- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997 #213295 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy De Bruyne már 33 éves. A City-nek is last minute akció. Perez papa se csinálná máshogy, ilyenkor adná el, amikor még jár az a juss, hogy a jövőt lehessen építeni belőle. A lehető legracionálisabb döntés lenne.
'Grilles' - ő egyébként tényleg sokat fejlődött. Én még rosszabb véleménnyel voltam róla, mint te, de az utbbi 1 szezonban meggyőzött, hogy van benne potenciál, ha nem issza el az utolsó agysejtjét is
Azért a City-nek mindenkor (utóbbi jó pár évben) a 'legvastagabb' volt a padja is, az összes csapat közül. Szerintem meg lesz most is oda a bevásárlás, nem kell ott az olajos pénztárcát félteni.
Az mindenesetre furcsa, hogy a szaudi herceg a Newcastle-nél nem kezdett el aprítani még igazán nagy summákat. A tavalyi sikertelenebb év után benne van az is, hogy robbantanak - bár eddig szépen építkezni próbáltak inkább csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest