Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Citroware #86199 üzenetére
valami nagyon nagy gáz van a csapatnál, motiváció 0, de boer csak néz ki a fejéből, hogy hova kerültem?, nagatomo játszik (vki dugja a vezetőségből, más lehetőség nincs), szerződéshosszabbítást kapnak egyértelműen már nem inter szintű emberek (illetve van aki sohasem volt az) - valószínűleg haveri alapon.
szerk:
remélem a kínaiak rendet tesznek, mert thohirnek láthatóan fingja nincs az egészről, csak vigyorog a vip-páholyban.
valami igazi diktátor kellene edzőnek/szakmai vezetőnek[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
Handanovic; D Ambrosio Ranocchia Murillo Nagatomo; Melo Medel Brozovic; Biabiany Palacio Eder.
ez a kezdő eléggé büntet.szerk:
most kezdtem el nézni, korhut is játszik a másik csapatban[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
-
törölt tag
válasz venember83 #86190 üzenetére
Nem tudom mennyire szántad iróniának, de nem véletlenül maradt otthon Rooney, Shaw és Mkhitaryan, valamint kezdett a padon Ibra, sajnos tényleg ennyire veszik komolyan.
Megérdemelten vezet a Feyenoord, még ha ez les is volt.
-
gyuromoj
veterán
Manchester United: teljesítették a szurkolójuk utolsó kívánságát:
Paddy Lawlernél 2012-ben diagnosztizáltak prosztatarákot, az orvosok ekkor néhány hónapot jósoltak neki, ám óriási akaraterejének köszönhetően még négy évet élt. A 73 esztendős szurkoló az utolsó napjaira már annyira legyengült, hogy alig bírt ébren maradni.
Unokája, Kayleigh Lawler érzékelte, nagypapája egyre rosszabb állapotban van, ezért szeptember 11-én kiírta a Facebookra, hogy szeretné teljesíteni az idős úriember utolsó kérését, ami nem volt más, mint találkozni az első csapat néhány játékosával.
A felhívás eljutott Robert Kilshaw-hoz, Jesse Lingard unokatestvéréhez is, aki egyből jelezte a Manchester United játékosának, hogy milyen kérésbe ütközött a közösségi oldalon.
Néhány nappal később Lingard, Marcus Rashford, Ashley Young és Timothy Fosu-Mensah saját autójával érkezve megjelent Paddy Lawler wythenshaw-i otthonában, ahol fél órát töltöttek el, eközben közös fotót készítettek a beteg férfival, és több ajándéktárgyat is aláírtak.
A Manchester United négy futballistájának távozását követően 45 perccel Paddy Lawler elhunyt.
„Nyilvánvalóan nagyon-nagyon érzelmes pillanat volt mindannyiunk számára. Boldog vagyok, hogy sikerült neki örömöt szereznünk, és ezt a pillanatot elraktározhatta az emlékezetében” – mondta Kayleigh Lawler.
forrás: Football World Hungary FBPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
venember83
nagyúr
A MU keményen ráfekszik a bajnokságra, úgy látom.
-
addikt
Na mindegy, minden le van szarva, csak a románokat oda-vissza (ha majd egyszer összekerülünk ) illetve holnap a Chelsea-t meg kell verni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Citroware #86187 üzenetére
1. attól függ, hova ment. ha Chelsea pl, akkor fos, pedo, mata.. : ) arsenal?.. : óó, santi casoorla. unitedben is jobb Mata sztem
2. azokkal nem szokott olyan nagy gond lenni szerintem, bár tudunk arra is negatív példát nyilván mondani. jó öreg Cannavaro madridi kirándulása pl
összeségében én azt gondolom minden esetben az adott csapattól, edzőtől függ az egész, nem feltétlen a bajnokságtól[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Citroware #86178 üzenetére
Pogbával azért ne légy ennyire elfogult negatív értelemben. Én sem csapkodom magamat a földbe tőle, de várjunk még ezekkel a kijelentésekkel. Nagyon kevés játékos tudott a PL első idényében wow faktort mutatni (mégha játszott is gyerekkorában angliában), fel kell venni azt a ritmust, be kell illeszkedni, ez még Suáreznek sem ment ez egyik napról a másikra, sőt évek kellettek..
A második "gond "hogy Mou a sziti ellen is teljesen szabad szerepet adott neki, baloldali középpályásként csak kóválygott mint gólyafos a levegőben, nem szűrt hanem próbált támadó kp-t játszani sokszor teljesen a pozícióján kívül..
-
addikt
válasz KisTücsök #86181 üzenetére
Persze-persze, pont én vagyok az, aki ilyenkor megvédi a játékosokat, hogy lehet, hogy csak a közeg nem jött be. (ugye pl Di María, Falcao...) Mert mindegyik egyedi eset.
De amikor már a századik alkalommal, minden egyes alkalommal besül minden egyes Serie A-ban tündöklő játékos, akármelyik topcsapatba is megy, akkor azért már elgondolkodtató, hogy mennyivel mélyebben van a Serie A ahhoz képest, amennyire gondolják.
És ugyanez igaz visszafele, máshonnan kiselejtezett játékosok rendszeresen szárnyra kapnak az olasz ligában.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Chelseabe nagyon sokan belebuknak.. Crespo, Pedro, Kuádrádó
de ez sem lehet mérvadó. attól még lehet jó játákos, nem csak egy csicska. egyszerűen van, akinek az olasz stílus jobban fekszik. tudjátok, a nem folyamatos hajtás / becsúszás / szélről beadom-történetű játékra gondolok -
venember83
nagyúr
Cuadrado saját bevallása szerint mindent elkövetett idén nyáron, hogy visszatérhessen Olaszországba, mivel Angliában nem érezte jól magát. Persze nyilván egyszerűbb a játékost selejtnek nevezni, mint mondjuk az amúgy minden szempontból tökéletes közeget esetlegesen megvizsgálni.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Citroware #86178 üzenetére
Cuadrado a kispadra sem volt jó, azért is adták kölcsön az első adandó alkalommal. Kb csak botladozott a chelseaben, értékelhető megmozdulása nem volt. Olaszoknál viszont elég jól tolja. Szimplán csak a közeg nem jött be? Az is lehet. Vagy tényleg nem a PL szintje való neki. Salah is am ugyanez. Chelseaben alig alig valami, Roma-ban meg egész jó.
Pogba-val még várnék azért egyébként, ő is megérdemel egy kis időt.
Pedig milyen szép lenne megint egy tényleg erős olasz bajnokság... Már rosszul vagyok, hogy állandóan a spanyolokat kell néznem a BL végelszámolásánál. Meg most már az EL-nél is.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #86177 üzenetére
az a baj h már nem tudom nézni az olasz focit se... nincs digim, a tányéros antennámnak is lőttek mióta elköltöztünk. maradt a stream az Inter meccseire
de hányszor vissszasírom a régi szép időket, mikor körkapcsolással nézhettem esténként a serieA-t meg a bl-meccseket az olasz meg német sky-on. minden jónak egyszer vége, sajnos -
addikt
válasz KisTücsök #86176 üzenetére
Semmi extra az egész Serie A jelenlegi "topjátékosállománya". Pogba, mint ottani legértékesebb, tökéletesen beárazza azzal, hogy a MU-ban egy szürke átlagos játékos szintjét képviseli. De legalább ő van annyira jó, hogy nem lesz kiselejtezve, mint a többi Serie A játékos úgy általában. Már az is teljesítmény, ha nem lefele lóg ki a csapatból...
Csak azt nem értem, hogy ennyi tapasztalat után, mikor mindenféle Cuadrado és társai is csak a kispadra voltak jók, miért adnak még mindig ennyire arra, hogy ha valaki a Serie A-ban jó teljesítményt nyújt, akkor azért csillagászati összegeket kell fizetni, ha aztán úgy is minden egyes alkalommal beigazolódik, hogy hiába mindig elhozzák onnan az ottani legjobbakat egy nagyobb bajnokságba, kb feleannyit (se) ér, csak vakok között félszemű volt.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
-
addikt
válasz Tibiajax #86165 üzenetére
És akkor a Villareal miért előzte meg őket a bajnokságban, akik távcsővel keresték a labdát a Liverpool ellen az EL elődöntőjében, annyira csicskák voltak? Akárcsak a Sevilla az EL döntőjének első félidejében, örülhettek, hogy még meccsben voltak, nagy szerencse kellett ehhez is. Csak aztán bebaszott valami.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tibiajax #86171 üzenetére
Hát nem?
Az egy dolog, hogy az argentin ütős támadósor miatt mellékszerep jut neki, de a PSG-ben is lefele lógott ki a csapatból. Láttad te őt játszani a Napoli óta? Hígfos, ráadásul egyre inkább, évről-évre. A Napoliban meg mekkora istenkirály volt.
Nem csoda, hogy kiselejtezték Kínába őt is, ahogy látom.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz venember83 #86166 üzenetére
Pont erről beszéltem, ezekről az agyondicsérésekről, meg arról az árról, amit Pogbáért fizettek.
De majd úgy is beigazolódik (az eddigi meccsei is ezt igazolják), hogy semmi extra a pali, csak kiélte magát középszerű nevenincs vagypedig topcsapatokból kiselejtezett játékosok között.
Cavani? LOL Láttad miket hagyott ki az Arsenal ellen is? Bármilyen normális csatárt fognak hozni a PSG-be, Cavani csak másodhegedűs lesz mögötte. Emlékszem, hogy a Serie A-ban mekkora "király" volt.
Lavezzi meg még rosszabb példa, ő már egy ideje még a PSG cserepadjához is kevés volt. Ő pont tökéletes példa arra, hogy a Serie A-ban kiéli magát, elmegy máshova, ahol jó játékosok is vannak, és kiderül, hogy csicska.
Verratti és Alexis pedig csak két jól kinevelt játékos, akiket elhoztak a nagyok még mielőtt alkotott volna bármit is, mert látták, hogy tehetséges. (akárcsak Coutinhót, Liverpool-fan lévén nagyon jól ismerem őt)
Lamela sem egy kulcsember...Zidane-okat meg hagyjuk, akkor még jó volt a Serie A. Mostanra már gyenge, de még annál is gyengébb, amennyire értékelik.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #86167 üzenetére
statisztika..... nem mérvadó a szememben. nálam az mérvadó, ahogy látom őket játszani, ill. h a végén ők emelték fel már megint a kupát.
igaz, elment mondjuk most a sztáredzőjük, meg elment Banega is, valami nem jegyzett olasz klubba, de nézzétek meg majd, simán ugyanolyan stabilak maradtak[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Tibiajax #86165 üzenetére
Hupssz tényleg.
Ez egyből meg is magyarázza h miért voltak képtelenek idegenbe nyerni a 2015-16-os bajnoki szezonban, és még így is meghóditották európát.
Bele sem merek gondolni mit tettek volna európával ha legalább két idegenbeli meccset megnyernek a bajnokságban[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Citroware #86162 üzenetére
Bár nyilván sokat nem kell adni a szavukra, hiszen Scholes csak húsz évet húzott le a Premier League-ben, a mestere pedig a PL borzasztó irama ellenére képes volt BL-t nyerni, nem csak az angol bajnokságban helytállni, tehát nyilván nem ismerik a topbajnokságok világát.
A nem megbukott játékosok tekintetében meg olyan nevek ugranak be, mint Verratti, Cavani, Alexis Sánchez, Lamela, Lavezzi, kicsit későbbre visszatekintve egy Ibra, Zidane, Ronaldo (C nélkül).
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hobizoli #86164 üzenetére
a spanyol bajnokságban csak azért középcsapat, mert a spanyol bajnokság -megmondták- a világ legerősebb bajnoksága, a Barcelonával, a világ legjobb csapatával az élen!
de a Sevilla bármelyik európai élcsapattal partiban van. megnyerték az uefát, már tököm tudja hanyadjára, most a bl-ben indultak el. és amíg nem kapják meg a szutykos bayernt, vagy a madridot (kb azok ellen lennének esélytelenebbek), addig menni is fognak.
de ne higyjetek nekem, csak fosom a szót.... -
addikt
válasz venember83 #86160 üzenetére
Van olyan mostanában, aki a Serie A-ból ment valamelyik topbajnokságba, és ott nem sült be, nem volt kevés?
Kb csak Vidal ugrik be.
Az a helyzet, hogy - ahogy írta is valaki- túlértékelik a Juvét, úgy tekintenek rá, mint egy topcsapatra, topjátékosokkal, pedig igazából csak egy Sevilla-szintű csapatról van szó, amelyiknek necces lenne, hogy a 3 topbajnokság bármelyikéből is egyáltalán BL-be tudjon jutni.
Persze a többi Serie A csapat még gyengébb, ezért ott királykodnak.Ez a világi zseni Pogba is szépen lassan beleszürkül majd a MU-ba az után a rengeteg ömlengés és dicsérő szó után, amiket kapott, csak mert középszerű játékosok közül ki tudott emelkedni.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
na így mostmár mindent értek..
hobizoli ehh, merész voltál, h megkaktad a rabruhásokat a sevilla ellenébe.. sevilla drámaian erős, uefa-győztes csapat, ezt sosem szabad feledned. de nem is fogod legközelebb
érted, még ha a grande grande Juve is a vendéglátó...[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #86157 üzenetére
csak az a gond, hogy ezzel rengeteget ártanak az olasz klubfutballnak.
Benatiát a Bayern vette meg, nem értem, ezzel kapcsolatban, mi a bajod. Ott besült, a Juve meg visszahozta az olasz közegbe. Most akkor Cuadrado is egy gerinctelen pöcs, mert jól érzi magát a Juventusnál? Benatia esetében az zavar, hogy nem az AS Romához tért vissza? És erről miért a Juve vezetősége tehet?
Ami pedig a Bayern-féle analógiát illeti, van alapja, de ha a Juve nem veszi meg az illető csapatból kiemelkedő futballistát, akkor megveszi majd más, külföldi klub. Az miben is más a bajnokság tekintetében? Nem az lenne a lényeg, hogy a valóban jó játékosok Olaszországban maradjanak, ezzel emeljék a bajnokság szintjét?
Pjanics és Higuaín kivásárlási áron váltott klubot, ergo szerződéskötéskor a klub úgy vélte, ennyiért szívesen megválnak a játékostól, és ez bekövetkezett. A játékosok menni akartak olyan helyre, ahol komolyabb esélyük van nyerni ezt-azt és/vagy több pénzért. Ugyanez történt a Juve viszonylatában is Vidal és Pogba esetében. Ez talán nem volt rossz az olasz klubfutball számára? Dehogynem. Az olasz klubfutball esetében az lett volna az egyetlen jó megoldás, ha valaki maradásra tudja bírni ezt a két játékost, de erre semmi esély nem mutatkozott. Erről azonban nem a Juve tehet, hanem a többi, kb. európai középcsapat szintjére lesüllyedt olasz klub.
Ui. Padoin egy középszerű töltelék volt a Juventusnál, ezt bármely Juve-szurkoló megerősítheti.
[ Szerkesztve ]
-
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #86153 üzenetére
Tavaly odaértek a döntőbe BL-ben és sajnos egyeduralkodóvá váltak a bajnokságban a saját stadion miatt és a tudatos Bayerntől lopott ellenfélgyengítő politikájukkal. Az olasz rekordbajnok akit megsebeztek mégis felemelkedett stb. Pjanic és Higuain érkezésével meg is mutatták hogy jelenleg a két legnagyobb ellenfélhez képest is bármit megtehetnek.
Keserédes dolog a Pjanic - Benatia kettős ügye is. Hiányukat érezzük valamennyire, de nem annyira vészes, viszont az árulás után jó a padon látni őket. Benatia is lelépett aztán a Bayernnél is pados volt, ahogy most a Juvéban is.
Oké, oké, most mondhatják azt nem kis éllel, hogy jobb a BL-ben és a bajnoki győztesnél padozni mint az EL-ben a bajnoki másodiknál de azért na, csak focizni kéne nem?
Padoin is hiába nyert, mit mesél majd az unokájának? Csinálják ezeket a youtube összeállításokat és a Padoin Welcome to Cagliari ● Best Skills & Goals nincs 2 perces, pedig több lett volna benne szerintem.És ha nincs szerencsénk a bajnokságban akkor ez nem fog változni, mert gazdaságilag erősebbek. Ezért várom a saját stadiont ahol majd nem ugatnak bele a dolgainkba. De addig a Juve pénzt keres a BL-ben is, és tovább folytathatja a konkurencia gyengítését a meghatározó de gerinctelen játékosok felvásárlásával, csak az a gond, hogy ezzel rengeteget ártanak az olasz klubfutballnak.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #86155 üzenetére
Pogba jövőre majd megy kölcsönbe opciós jogokkal
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #86153 üzenetére
Az UEFA honlapjára is felkerült Higuaín a többi csodacsatár közé, gondolom, ez is olaj volt a tűzre. Amúgy nem elöl verhető a Juve, hanem a középpályán. A Sevilla is úgy gyalogolt át a középpályán, ahogy akart, nincs ember, aki határozott és pontos védőmunkával szolgálna középen, illetve Pjanics beállásáig a középpálya kreativitása is a nulla felé tendált.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #86152 üzenetére
elmagyarázná nekem majd valaki, miért lett divat szopni ennyire a fszát a Juventusnak most mindenkinek?.. ezt hallom a stúdió-szakértőktől, ezt olvasom itt, ezt más forumban. hogy így erősek, úgy nem is rossz nekik h nincs Pogbinho, még tán erősebbek azóta, mert higany uramisten mennyire jó csatár és jól jártak vele, milyen jól csinálják a dolgokat mostanában Torinóban..
nem tudom, én máshogy látom valahogy ezt az egészet : D
jó, persze, a bajnokságot ttermészetesen most is megnyerik, de hogy bl-ben a végső elszámolásnál ott legyenek, hagyjuk már
hiába a halálunalmas betonvédelmük, elöl verhetőek lesznek -
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #86150 üzenetére
Át tudom érezni... Na de majd ma este hétkor elkezdjük az EL menetelést, kis szerencsével meg lehetne csinálni pláne ha a Unitedet lepucolja előlünk valaki, és a bajnokság sem lefutott még.
Tegnap a Juve nem volt valami pengés, otthon nyerni kellett volna. Áh, pedig úgy szurkoltam hogy egy labda vánszorogjon be a kapuba...
Idén a legjobb nyolcig várom a Juventust, egy szerencsésebb sorsolással a nápolyi is odaérhet.Forza Italia és Nice!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
addikt
válasz DeathAdder #86150 üzenetére
Most úgy érzem, hogy ebből jövőre tényleg lesz.
-
addikt
válasz DeathAdder #86148 üzenetére
Na ezaz bmeg, az a baj, hogy ki se jutunk, azt nehezebb elérni, mint utána ott eljutni akár nagyon sokáig.
-
addikt
válasz DeathAdder #86146 üzenetére
Miért? Mi Európában tök jók vagyunk. Az elbaszott Sevillai meccs, meg pár évvel ezelőtt a csoportkörből nem-továbbjutás kivételével nem igazán vannak rossz eredmények az európai kupákból, mivel közben amikor voltunk EL-ben, azok a meccsek láthatóan le voltak tojva, az pedig nem balfaszság hanem nemtörődömség volt.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #86144 üzenetére
Ha tényleg figyelemmel követnéd a Tottenham-et tudnád, hogy kb a legbalfaszabb csapat Európában.
Na mindegy még azért messze nincs veszve. Szerencsére a másik meccs döntetlen lett.
DeathAdder: How dare you..
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
2 helyzetből lőnek két gólt, mi meg nem vagyunk képesek bepofozni egy másodikat.
Monaco meg kap egy sárgalapot a 16-oson belül, de tizi nincs.
-
gyuromoj
veterán
Tippmix Vili mit keres még mindig az M4 stúdiójában?!
Szerk.:
Mi gólt találnak csórók?! Igazi FIFA-s...[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
venember83
nagyúr
Ez a Juve-Sevilla meccs lehetne olasz bajnoki, de akár Juve-Atlético meccs is. A Juve ráadásul csúnyán elszúrja a helyzeteit, a vendégek meg aprítják a házigazdákat rendesen.
-
NyxNyxNyx
addikt
Nagyon szarok vagyunk megint. Olyan mintha izgulnának. Ebből még több is lehet, igaz kb ugyanannyi ziccer volt mindkét oldalon.
-
szami777
addikt
Ott is a Leicester gól.
Kapus ezt elBogdánozta
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #86135 üzenetére
Nem, az alkommentelőket is néztem..
De amúgy tényleg onnan, meg ázsiából vannak a legvérmesebbek.. eLeginkább angol csapatoknak, meg a két spanyolnak drukkolnak, és ölik egymást jó törzsi szokás szerint.. Ott mi dolga lenne a modiknak..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Enzolord #86134 üzenetére
Ja várjál, az az egy ember aki odaszúrt egyet a Unitednek? Wáo
Én az afrikaiakat bírom akik ilyen 50-es IQ-val szidják a másik csapatot a Sky Facebook oldalán, és ebben ki is merült nekik a szurkolás. Persze nem csak afrikaiak, és nem is mindegyikük ilyen, de ez a jellemző.
Szerintem ezekkel a kis odaszúrásokkal semmi baj."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #86132 üzenetére
Ez tényleg fájt..
Viszont a sok csicska alatta ekézi Ibrát, meg Pogbát.. Tudom, hogy iszonyat savanyú nekik a szőlő de hát ez van.. élvezzék ki ezt az évet, amikor nem vagyunk as BLben..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Enzolord
addikt
válasz forceberg #86129 üzenetére
Jó, de Te MTK ultra vagy, persze, hogy mindketten kijutottatok pikk pakk..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #86129 üzenetére
Nekem ezt a muncheniek mondtak, en mindharom meccsemre tomegkozlekedtem, nem volt vele semmi gond.
Tizezer hely van, ha ennek a negyede egyszerre akar kijonni, nincs az az infrastruktura, ami elbirja. Raadasul csak a stadion sajat kartyajaval lehet a parkolodijat fizetni, ha ott allsz a kapuban, es nincs rajta penz, kesz a balhe. A BL-meccsek hetkoznap vannak, utana koran kell kelni, raadasul ezeken tobb az erdeklodo a szurkolonal, hiszen itt nincsenek berletesek, konnyebb jegyet szerezni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #86126 üzenetére
én nem mennék ki, ne félj..
-
DopeBob
addikt
válasz venember83 #86122 üzenetére
Bogdán is alakított megint... nem tudom mi van vele, jó képességű, de a fejében valami nagyon nem ok... [link]
MZ/X
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #86122 üzenetére
Parádé.
Mákja volt az arsenalnak, hogy cavani (megint) ilyen napot fogott ki, és hogy megúszták eggyel. Ez a védelem megye 3-mat idézte.
-
venember83
nagyúr
[link] - Cavani paródia.
-
szami777
addikt
Fuu ez az psg arsenal meccs nem volt semmi, már hiányzott egy ilyen meccs.
Kér h a két piros lap okát nem láttuk, Kassai szerintem tulreagálta.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
J.Hetfield
aktív tag
Kassai nem tököl, két embert is kiszórt
-
szab.tam
nagyúr
bayern mccs.
vezet a csapat, és a nézők hosszú sorokban vonulnak elfele.
mélységesen lenézem, megvetem az ilyeneket.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
KisTücsök
addikt
Azért 7 kaput eltatáló lövésből 6 gól nem csúnya.
-
hobizoli
nagyúr
baeg ez a 6. gol a Barca meccsen ez
több drón kell ;P
-
szami777
addikt
Cavani mekkora szerencsétlen már.
-
bandus
veterán
ez a szerencserlen bogdan meg nagybbakat tud benazni mint ter stegen asszem mar most elasta magat a masodosztalyban is.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szami777
addikt
Arsenal az oltozoben maradt. Pedig már 13 perce meccs van.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
amiota atrendezetk a csatikat, azt irja a kepernyore nem kap jelet vagy a jel tul gyenge
ujra rakerestem most, 762MHz-n 46-52% kozott ugral a jelszint
nem esik szet a kep, de ennelkul eddig meg se talaltaazt irta a Guide, hogy mi a musor rajta, de kep semmi
több drón kell ;P
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szami777 #86104 üzenetére
arra az ultraótvar töltelékcsatorna filmmániára is raktak BL-meccset??..... komolyan, ez már egyszerűen csak egy hatalmas nagy vicc
vagy egy nagy gennyel teli géva, amit ki kéne jól nyomni már. istenem, kik vannak ezeknek is a hátterében?...KisTücsök a Barca Mo-n ((is)) -azt gondolom- a legnépszerűbb külföldi fociklub. ezzel sokmindent nem lehet kezdeni, ezzel nem nyúlnak mellé
aki meg jobban benne van a foci világában, úgyis megnéz más meccset is mert tudja, h létezik foci azért még a nou camp-on kívül is[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szami777 #86101 üzenetére
Várjál, most akkor nem az volt a legfőbb ok, hogy nem volt szerencséjük?
Am sajnos a Spurs meccset nem adja semmi, de a Leicestert adja a Film Mania. Talán a Spurs Leverkusen-t majd adni fogja valami, de a többi meccset biztos nem. Maximum ha még nagy tétje lesz a végén.
KisTücsök: Szerintem simán...
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
-
addikt
válasz Assimilator #86100 üzenetére
A Liverpool játékosai már akkor is rendszeresen ki voltak feküdve, mielőtt ő jött volna. Legfőképpen ez volt az oka a hanyatlásnak Rodgers-szel is.
-
szami777
addikt
válasz Tibiajax #86095 üzenetére
A jó az, hogy nem kérdés, melyik meccset övezi a legtöbb várakozás, én is eléggé várom, nem nagyon kell oda-vissza kapcsolgassak.
Viszont elég fain, hogy négy meccset élőben közvetítenek a tv-k, szóval azért hátha...Hnap meg Spurs és Leicester is egyszerre játszik, ott még nem tudok dönteni melyiket nézzem. De szerintem a Leicester lesz, mert azért mégiscsak nagyobb haccacáré.
Spurs-Monaco nekem meg eléggé rémlik a nagyon közeli múltból, méghozzá egy sima hazai.
Mondjuk a Monaco most magára talált, szoros meccset várok ott is.(#86102) Citroghost
"Legfőképpen ez volt az oka a hanyatlásnak Rodgers-szel is."
Múltkor meg az volt a baj, hogy nem volt elég pénze, amit elkölthessen. Nem tudlak már követni.
De pls ki ne fejtsd megint. XD[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Mikrotik routerek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LEGO klub
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest