Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz DeathAdder #85297 üzenetére
Különböző bírói felfogás, mi?
+b@xxák ez a saját anyjukat! Hát nem egy és ugyanazon szabálykönyv alapján kellene fújniuk?
Sajnos kész röhej és nem történik semmi.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
szami777
addikt
Nah, gyozelemmel kezdtunk. Jol van, jol van. Valami uzbég streamet neztem mobilrol 10 percig, de nagyon ergya volt, sajna az elso harom fordulorol lemaradok.
Aki képben van ezzel: van valami stream vagy app amivel mobilon tudom nézni? (Flasht nem kezel a telo). Berendeltem 6 giga mobilnetet, csak jo streamet nem találtam, mind virust dobál.ha van otletetek, koszonettel veszem.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeathAdder
veterán
És ez az ember már megint befejezhette a mérkőzést kiállítás nélkül, és természetesen ki más is szerezné ilyenkor a győztesgólt a legvégén....
Máshol meg minden szarért szórják a hülye sárgalapokat, egyszerűen nem tudom felfogni.
Egy meccset láttam eddig ahol koszta pirosat kapott, egyetlen egyet.
A lehetséges utólagos eltiltásokról nem is beszélve.. olyat nyilván nem szabad csinálni persze egy verbális "negrito" megér 8 meccset, de nem kezdem ezt el megint[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
De rég örültem ennyire gólnak.
-
cyberkind
félisten
Húúú emberek, ez a Live Tv nagyon ott van, rohadt jól néz ki PC-n.
-
DeathAdder
veterán
Most csak azt mondjátok még meg hogy hogyan mirroringoljam át TV-re?
w10-en letöltöttem a live tv-t, w10-en van ugye az hogy "kivetítés", de nem kínálja fel h hálózaton is átnyomja.
Mi hiányzik az asztalimból?
routerem van, meg is van osztva a PC-m háttértára a média lejátszómnakDe hogyan mirroringoljam? telómat tudom, PC-met nem...
-
Enzolord
addikt
válasz Richard! #85284 üzenetére
Kellene egy eredeti Windows, és megoldódik..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Richard!
addikt
Nekem le sem akarja tölteni
Ma kezdődik életed háralévő része
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #85281 üzenetére
120 megás.
MikE008: ronsonnak köszönd.
Amúgy ja. Kicsit más szint.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz KisTücsök #85280 üzenetére
Basszus ez tényleg nagyon jó. Nekem még nem akadt meg 100 megás nettel, de még csak pár perce üzemeltem be.
Remélem megmarad az app és nem szüntetik be. Fú bazze, most ennek kurvára örülök.
Bazze még a reklámok is mennyivel jobbak.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
DeathAdder
veterán
"José Mourinho élesben is bemutatkozik az Old Trafford közönségének a Southampton ellen. A vendégek kispadján egy korábbi edző, David Moyes fog ülni."
-
KisTücsök
addikt
Amikor már a kezdő felbasz...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Richard! #85276 üzenetére
Dinnye jó lesz. Turanba meg kellemesen csalódtam. két hete még reménykedtem h elpasszolják a francba valakinek, utóbbi két három meccsen viszont rámcáfolt és nagyon adta magát. főleg tegnap este. karizmatikus, egyéniség és segíti végre a támadásokat, hasznossá teszi magát
gagyi matyiő helyett sztem beépitik a fekete gyereket, amit eddig láttam belőle az ígéretes. gyors, ügyesen passzoló gyerek, ez kell hátra majd lomha Piké mellé.
szélekre mehet Dinnye és Alba, mindkét hátsó szél így fiatal és gyors lesz. középre szűrni Mascerano/Buszki és csao[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Fsza.. 2 ember off.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
válasz Richard! #85265 üzenetére
Nem kéne elmenniük a legjobbaknak. Elment a legjobb hátvédjük (egyenesen a Bayernbe), elment a legjobb középpályásuk, és elment az előző szezon Bundesliga játékosa is.
Akik jönnek, nem érnek fel hozzájuk, legalábbis egyelőre. Ez az Ousmane Dembelé óriási tehetségnek tűnik, de majd egyre jobb lesz, és ha igazi zsenivé válik, akkor majd... elviszi valamelyik topcsapat.
A legjobb csatáruk (Aubameyang) sem marad sokáig szerintem, állítólag a Realba szeretne menni.Olyan ez a Dortmund, mint a Juve. Minden olyan játékos, aki elér egy bizonyos magas szintet (mondjuk 40-50 millió eurót), az kinövi a csapatot és elviszi valamelyik gazdagabb topcsapat. Ezzel biztosítva van az, hogy a jövőben sem fognak előrébb lépni.
Szóval hogy mit kéne csinálni, hogy jobbak legyenek? Meg kéne tartani a kulcsembereket. És ezen felül még vásárolni remek játékosokat.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz Citroware #85262 üzenetére
"Bár klasszikus értelemben véve nem tud futballozni, de labda nélkül a világ legjobb labdarúgója. Nem tud a labdával bánni csak bepasszolni a kapuba, de mindig ott várja a labdát, ott van, ahol lennie kell."
(Hegedűs Henrik Thomas Müllerről.)Azt hiszem ennél jobban Müllert nem lehet összefoglalni...
-
addikt
Ez a Dortmund örök másodhegedűs marad ott, amíg valami nagy változás nem történik.
-
addikt
Thomas Müller... aki semmiben sem kiváló, de mindig jókor van jó helyen.
-
Richard!
addikt
Gólokkal kellene már a BvB-nek vezetnie...
-
Richard!
addikt
Most pedig hajrá BvB!!
-
J.Hetfield
aktív tag
Francba nem néztem a második félidőt
-
he7edik.
addikt
A TV2-ön mikor lesz összefoglaló?
Égő szöveg a flém vázon
-
ronson
őstag
Ha valaki nem tudja a szolgáltatójánál nézni a meccseket, akkor a Windows Store-ban elérhető Live TV alkalmazásban van viszonylag normális minőségű SkySport.
-
he7edik.
addikt
Csak a Pool!
Égő szöveg a flém vázon
-
addikt
Liverpool védelem egy szar egyelőre. Kell Sakho és Matip, hogy visszatérjen.
-
BenHans
addikt
Ez milyen meccs! Bravo Mane!
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
KisTücsök
addikt
A betyárját mi van itt.
-
addikt
Pool a dobogón lesz, ha így fogják tolni elöl. És még Sturridge meg Origi meg sem mutatkozott.
Arsenal - Liverpool meccsekhez hűen sokgólos lett ez is.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Azért én nem dőlök a kardomba, hogy döntetlent játszott a Spurs az Evertonnal. Szezonkezdésnek jó lesz, eddig is mindig X-eltünk a Goodison parkban.
Na nézzük ezt az Arsenal Pool-t ha már hazaértem.
fú bazze tényleg nem semmi a sérüléslista:
Koscielny L.(Lacking Match Fitness)
Sakho M.(Achilles-ín sérülés)
Mertesacker P.(Térdsérülés)
Sturridge D.(Csípősérülés)
Welbeck D.(Térdsérülés)
Özil M.(Lacking Match Fitness)
+Ramsey?[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KisTücsök
addikt
Wenger mester.
Ezt a focit ő szokta tolni, habár nem ilyen eredményesen.
-
addikt
Hát azért most már csak kijön a papírforma. Az Arsenalban túl sok a sérült. Itt Liverpool a nagycsapat most.
Én 1:4-et tippeltem.
2 hónapja vártam már ezt a Wenger-féle morcos fejet.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Van stream az Arsenal meccsre 😓😓😓
-
addikt
Na végre, elkezdődött a játék.
-
KisTücsök
addikt
Sky komolyan már UltraHD-ban nyomatja a meccseket?
-
Richard!
addikt
Nem rossz ez az Arsenal - Liv'pool meccs. Előjátéknak pont elmegy a Német és a Spanyol Szuperkupa előtt
-
addikt
válasz J.Hetfield #85230 üzenetére
Ekkora pancsert. Neki köszönhetjük azt is, hogy a Sevillának egyáltalán volt esélye az EL döntőben, most meg folytatja.
Egy normális balhátvéddel már BL csapat lenne a 'pool most is. De így nem lesz, ha ez így marad.Egyedül az 5 védős felállásban játszott jól, amikor 3 középhátvéddel álltunk fel, vagy 2 éve.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Édesistenem, Moreno...
Csinál egy büntetőt, szerencsére kivédi Mignolet, erre 1 perc múlva random felszalad és üresen hagyja Walcottot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
SkySports streamet tud adni valaki, HD-ban?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szerintem érdemes lesz nézni az Arsenal - Liverpoolt, ez a két csapat mindig nagyon jó meccset játszik egymással, általában sok gól is van. Nem szokott buzizni egyik csapat sem időhúzással, busszal, és hasonlókkal, mint pl a Chelsea vagy a MU. Ráadásul igencsak támadó kezdővel állnak ki a csapatok.
Legyen egy jó kis 1:4 a Liverpool javára és örülünk.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Nagyon úgy tűnik, hogy Mou és Ibra kellett ennek a Unitednek. Hiányzott a fűszer, a só és a bors.
Nagyon nem áll közel hozzám a MU, finoman szólva is semleges, de mivel Zlatant kedvelem és mivel José az edző így nem tudok nem drukkolni egy eredményes United idényért.
Meg amúgy is inkább a United mint a City, jó is lenne egy Chelsea-Pool-ManU első hármas még a sorrend is mindegy, csak szoros legyen.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Sonja
nagyúr
Egy nagy probléma még van ezzel a Spíler TV-vel (azon kívül, hogy nem HD), hogy nem lehet választani a kommentátor nélküli hangot. Rémesek ezek a balf...ok.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
adise
őstag
válasz DeathAdder #85220 üzenetére
Arsenal, MU, Chelsea, City. mind jobb papiron is. És még idén is lehet valami meglepetés csapat.
sőt lehet a Tottenham is jobb. Ha szerinted ezek nem jobb csapatok, akkor nagyon elfogult (elvakult?) vagy. Egyelőre semmi olyan eredményük nem volt ami az ellenkezőjét állítaná.Spiler TV-ről nincs mukodo stream? Az nemrég belinkelt youtube linkből nem lett semmi gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #85216 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy a 14. helyről hogy fogunk felkapaszkodni szezon végére egy BL helyre, szerintem már az is csoda lenne, ha az EL hely meglenne, de ahhoz is 9 helyet kéne javítani.
-
lacy86
addikt
Akkor most van valami Spiler Tv stream?
Vagy mit buheraltak mar ossze 😡 -
addikt
Tökéletes lenne eddig a hétvége, ha a City nem szerzi meg a győzelmet a végén egy öngóllal (meg egy büntetővel).
Ezenkívül minden rivális, akikkel számolni lehet a felsőházban, pontot vesztett. Everton, Leicester, Spurs. El sem kezdődött a szezon, és a Leicester már most gödörben van. 4 kapott gólokkal jöttek haza a felkészülési tornáról. Elveszítették a Community Shield döntőt. És egy újonc ellen verességgel kezdték a szezont.
-
szab.tam
nagyúr
válasz máyköl #85201 üzenetére
"amikor mászol fel banánt szedni, két kézzel, jó erősen kapaszkodjál!"
nem is tudom, hogy ezt hogyan lehet nem érteni....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enzolord
addikt
válasz Citroware #85210 üzenetére
Ilyen nekünk is van Wekkerék ellen, az 8:2 lett...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
addikt
-
addikt
A Liverpoolt ma érdemes megtenni, szerintem nagy szorzó jár hozzá ahhoz képest, hogy sokminden arra ad nagy valószínűséget.
- az Arsenal mindig elcseszi a szezonkezdést
- most még a felkészülési meccseik is szarok voltak
- komoly hiányzók vannak
- a Liverpool jó felkészülési időszakot zárt
- erősebb lett a keret -
addikt
válasz venember83 #85204 üzenetére
Mindenképpen előrelépés. Nélküle is feljebb volt az Inter, mint vele a Lazio. Vele az Inter még jobb lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest