Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten

D -
Piftuka
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
"Ma nyer Spanyolország
Holnap pedig hollandia"
Úgy legyen!
Én viszont teljesen elveszítettem a tippelési magabiztosságomat. Komolyan, fogalmam sincsen, milyen eredményeket várjak az elődöntőkre.
A kieséses szakasz nagyon megszivatott...
Hülye egy EB lett ez még ilyen szempontból is.
-
venember83
nagyúr
Ideje másik szponzor után nézni, Thurammal a Juve kb. kinőtte a Jeepet. Alig fér el csórikám.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
üzenetére
én sem születtem Amszterdamban sajnos, de ettől még szurkolónak tekintem magam.
sok ideig töprengtem annak idején, mi a fszért szurkolok meg élek halok, pont értük ennyire. meg hogy miért rühellem pl a németeket.. de mindezeket zsigeri, dns-szinteken..
azt gondolom, hogy a magyarázat végül prózai lett, attól függeltenül hogy igaz vagy sem. de mivel más indokot nem tudok, véletlenül sem, így én igaznak tekintem.
ezt az egészet egyszerűen csak örököltem, fater-ágon, úgy magával a foci-imádattal, meg azzal hogy látok a pályán, hogy látom hogy ki az ügyes meg ki nem, mi a szép a fociban és mi a nem, melyik mozdulat a zseni-szint és melyik nem feltétlen etcetc, hogy egyáltalán ezekre képes vagyok. mindezeket bárki más is örökölheti, természetesen, nekem annyival lett több lett a sztori, hogy apám (akivel egyébként soha nem ápoltam jó viszont, sőt.. tehát ez az esetleges felé való imádat meg vonzalom és abból eredő dolgok teljesen kizárva, sőt konkrétan én mindig más akartam lenni mint ő, és asszem lettem is végül - más dolgokban) fiatalon jól focizott (mesélték azóta is nekem sokszor, kora beliek utólag, onnan tudom) és az ő példaképe a nagy Johann volt. meg nyilván vele az akkori Ajax, meg a hollandok..hasonlóan is játszott, mint Johann, meg ~azon a poszton is
'74ben, amikor kikaptak, azóta ugyan már lecsendesett, volt rá ideje, de igazából az a kis szemét gerd müller-mondattal nőttem fel, konkétan : )) hiába voltak a hollandok a legjobbak, a németeknek kellett nyerniük... mert midig nekik kellmesélte sokszor, hogy mennyire más volt nekik, annak idején, nem úgy volt mint most, hogy bármilyen meccset közvetítenek meg nézhetsz amit csak épp akarsz.. annak idején csak a fontosabb bek-meccsek voltak, meg a magyar vonatkozásúak, aztán csao. de annyi is elég volt hogy lássa, aztán meg éljen-haljon Cruijff-ért, az ő stílusáért, játékintelligenciájáért, és a totális fociért, amit a hollandok ktaláltak ki és képviseltek
nekem meg a fradi elleni nagy Ajax-ot hozta be a sors, legalábbis amikor már tényleg komolyabban néztem a focit és az adott számomra olyat, mint annak idején neki adhatott Cruijff-ék ajax-a..
ez meg itt
életem legborzalmasabb éjszakája volt
szuperek voltak a brazilok, Ronaldo-t nem szerettem hanem éltem haltam érte, de.. ezen az estén őket is simán felülírta a génkezelt holland-mániám, Kuivert kiegyenlített nem sokkal lefújás előtt, örömkönnyeim voltak, de odakint közben villámlott meg vihar volt. jött nagyanyám, a legnagyobb izgalmak közepette fogta, és kihúzta a konnektorból a tévét. ott őrjöngtem, ríttam. reggel aztán hallgattam a rádiót, h kiestek -
törölt tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Hát, végülis, ha úgy vesszük, ugyanannyi jogalapunk van mindkettőnknek 1-1 külföldi válogatott csapatot választani/várni a döntőbe. Persze lehet, hogy Te egy amszeterdami születésű gyerek vagy, ott nőttél fel, és innen a kötődés, ez esetben nem szóltam. Részemről is csak annyi, hogy én dolgoztam angliában, jártam is ki meccsekre, nekem ennyi a kötődésem, emiatt mondom ezt, hogy az angol győzelemnek jobban örülök. De ha holnap kiesnek, igazából az sem fektet meg különösebben, olyannyira, hogy nem is nézem a meccset, mert más dolgom van. Szurkolónak nem mondom magam, mert nálam a tévé szurkoló nem szurkoló.
-
atee_13
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Volt mikor ott kellett kajálnom amolyan SOS jelleggel.
De alig volt eladó ez a tabletes rendelés volt ott a sláger. Dupla BigMac-et rendeltem, de láttam, hogy lehet szerkeszteni az összetételt. Na mondom, hogy tuti legyen a fehérjemennyiség húspogácsánál hozzáadtam egyet (+1). Mikor megkaptam látom, hogy 4 hús van benne
Azóta azon morfondírozok, hogy mennyire hülye biztos a rendszer, ha mondjuk +10 et nyomok a húsra akkor hány db hússal kapom
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
-
Vismajor01
addikt
Ma nyer Spanyolország
Holnap pedig hollandia
Hajrá hajrá!
-
atee_13
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Úri szabó vagy elvtársi szabó?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
..van egy bellingemük
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
aggályaim forrása elősorban, hogy anglia erősebb.
másodsorban, hogy köcsögök. harmadsorban meg, hogy láttuk a szlovákok ellen, mire képesek..
az angolok az új németek/olaszok -
válasz
7Heads Drago
üzenetére
-
7Heads Drago
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
Aham és ezt te egy 130 km/h repülő labdával el tudod dönteni és beállsz a pozicióba?
A linkelt cikk szerint se gondolja mindenki egyértelműnek az esetet.
Sokkal nagyobb baj szerintem hogy kb az 5-ik percben Kroost ki kellet volna állítani vagy legalább sárgítani és egész más lett volna a mecs képe. -
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
francia-angol egy jó kis 0 xg-vel nem értem mi a gond
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Jó messze leszek a döntő idején, de én is ESP-NED döntőt választanék mostmár, de a két fullantit toló gigakeret az esélyesebb mindkét elődöntőben.
-
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Én is erre számítok.
Lehet, hogy spórolok az árammal, és 23:00 előtt be se kapcsolom.Hjahhh, hát ha francia-angol döntő lesz, átvonulok a másik szobába olvasni.
Ha nem ígértem volna meg a Gyerekeknek, hogy megnézhetik a döntőt, be sem kapcsolnám.
De országomat egy spanyol-holland döntőért
-
mvkly
senior tag
A Holland-Angol meccs rigója Felix Zwayer lesz. [link]
A DFB szerint 20 éve, mint asszisztens fogadott el a játékvezetőtől €300-t bundában való közreműködésért egy alsóbb osztályú meccsen. A szövetségnél később sokadmagával felnyomta a sporit, így megúszta 6 hónap eltiltással, utóbbit egy életre eltiltották. Ráadásul civilben ingatlanos
Az ügyet akkor nem hozták nyilvánosságra, 10 évvel később járt utána a Spiegel. Zwayer a bundát tagadja. -
Pkc83
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nem tudom mit kellene nyilatkoznia, de azért na... A fellegekbe magasztalni a csapatot és ráadásul az összes meccsre azért elég gáz, főleg ,hogy konkrétan egy kalap szar amit eddig mutattak.
szerk.: Én egyébként nagyon remélem,hogy Spanyol- Holland döntő lesz ezért tuti megkapjuk az Angol-Franciát.

-
Creative997
őstag
válasz
Pkc83
üzenetére
Most mit nyilatkozzon? Beismerem, szarok voltunk, nincs ötlet a játékban, még a fasz gareth is leszedett tizik előtt?
Neki tuti pillangók vannak a hasában, hogy talán most osszejon egy kupa. Kis naiv
Bár ha valasztani kell angol vagy francia között a döntőben, én lehet a harakirit választanám -
Pkc83
őstag
Harry Kane: Valamit jól csinálunk, ha elődöntősök vagyunk
"– Anglia bejutott az elődöntőbe, önnek ugyan nem újdonság a torna e szakasza, de azért különleges érzés ismét a legjobb négy között lenni?
– Hihetetlen, mondhatni, hullámvasútaznak az érzelmeim – válaszolta a kilencvenhat válogatottságán eddig hatvanöt találatig jutó Harry Kane. – Gratulálok a srácoknak, mindenki előtt le a kalappal, kiválóan játszottunk, ne feledjük, hátrányból kellett felállnunk. Ma is nagy lelkierőről tettünk tanúbizonyságot, csakúgy, mint a torna eddigi összes mérkőzésén. Ugyanezzel a lelkierővel mentünk neki a tizenegyeseknek, és kimagasló módon zártuk a párbajt: ötből ötöt értékesítettünk, Jordan Pickford pedig kivédett egyet – mintha minden nap ezt csinálná. Büszkeséggel tölt el a mai teljesítményünk, és már alig várjuk az elődöntőt."Szerintem ő másik meccsen volt mint amit én néztem.

-
Creative997
őstag
-
Garancsit a klub elárulásáért minimum el kellene kergetni...
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Napra?
-
Ma is igazultunk a Bocából valami 19 éves argentin CB-t, minden hétre jut valami?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vismajor01
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Meg volt, vonalfutás nem volt a kedvencem soha
Viszont továbbra is tartom, hogy kivoltam dögölve a végén, de egy fél perc lihegés+korty viz és mehettem tovább bármit is csinálni.Amikor rendesen sportoltam kiköltöztem csajomhoz finnországba, mondta menjünk sífutni. Oké persze. Aha, 1 kilométer után remegő térdekkel estem bele a hóba hogy ez mi és mitől ilyen és mitől múlik el xD Persze belejöttem utána, de tempótól függően akkor is meghaltam 3 km alatt bármit csináltam. itthon meg röhögve abszolváltam a csíkfutásos téli edzéseket
Mindegy, a véleményem az h ezt a szar EB-t nem lehet a fáradtság kárára írni. Angolok nem fociznak 70 percet, kapnak egy gólt, fociznak mint egy állat, ötletesen, lendületesen, kiegyenlítenek 5 perc alatt aztán megint csak az antifoci. Ennek semmi köze a fáradtsághoz
És továbbra is tartom, hogy minden más sportágban minden kirakatba elküldik a "játékosokat", csak legyenek szponzorok legyen közönség legyen pénz, akkor aki 100x annyit keres az is legyen kimaxolva a kirakatba. Ha nike reklámforgatásra eltud menni edzés után akkor klubvilágbjanokságra is
-
-
atee_13
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
"aki 15-20+ eve ebben el, az ne akarjon mar meghalni ennyitol"
Aki soha nem csinálta ne akarja már megmondani, hogy sprintelgetni könnyű vagy nehéz.
"volt kb 10 eve a ATM - RMA BL donto, amikor Ramos a 9x percben egyenlitett ki es mentette a meccset hosszabbitasra"
Több vád is volt doppingra (nyilván bizonyítva nem lett)
"a diffi az, hogy evek alatti edzeseikben mihez szoktak hozza eronletben, fizikumban meg allokepessegben"
Na ez pontosan így van. De az emberi tényezőt nem lehet kihagyni belőle. Nem ugyan úgy fárad minden ember. Még egy ember sem ahogy telnek az évek ezt tanúsíthatom
"2016-s EB utan is Lang-t elvitte vmi francia 2. osztalyu"
Én azért az összehasonlításokat úgy érteném, hogy nagyjából egyszintű ligák között.
"mostani EB-n is nezd meg a torokok, hogy rohantak vegig"
Nem azért rohannak, mert egyébként az volt a meccstaktika, hogy hagyják az ellenfelet kibontakozni. Ha egy csapat úgy húzza fel a meccstervet, hogy bizonyságra játszik, de a 70-80 nagyon kell a gól nehogy azt hidd, hogy csatt és amit addig nem maxoltak ki az abban a pillanatban csettintésre meglesz.
"NFL meccs 4x15 perc, de tipikusan 180-200perc alatt jatsszak le"
Igen ám csak ugye az NFL olyan játék ahol minden egyes play-ben 100% erőbedobás kell nem is véletlen 52 fős a keret (ha nem tévedek a db illetően)
"NFL donto is ejfelkor kezd, a felidoben fel oras extra szunet van, es jo, ha hajnali fel 5-re vege van
az mennyi is, 4,5ora?"1 db dötő van a szezonban koncerttel. Különben 15 perc végén csak térfeletcserélnek félidőben meg van 15 perc.
"ugyhogy ott boven van ido regenre a jatekido kozben is"
Hogy mennyire kevés az idő azt onnan láthatod, hogy oxigént szipkáznak, hogy magukhoz térjenek mikor pihennek. Ha sprinteltél valaha tudhatod, hogy ez nem ilyen kifújom magam aztán megyek. 100m sprinterek sem tudnák tartani a lépést a 200 méteresekkel, mert nem annyira vannak "szocializálva".
-
hobizoli
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
aki 15-20+ eve ebben el, az ne akarjon mar meghalni ennyitol
volt kb 10 eve a ATM - RMA BL donto, amikor Ramos a 9x percben egyenlitett ki es mentette a meccset hosszabbitasra
a rendes jatekido vegen a hosszabbitas kezdete elott az ATMA jatekosok fekudtek a kozepkorben a faradtsagtol
CR7, Marcello, Benzema meg rohogcselve beszelgettek toluk 10m-re, kb mintha lement volna a bemelegites, vagy most alltak volna be 15 perce a cserepadrol, es siman meg is nyertek a hosszabbitasban a meccset
a diffi az, hogy evek alatti edzeseikben mihez szoktak hozza eronletben, fizikumban meg allokepessegben
2016-s EB utan is Lang-t elvitte vmi francia 2. osztalyu csapat, egy interjuban kerdeztek tole szeptember vege korul, hogy: -na es milyenek az edzesek ott?
erre o: -hat ugyanazt csinaljuk, csak itt olyan intenzitassal, hogy az elso ket hetben izomlazam volt
mondja ezt egy magyar valogatott focista 15+ ev edzes utan, hogy izomlaza volt... a francia 2. osztalyban edzve
mostani EB-n is nezd meg a torokok, hogy rohantak vegig
jo hogy nem veluk kerultunk ossze, mert bar eve siman vertuk oket, itt olyat kaptunk volna, hogy csak lesunk ki a fejunkbol
-----------
NFL meccs 4x15 perc, de tipikusan 180-200perc alatt jatsszak le
NFL donto is ejfelkor kezd, a felidoben fel oras extra szunet van, es jo, ha hajnali fel 5-re vege van
az mennyi is, 4,5ora?
ugyhogy ott boven van ido regenre a jatekido kozben is
foleg ugy, hogy kulon van vedo- meg tamadosor is
amugy 3-4 percnel tovabb mikor vannak a palyan egyhuzamban?
es akkorse rohannak vegig
30sec van inditani a tamadast, lemegy az a 8-10sec-s buli, mert annal ritkan tart tovabb a labdamenet
utana szabalytalansag miatt allnak, sarga zaszlo, piros zaszlo... nezzuk vissza -
paatrick
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
"mig 4 km ide-oda sprintelgetés után lihegsz fél percet aztán mehetsz tovább."
Bár van a topikban futásszakértő, ezt még én is meg tudom cáfolni neked. Kezdj el vonalazni egy nagypályán, garantálom a félpálya utáninál már kiguvad a szemed
ha kész, pihenj fél percet és kezd előröl. Jó ha 70%-ot produkálni tudsz a második körben.Az előző példáid bicikli, futás, biatlon, vagy triatlon tök lineáris terhelésből áll, minimális agyhasználattal. Fociban a terhelés egyenetlen viszont az agynak végig koncentrálni kell (kéne).
Ez különíti el a másik csapatsportoktól is, mert míg kéziben vagy kosárban egy kihagyás kb semmit nem jelent, mert van 30 gól egy meccsen, vagy 100 pont is, a fociban 1 gólon elmehet az egész. -
atee_13
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem siklottam el semmi felett. Nem érted.
Minden sportnak megvan a maga kívánalma. Másféle mozgást és erőnlétet igényel a gurulós foci, a tojáslabdés foci, mást a vízilabda stb stb. És nem azért nem tudná az egyik megcsinálni azt amit a másik sportág igen, mert gyenge, béna, nemakarom stb stb , hanem azért mert más igénybevételre van felkészülve.
Valamint akik most EB-n játszanak nem erre készültek egész évben. Túlvannak egy bajnoki szezonon ahol minden héten edzetek és így játszottak heti 1 vagy 2 meccset. Normál esetben most mindenki nyaralna pihenne regenerálódna.
"mig 4 km ide-oda sprintelgetés után lihegsz fél percet aztán mehetsz tovább.
" Nagyon nem érted az egészet. -
válasz
Vismajor01
üzenetére
> de egy 4 km után sifutás után felállni nem tudnál hosszú percekig, mig 4 km ide-oda sprintelgetés után lihegsz fél percet aztán mehetsz tovább.
tokre nem igy van, csinaltal mar te valami igazan hosszabb tavu sportot? Egy maraton utan siman hazagyalogolsz par perc pihenes utan
-
Vismajor01
addikt
válasz
atee_13
üzenetére
Azért a hozzászólásom ezen részén "És azt se mondja nekem senki hogy azért nem fociznak mert fáradtak... Ja, azért játszanak az angolok is a 120 PERC+BÜNTETŐKRE mert az kevésbé fárasztó mint egy félidő alatt lezavarni egy meccset
Hagyjukmár. " azért sikerült átsiklani 
Valóban, kosárlabda v kézilabda mint csapartsportok még jobb összehasonlítás.
Amennyire durva megterhelés az ide-oda sprintelgetés, annál könnyebb a recovery. Lehet hogy maga a "munkavégzés" az nehezebb, de egy 4 km után sifutás után felállni nem tudnál hosszú percekig, mig 4 km ide-oda sprintelgetés után lihegsz fél percet aztán mehetsz tovább.
-
Ringman
félisten
-
atee_13
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Te se jártál még edzésen se nem, hogy meccsen

Tudod miért van az, hogy NFL-ben a teljes pályás visszahordások végén már szinte levegőt is alig kapnak a a helyi gladiátorok? Na nem azért mert nem tudnak 80-90-10m métert sprintelni, hanem azért mert a játékidőt nem 1-2 db sprint teszi ki annyi pihenőidővel amíg feltöltődnek ismét.
Gurulósban is lehet néha lébecolni, de szólj az egyik haverodnak menjetek ki nyílt terepre vigyetek egy sípot és te kezdj el kocogni ő pedig fújjon bele a sípba pár párcenként akkor kezdheted a spintet teljes erőből elég sprintenként 5 mp.
Ha megvagy beszélhetünk a csak 35-40m -ről.
-
Creative997
őstag
válasz
atee_13
üzenetére
Valóban felesleges ebbe belemenni.
Engem az a kérdés "izgat", hogy ha a foci ennyire érdektelen és szar, akkor a zorigos újságíró gazdája miért pumpalja bele a zsetont, mintha nem lenne holnap és húz fel 20k-s stadionokat Marihonalján? Nyilván a probléma se lenne akkora, ha a magyarok megnyernek az EB-t
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Vismajor01
üzenetére
NBA-ben 80 meccs csak az alapszakasz
rajatszasban ket het alatt van 7 meccsuk, es a "pihenonapon" utaznak oda-vissza
egymast koveto napokon vannak a meccsek kulon piheno nelkul
es ott rendes jatekidot mernek
ha a fociban is allna az ora, amikor nincs jatekban a labda, akkor 25 percet sem jatszanak a 45-bol valojaban
kezilabda is, 2x30 perc de ott is ha szabaddobas stb van az ora all
2 perc alatt oda vissza lesprintelik a palyat a ket kapu kozott 3x
szamold mar ki hany meter is az
fociban meg jo ha van 5-6 ilyen helyzet az egesz meccsen -
atee_13
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Azért ilyen endurance összehasonlítást se hallani mindennap. 11 hülye kergeti a labdát aztán ha utoléri elrúgja színtű okosságok még csak csak emészthetőek.
Golfosok nem keresnek irreálisan sokat? 100m sprinteresek nem tudják lefutni a maratont.
Szerintem nem érti, hogy 90 perc az a focistának nem az idő mértékegység és annyi. NFL -s e bírná azt amit a gurulós focista és fordítva.
Az, hogy kinek mi a fizikai tűréshatára vagy mitől sérül vagy nem az nem pénz kérdése. -
válasz
Vismajor01
üzenetére
Teljesen mas tipusu terheles. Ugyanugy vannak top fizikumu jatekosok a fociban is, es hidd el, hogy egy biathlonosnak nagyon fura lenne 90 perc alatt lenyomni nehany szaz sprintet hirtelen iranyvaltassal. (Emlekszem, hiaba tudtam lefutni kozel 100 km-t egyhuzamban, utana az elso 5 perces foldharcnal majdnem elhanytam magam az oxigenhianytol.)
-
atee_13
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Te golfozol igaz e?
-
Vismajor01
addikt
válasz
Pkc83
üzenetére
Hagyjuk már ezt a bőgést. Jaj szegény focisták fociziniuk kell akár heti két meccset is

Foci fasorban sincs az endurance sportok mögött, ha valaki letud tekerni egy girot-tourt-vueltát egy évben az olyan erőnlét hogy naponta utdna 90 percet focizni versenyszinten. A biathlon szuperkupa októbertől márciusig tart és egy biathlonversenyen olyan terhelést kap a szervezet amitől egy focista sírva rogyna össze, a biathlonisták meg majdnem hogy hetente megcsinálják. Sőt van amikor nyom egy váltót és rá 2 órára egy egyénit.

Értem más sportágak, nehéz összehasonlítani, de akkor is, heti két meccs férjen bele, de ha 70 meccsük van akkor átlagba még annyi sincs. főleg, hogy előbb sorolt sportágakhoz képest 100x annyi a fizetésük.És azt se mondja nekem senki hogy azért nem fociznak mert fáradtak... Ja, azért játszanak az angolok is a 120 PERC+BÜNTETŐKRE mert az kevésbé fárasztó mint egy félidő alatt lezavarni egy meccset
Hagyjukmár.Plusz a VB-n nem volt ezzel semmi gond, rohadt jó meccsek voltak, elég csak a döntőre gondolni, aztán akkor is sokat kellett focizni az évben. Ez van, ez egy ilyen EB lett, sebaj.
-
Pkc83
őstag
Bár ki nem állhatom az Origót de [link] ennek a cikknek sajnos minden szavával egyetértek. Érdemes elolvasni.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83
üzenetére
tippre italiano kb 10 fordulót fog megérni
-
Ringman
félisten
válasz
venember83
üzenetére
feljutó velence edzőt cserél? ebből szokott lenni a terített betli.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Elvileg nem téma, mert a City most eladni szeretné a Barcának, és nem kölcsönadni. De a Barca Nico Williamset akarja megvenni, nem Cancelot, így rá már nincs keret.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
kimerítő válasz.
nagyon kiváncsi leszek, mi valósul meg majd. lehet nagyon jó is, és nagyon rossz is az eredmény. de ha már ezektől a mekkeni-ktől, meg még néhány kutyaütőtől megszabadultok, máris csak jobb lehet
mert tegyük szívünkre a kezünket. egy mekkeni-nek annyi köze van, egy brutal, domináns juve-hez, mint...kb nekem -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Anno próbálkozott már a Juve egy stílusváltással, de akkor Sarri egyszemélyes megváltóként kellett volna ezt megvalósítsa, most viszont láthatóan vannak vezetőségbeli és keretbeli változások is, plusz nincsenek a keretben olyan gerinctelen, kivagyi, önző seggfejek, mint Bonucci, akik komoly aknamunkával hátráltathatják a fejlődést/előrelépést.
Mit várok? Többet, mint amit az elmúlt három évben láttam Massimiliano Allegrinél. Gondolok itt pl. a futballtagadó játékképre, de gondolok az olyan becstelen eseményekre is, mint a BL-csoportban elszenvedett öt vereség. Jó lenne valami elképzelést látni, szervezett támadójátékkal és némi futballal, miközben a Juve nem adja át a kezdeményezést BÁRKINEK még a bajnokságon belül is, hogy aztán kontrából szerezhessen egy gólt, majd ráüljön az egygólos előnyre.
Tavaly sem vártam scudettót, csak becses helytállást, de sokat ebből sem láttam januártól, sem a játékosoktól, sem az edzőtől.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
..mit vársz tőle?
úgy értem, vannak optimista érzéseid? -
-
Creative997
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Bárka visszakolcson már nem téma?
-
mvkly
senior tag
egy találó nevű fiók - [Sexy First Touches]
-
venember83
nagyúr
La Stampa: Cancelo visszatér a Serie A-ba? A Citynek nem kell, az Internek és a Juventusnak ajánlotta be őt Mendes. Nem Eva, hanem Jorge. Elvileg a játékos kész bércsökkentést is elfogadni a BL-szereplésért cserébe. Albanese: a Juventusnál csak kölcsönben merülhet fel, ha a City fizeti a bére egy részét. 2027 nyaráig érvényes a szerződése a Citynél.
-
paatrick
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Írták már páran ezt, ezzel csak még inkább értelmet nyer a képem, mostantól így kell védekezni mindenkinek:
"szoval az szerint, ha a kez a csipo magassaga felett van, amikor erinti a labda, akkor az tizi
ha alatta, akkor meg nem"
Pedig már megtanulták szerencsétlenek hogy hátul összefogják a kezüket
A szabályalkotás újabb mélypontjára értünk ezzel, bár az után hogy a szándékos kezezést is szétszedték: "ígéretes akciót akadályoz meg vagy nem"-re, és így az egyikért jár sárga a másikért meg nem. Tiszta vicc, mit is várunk.
Amúgy remélem a hátra lévő meccseken lesz ugyanilyen eset amikor a támadó kezére pattan ugyanígy a labda, mondjuk pont így megy be a kapuba és akkor azt meg kell adják gólnak
-
venember83
nagyúr
Nézd már, kit fújt Torinóba a szél!? Vagy csak Bolognában nem lehetett leszállni a vulkánkitörés miatt?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
egy masik forumban azt olvastam, hogy pont az EB elott volt egy update a kezezes temaval kapcsolatban a jatekvezetok es a jatekosok, szov.kap-k, szakvezetok fele is
szoval az szerint, ha a kez a csipo magassaga felett van, amikor erinti a labda, akkor az tizi
ha alatta, akkor meg nem
ezert volt a dan meccsen az tizi, es azert nem volt spanyolon ez a masik meg nem az
ha megnezed, nem is volt meg VAR vizsgalat sem miatta, meg a nemet jatekosok se rohantak le tizen a jatekvezetot -
paatrick
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szeretném kikérni a véleményed mint futásszakértő a dánok elleni büntetőről.
Teljes baromság hogy ha úgy futsz hogy "lefelé mutat" a kezed akkor abból nem lesz büntető. De ha a lábadról felpattan a kezedre akkor meg igen.
-
mvkly
senior tag
válasz
forceberg
üzenetére
Azért az cukor, hogy Tom&Jerry-t linkelsz példának
Egy jó Haaland-ot nem találtál? -
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ha én malomkörözve a kezeimmel szoktam futni, vagy felfelé lóbálva, akkor azt fogadják el, ha épp felfelé volt a kezem, amikor arra jött a labda?
[link] 2:48-nál a futás!Már a címkép meg is mutatta, hogy mi ezzel a baj. Nézd meg, hogy tartja Laporte a kezeit?
Na, ha ezeket a fosokat következetesen nem adnák meg, akkor minden védő hokikapusokat megszégyenítően úgy fog helyezkedni, hogy mindkét kezüket kicsit elemelve a testüktől, oldalt válltól lefelé tartva, de szándékosan megnagyobbítva a testfelületüket.
Ez így egy baromság, főleg, ha meg támadó oldalon a csak EKG-val kimutatható érintéseket lefújják.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

D
életem legborzalmasabb éjszakája volt
lébecol a leshataron, soha nem megy vissza védekezni, aztán néha besprintel a kapu elé. Az meg egy igen kis távolság