkefing, hát jól ráfáztam.

Aztán láttam, hogy jött ez a covid, hát jó, sosem féltem a náthától, meg különben is, nem az anyagi javak körül forog az életem, majd kibekkelem, amíg kifut, kicsit későn, de ébredt a világ és elindultak a karanténok, majd lesz valami.
Aztán kiderült, hogy 3-15%-ban okoz olyan tartós és/vagy maradandó betegséget, ami nekem is van, ezt meg ugye az ellenségemnek se, ha lenne.

És hatalmas munkával és kellő szerencsével több különböző technológiájú oltóanyagról is kiderült, hogy elég jók, ráadásul jobban szem előtt vannak, mint korábban bármi, ha nem csak NERországot figyeljük, látjuk, hogy egész kevés gond mellett egész jó hatásossággal működnek, ráadásul nem is kötelező, aki nem kéri, önként vállalhat másféle szolidaritást is, például nem megy közösségbe.
Természetesen illene nekik azért megköszönni az oltakozóknak, hogy nagyrészt az ő kockázatvállalásuk és szolidaritásuk (meg persze saját érdekük) végett hamarabb lehet feloldani a szükséges rosszat, a korlátozásokat.

Csak hogy ezek az Istenbarmai nem megköszönik, hanem vélt (és helyenként valós) sérelmek miatt hisztiznek, mint a fürdősprostituáltak.

Na, ismét személyes vizek, illetve abból néhány csepp:
Húgomnak szívbaja lett ettől a lepkefingtól, pedig enyhe tünetekkel esett át. A másfél éves kislánya most volt 3 napot a váci kórházban, a dokik széttárták a karjukat és poszt-covidosnak nyilvánították (érdemi terápiás lehetőségek nélkül)
Tudod, ők is biokertészkednek, ha nem is profi módon és méretekben.
(elhunytakat, fél- és teljesen árvákat most hagyjuk)

Jelenleg 4 olyan szuperkedves ismerősöm van, aki valamilyen oknál fogva nem kaphat oltást, de mellette veszélyeztetettnek számít. Tudom, az egészség, meg hogy túléljenek egy világjárványt, az senkinek nem jár alapból.
Ha ismernéd és kedvelnéd őket, nem szeretnéd viszonylagosan biztonságban tudni? Én igen. Őket is és a nem oltható gyerekeket méginkább, mivel néhány százalékuk - szerencsére nem magas ez az arány - hozzám hasonlóan elveszítheti a hátralevő életének minőségi részét. Ha a te gyereked, az tragédia, ha a szomszédé, az szomorú eset, ha egy idegen, akkor lesz@rod? Na én nem.

Szerintem, ha az ember nem csúszott bele valami szektás, mindenttudásos spirálba, akkor bőven van választási lehetősége:
- hagyományos és modern oltás (6 féle)
- megbetegedés véletlenül, vagy szándékosan
- lemondás a közösségi tevékenységekről

Ha ebből valaki nem tud választani, az vagy "nemjóember", vagy "nemokosember". Sokat tűnödtem rajta, de nem igazán ugrik be több verzió.
Aki viszont hisztizik is, trollkodik is, az nem más, mint aki miatt soha nem lesz változás, mert fullba benyalta az oszd meg és uralkodj császárainak manipulációját, függetlenül attól, hogy egy politikus, vagy egy a céljaikat támogató Gődény-féle szavain csüng.

Zárógondolatként:
Amikor még nem voltam síkhülye az agyködtől (mensa), akkor is abban hittem, azt gondoltam és azt is mondtam, hogy inkább legyen valaki "jóember", mint "okosember", ha nem lehet mindkettő egyszerre.

Uff.

P.S.: (neked ment válaszként, de felismered azt a sort, amiből tudod, hogy nem minden neked szól)

[ Szerkesztve ]

(#103512) Gsx-rr válasza johnyblaze (#103509) üzenetére


Gsx-rr
veterán

sehol sem?

(#103513) lacafaca válasza Z.É.T. (#103511) üzenetére


lacafaca
őstag

okok...de ezt már nem egyszer beszéltük át és pont te vagy az egyik, aki tudod, amit tudnod kell...nem vagyok se vírus, se oltástagadó, ezt is tudod...sőt azt is, hogy egy mezei osztályidegen vagyok az összes rendszer és a legmodernebb kor zsigeri ellensége, erre idetolod megen ezt az orrom alá, hogy érezzem szarul magam...hákkabbe :P

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103514) johnyblaze válasza Gsx-rr (#103512) üzenetére


johnyblaze
aktív tag

Nem.beltérben sem

"don't fulfill her desire, just up away and retire"

(#103515) kolopele válasza #20749568 (#103500) üzenetére


kolopele
nagyúr

Már az is nagy előrelépés lenne ha mozogni kezdenének sokan.

(#103517) kolopele válasza FrezeR (#103516) üzenetére


kolopele
nagyúr

Az Indexet ne vedd hiteles forrásnak.

(#103518) FrezeR válasza kolopele (#103517) üzenetére


FrezeR
senior tag

Ok. A nagyobb amcsi híroldalak, tv adók is lehozták a hírt.

(#103519) kolopele válasza FrezeR (#103518) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nyilván lehozták, amiben pénz van, miért ne hoznák le?
Fauci véleménye azért erősen változott azóta, nem véletlen magyarázkodik egyfolytában.

(#103521) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Nem találok választ a googleben, hogy most milyen szabály érvényes a kollégiumokra. Olcsó szállást próbálok foglalni egy fesztiválra oltottként ahová este sörösen betámolyoghatok és megment a szopófantomtól, de nem biztató amit kaptam választ:

"A ... tájékoztatása szerint a kollégiumot szállás céljára biztosítani nem tudjuk, mivel a veszélyhelyzeti előírások továbbra is fennállnak."

Van valami országos tiltás, vagy ez helyi dolog?

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#103522) skroy válasza pw12345 (#103501) üzenetére


skroy
senior tag

Ha a 2. Astráért még utaznom is kelljen, ha nem lesz háziorvosi oltás, akkor inkább ki is hagyom. Sokan szerintem már alapból nem is kérnék a 2. AZ-t, én is inkább tolnék egy Pfizert helyette. Ezzel kicsit növelnék az oltási hajlnadóságot, Astrásoknál mindenképp.

(#103523) lacafaca


lacafaca
őstag

napiszlávik 5:10 vétek kihagyni ;] jóccakát :DDD

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103524) Rage47 válasza lacafaca (#103523) üzenetére


Rage47
veterán

merevedési zavarral gondolom a vakcinaelleneseket akarták behúzni :D most ez lesz a plakátokon majd

(#103525) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Az oltópontok mettől-meddig vannak nyitva?
SEHOL nem találok erről infót.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#103526) kkdesign


kkdesign
senior tag

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy Sputnik vakcina után ha szeretnék védettséget igazoló vizsgálatot kérni, akkor mennyi idő után érdemes jelentkezni, és melyik vizsgálatra pontosan? Láttam többfélét, és szeretnék tisztán látni :) Köszönöm szépen előre is :)

(#103527) LuckyL válasza kkdesign (#103526) üzenetére


LuckyL
őstag

ahogy néztem, a sputyniknál nem kell aggódnod, csak a kinainál merülnek fel kétségek 60 év fölött
ellenanyag vizsgálatot sok labor csinál, elvileg már van a sejtes immunitásra is valami módszer de az drága és nem biztos hogy jó
én ennyit tudok

[ Szerkesztve ]

cryptot minden termékemért elfogadom

(#103528) pw12345 válasza Motion_Blur (#103525) üzenetére


pw12345
aktív tag

[link] Ha itt nincs (és tuti nincs), akkor nem tudom. Miért, arról van lista hol van épp működő oltópont, ahová menni is lehet? Én is csak a foglalón csodálkoztam rá hol van hely, +, ahol láttam, hogy sorok álltak. :U Rákeresésre még H1N1 oltópontokat, meg hasonló, aktualitásokat dob fel. :W

Van egy olyan érzésem, hogy a pontok megritkulásával, a duplázók száma is ritkulni fog, mire hamarosan kijön egy közlemény, hogy, "hát ööö a megőrüléshez védettséghez, tulajdonképpen, izé, egy is elég... lehet...
talán...
;]

#103526 kkdesign
Szerintem, ebben inkább a véresen komoly topicban tudnak segíteni.

(#103529) syberia


syberia
veterán

Öveket becsatolni, indul a Delta-hullám! :DDD

https://howbad.info/

(#103530) Reggie0 válasza syberia (#103529) üzenetére


Reggie0
félisten

Indiai varians, hogy ertsuk is :)

(#103531) fatal` válasza kkdesign (#103526) üzenetére


fatal`
titán

Második után 3 hét, vagy később.

(#103532) laszlohu


laszlohu
addikt

Hallottátok a hírt ?
Megszűnik a háziorvosok számára a koronavírus vakcina beadási kötelezettség, illetve kijelöl a kormány oltópontokat, és oda mindenkit, aki szeretné a vakcinát, leszervezi a háziorvos, vagy egyéb módon, de az oltópontra eljutni mindenkinek saját erőből kell, arra tb támogatott mentőautót nem vehetnek igénybe.

[ Szerkesztve ]

(#103533) lacafaca válasza syberia (#103529) üzenetére


lacafaca
őstag

Meg mindig nem keso kiasni azt a medencet :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103534) daneel_hu válasza syberia (#103529) üzenetére


daneel_hu
addikt

Szeptemberben. :)

(#103535) syberia válasza daneel_hu (#103534) üzenetére


syberia
veterán

Minden akkor indul, a vírus sem lehet kivétel! :D

https://howbad.info/

(#103536) FrezeR


FrezeR
senior tag

Sziasztok.

Erről mi a véleményetek?

Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna véleménye az oltásokról

(#103537) rushty válasza laszlohu (#103532) üzenetére


rushty
senior tag

Kossuth rádiós interjúban bejelentette ovi.

Revolut meghívó pü-ben

(#103538) Z.É.T. válasza FrezeR (#103536) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Legyen egy határozott LYULLY.

(alatta az egyik kedvencem: "Nekem sem hisznek. Biológus barátnőm beoltatta magát!!!!!" :DD )

Szerepelt már itt is a hölgy, ő egy ismert csörgősipkás chemtrail-es, gyíkemberes "okos".

(de egyébként nem önmagában ez a gond vele, hanem hogy évtizedekkel ezelőtt még épeszű volt és például a bélflórával kapcsolatban voltak jó meglátásai, akkor együtt dolgozott egy barátommal is, csak később megzápult az agya...)

[ Szerkesztve ]

(#103539) FrezeR válasza Z.É.T. (#103538) üzenetére


FrezeR
senior tag

Értem, köszi az infót.

(#103540) Disk4mat válasza FrezeR (#103536) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Ijesztő,ha ennek a nőnek korábban bármi köze volt az orvostudományhoz, egészségügyhöz, vagy genetikához. :Y
Kb. Pócs szinten mozog. ( 5G halálsugár, biofegyver, GMO, a háttérhatalom tulajdonolja génmódosított embereket...)
Egy kényszergyógykezelés, pszichológiai / pszichiátriai terápia talán segítene a nénin...
Nem is értem, hogy pl egy orvosi kamara, vagy bármilyen más, tudományos szervezet miért nem perelete még rommá amiatt amiket állít, egykori doktori, professzori címmel visszaélve .

[ Szerkesztve ]

(#103541) kolopele válasza Disk4mat (#103540) üzenetére


kolopele
nagyúr

Amennyiben ezen a nénin kiakadsz, mit szólsz Fórizs szélsőjobbos háziorvosnőnkhöz? Azért az sem kutya.

(#103542) Disk4mat válasza kolopele (#103541) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Azon már korábban kiakadtam.
Kötelező jogosítvány kellene az internet használathoz, amit fél évente ismételten le kellene tenni, a Facebookot meg felső korhatárhoz kötném, mert ahogy nézem jellemzően 40 felett nagyon sokan egyszerűen nem tudják felfogni, hogy hogy működik, mire nem alkalmas az a szeméthalom.

(#103543) Cs1csó válasza Disk4mat (#103542) üzenetére


Cs1csó
félisten

Engedd el, nem lehet kontrollálni az internetet. Azt sem, hogy ki mikor és mit oszt meg.

(#103544) Disk4mat válasza Cs1csó (#103543) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Nyilván, de ez később egyre súlyosabb problémákat fog okozni.
~20-25 éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy hamis/téves információval egyetlen ember tömegeket tudott volna megvezetni, ma meg elég hozzá egy mobiltelefon meg a közösségi oldal.

(#103545) fatal` válasza Disk4mat (#103544) üzenetére


fatal`
titán

"~20-25 éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy hamis/téves információval egyetlen ember tömegeket tudott volna megvezetni,"

Na ne viccelj már, azért erre bőven van ellenpélda, elég ha körülnézel a politikatörténelemben.

De az oltásellenesség sem az Interneten kezdődött. Szóval ugyanúgy ment ez, csak maximum lassabban.

(#103547) FrezeR válasza Disk4mat (#103540) üzenetére


FrezeR
senior tag

Én csak azt nem értem, hogy pl. két orvos, kutató, virológus hogyan tud egymásnak teljesen ellentmondó dolgot állítani biztosra? Ahhoz képest amit mondanak általában, ez az hölgy is a szöges ellentétét állítja. Hogy lehet az, hogy ennyire hisznek ebben és kimerik jelenteni? Ez szerintem nem csak annyi, hogy valaki elkezdett hinni valami másban, mint amit eddig gondolt. Ha ő ebből doktorált, ért is hozzá, akkor hogyan tud elhinni egy esetleg hülyeséget, amit Pócsék is állítanak? Hol a szakmai tapasztalata és bölcsessége? Viszont amit állítanak ezek az emberek az azonos, tehát nem saját teóriákat gyártanak, hanem mind ugyan azt mondja. Furcsa.

De komolyan hisznek benne, nem csak úgy mondják. Én elhiszem, hogy megváltozott ez a nő, bár nem ismerem a korábbi munkásságát, de az elég érdekes, hogy ennyire magabiztosan állít valamit. Egy szakmabelinek, hogyan változhat meg ennyire a véleménye a többiekhez képest? Most vagy tényleg nagyon kell ebben hinni, amit mond vagy az összesnek elgurult a gyógyszere, de tényleg elgurult és mindnek egyszerre? :U

(#103548) Z.É.T. válasza FrezeR (#103547) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Keresd a pénzt.
Az ilyen tömörülésekben mindig megvan minden, ami egy működő "cégnek" kell. Hitelesnek tűnő figura, jó szónok, becsavarodott elme, valaha sérelmet elszenvedő szakember, stb.

A konkrét videóban látszik, hogy olvassa a szöveget. Ezek összeollózott marhaságok, amiket egymástól vesznek át. Ezért mondják sokan ugyanazt.
Itt a nem hígagyú kaszál, a többi meg így, vagy úgy, de asszisztál hozzá. Abszolút nem lepne meg, ha valamilyen kormánypárti bevételük is lenne, hiszen az ő szekerüket tolják valójában. És pontosan tudják, hogy elég sok a hiszékeny, akinek egy címer, meg egy korábbi szakember szava elég ahhoz, hogy bármit be lehessen adni nekik.

Már régen abbahagytam ezek végignézését, bőven elég egyetlen egyértelmű valótlanság és skip.
Ezt javasolnám mindenkinek, akit nem szórakoztatnak a marhaságok.

(#103549) Motion_Blur válasza FrezeR (#103536) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Az eleje még viszonylag konszolidált volt, aztán sátánozással ért véget.

Mégis mi lehet erről a vélemény? Egy ismeretlen valaki felolvasott egy előre megírt szöveget.

mod: ma kaptam meg a 2. Pfizert, a videó alpaján hivatalosan is biofegyver lettem :DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#103550) Disk4mat válasza #20749568 (#103546) üzenetére


Disk4mat
csendes tag

Ott a pont :DDD :C

#103547 FrezeR:
"Én csak azt nem értem, hogy pl. két orvos, kutató, virológus hogyan tud egymásnak teljesen ellentmondó dolgot állítani biztosra? "
Nem kettő áll egymással szemben, hanem kb az összes (az orvosok, kutatók 99,9%-a, ami kb több milló) áll szemben a maradékkal (0,1% pár ezer)
És sajnos ugyan úgy ahogy bárki (postás, bolti eladó, sírásó, Pataki Attila, vagy Benkő Dániel) egyik napról a másikra teljesen megkattanhat, és állíthat elmebeteg ,logikátlan dolgokat, ugyan úgy elgurulhat a gyógyszer egy több diplomás professzornál is. Csak sajnos az utóbbi esetben súlya van az állításainak, és veszélyes lehet.
Ez a nő állítólag molekuláris biológus, nézz bele pár videójába, és döntsd el, hogy mennyire logikus, reális a mondandója.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.