Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Soulfly842
addikt
válasz szotyika77 #213298 üzenetére
Egy 29 és egy 28 éves játékosról beszéls addig még eltűnik jó pár fiatal tehetség és tűnik elő a semmiből. Persze, raknak majd oda pótlást, de kicsit túlzónak érzem a megközelítést.
Barcelona: Nem fogják tudni kifizetni Williams-et és ő se akar a bizonytalanba menni szerintem. S nem is Barcelona drukker, hogy ez megeshessen - Szerintem a PL fogja beszippantani. 60M-s jáékos, s szerintem 100 felett fog elkelni jócskán (figyelembe véve az EB-t is). Ezt nem fogja tudni kiköhögni, ha még egy Joao Felix megvásárlása se megy. (illetve csak álhír szintjén... bejelentik, aztán gyorsan törlik )
Nagyon sok belengetett nagy nevük volt az utóbbi időkben, amiből végül nem lett semmi.
"És ha nem sikerül Williamset szerződtetni, akkor rárepülnek az Olmo-Luis Dias páros egyikére."
Olmo el van árasztva szerintem ajánlatokkal, Luis Diaz is könnyen lehet 100M+ (szerintem ő meg sem környékezhető, Liverpool számol vele, transfermarkt szerint még pletyka szintű érdeklődés sincs)ahhoz szerintem eladniuk is kellene, node kit? A fiatal csikók közül esetleg?
A Barcelona esetében nagyon sokszor írtam már a túl terhelt faiatalokról, a generációs szakadékról, hogy a 24-29 éves stabil korosztály tekintetében teljesen kiürült a keret.
Inkább stabil megbízható nem sztárokból kellene nekik venni igáslovat, de többet... nem pedig egy-egy sztárt, mert azzal ugyanúgy nem lesznek kisegítve.
Ez így egy zsákutca.
Amég a csikók beérnek, az 3-5 év. Tele sérülésekkel a túlterheltség miatt, többen el is veszhetnek, vagy sérülésből nem úgy állnak fel, stb.
Hansi Flick-nek meg nem tudom mennyi döntési jogköre lesz. Barcánál szerintem ezt nem hagyják meg, egy szuperszenzitív Laporta pillanatnyi öröm önlengés mellett dönt majd - pedig szerintem ideje lenne a lyukat betölteni, mert ez így nagyon veszélyes játék.
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
válasz Creative997 #213295 üzenetére
Távozhat tőlük De Bruyne, és oké, hogy ottvan Rodri - Bernardo Silva páros, de azért kell a padra is egy pár hasonló kvalitású cserejátékos, plusz a kezdőbe egy fiatalabb kiadású De Bruyne.
Lehet, hogy Olmóval ezt egy pár évre le is tudnák, de készülhetnek a következő 1-2 évben Silva és Rodri pótlására is.
Na ezért kell igazolniuk, nem féltem őket, főleg a feneketlen pénztárcával a zsebükben.Sztem a Barca mindent beáldoz most Williamsért, még Bernardot is félreteszi.
Pedig nekik is kéne a középpályára frissítés, mert Gavi-Pedri-DeJong hármas táppénzen van, S.Robertot nem regisztrálták a kövi szezonra (ő érte a Girona érdeklődik!), a bevethetők közül maradt Fermin-Gundogan-Romeu, ami lássuk be eléggé vérszegény.
Ezért akarja Flick Garciát játszatni CDM-be, plusz számít a La Masia növendékekre, kb 10 fiatal srác megy velük az amcsi túrára.És ha nem sikerül Williamset szerződtetni, akkor rárepülnek az Olmo-Luis Dias páros egyikére.
-
Creative997
őstag
válasz Soulfly842 #213296 üzenetére
De Bruyne - egyet értünk. Ettől még nagy érvágás nekik. Korszakos irányítóknak jár le az ideje (KDB, Kroos, Modric), jelenleg én nem látok hasonló kvalitasu utánpótlást ezen a poszton.
Grilles meg sokat fejlődött a pialasban. Meg talán megtanult jobban passzolni. De ettől még a csávó egyszerű mint egy faék, totál kiszamithato, ha tudna cselezni, piszok veszélyes lehetne a bal oldalonProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Soulfly842
addikt
válasz Creative997 #213295 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy De Bruyne már 33 éves. A City-nek is last minute akció. Perez papa se csinálná máshogy, ilyenkor adná el, amikor még jár az a juss, hogy a jövőt lehessen építeni belőle. A lehető legracionálisabb döntés lenne.
'Grilles' - ő egyébként tényleg sokat fejlődött. Én még rosszabb véleménnyel voltam róla, mint te, de az utbbi 1 szezonban meggyőzött, hogy van benne potenciál, ha nem issza el az utolsó agysejtjét is
Azért a City-nek mindenkor (utóbbi jó pár évben) a 'legvastagabb' volt a padja is, az összes csapat közül. Szerintem meg lesz most is oda a bevásárlás, nem kell ott az olajos pénztárcát félteni.
Az mindenesetre furcsa, hogy a szaudi herceg a Newcastle-nél nem kezdett el aprítani még igazán nagy summákat. A tavalyi sikertelenebb év után benne van az is, hogy robbantanak - bár eddig szépen építkezni próbáltak inkább csak.
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz szotyika77 #213292 üzenetére
"és még innen is lehetnek távozók:
De Bruyne, Bernardo Silva, Rodri, Grealish, Kovacic, Foden plusz a fiatal csikók: Bobb, Perrone, Mcatee."De Bruyne ha rabolint a zsetonra, nagy érvágás lesz nekik.
Silva bárka pletyi volt, de Nico után senki másra nem lesz della, lehet már ez is a csőd szélére löki őket
Bodri? Nem láttam semmit - hacsak nem arra gondolsz hogy Carvajal gyozkodte.
Grillessel az a baj, hogy brutal felertekelte a sziti ezt a tehetségtelen barmot, kivi lennék melyik másik PL klub fizet érte hasonló mértékben + fizu
Kovacic, Foden? Ők miért?[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Soulfly842
addikt
válasz szotyika77 #213293 üzenetére
Tisztáér' készpénzben csengetik ki az értük járó jussokat.
Már gyűjtik a biankókat.
-
szotyika77
aktív tag
válasz cyberkind #213272 üzenetére
A Barcának is kell egy CB mert Araujót műteni kell, és decemberben térhet vissza.
Mondjuk ottvan a keretben Christensen, Garcia, Martinez, Kounde, Cubarsi, Lenglet, Faye.Közülük Martinez & Lenglet távozhat, Fayet a Porto szerette volna szerződtetni, de Flick vinni akarja az előszezonra, kiváncsi a képességeire. Garviát pedig pivotnak szeretné használni.
A Barca helyében Nico Williams után rárepülnék De Ligtre.
-
szotyika77
aktív tag
válasz Soulfly842 #213267 üzenetére
Márpedig valaki tényleg kell a Citynek, elég szegényes a középpályájuk, és még innen is lehetnek távozók:
De Bruyne, Bernardo Silva, Rodri, Grealish, Kovacic, Foden plusz a fiatal csikók: Bobb, Perrone, Mcatee.Ez nem egy életbiztosítás és elég vékony az egész szezonra ha céljuk a triplázás.
-
Soulfly842
addikt
🚨 𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Az AC Milan most már lefoglalta Álvaro Morata orvosi vizsgálatát, megerősítve 🔴⚫️🇪🇸
Az AC Milan tájékoztatta az Atlético Madridot, hogy szándékukban áll aktiválni a 13 millió eurós kivásárlási záradékot, ahogy ma jelentették.
A hivatalos lépések, beleértve az orvosi vizsgálatot és a dokumentumokat, a következő 48 órában következnek, mivel Morata igent mondott a végső döntés után.
Az AC Milan minden áron meg akarta szerezni őt, Zlatan Ibrahimović ragaszkodott hozzá, hogy Morata kulcsfontosságú része legyen a projektjüknek.
A szerződés négy évre lesz érvényes, mivel Álvaro elhagyja Spanyolországot a kritikák és a nehéz idők után…𝐌𝐀 𝐕𝐀𝐍 𝐀 𝐍𝐀𝐏. 🤍🌠
Az a gyerek, akinek Cristiano Ronaldo poszterek voltak a szobájában Párizsban, és minden nap a Real Madrid edzőfelszerelését viselte…
Az a gyerek, aki valóra váltotta álmát, amikor 2012 végén, 13 évesen meglátogatta a Real Madrid edzőtáborát…
Az apjával, anyjával és nagybátyjával utazott, hogy meglátogassák a Real edzőközpontját, Valdebebast, ahol Zidane fogadta őket.
Igen, Zidane, Zinedine Zidane... Zizou. Az ember, aki azt akarta, hogy Kylian meglátogassa a Real Madrid pályáját azon a napon.
„Zizou saját autójával vitt el, hogy meglátogassam a híres Valdebebast, számomra olyan volt, mint egy álom… csak gondoltam: lehet, hogy még mindig álmodom a repülőn?”.
Aztán lehetősége volt ellátogatni a Santiago Bernabéuba a Real Madrid vs Espanyol meccsre, ahol az idolját, Cristanot látta gólt szerezni…
„Mi csak azt szerettük volna, hogy a fiunk meglátogassa a Realt és boldog legyen, nem akartuk meggyőzni a Realt, hogy szerződtessék őt az akadémiára” – mondta az édesanyja, Fayza Lamari, erről a különleges madridi útról…
𝐌𝐚, 𝐚𝐳 𝐚 𝐠𝐲𝐞𝐫𝐞𝐤 𝐢𝐬𝐦é𝐭 𝐌𝐚𝐝𝐫𝐢𝐝𝐛𝐚𝐧 𝐥𝐞𝐬𝐳.
A teljt házas Santiago Bernabéuban.
85.000 rajongó előtt, akik róla álmodnak.
Kylian Mbappé, Bondyból a Real Madridba.
𝟓𝟕𝟖 𝐧𝐚𝐩 𝐮𝐭á𝐧, 𝐚𝐳 á𝐥𝐨𝐦 𝐯𝐚𝐥ó𝐫𝐚 𝐯á𝐥𝐢𝐤. 💭✨🚨🔴🔵 Vége Georges Mikautadze és az AS Monaco kapcsolatának, a klub ma este tájékoztatta, hogy a grúz csatár csatlakozik az Olympique Lyonhoz!
Az átigazolást elhappolták, annak ellenére, hogy az orvosi vizsgálat és a megállapodás már megvolt.
Mikautadze 18 millió euróért csatlakozik az OL-hez az L’Equipe szerint.🚨 𝐔𝐏𝐃𝐀𝐓𝐄: A Manchester United ajánlata Leny Yoro számára továbbra is érvényes, a játékosnak hamarosan döntenie kell! ✨
A Manchester United hivatalos ajánlata 50 millió euró + bónuszok továbbra is az asztalon van, amit a Lille elfogadott múlt héten.
A Lille elnöke, Letang ragaszkodik hozzá, hogy Yoro fogadja el a Man United ajánlatát, mivel ez a legjobb javaslat jelenleg.↪️⚪️ Yoro álma mindig is a Real Madrid volt… az ő ajánlatuk még alacsonyabb, a játékosnak kell döntenie.
A tárgyalások megszakadtak a PSG-vel, a Real Madrid nyugodt és magabiztos, a Man United vár Yoro válaszára.
Közben a Man United tovább tárgyal a Bayernnel Matthijs de Ligt külön üzletéről – a tárgyalások folytatódnak.🔴🇪🇸 Dani Olmo továbbra is a Bayern nyári listáján szereplő nevek egyike, ahogyan májusban kiderült.
Csak akkor tekintik lehetőségnek, ha a Xavi Simons üzlet összeomlik.🚨⚪️ Lunin a jövőjéről: „Maradni akarok a Real Madridban… és játszani akarok”.
„Már világosan elmondtam” – mondta az El Chiringuitónak.🔴 Erik ten Hag a Man United első barátságos mérkőzésén elszenvedett vereség után a Rosenborg ellen: „Az eredmény nem másodlagos”.
„A csapatunk teljesítménye messze nem elég jó. Ez nem a csúcsfutball színvonala”.
„Mi vagyunk a Man Utd, jobban kellene teljesítenünk”.Nacho 28 címmel és európai bajnokként hagyja el Európát.
⚫️🔵Az Inter és a Verona tárgyalásokat folytatnak Juan Cabal ügyében, ahogyan a múlt héten is említettük.
🔴⚪️🤝🏻 Hivatalos, megerősítve. Saúl csatlakozik a Sevillához az Atlético Madridból, az üzletet ma írták alá.
🔴⚫️🇪🇸 Zlatan Ibrahimović sokat tett azért, hogy Álvaro Morata az AC Milan kedvenc választása legyen.
A Lukakuhoz hasonló csatárokkal kapcsolatos tárgyalások soha nem haladtak előre, mivel a Milan vezetősége, különösen Ibrahimovic, erősen akarta Moratát.
Több hívás is történt. 📲🔵✨ Spanyolország szövetségi kapitánya, Luis de la Fuente: „Rodri megérdemli az Aranylabdát. Kérem, adják neki”.
„Ő egyszerűen a legjobb játékos a világon”.🟡✍🏻 Willy Kambwala ma aláírta szerződését a Villarreal játékosaként, miután tegnap befejezte az orvosi vizsgálatot.
A Manchester United már aláírta az összes dokumentumot az állandó átigazoláshoz, amelynek díja 10 millió eurós csomag, beleértve a bónuszokat.🤍💙 Ángel Di Maria éppen most vonult vissza a nemzetközi futballtól, miután még egy kupát nyert 🏆✨
„Az volt az álmom, hogy így vonuljak vissza a válogatottból, Argentína a szerelmem és az országom. Köszönöm”. 🎩
Még egy szezon a Benficában, a válogatottól búcsúzva…
…𝐤𝐨̈𝐬𝐳𝐨̈𝐧𝐮̈𝐧𝐤 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭, 𝐅𝐢𝐝𝐞𝐨. 🧞♂️Chelsea új hazai meze a 2024/25-ös szezonra
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
válasz DeathAdder #213289 üzenetére
Gratulálok, minden ott folytatódik ahol a szezon végén abba maradt. : /
cyberkind
Nacho - t olvastam hogy eligazol. Ezt el is felejtettem látod.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
cyberkind
félisten
válasz Peterhappy #213283 üzenetére
Igen, ő valóban jónak tűnik, de nem elég, kell még játékos, mert ki tudja milyen sérülést szed össze bármelyikük, hogy aztán legalább fél évre kidőljön, ugyanez volt kapus poszton, hogy aztán a 3. kapus védje ki a szemeket, kéne a több játékos.
-
cyberkind
félisten
válasz Creative997 #213280 üzenetére
Alvaro Morata: Meccs előtt azt mondta nekem Chiellini, hogy látni akarom hogy az angolok veszítenek megint.
-
cyberkind
félisten
válasz sherlock82 #213278 üzenetére
Ez most más, Nacho elment, Alaba legalább 25-ig sérült, Militao csak szép lassan nyeri vissza a régi formáját, gyakorlatilag Rüdiger az egyedüli cb, aki nem sérült le, és folyamatosan jól teljesít, Mendy-t nem rakhatod be középre, ahogy Vazquez se egy életbiztosítás, ez így jelenleg nem az a szitu, mint amikor csak egy Joselu volt előre, mert azt lehetett kompenzálni könnyen.
-
cyberkind
félisten
válasz sherlock82 #213276 üzenetére
Én arra gondolok, hogy a Madrid be se jelentkezik ezekért az olcsó, fiatal de jó védőkért, holott mostanra nagyon kéne több fiatal játékos hátra, mivel aki van vagy sérült, vagy öreg, és az se elég, de nem, inkább csak egy-két név van bedobva, akikért szintén küzdeni kell...
-
cyberkind
félisten
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
cyberkind
félisten
válasz sherlock82 #213271 üzenetére
Inkább centre back kéne, kezdésnek legalább 2, mivel az a 3 aki van, 1 sérült, és a legfiatalabb is 26 már. Nem nagyon értem, hogy mi miért nem mozdulunk rá De Ligt-re, vagy az olaszra...
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #213269 üzenetére
Őt Madridban is nagyon akarják elvileg, bár, nem értem hova férne be.
-
cyberkind
félisten
válasz Soulfly842 #213267 üzenetére
Valaki kelleni fog a Cickónak ha De Bruyne lelép, és erre van esély.
-
Soulfly842
addikt
válasz szotyika77 #213266 üzenetére
Romano már órákkal ezelőtt írta, hogy a City vezetői nem dolgoznak Olmo szerződtetésén.
A Morata --> Milan viszont összejöhet
-
szotyika77
aktív tag
D. Olmo -> Manchester City???
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #213263 üzenetére
beppe működj, min. 1 év dry loan, fizu 1 részét a pool állja.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz Richard! #213262 üzenetére
igény volna rá, de egy kényszerátigazolás is megfelelő büntetés lenne
az van, hogy az usa olyan szinten szarul vezényelte le az egész tornát, hogy meglepődnék ha eltiltanák, mert csak a rendezők szerencséjén múlt hogy halálesetek nem történtek, mert tőlük aztán bármi történhetett volna
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #213260 üzenetére
Még mindig nincs infó ennek a csírának az eltiltásáról?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #213249 üzenetére
..ennyire jól megy?
amúgy lájkolom
-
sh4d0w
félisten
Na, Zsiru utan megint jol bevasarol a Milan... Morataval...
https://www.coreinfinity.tech
-
addikt
válasz pendre54 #213254 üzenetére
Ez az új hollandus Jansen, jól összerakta a Fradit, a szünetben 2-0-ra vezetnek, és ráadásul két olyan játékos volt a gólszerző( Pesics, Owusu), akiket Sztankovics száműzött az első keretből tavasszal.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
mvkly
senior tag
A ceremóniát már nem néztem, Chiellini vitte ki a kupát?
-
mvkly
senior tag
-
veterán
Szoping home megvolt, majd pótol a hszeket, ha hazaértem.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz Richard! #213250 üzenetére
A neve lesz hasonló, vagy miben fog hasonlítani? Frizurában?
sherlock82: Lejárt a szerződés a Jeeppel, s még nem találtak megfelelő szponzort. Valamelyik arab légitársasággal volt egyeztetés, de ők talán harmadát ajánlották annak, amit a Jeep fizetett a BL-részvétellel járó években.
DeathAdder: Ennél többet néztem ki a srácból, minthogy így megnehezítse a karrierjét. Most talán nem a pénz kellene a legfontosabb legyen.
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
válasz venember83 #213249 üzenetére
Van neki valami különösebb oka ?
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Richard!
addikt
Tebas: „A Barça közel áll ahhoz, hogy le tudjon igazolni egy olyan játékost, mint Nico Williams”
Tebas az új hírvigó-kókler
-
venember83
nagyúr
1981 óta először főszponzor nélkül vág neki a szezonnak a Juve. Holnap mezbemutató:
-
Ringman
nagyúr
-
paatrick
őstag
válasz Creative997 #213243 üzenetére
Kíváncsi vagyok bejelenti-e a visszavonulását a 26-os VB előtt. Évek óta Di Maria cipelte a hátán az argentin válogatottat, ő tegnap letette a stoplist. Előző VB, meg ezen a Copán is Emiliano Martinez juttatta túl a válogatottat sokszor nem Messi. Szóval ha van esze most lép le amíg csúcson vannak.
Európában nagy reformok lesznek most 2 év alatt szerintem. Franciák nem engedhetik meg hogy így maradjanak, a németek összeálltak, az olaszokat meg agyonverik a saját szurkolóik ha nem fociznak mostmár, angolokat szintén
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Creative997
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz venember83 #213242 üzenetére
Mehet a sárga golyó neki
-
Ringman
nagyúr
-
atee_13
őstag
-
Ricardo
titán
Véget ért az Eb. Nem volt túl pörgős. Az esetek többségében szépen elgurigáztak a gyepen a srácok.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #213230 üzenetére
-
mvkly
senior tag
A Copa döntő hozta magát. [link]
-
PuffyDog
tag
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
Lautaro Martinez 1-0. Hosszabbítás, 112. perc.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
venember83
nagyúr
válasz Peterhappy #213207 üzenetére
Az angolokkal valahogy mindig kibabrál a Sors. Pedig rendkívüli gárdájuk van már jó ideje, úgy játékosok, mint edzői stáb tekintetében, de mindig máshol kötnek ki a kupák. Hihetetlen. Szegény Kane is a Bayernhez igazolt, aztán mégse lett bajnok. Vagy kupagyőztes. Vagy bármi. Nem is tudom, mit tehetnének ez ellen.
A Juventusnál nem ment neki, de a másodállásában legalább jönnek az eredmények.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz cyberkind #213223 üzenetére
Legyen úgy!
Kár, hogy a törpe megint meg fogja kapni a semmire.---
Sajnos nem tudtam nézni a döntőt, mivel korán kell indulni a munkaterületre, sokat kell vezetni mire eljutok oda és ez lesz az első napom, így az alvást választottam.
Megérdemlték a spanyolok!
Cucu lehozott egy jó EB-t, remélem maradni fog a formája a szezonban is.
Palmer 5x csere, szumma 145 perc játékidőt kapott, de a végére belehúzott 1 góllal és 1 assziszttal. -
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #213221 üzenetére
Phaszt, Carvajal-nak kéne, mindent megnyert, minden meccsen odarakta magát, a BL döntőben gólt is szerzett, és folyamatosan brutális teljesítményt hozott.
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #213221 üzenetére
amúgy igen.
---
#213220 DeathAdder
v lautaro tizinél.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
sh4d0w
félisten
-
DeathAdder
veterán
Colin Millar: Since May 2001, Spanish teams have played in 27 major finals (Champions League, Europa League, World Cup, Euros). There has been a Spanish winner in all 27 finals.
-
Piftuka
veterán
"Aquila non captat muscas."
-
Richard!
addikt
Gute Nacht!
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #213212 üzenetére
England created less xG at Euro 2024 (6.43) than Croatia (7.10). Croatia went out at the Group Stage.
-
DeathAdder
veterán
rodri lett a torna játékosa. pedig a kisgyerek megérdemelte volna nagyon
___
és hosszabbítani fognak a balfasszal 26-os VB is megy a levesbe, amivel 10 évet elpocsékolt, évi 5 millió fontért
England’s last 6 goals at Euro 2024:
◎ Bellingham v Slovakia: 0.05(xG)
◎ Kane v Slovakia: 0.22(xG)
◎ Saka v Switzerland: 0.03(xG)
◎ Kane v Netherlands: Penalty
◎ Watkins v Netherlands: 0.06(xG)
◎ Palmer v Spain: 0.03(xG)az ultrabreszari focijával meg sikerült 6 gólt kapnia, úgy hogy a dötőig nem kapott erős ellenfelet
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz Peterhappy #213207 üzenetére
+1
Mondom ezt magyar es olasz szurkolokent.
https://www.coreinfinity.tech
-
Ringman
nagyúr
inkább lautaronak kéne adni!
---
spanyol teljesítmény durva, ráadásul nem gyógy-ágon mentek végigEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Peterhappy
őstag
Football is sending home England
Szegyen lett volna, ha nem a spanyolok nyerik. Meg nagyobb, ha az angolok.
Megerdemelt az arany! -
-
PuffyDog
tag
Gratula Spanyolország.
Néhány óra és Argentina - Kolumbia.
-
cyberkind
félisten
Megint a túlárazott szar szopott szerencsére.
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest