Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#103801) LuckyL válasza lacafaca (#103798) üzenetére


LuckyL
őstag

azt kell látni -szerintem-, hogy nem a vírus annyira veszélyes, hanem az ellátókapacitás annyira kicsi, hogyha tömegesen betegednek meg az emberek, akkor csak nagyon rossz ellátás kapható, főleg itthon (ha véletlenül rászorulsz)
én vagy 3 hónapot agyaltam rajta, de végül beadattam az oltást
ha amugy jó az egészségi állapotod és nem szoktál mindenféle betegségeket elkapni évente 2-3 alkalommal, akkor jó eséllyel ettől a vírustól sem lesz bajod
ha beteges vagy, cukorbeteg, egyéb gondok, akkor abszolut be kell adatni
ha egészséges vagy akkor pedig inkább hitkérdés, mitől tartassz jobban a betegségtől vagy az esetleges későbbi oltás mellékhatásoktól
én végül az oltás mellett döntöttem, de azt sem szólom le aki nem kéri, mert látom, értem a jogos kételkedést
ha például nem lehetett volna pfizert vagy modernát kérni, akkor valószínűleg én sem mentem volna el

[ Szerkesztve ]

cryptot minden termékemért elfogadom

(#103802) mufi válasza Reggie0 (#103772) üzenetére


mufi
senior tag

Ez egy nagyon jó hír mivel én átestem rajta és van is védettségi igazolványom júli 29-ig. A baj csak az, hogy a cégbe, ahova kedden megyek, kelleni fog negatív PCR teszt, ami nem régebbi 48 óránál..ehhhh..vasárnap nem engednek utazni....

Az is jó hír, hogy Ausztriába bemehetek 72 óránál nem régebbi negatív eredménnyel. :R

Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.

(#103803) LuckyL válasza mufi (#103802) üzenetére


LuckyL
őstag

hallottam egy olyan nevű programról, hogy adobe pdf editor
állítólag gonosz emberek átszerkesztenek vele midnenféle pdf fájlokat, amit én MAXIMÁLISAN elítélek
nem is tudom hogy jutott ez eszembe most

cryptot minden termékemért elfogadom

(#103804) kolopele válasza LuckyL (#103801) üzenetére


kolopele
nagyúr

A Sinopharm sem veszélyes, csak éppen nem biztos hogy kialakul a megfelelő védettség, a Szputnyiknál ellenben nincs ilyen gond, az EMA rövidesen engedélyezni fogja.

(#103805) LuckyL válasza kolopele (#103804) üzenetére


LuckyL
őstag

értem, de én olyan fafejű vagyok, hogy csak engedélyezés UTÁN fogadok el egy oltást/gyógyszert

"A Sinopharm sem veszélyes, csak éppen nem biztos hogy kialakul a megfelelő védettség"
na hát olyan oltás miatt kockázatot vállalni (mert nekem az a véleményem hogy vannak kockázatok), ami nem hatékony, az nekem nem fér bele

amugy meg jobban bízok az amerikai/német fejlesztésben mint az oroszban vagy a kinaiban
a vérrögös astra meg szóba sem jöhetett

például ezt az új maygar cuccot amit most akarnak majd gyártani tuti nem fogom beadatni 1-2 évig akkor sem ha csak az lesz
nem vagyok beta tesztelő....

cryptot minden termékemért elfogadom

(#103806) kolopele válasza LuckyL (#103805) üzenetére


kolopele
nagyúr

Az Astra Zeneca esetében ez éppen olyan mellékhatás, mint ami bármilyen gyógyszer esetében fel van tüntetve, ezért is került most rá a vérrögképződés lehetőse a nagyon ritka mellékhatások közé. Egyébként azért is érdekes ez, mert a fogamzásgátlót szedő nők között erre sokkal nagyobb az esély, mivel maga a fogamzásgátló is okozhat ilyet, a kettő pedig összeadódhat. A biztonság kedvéért az első oltás után az erre hajlamos embereknek már nem adják be az oltást. Volt olyan haláleset is ahol a páciens eleve trombofíliában szenvedett, nyilván az oltás olaj volt a tűzre. Nekem több ismerősöm is megkapta, és senkinek nem lett tőle baja. Az oltás kockázatai egyébként nagy mértékben csökkenthetőek, amennyiben mindenki a megfelelő oltást kapja, nézve a páciens krónikus betegségeit, korát.

[ Szerkesztve ]

(#103807) LuckyL válasza kolopele (#103806) üzenetére


LuckyL
őstag

Nagyon remelem hamarosan magunk mogott tudhatjuk ezt az egeszet. :)
Nem mellesleg az eeszt appban nem lehet screenshotot csinalni a vedettsegi oldalrol, cserebe csucsidoben lehetetlen betolteni, de persze az appba nem felejtettek el letiltani a screenshotot az idiotak :D
Masik telefonnal kifotoztam es ugy tudtam a kovetkezo helyen bemutatni.
Kivancsi lennek ugyanoda ment e ezert a szuper fejlesztesert a penz mint a lelegeztetogepek meg a kinai vakcina penzek.

cryptot minden termékemért elfogadom

(#103808) lacos001 válasza #20749568 (#103723) üzenetére


lacos001
senior tag

Na kérlek...
A tartományi Kultusminister döntése, hogy a tanítási idő utáni Betreuung lecsökken 2,5 órával, 14:00ig. Ma reggel beszélt feleségem az igazgatóval.
Indok a covid19. (vállvonogatással megfűszerezve az ok)

Ugye Júli 22 az utolsó tanítási nap, Szeptember 2 az első.
Na akkor, onnantól lesz megint 16:30ig.
Persze már azon a héten, de a következőn pláne kell a 4. hullámmal számolni....ez a fél5ig gyorsan változhat és a korlátozásokat sem szabad elfelejteni.

Ez igy le van adva...Beszarok. :DDD
Nagy tervezések vannak előre...

A szemközti ovi 1000%, hogy marad felezett létszámmal délelőtt/délután a 2022 év végéig...

[ Szerkesztve ]

(#103809) lacafaca válasza LuckyL (#103801) üzenetére


lacafaca
őstag

maximális tiszteletem neked :R így kellene mindenkinek a dologhoz hozzáállni, nem véresszemű agitátorkén kidülledő nyaki erekkel erőszakoskodni és elfogadni azt, hogy nem minden ember gyógyszerfüggő nyámnyila és még a mai defektes világban is tisztában van azzal, hogy a tökéletes életvitel és egészség nem tesz szükségessé semmiféle kemikáliák használatát az egészsége megőrzéséhez. ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103810) PuMbA válasza LuckyL (#103801) üzenetére


PuMbA
titán

"ha amugy jó az egészségi állapotod és nem szoktál mindenféle betegségeket elkapni évente 2-3 alkalommal, akkor jó eséllyel ettől a vírustól sem lesz bajod"

Ebben a mondatban csak a 'jó eséllyel' kifejezés a gond :) Jó erőben lévő és egészséges sportolók is meghaltak a vírusban, akik ugye folyamatosan jártak sportorvosira és előírt, egészséges táplálkozást folytattak. A nép emberére ez nem mondható el, például hogy rendesen ellenőrizve van az állapota folyamatosan és így meghozni döntéseket elég veszélyes csak azon tény alapján, hogy nem szoktak betegségeket elkapni. Ha folyton takarítás és kézmosás mániás valaki, akkor sem kap el semmit, viszont ez nem jelent erős immunrendszert.

[ Szerkesztve ]

(#103812) HellGreg


HellGreg
őstag

A szabadon átjárás a határon Szlovákiával: szüleim mindketten pfizerrel voltak oltva, kártyájuk is van, szlovák. Átmentek Mosonmagyaróvárra, a határon nem is volt gond, csak éppen a kávézóból penderítették ki őket, mondván, hogy csak a magyar kártyát fogadhatják el. :W
Talán a nagy beharangozáskor hozzátehették volna ezt is, hogy csak boltba meg utcai mászkálásra (amire amúgy sem kell ugye) jó a kártya, ha átmész. Semmi másra.

[ Szerkesztve ]

(#103813) LED333


LED333
csendes tag

Just for fun:
Ha valaki egyedi pólót szeretne...


(#103814) kolopele válasza lacafaca (#103809) üzenetére


kolopele
nagyúr

Te tényleg nem érted meg hogy egy újabb és erősebb vírus tesz arra hogy neked milyen az immunrendszered? Egy kisgyerek tele betegségekkel egészségtelen életet élt úgy gondolod? A genetika dönt elsősorban, nem az hogy kizárólag saját magad által termesztett paprikát meg almát eszel permetezés nélkül minden nap. Persze ha neked a tökéletes életvitel azt jelenti, hogy egyedül élsz egy lakatlan szigeten, elzárva mindentől és mindenkitől, akkor nem szóltam (bár még akkor sem biztos hogy nem ér el egy vírus).

[ Szerkesztve ]

(#103815) perempe


perempe
addikt

(#103816) LED333 válasza perempe (#103815) üzenetére


LED333
csendes tag

Az ADE- lehetőségét már egy éve is felvetették, és a kezdetek óta vizsgálják, konkrétumok extrém veszályfaktor továbbra sincs az ügyben..
Versenyfutás a koronavírus-vakcináért
/2020. Június/

(#103817) Z.É.T. válasza perempe (#103815) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Teljesen értéktelen 20-25 perc után a lényegi részben egy ordas kamu, senki ne fárassza vele magát, aki nem gyíkemberes vonalon érzi jól magát.

("jönnek ki az adatok és féléves adatok alapján a vakcinázás után nőttek meg a covid halálozási adatok, vagy statisztikák" - remélem ezek sok éhes szájat tömnek be és nem rossz szándékúak alapból)

(#103818) perempe válasza Z.É.T. (#103817) üzenetére


perempe
addikt

Mást mond, mint Zsolt Ázsiából.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#103819) Z.É.T. válasza perempe (#103818) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Az nem baj (Zsoltot sem követem egy ideje), a baj, az a nyilvánvaló hülyeség és hazugság.
Én mindenre nyitott vagyok egészen a lelepleződésig, ott viszont instant kuka.

(#103820) LED333 válasza Z.É.T. (#103819) üzenetére


LED333
csendes tag

Szvsz. Ameddig nem bizonyítják, addig nem érdemes vele foglalkozni. Találgatni, tippelgetni, jósolni lehet, csak értelme nincs. Több, mint egy év alatt nem sikerült senkinek sem bizonyítania, ha akkora probléma lenne, ennyi idő alatt már érezhető hatása, látható nyoma lenne, szóval sanszos hogy nem is lesz belőle semmi.

(#103821) lacafaca válasza kolopele (#103814) üzenetére


lacafaca
őstag

te tényleg nem érted, hogy leszarom a mantrát? :U

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103822) fatal` válasza kolopele (#103814) üzenetére


fatal`
titán

Gondoltam szólok, hogy galambbal sakkozol. Nem véletlen nyílt a másik topic egy pár hónapja.

[ Szerkesztve ]

(#103823) kolopele válasza lacafaca (#103821) üzenetére


kolopele
nagyúr

A mantrát? Mégis azt hajtogatod itt nap mint nap, pedig egyedül vagy vele. Arra amúgy rájöttem már, miért nincs szinte egy olyan kommentelő sem Pócsék oldalán, aki ellenkezne velük, nagy eséllyel nem is olvassák, vagy csak mosolyognak a sok tudatlan emberen. A tudományos oldalakra meg azért nem írnak a fényevők, antivaxerek, mert nem tudnak mit érdemben, mert még bizonyos szakszavakat is úgy keresnek meg az értelmező kéziszótárban, és úgy gondolják inkább nem égetik magukat. Ugyan egy-két beböfögés előfordul, de az illető általában ezzel be is fejezi, nehogy szakmai vitát kelljen folytatnia, mert akkor jól tudja, erősen alulmarad. 2017 - ben amikor a kanyaró felütötte a fejét, szintén annak volt köszönhető, hogy nem volt mindenhol kötelező az oltás, plusz sokan azt hiszik, ami nincs az már nem is lesz, minek oltatni. Az élet erre általában rácáfol. Na de mindegy, legyen szerencséd, vészeld át könnyen a covidot (ahogy az elkövetkezőket is), de ne is fertőzz meg másokat.

[ Szerkesztve ]

(#103824) Z.É.T. válasza lacafaca (#103821) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Laca, ezt most nem kötekedésből, de nem tűnik fel, hogy - függetlenül a helyességétől/helytelenségétől - te is mantrázol, mióta itt vagy? Ha emlékszel, ezért emlegettem a nyitottságot és az egód felülvizsgálatát, mert minden mantra önmagába zárja a mantrázót, ha nem tart gyakran önvizsgálatot az illető.
De ahogy érzed, persze :R

(#103826) kolopele válasza fatal` (#103822) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nem néztem, itt is van antivaxer topic? Amióta belenéztem egy-kettőbe a Youtube - on, azóta kerülöm erősen őket, mert borzasztó mennyire sötétek, ráadásul agresszívak is a javából. Mintha az ember egy politikai oldalon lenne, ahol egy Fidesz meg egy nem Fidesz párti beszélgetne :D
Látom, köszi a linket.

[ Szerkesztve ]

(#103828) pjen válasza fatal` (#103822) üzenetére


pjen
félisten

Azért szerencse, hogy van Laca, másként rég oka fogyottá vált volna az egész topik. :)

(#103829) kolopele válasza #20749568 (#103827) üzenetére


kolopele
nagyúr

"Látom, köszi a linket."
Ezt neked akartam :)

[ Szerkesztve ]

(#103830) fatal` válasza kolopele (#103826) üzenetére


fatal`
titán

Nem antivaxxer topic ez sem, csak lazább, ír ide mindenki. Laca pl. a topic trollja. :DDD Szórakoztató időnként.

[ Szerkesztve ]

(#103831) LED333 válasza fatal` (#103830) üzenetére


LED333
csendes tag

" A topic trollja. " én a "Falu bolondja" -rangot adtam volna neki, de valóban, a te verziód lényegesen polkorrektebb.

(#103832) kolopele válasza fatal` (#103830) üzenetére


kolopele
nagyúr

Nem tudom, én egy ilyen vírus közepette annyira nem találtam szórakoztatónak az ilyen Fórizs, Gődény féle emberek Youtube videóit, sem az ott kommentelők hadát. Veszélyesek tudnak lenni nagyon azokra is, akik azelőtt még a gyerekeiket is vitték volna majd oltatni, de ezeknek a hatására változtak meg. Abszolút nem értik miről van szó lényegében, ott kimerülnek hogy a kínai vakcina Orbánéknak volt jó üzlet, meg Bill Gates akar embereket ölni, de mi oltottak is gyilkolunk a tüskefehérjénkkel, stb. Szerintem ez inkább elborzasztó mint szórakoztató. Az "Ázsiába szakadtam" oldalán szoktam olykor írni, ott a doki nagyon jól látja a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

(#103833) lacafaca válasza kolopele (#103823) üzenetére


lacafaca
őstag

azt te csak úgy gondolod ;) max nincs merszük fölvállalni a sok óbégató tudományfüggővel szemben a véleményüket...de számoljunk picit: ha nem hazudik a kormánypropi, fele lakosság van oltva 1x, talán 25% aki 2x, ez a szám meg fog állni úgy 30-nál (a többi el sem fog menni a másodikra, csakis a kormányzati zsarolókampány vitte el őket, meg a plasztik utáni birtoklási vágy)...na ennyien vagytok tik :P
(amúgy meg jába jöttök minduntalan a tökömtudja melyik éppen aktuális fb-sztárral, pont leszarom azokat is, csak úgy, mint ezt az egész agybajt, nekem ezerszer több és fontosabb dolgom van, mint szétcsapni az életemet meg bezombulni mintti emiatt a szar miatt)

Z.É.T. nana...sokszor leírtam, aki abban leli meg lelki békéjét, oltasson...én csak azt mantrázom, hogy én nem fogok...ha ez olyan nagy dolog, akkor legyen, egy elveszett és bezárt lélek vagyok...(de boldog és kiegyensúlyozottan zen) ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103834) LuckyL válasza lacafaca (#103833) üzenetére


LuckyL
őstag

ma volt kormányinfo, 137 ezren nem mentek el eddig a másodikra, leérvénytelenítik a kártyájukat, bemondta viktor vezér
bár ha csak belföldön kell, ott kocsmában, étteremben senki sem scannelgeti ugysem
esetleg focimeccsen vagy koncerten lehet gondjuk, ha valaki veszi a fáradtságot scannelni
vagy a határon esetleg, bár én nem hiszem hogy külföldön a maygar kártyát scannelné bárki, de fene tudja igazából

cryptot minden termékemért elfogadom

(#103835) kolopele válasza lacafaca (#103833) üzenetére


kolopele
nagyúr

"óbégató tudományfüggő" Ezt elküldöm azért sógornőmnek, kíváncsi vagyok a reakciójára. Olyan tanult, nagy tudású embereket minősítesz le ezáltal, hogy ez már tényleg egy otthon egyedül élő, bezárkózott, ezáltal a vírusoktól sem tartó ember szintjére kezd süllyedni. Erre írtam azt, hogy így élve annyira valóban nem kell félni. A Pócs, Fórizs féle kommentelők véleményeit meg inkább ne feszegessük :)
Luckyl: A védettségi kártya esetében leginkább a kormány hibázott, mert eleve csak akkor kellett volna kiküldeni amikor már a 2. oltást is megkapta volna mindenki. Ez a vírus elleni védekezést is rossz irányba vitte, mert a felelőtlenebb emberek ezek után már nem voltak hajlandóak elmenni a 2. - ra, mivel úgyis megvan az igazolvány. Lényegében most ez amolyan korrigálás akar lenni a kormány részéről.

[ Szerkesztve ]

(#103837) LED333 válasza lacafaca (#103833) üzenetére


LED333
csendes tag

(#103838) pjen


pjen
félisten

A szijjártó azt nyilatkozta:Magyarország adta a legjobb választ a járványra.Ez részeg?, a második legtöbb halott lakosság arányosan.Ha nem kezelik ilyen jól talán egy csomóan túlélik.

(#103839) pjen válasza LED333 (#103837) üzenetére


pjen
félisten

Igaz a fele kinai, ami talán semmire se jó. :C

(#103840) Reggie0 válasza #20749568 (#103836) üzenetére


Reggie0
félisten

Nem, attol az embertol nem rohejes, hanem inkabb varhato. Ahogy a mondas tartja: aki hulye az is marad.

[ Szerkesztve ]

(#103841) LED333 válasza pjen (#103838) üzenetére


LED333
csendes tag

A magyarországi magas halálozási ráta egyértelműen a jelenlegi kormány lelkén szárad.
Ha nem kezelik ezt a helyzetet is "mutyi lehetőségként" mint mindent az elmúlt ~10 évben valószínűleg nem lett volna ilyen drámai a helyzet.
Ha anno azt a pénzt amit a holdudvar kitömésére költöttek (lélegeztetőgép tenderek két hete alakult cégeknek, maszkgyártó gépek a haver beszerzéséből...) inkább covid edukációra, a nép tájékoztatására költötték volna, ha politikai érdekből nem hagyták volna a gödény / pócs / tamasi féle veszélyes idiótákat büntetlenül tombolni, ha a túlárazott Sino-hazárdjáték helyett a kórházakra, kezelésekre EÜ-személyzetre költötték volna a milliárdokat, és a vakcinabeszerzéseket nem a saját pénzügyi növekedésükhöz igazították volna, lényegesen jobb lenne a helyzet.

(#103842) t72killer válasza pjen (#103838) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Az csak az oltásellenes libernyák ellenzék miatt van, akik kivágták a vakcinaraktár kerítését:DD.

Ja, a sorosék által küldött nyugati vakcinákba is sok jó magyar belehalt.

Itt irónia, de a brutál, hogy ezt így szó szerint le lehetne adni az esti Duna v m1 híradón/Kossuth rádióban.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#103844) Rage47 válasza #20749568 (#103843) üzenetére


Rage47
veterán

10 eve vannak teljhatalommal, barmit megcsinalhattak volna az eü-vel, meg a nepet is edukalhattak volna, hogyan eljenek egeszsegesebben
ehelyett azt latom, hogy tobben dohanyoznak, mint regen

(#103846) fatal` válasza kolopele (#103832) üzenetére


fatal`
titán

Őket én sem. Laca azért szerintem nem ez a kategória, vagy korábban nem úgy tűnt, egy ideje nem olvasom az egész topicot.

Sajnos az Ázsiába szakadtam doki is sokszor elment konteo irányba, így egy ideje nem követem a videóit, de sok hasznos információt adott, csak szerintem pont azok nem nézik meg, akinek kéne.

(#103847) LED333 válasza #20749568 (#103843) üzenetére


LED333
csendes tag

"Nem csak. A magyar lakosság egyészségi állapota tragikus..."
És ez minek köszönhető? Talán annak, hogy hagyták szétrohadni az egészségügyet tizen pár év alatt. Talán annak, hogy áldásos tevékenységüknek köszönhetően a legtöbb embernek vagy ideje nincs tudatosabban, egészségesebben élni , vagy ha ideje van, akkor pénze nincs.
Emellett ott az edukáció teljes hiánya, már a tizenévesek között is extrém magas az elhízottak aránya.

(#103849) lacafaca válasza kolopele (#103835) üzenetére


lacafaca
őstag

miért küldöd el, ha ide irogat és elolvashatja?...ja hogy ő egy tudósember és nem egy kibic, aki egy fórumon osztja az ész, mindenféle képzettség nélkül gugliprof tanítványaként...már képzelődtök is, és mondatokat adtok más szájába...bravó...opsz ;)

Aweriot látom beakadt a gatya...kipróbáltad már, vagy más mondta, az milyen csúnya és (várjá...ja igen) egészségtelen az :P

[ Szerkesztve ]

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#103850) lacafaca válasza pjen (#103839) üzenetére


lacafaca
őstag

:DDD :R

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.