Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #87197 üzenetére
"És most következzen a futball gyásza!"
Naaaa, még lehet hogy jó meccs lesz.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyxNyxNyx
addikt
Rég láttam ennyire kemény időhúzást, mint amit a Soton produkált.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DeathAdder
veterán
5 meccse nyeretlen a sziti!
És most következzen a futball gyásza!
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #87195 üzenetére
megdöbbentően gyenge és tanácstalan a csapat, gasperini/ranieri idejében voltak ennyire kilátástalan meccsek még
ranieri sírásra álló arca hiányzik a kispadról.hova züllött 6 év alatt a csapat...
és a legnagyobb baj, hogy nem az edzőn és a játékosok tudása miatt tart itt a dolog, valahol mélyebben van elcseszve minden a csapatnál.
remélem a kínaiak teljes menedzsment-cserét is véghez fognak vinni, mert ez így 0.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
Handanovic - Santon, Murillo, Miranda, Nagatomo - Brozovic, Medel, Joao Mário - Éder, Icardi, Perisic
miafasz ez a kezdő már megint?
szerk:
itt is a kapott gól.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
máyköl
veterán
Barcelona szurkolók
Mit gondoltok arról, hogy Magyarország legnagyobb spanyol futballal foglalkozó oldala, a tegnapi Barcelona meccs után a bírót ekézte, miszerint a Valenciának fújt végig.
A dolog annyira röhejes, hogy több év követés után gondolkozás nélkül iratkoztam le az oldalról, de tényleg: hogy jut el valaki erre a szintre? Hogyan lesz valaki ennyire töményen vak?
Igen, ez a futball. Előfordul, hogy az nyer, aki talán nem érdemelte meg. De miért nem lehet azt írni, gyerekek, k***a nekünk fújt a spori, szabálytalan gólt kaptunk meg, érvényes büntetőt nem ítéltek meg ellenünk, ez most szerencse volt.
Nagyon nehéz ezt belátni? -
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #87176 üzenetére
Inkább Locatelli gólja érdemel elismerést. A Milan hozta azt, amivel eredményt lehet elérni, simán hátra húzódott, aztán reménykedett a kitámadásokban.
A Juventus 62 százalékban birtokolta a labdát a meccsen, kiválónak mondható 82 százalékkal passzoltunk összesen 463-at, azaz elmondható, hogy döntő fölényben játszottunk. Ehhez jön még az is, hogy 22 (!!) kapura lövésünk volt a meccsen. Ennyi a Crotonénak karácsonyig nem jön össze a Serie A-ban. Ez a fölény azonban – mivel a Milan tervébe is pont belevágott – cseppet sem jelentette azt, hogy rövidebb periódusokat kivéve bármikor is elmondhattuk volna, hogy érett a gól. Nem érett ott bánatos lófasz sem, mert a támadóharmadban végtelenül töketlenek voltunk: rengeteg rossz passz (a Juve 11 labdát veszített el a Milan tizenhatos vonalán belül), rossz döntés, és botrányos célzás: a 22 lövésből 3 (azaz három) találta el a kaput. Illetve négy, de Pjanic gólja ugyebár nem számít, hiszen lesről esett.
...
Hozzá kell tennünk azt is, hogy a fent említett meccsek csak megerősítik az ellenfeleinket abban, hogy ezt kell csinálni a Juve ellen: a Palermo, a Lyon és a Milan is olyan hatékonyan tömörült, hogy egyszerűen nem tudtunk velük mit kezdeni. Ne értsük félre, nem könnyű dolog feltörni egy ilyen védekezést – főleg, ha jól is csinálják (a Milan védői összesen 19 felszabadítást mutattak be) –, de azt se, hogy a Juve csúfosan leszerepelt a tömörülés átjátszásának legfontosabb fegyvernemében, az átlövésben. Azt nem lehet, hogy 22 (23) lövésből 3 (4) találjon kaput úgy, hogy olyan bombázóink vannak, mint Pjanic, Hernanes és Cuadrado. Hogy Dybaláról és Higuaínról ne is beszéljünk.
Közben meg Allegri jó teljesítményről beszél, miközben töketlen és impotens az egész csapat sajnos, és azt még az edző is elismeri, hogy Higuaínt jobban kellene segítenie a középpályának.
-
L_YKing
addikt
Iniesta 6-8 hetre dolt ki.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
DeathAdder
veterán
válasz NyxNyxNyx #87180 üzenetére
azt se tudjuk mi a neve: ligakupa, carling, capital one, mikiegér, esetleg fiszfasz kupa?
Remélem a kezdő 11+cserepad kurva messziről elkerüli ezt a meccset, kutya nem kíváncsi erre + pont ilyeneken szoktak történni a többhónapos kulcsjátékos kiesések...[ Szerkesztve ]
-
J.Hetfield
aktív tag
Tök jó, hogy a Milan kicsit magára talált, semmi szükség egycsapatos bajnokságokra. Remélem az Inter is összekapja magát.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Cartevo #87179 üzenetére
ebbe a hsz-ba remélem azért sokat nem öltél bele...
én felvételről megnéztem a meccset.
igaz, a végét nem láttam.
az alapján a vélemény?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
NyxNyxNyx
addikt
A ligakupában 1.57 a Pool odds-a a Tottenham ellen. Még talán sok is.
-
Cartevo
őstag
A Ferencváros nem érdemelt 3 pontot.
Albán, moldáv, vagy bosnyák csapat megbüntetné őket.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Citroware #87145 üzenetére
xszami7777: Nem tudom mi legyen. A való életben sokan hívnak "májki"-nak, de az olyan elcsépelt leírva, meg minden hülye szám kéne utána, mert ezer van belőle. A mostanit is ezért utálom. Amiket még online használok: NyxNyxNyx, ketchup és Snuffles. De ezek is olyán furán jönnének ki. A Snuffles az nem foglalt, és nem is bonyolult, csak ezt használom a legkevesebbet (meg ez egy kutyanév). De legalább az ellipszilon kingnél rosszabb nem lehet.
ON, ha már ekkora offot írtam: Nem tudom mi van a Tottenham-mel. Minden meccsen mintha őrizni akarnák az eredményt. Végtelen hátrapassz, biztonsági játék. Egyedül Dembelé volt jó formában és tűnt veszélyesnek. Lamelát ki kellett volna állítani, Rose meg kb élete legrosszabb meccsét tolta le. De legalább az Arsenal is ikszelt.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Milan
-
szab.tam
nagyúr
válasz venember83 #87173 üzenetére
, papírforma...
de ezen ki vagyok akadva:
pénzért nevet változtatni.
mert az, hogy arcképet, az ok.
de nevet.... hányós szmájli helye...
de ha jobban belegondoltok, a hülyeség csúcsa is:
van, aki egy év után visszatér, még a képed is más, azt sem tudja, hogy te vagy az...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
adise
őstag
válasz venember83 #87173 üzenetére
Az a dortmund volt
-
szab.tam
nagyúr
elképesztő.
a juve nem 1:0-ra nyert.
hóhér akasztás.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
adise
őstag
Donnarumma hihetetlen hogy csak 17 épphogy
-
BenHans
addikt
Ez lesgól volt, de ezt megadták a Juventusnak
a két kamutizi után még...
Még Allegri is elismerte hogy szabálytalan volt a gól. Ez a mérkőzés volt a mindenkori játékvezetés megcsúfolása, hála érte Rocchi-nak és stábjának.Ez után nem is értem miért érvénytelen a mostani, ha les lett volna akkor is...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
Bejön a csak védekezni képes Sturaro? Minek? Hogy ne legyen 2-0?
-
adise
őstag
válasz venember83 #87164 üzenetére
[link] látod miket belehet nézni! az nem látszott mikor szólt a bironak, mert akkor utana a goloromot mutatták. Magabiztosnak nemtűnt a biro az biztos. De Rizzoli amugysem egy közkedvelt figura
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz szami777 #87165 üzenetére
Ha les, akkor tessék emelni a zászlót, arra való. Nem három perc után szólni, hogy ipiapacs, nem érvényes a gól.
Amúgy elengedem, nem múlik semmi a meccsen a Juve szempontjából, jobban zavar az elképzelés nélküli játék, a kaput nem érő lövések, a számtalan rossz labdaátvétel, a vezető egyéniség hiánya, meg Dybala sérülése, ami már az Isten tudja, hogy hányadik izomsérülés Allegri vezetése alatt.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz venember83 #87164 üzenetére
Nem értem mi a bajod...
Az elozo szitunál azért irtam azt mert ha a biro/partjelzo ugy itél utolag hogy a játékos lesen volt(márpedig ugy itélt), akkor attol fuggetlenul hogy beleér e vagy nem ,szabálytalan a gol, mert a kapust zavarta. Nem tudom miért figurázod ki a szitut. Azon nincs értelme veszeledni hogy mi lett volna ha. A biro tévedett és kész. El kell engedni.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BenHans
addikt
Locatelli
Visszavehetne, ha nem akar a Juventusban játszani...
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
szami777
addikt
Locatelli megint mi gólt rúgott
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ha valakit érdekel, az m4-en most adják felvételről a fradi - honvédot.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
adise
őstag
válasz venember83 #87155 üzenetére
Amig a milánoi csapat edzője volt Allegri ott is állandóak voltak az izomsérülések.
-
szami777
addikt
válasz venember83 #87157 üzenetére
Szerintem nem a les volt a fő ok, hanem az hogy zavarták a kapust.
-
venember83
nagyúr
válasz szami777 #87156 üzenetére
Rizzoli egy bohóc, nem kell ezen csodálkozni. De a vicc az, hogy a partjelző időben nem jelezte a lest, aztán meg elvették a gólt, miután hálóba került a labda. Amúgy én olyan nagyon biztos nem vagyok abban, hogy valóban les volt, mert akkor minden bizonnyal megmutatták volna párszor, viszont erre nem került sor.
-
szami777
addikt
Fuu mi van a milan juve meccsen...
Gol után a biro megadta a golt, majd 1-2 perc pofázás után végul nem adta meg. Ilyet se láttam még.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
B+ Allegri, nem igaz, hogy továbbra is folyamatosak az izomsérülések! Nem lehet, hogy tenni kellene valamit?
-
szab.tam
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #87148 üzenetére
Pont ez volt a szar a xsanyi77-ben. Full félrevezető volt
Szaminak a régi gimis barátaim hívnak, a 7 meg a szerencseszámom.
Képzeld azt, aki tényleg vagyok: egy király, jóarc csávót__
West brom statjai elég jók a Pool ellen.[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Hát nem ezt vártam a Dortmundtól... Azért meglátszik a fél csapatnyi ember hiánya Weidenfeller pedig katasztrófa volt. Benne volt az első 2 gólban.
A hangulat óriási volt, végig szurkolták a hazaiak az egész mérkőzést. A vendégek ultrák, pedig hozták a szokásos formájukat
Aubameyang még tv-n keresztül is gyors, de élőben... félelmetesMa kezdődik életed háralévő része
-
törölt tag
válasz DeathAdder #87142 üzenetére
-
7600 GS
addikt
Neymart dobják fejbe, és Suarez esik össze.
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #87139 üzenetére
Jaja, legszebb öröm a káröröm.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Na megint bamakkolja az Arsenal?
-
L_YKing
addikt
Nagyon szep Barca, 0-2 helyett 2-1.. Bravo Rakitic..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #87131 üzenetére
ja, az első hszt is át kell íratnom..
-
máyköl
veterán
válasz venember83 #87131 üzenetére
Szabálytalan gól volt.
szerk: és most egy meg nem adott büntető a Valenciának.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Messi és gól. Egyszerű ez a foci.
Amúgy Prandelli mióta van a Valenciánál? Ez most meglepett.
Srácok, így teljes káosz lesz a fejemben. Így sem tudtam megjegyezni, hogy sokan éppen melyik csapatnak szurkolnak, de legalább a név stabil volt. Most meg változhat az avatar és a név, nehéz lesz ez így. Beleőszülök a topikba.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz L_YKing #87123 üzenetére
2 L az LL Yunior, nem? ez még egy ezres!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
IreN!CuS
őstag
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #87120 üzenetére
Már nagyon érett, utáltam az előzőt.
Kezdjük ott, h nem is sanyi a nevem, regnél nem tom miért választottam ezt az idióta nick nevet. (illetve tudom: Torghelle miatt, csak azt nem tudom, hogy miért. )
Az online világban mindenhol szami777 a nevem, csak itt nem, így most helyre állt a lelki békém.
Amikor először olvastam, hogy rövid időn belül tervbe lesz, megtörültem neki, és azonnal meg is változtattam.(#87122) MikE008
Legyen az avatarod neve, az ugy adná[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Nem tetszik, ha?
Igy is szolithattok Barcanak.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #87100 üzenetére
Mu ellen szerintem egy hatalmas X lesz, meg is raktam egy nagyobb összeggel.
Nagyon várom a meccset, de valószínű csalódást keltő lesz.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz szab.tam #87114 üzenetére
Torrenre mindenki kedvence!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #87106 üzenetére
ha jól emlékszem, közös kedvencünk torrente.
odakapcsoltam az amc-re.
3.
erre a poénra nem is emlékeztem:
"olyan segge van, ha a nyelvem benne lenne, beszélne."[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Fogalmam sincs. Sehol nem írtak 15€-s jegyárról. Tegnap jött meg, kibontottam és ez fogadott... Gondolom ennyiért megvették és annyiért adták.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz Tibiajax #87104 üzenetére
Igen... Csak annyi... Az oldalon, ahonnét rendeltem, leakasztottak rólam 153€-t
Price/Ticket €104.84
Number of Tickets x 1
Subtotal €104.84
Booking Fee €29.75
Tax €5.65
Secure Ticket Delivery €12.95
TOTAL PRICE €153.19Tanulópénz megfizetve
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest