- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Ezek a balfaszok fogják megnyerni a BL-t?
-
Creative997
őstag
Szenvedés nézni ezt a Madridot..
-
Creative997
őstag
Kamutizi amit Vini kihagy, majd rögtön Valencia gól. Majd ugyanaz a játékos öngólt lő, amit elvesznek les miatt
Kész kabaré -
Creative997
őstag
De Bruyne hivatalosan is lelép a szezon végén. Nem lepődtem meg.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #225756 üzenetére
Tulkoros ja.
De jó lenne ha nem szopna be 3 gólt ő is
-
Creative997
őstag
válasz
Phoen|x #225753 üzenetére
Nyomorultak csatája?
Bár ellenünk mindenki hendikeppel indul BL-ben, csak magunk bszhatjuk el onnan. Azért sokat mondó hogy egy olyan szosziedadot, akinek igen pocsék a formája és még a junajtid (!!) is kiutotte az ELbol, a héten hazai pályán kikaptunk rendes jatekidoben. De mondthatnam a Leganes elleni szenvedest is.Legalább nem angol bíró lesz, ez megnyugtat
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #225752 üzenetére
Jogos
Vagy Valverde
-
Creative997
őstag
Kurtoa után Lunin is megserult
hétvégén 19 éves Fran Gonzalez véd.. sőt, lehet hogy az Arsenal ellen is.
Lehet most engedjük el ezt a szezont.. de meglatjuk mit tud ez a srác, remélem Raul Asencio lesz a kapuban -
Creative997
őstag
válasz
szotyika77 #225730 üzenetére
Szép menet lesz. Csak nehogy a tico legyen a nevető harmadik miután már minden kupabol kiestek
-
Creative997
őstag
Újabb klassziko.
-
Creative997
őstag
13 perc 4 gól..
-
Creative997
őstag
Ezek után a Real tol egy Madridot
-
Creative997
őstag
Két Alaba öngól gecc
-
Creative997
őstag
válasz
HdRew #225601 üzenetére
Rotalasra egy Guler is jó és hol van vele. Korábban meg összeegyeztettek a statjaikat, így a Castilla jogos is lehetne
Dominik nem egy Kroos-Modric anyag. Szerintem nincs még benne elég önbizalom, előbb azt kéne felepiteni. Talán ha Salah elmegymaradjon még a besztligben fejlődni
-
Creative997
őstag
válasz
perempe #225557 üzenetére
Ezt a szánalmas brazil sopredek bagázst bizton állítom hogy még orbanisztan lealazna. Ilyen lélektelen focit ritkán látni. Momentumuk nem volt, csak lezengtek a pályán, eskü, fogadni mernék hogy Sütiék keményebb edzést tolnak le mint ezek a szégyenhuszarok az osellenseg ellen tetmeccsen..
A gauchok azt csináltak amit akartak, ha megraztak volna magukat, akár dupla ennyit is vaghattak volna. Igaz mondjuk hogy az első 2 gól szerencsésen megpattant, a 4. már megalazo. Védők kómában, a kapuson meg látszik hogy a kecskebaszo ligában kapott napszurast. Mi van Edersonnal meg Alissonnal?Egy ekkora klasszis múlttal rendelkező válogatott hogyan jutott erre a bohóc szintre?
-
Creative997
őstag
válasz
venember83 #225547 üzenetére
A csampo(!) top csapat top legjobban keresoje is beferne erre a listára (Patrick Bamford 31)
just sayin'
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #225485 üzenetére
-
Creative997
őstag
Most nézem mekkora potyat kaptak az olaszok. A második gól előtt Dellaruma hatalmasat védett majd pofazott a vedokkel, míg a németek kihasznaltak hogy senki nem figyel, szogletbol gól
ez a meccs is lehetett volna hosszabbítás
-
Creative997
őstag
Ravetemultem belenezni ebbe a csudálatos Attila fiai meccsbe. Gyorsan megbantam. Ezt még a Castilla cseréi is lehoznak ezek ellen az amatőrök ellen. Szerintem a B liga is túlzás lesz.
-
Creative997
őstag
Van dijk jól elmelazott..
-
Creative997
őstag
Ez a Frimpong egy igazi zsebraketa
-
Creative997
őstag
Nem értem a kapus miért feküdt el oldalra, középen kellett volna maradnia.
A védelem benazasarol nem is beszélve -
Creative997
őstag
Depay megint kezdő
Ott lennék de elkestem a jegyvasarlassal
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #225287 üzenetére
Látom toltatok egy Realt.
Szerintem lassan odaadhato a liga. Májusban nem lesz itt tétje már a klasszikonak, nem mintha meg lehetne állítani flickballt
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #225240 üzenetére
Mi történt tavaly óta? Megvagtak őket pontokkal, majdnem kiestek, idén meg surranopalyan kihasznaljak a lehetőséget. Ha jól emlékszem valami maffia csapatról van szó?
Ha egy középszar csapat a besztlig 3., akkor akik alatta vannak azok...
-
Creative997
őstag
Az Enteknek szépen befigyel egy BL hely
-
Creative997
őstag
válasz
forceberg #225227 üzenetére
Igen, 0-1-nel. Az elvett gól utan a 2 juve góllal 3-mal kellett volna mennie, összetettben is. Az azert egy igen jelentős lélektani hátrány. De matematikailag is nézve szerintem a rendes jatekidoben rúgott 5 gól összetettben több mint a 4 és nem lett volna hosszabbítás sem.
Balfasz zaszlozasok mindig mindenhol vannak, persze azért hogy a végén a madridnak kedvezzen
-
Creative997
őstag
válasz
atee_13 #225203 üzenetére
Nyilvánvalóan voltak kérdéses ítéletek. Tavaly már a Lipcse ellen repülni kellett volna. Hogy minden szezonban volt 1? Ez már inkább egy olyan kérdés hogy a divatbol utálók vagy a szimpatizánsok mit látnak bele.
De ezt a mostanit is csak azért csatoljatok hozzá mert éppen a RM volt az ellenfél. Biztos megvettek a bírót egy olyan esetre ami még soha nem fordult elő, sőt lefizettek Alvarezt hogy csússzon el
Az hogy kinek mi a véleménye a szabalyrol, az egy másik történet, de a sírás azért megy mert a Madrid makolt ezzel. Vicc. Az hogy előtte vagy utána mi történt, már senki sem emlékszik.
Lehet listazni sok más csapat érdekes tovabbjutasat is. Csak azon nem lehet annyit csamcsogni -
Creative997
őstag
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #225175 üzenetére
Hozzateszem, ennyi erővel a kezezeseket is atgondolhatnak.
Ja meg még ezer másik esetet. Csak azokból nincs melodráma. -
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #225150 üzenetére
Feltetelezem ha pl Vinivel történt volna, nem rugoznal rajta (meg a fél internet), hanem akkor mindenki a szabálykonyvvel, meg igazsagszolgaltatassal jönne.
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #225160 üzenetére
Azt hiszem a piros lap miatt anyazott egy sort. Vagy 2-t
-
Creative997
őstag
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #225088 üzenetére
Nem láttam visszajatszast élő óta, de nem az volt hogy rögtön az elrugas után ért hozzá az elcsuszo lábához?
Rendes jatekidoben is mind szabadnal, mind tizinel ha dupla erintes van, az ellenfél jön ilyen esetben kifelé szabaddal.
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #225082 üzenetére
Azt hittem 2022 után már nem tudnak meglepni. Tévedtem
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #225079 üzenetére
Ide a kupát, minek szezon. Alanyi jogon jár
-
Creative997
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #225076 üzenetére
Úgy tűnt igen. Ez azért kegyetlen így..
-
Creative997
őstag
A tegnapi tiziknel meg a mostaniaknal is csak world class kapusok.
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #225068 üzenetére
Bekuldi a tinédzsert tizikre
-
Creative997
őstag
Ha nem kotrunk be egy gólt, kiszopunk tizikkel
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #225055 üzenetére
Csak szivatlak
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #225046 üzenetére
Nem tudtad, hogy az utolsó 10 percben indul a mérkőzés?
-
Creative997
őstag
Mi a fasz...
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #225015 üzenetére
Kis lány nagy foci - ez elég perverzul hangzik
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #224987 üzenetére
Ősi mondás Copernikustól
-
Creative997
őstag
Nunez
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #224952 üzenetére
Felőlem lehet ticos
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #224949 üzenetére
Szóval vannak a divatdrukkerek, ő meg a tömegdrukker
-
Creative997
őstag
Pulisok nagyon csendben, nagyon gyanús
-
Creative997
őstag
Szobo hogy meggyógyult 2 mp alatt
-
Creative997
őstag
Capello interjú Főleg RM és olasz vonatkozású természetesen bár van benne Guardiolazas is:
"- Ha jól értem, kettőtök konfliktusa inkább személyes jellegű, mint sportszakmai. Már akkor is vitatkoztatok, amikor együtt dolgoztatok a Románál.
- Nem vitatkoztunk semmiről. Odajött, hogy megmondja, miként kéne végeznem a munkámat, én pedig elhajtottam: “Menj és fuss, azután beszélhetsz!” Egyszerűen csak sétálgatott a pályán, nem akartam olyan játékosok elé helyezni őt, akik egyébként jobbak voltak nála. Ennyiről szólt az ügy. Tudod, mit nem szeretek benne? Az arroganciáját. A City-vel megnyert Bajnokok Ligája sorozat volt az egyetlen, amikor nem próbálkozott semmi korszakalkotóval. Nem úgy az összes többi szezonban, Manchesterben és Münchenben is ő akart lenni a főszereplő. Megváltoztatott dolgokat, kitalált dolgokat, hogy a végén elmondhassa: “Nem a játékosok nyertek, hanem én.” Ez a fajta hozzállása több BL-címbe is került. Tisztelem őt, de ez a helyzet számomra teljesen egyértelmű. Ráadásul, bár már nem pusztán az ő hibája, de óriási károkat okozott a futballnak."
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #224906 üzenetére
Szóval a hasmenés blokkolja a tizenegyest rugó receptort. Minden világos
-
Creative997
őstag
Arsenal gödörben, sziti már földelve. Ez a szezon már megvan a pulinak.
-
Creative997
őstag
Csuameni egész jól játszik ma, ritka.
-
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #224851 üzenetére
Pizsi a Bárka Dembelenek:
Szia uram! Szeretnél sok gólt lőni? Gyere csigaevő ligába -
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #224833 üzenetére
9 tizi ebben a besztlig szezonban, amivel vezetik a listát. De többnyire megy a spori uszítás
Ezzel Sára beérte Kanet -
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #224805 üzenetére
Infantilis legalább akkora korrupt mint Platina. Akinek a csicskasa volt, szóval volt kitől tanulnia. Remélem ő is oda jut ahova a mestere.
Bár biztos nevelik a következő generációs bűnözőket a háttérben. -
Creative997
őstag
válasz
grizlisandor #224788 üzenetére
Afrika kupában jatszottatok?
Honnan szereztetek őket? A feléről nem is hallottam, a másik feléről is csak itt tőled
Palmer meg itt az Eminem
-
Creative997
őstag
válasz
forceberg #224738 üzenetére
Most olvasom hogy Nojer ünneplés közben sérült meg?
ideje lenne már visszavonulni. De nem találtam róla videót se.
Közben az összefoglalót is megneztem, ezek gyogyszeresek a világ összes balfaszkodasat osszehoztak.
Azért Musialanak a végén az a skorpió atemelese az
volt
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #224778 üzenetére
Szép emlékek
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #224752 üzenetére
Istenne tették a brazil portást
-
Creative997
őstag
válasz
DeathAdder #224729 üzenetére
Puli tol egy Realt, na ezt add össze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest