Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #187388 üzenetére
Lényeg, hogy Abramovics már nincsen a klubnál, mert ő róssz !
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #187397 üzenetére
....csak azt felejtik el, hogy ahol tényleg múltja van a focinak (szigeten), ott a klubhűség generációról-generációra száll ezzel nem tudnak mit kezdeni... pl ha egy Millwall-nál már 130 éve is drukker volt a család, akkor nem fognak arab ligát nézni csak azért, mert a legjobbjukat elviszik a kecskebaszók... játékosok jönnek-mennek, de a klub és a klubhűség marad... azt nem lehet megfogni és elvinni keletre semennyi pénzért sem
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz Redneck #187394 üzenetére
Ha Messi neve is ott lesz a klubban, aktívan közreműködik a klubbéletben az a teljes klubépítési tempót is fel fogja gyorsítani. Könnyebben kapnak meg játékosokat, megértik a szponzori jelenlétben is, hogy értékhez társulhatnak, könnyebben kötnek megállapodásokat, stb.
Szerintem Beckham kva jól ért a marketinghez, a brandépítéshez és megértette azt, hogy ha ilyen irányt ölt, akkor cégérték (klubérték), hogyan nő, s azt, hogy az üzleti tervet tekintve, amit alapesetben elért volna mondjuk 15 év alatt, így lesz vagy 7 év (ez alatt nem csak a játékosállományt kell érteni, hanem ez ettől összetettebb).
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #187392 üzenetére
ez flop-army ilyen Mudryk-okkal
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Redneck
nagyúr
válasz Soulfly842 #187391 üzenetére
Ezt a személyi kultusz dolgot, ebben a formában sosem értettem. Egy híres levezető játékos, komoly marketing értékkel bír. De felpörög annyira a merchandise, és ebből tényleg van akkora bevétel, hogy megérje euro százmilliókat elégetni?
Vagy ezek a transzferek mind pénzmosásról szólnak? Komolyan nem értem, de nyilván nem vagyok ekkora matekos.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #187392 üzenetére
Szép jövő=jelen!
-
DeathAdder
veterán
válasz Soulfly842 #187389 üzenetére
ez volt ami miatt szabályt kellett módosítaniuk, meg korábban a korlátlan loan army, az is a cselzi miatt lett szabályozva
most jön az hogy üzletért cserébe megveszik nagy pénzért a ballasztot
-
Soulfly842
addikt
Egyedül Lessit tudta befogni Beckham, mivel ő klub tulajdoni részt és betársulási lehetőséget is ajánlott az arabokkal szemben így tudta elcsábbítani (Beckham meg nem hülye, felfogta az üzleti, a marketing és a klubépítési értékét ennek) Fel is ugrott pl. az Insta 1M követőről 8,3-ra, a potenciális építkezési modell meg az azonos célokra lényegesen le is csökkent időben. Csak úgy vonzani fogja a marketing értéket, a játékosokat, s minden egyebet ez.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
-
Soulfly842
addikt
"Bóliék csalnak a legszebben, a szaúdi állami befektetési alap most fektetett be a cégébe, aminek hatására az összes szaúdi állami kézben levő klubok megveszik kilóra a cselzi ballasztokat. Miattuk hoztak létre szabálymódosításokat amiket kizárólag ők szegtek meg, erre találnak egy másik kiskaput."
Egyébként nem csak ezzel 'csalnak', hanem azzal is, hogy akár életfogytiglani szerződéseket is kötnének (ha rajtuk múlik) (a vásárlási ár, a sok éves szerződésekkel eloszlik s így a fair play szabályait se terheli ugyanolyan mértékben, mint ha 2-3 éves szerződést írnának alá). Ki apróbetűznek mindent rendesen.
Enzo Fernandes 2031
Mudryk 2031
Madueke 2030
Badiashile 2030
David Datro Fofana 2029
Cucu 2028[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Datsyuk #187381 üzenetére
Bóliék csalnak a legszebben, a szaúdi állami befektetési alap most fektetett be a cégébe, aminek hatására az összes szaúdi állami kézben levő klubok megveszik kilóra a cselzi ballasztokat. Miattuk hoztak létre szabálymódosításokat amiket kizárólag ők szegtek meg, erre találnak egy másik kiskaput.
A lényeg hogy a Paramount Plus nem lehet mezszponzor mert az hogy nézne már ki a Skyon, de online kripto kaszinó lehet, meg olyan államok akik tényfeltáró újságírókat tesznek el láb alól meg buzikat lökdösnek a tetőről akiket aztán nyilvánosan meg is kövezek.
De jól néz ki a kirakatban amikor teljesen tét nélkül beleálltak az elfogadás, az lgbt, vagy egy óceán másik felén zajló kampányszlogen mellett, mindig is biztos voltam hogy ezeket csak addig gondolják komolyan amíg egy hashtaggel el lehet intézni, hogy a jó oldalon állj.
ezek a nagy bevállalós sportolók is most gondolkodás nélkül írnak alá rabszolgatartó rezsimekhez hogy népszerűsítsék őket. Szerencsére Gerrard kihátrált ebből, de lassú víz partot mos, elmúlt évtizedek legnagyobb focistái már meg vannak vásárolva.
-
Soulfly842
addikt
válasz Redneck #187384 üzenetére
A Lens csatáráról a 23 éves Loïs Openda-ról szóltak a hírek, hogy vele akarják pótolni.
21 gól és 4 gólpassz volt a mérlege a bajnokságban a legutóbbi szezonban.
Korábban a Bild és a SkySports is lehozta.
30 Misit szánnak rá, de volt róla szó, hogy a Dortmund is érdeklődik.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nkunku nagyon jó vétel volt, szerintem megért ennyi casht. A Lipcse vajon kivel akarja pótolni?
Ha Szobi is elmegy, vagy nem hoznak egy jó csatárt, nehéz évük lesz...[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...kíváncsiságból rákerestem, hogy Rossi mester hol született: Druento (Torino mellett) ...keressétek a "hibát" a képen
-
Soulfly842
addikt
válasz Datsyuk #187381 üzenetére
A nagytakarítás most szükségszerű. Nem lehet kikerülni ezt a kérdéskört. Az újbóli felépítésnek kell okosabbnak és szisztematikusabbnak lennie. Pochettino-t remélem hagyják dolgozni, döntéseket hozni, mert az előző következetlen bevásárlási őrület szerintem felső körök hibás döntéssorozata volt. Hátha Pochettino meg tudja ugrani ezt a feladatot, s hagyják beleszólni.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz grizlisandor #187352 üzenetére
Pulisic igazolását anno senki se értette, főleg azért az összegért, mert abszolút nem játszott jól. Werner számai csalókák voltak. Aki néztek a bundesligát annak már akkor feltűnt, hogy a nagy téttel rendelkező mérkőzéseken szinte mindent kihagy.
Nkunku viszont tényleg jó játékos aki húzó ember a rattenballnál.
A kérdés, hogy most a Chelsea mennyire megfelelő hely egy focista számára.
Olvastam, hogy lesz nagytakarítás, de ugyan így olvasni lehet, hogy még jönni fognak játékosok. Valakinek pedig lassan rendet kellene raknia. -
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #187352 üzenetére
Szerintem ő más lesz. Sok Leipzig meccset néztem Orbán Vili és Szoboszlai miatt, látok benne fantáziát bőven. Szerintem ő végre egy normális csatár lehet a Chelsea-nek
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #187378 üzenetére
devrij hosszabbítás és skriniar-psg, ami fix
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz Soulfly842 #187371 üzenetére
semmi értelme nincs ezeknek a nyári válogatott meccseknek
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Redneck
nagyúr
Csak részletekben láttam, de szép gólok voltak. Sajnos a szerbek egyenlítettek a 97. percben Bulgária ellen.
-
Soulfly842
addikt
Szerbek egyenlítettek a 97. Percben mindegy, így se rossz.
-
Tibiajax
nagyúr
nekem kell egy kleinheisler-mez..
-
Soulfly842
addikt
Moldova 0-2-s hátrányból fordított a lengyelek ellen.
Ha a bolgárok is kihúzzák a szerbek ellen, akkor igazan perfekt ez a nap
Látszik egyébként, hogy a bajnokságok véget értek (mindkét meccsen) idény kívüli formában vannak a legtöbben, de amennyire kellett összeszedték magukat a fiúk, s az első félidőben azért pörögtek rendesen az események.
-
-
Tibiajax
nagyúr
véletlen bekapcsoltam magyar focit
kleinheiser még mindig a válogatott tagja??[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz forceberg #187359 üzenetére
1. Soha nem volt az övé ezen a szinten. Ezzel Szoboszlai a világ elitjében van. A legtöbb topjátékosnak nincs ilyen rúgótechnikája, igaz, ez nem az egyetlen fontos tulajdonság, amivel valaki jó lehet.
2. A múltban sem volt soha magyar játékos ilyen rúgótechnikával. Az emberek szeretik felnagyítani a múltbeli legendákat, de azóta annyit fejlődött a foci, hogy ma a másodosztályban is vereséget szenvednének azok, akik 1-2 évtizeddel ezelőtt a csúcsot képezték. Egy mai középszer játékos röhögve jobb, mint bárki az előző évezredből, legyen az Puskás, Pelé, de még akár Maradona is.
-
IreN!CuS
őstag
válasz forceberg #187359 üzenetére
Egy nagy talán kategória , szódával vagy limonádéval talán. Te tény, hogy az elmúlt jó pár év tizedben dzsudzsi volt a legközelebb hozzá
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
LyonnaisFan1
őstag
Kerkez itt a vegen jo idegbe gyutt.
Meg egy kis Explicit Content is elhagyta szajat.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
IreN!CuS
őstag
De rég volt már Madzsar focista ilyen rugó technikával kár hogy nem akadt be
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #187355 üzenetére
...na most akkor induljon be a buli 1-0ra majdcsak nem fekszenek rá a Litvánok, ha pedig kijönnek, simán kapnak párat sorba... szerencsétlenek egy emberes felszabadításra nem képesek.... de legalább nem favágók
-
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #187353 üzenetére
15perc alatt sokkal többet mutattunk, mint 3 napja 90 alatt... ha elkezdenek bemenni a helyzetek és nem adjuk le a tempót, lesz ebből simán 4-0
...ezek a Litvánok nem ellenfelek: lassúak, 2 pontos passzt nem tudnak adni egymás után... önerőből a félpályán alig bírnak átvergődni
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Na hajra Magyarok!
Kotelezo nyerni.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
cyberkind
félisten
65 misiért nagyon jó vétel volt a Chelsea-nek Nkunku.
-
bandus
veterán
-
bandus
veterán
válasz LendvaiFeri1 #187346 üzenetére
nem tudom eldonteni tetszik-e ez a mez vagy sem.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #187343 üzenetére
Unibet jelenleg (azért az nem rossz, hogy foglalkoznak vagy 25 játékossal jelenleg, s abból 3 magyar ):
Maddison ehhez képest:
NU FC: 1,6 Leicester 3,5 Tottenham 4x, Arsenal 13x, Liverpool 15xMount 1,25 MU
Chelsea 3,8Sallai
1,13 Freiburg
5x Lazio
6x West Ham
7x Sevilla 8x WolvesMaguire United 3x
Tottenham 5x (Kiválló párosítás lenne )
Aston Villa 7,8Di Maria
Inter Miami 2,75 Benfica 3,5 Al Nassr 5,5 Galata 7,5xKerkez
AZ Alkmaar 1,65
Benfica 2,1
AC Milan 3,5
Dortmund 5x
Liverpool 6x
Wolves 9x
Barcelona 12x
MU 15xJoao Felix
ATM 2x
Bayern 13x
Inter 13x
NU FC 13x
Arsenal 15x[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ijj, döntéskényszerben a klubok... 10 nap maradt - legalább nem lesz egész nyáron melodráma:
Understand release clause for Dominik Szoboszlai is valid until June 30 — and not until July 15. #transfersRelease clause available for €70m only in case club submits official bid within June 30.If bid is submitted later, the clause will only be valid for winter window.
Értsd meg, hogy Szoboszlai Dominik szabadlábra helyezési záradéka június 30-ig érvényes, és csak július 15-ig. #átutalásokCsak 70 millió euróért elérhető kiadási záradék, ha a klub június 30-án hivatalos ajánlatot tesz.Ha későbbi licitálásra kerül sor, a záradék csak a téli ablakra lesz érvényes.
Arsenal have approached Chelsea again for Kai Havertz — new bid was expected and talks are now advancing. Proposal is for £60m. #AFCUnderstand deal could be done around £65m fee. Talks to follow. Havertz has been clear: he wants Arsenal move.
Az Arsenal ismét megkereste a Chelsea-t Kai Havertz miatt – új ajánlat várták, és a tárgyalások most haladnak előre. Az ajánlat 60 millió font. #AFCÉrtsd meg, hogy az üzlet 65 millió font körül köthető. Követendő beszélgetések. Havertz világosan megmondta: az Arsenal lépését akarja.
Fenerbahçe are working on final details in order to complete Edin Dzeko deal in the next 24/48 hours. He’d join as free agent. #FenerbahçeRecent rounds of talks were positive as club hope to complete the agreement soon.
Fenerbah çe a végleges részleteken dolgozik, hogy befejezze Edin Dzeko üzletét a következő 24/48 órában. Szabad ügynökként csatlakozna. #Fenerbah çeA legutóbbi tárgyalások pozitívak voltak, mivel a klub reméli, hogy hamarosan befejezi a megállapodást. · Az eredeti elrejtése ·
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Phoen|x #187338 üzenetére
Nem volt ezzel baj az arabok megjelenéséig, itt az újabb fun, a Leipzig horvát védője gyakorlatilag már City játékos, de a Cickónak nincs szüksége rá, mégis megveszi bármi áron...
Aztán meg jön a recsi, hogy Pupi a legjobb edző evör, másfél milliárd pengő elégetése után.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Soulfly842 #187336 üzenetére
Olvastam valamit, hogy vagy szponzorként vagy a játékosaik megvételével segítik a Chelsea-t, valami ilyesmi.
Ziyech egy vicc, egy ilyen játékos, mint ő, kap évi 12 misit...
[ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
válasz Soulfly842 #187334 üzenetére
És valamelyikük segít a Chelsea-nek is.
-
Soulfly842
addikt
Romano:
Saudi clubs are now targeting Marcelo Brozović as one of the options for the midfield. He’s alongside Saúl — and many others.Discussions are still at early stages to discuss this deal.
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #187331 üzenetére
persze, hogy profit az első... de ha úgy látja, hogy vissza lehet hozni a csapatot és a szurkolói bázist fel lehet pörgetni, ami után folyamatos lenne a teltház, valamint maxon pörögne a bevétel, akkor ez is járható út... márpedig zsebében van 1-2 közösségi platform, amit jól fel tud használni ehhez
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #187328 üzenetére
Musk nem máltai szereteszolgálat. Nem a szakmai eredmény érdekelné, nem csinálna belőle érzelmi dilemmát.
Pl ha másodosztályban jobban adja ki a matek neki akkor gond nélkül az lesz a cél. Vagy lát lehetőséget a csapat kiárulásával ingatlan akármi értékesítésével azt is megteszi.
Nekem nincs vele bajom, de látni kell, hogy a profit érdekli. -
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #187329 üzenetére
...maximum a vendég csapat padján az Anfielden jobban bírom az ilyen őrültebb Klopp, Tuchel, Bielsa, Mou kaliberű edzőket, akik élnek a játékkal... nem csak vigyorogva pislognak a szopórollert hajtva, mint pl a Gúnár
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #187324 üzenetére
...mondjuk anyagilag jövedelmező lehetne visszahozni az olasz foci egyik legnagyobb múltú klubját egy jó edző meg pár poszton kis frissítés és teljesen más szintet mutathatnának, mint ez az Allegri-féle altató fingreszelés... Chiesa, Di Maria, Vlaho... +1nek elképzelem oda Firmino-t és értelmes edző simán variálná úgy őket elől, hogy ne nagyon maradjon rúgott gól nélkül a csapat a serie a-ban...
-
Tibiajax
nagyúr
jelen pillanatban a francia válogatottban a pályán kettő db fehérbőrű ember van..
-
Soulfly842
addikt
Grízembert jól fejbe rúgta az egyik görög, kapott is egy szép kis kötést.. (mondjuk ilyenért jobb helyen pirosat adnak)
Mbappé meg 11-est hibázott.
Ne má, újrarúgatják? a kis katari hercegnek kellett a sikerélmény
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
baeg... U21
több drón kell ;P
-
-
drachoHUN
senior tag
WTF?!
Nyilván csak pletyka, de Elon Musk érdeklődik a Juventus iránt a hírek szerint...Lenne pénz kib****ni Allegrit...
Álmodik a nyomor...Forza JUVE!!!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #187317 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #187306 üzenetére
nem is kezdem el sorolni...rámenne az egész napom, mennyi színészkedés és ájtatosság volt itália-részről, rányomta a csodás holland játékra a bélyegét az egész
igazságot a futballba! -
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #187309 üzenetére
ja, értem, gondolom az olaszoktól
nem nagyon követtem most a focis eseményeket, még a BL döntőt sem láttam, csak a magyar meccset néztem
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #187306 üzenetére
Kikaptak a hollandok (is).
-
hobizoli
nagyúr
en mar ugy voltam vele, hogy vki rugjon mar vhogy seggel, vagy akarhogy egy golt, aztan menjunk aludni....
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
7600 GS
addikt
Fu de sajnálom Modricékat, sosem fog ez a generáció már nemzetközi trófeát nyerni.
Spanyol válogatott kész kabaré.
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #187304 üzenetére
...poolban megnéztem volna rá kell menni akkor gyorsan Gallagher-re
-
grizlisandor
veterán
Ruben Neves is a nemzetközi szereplés helyett elmegy olajozni.
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #187302 üzenetére
...akár: Roma, Milan, (Allegrimentes) Juve trióban simán el tudnám képzelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest