Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz komlo654 #186367 üzenetére
Igen, így a visszavásárlási opciót nem hiszem, hogy aktiválni fogják.
(#186368) DeathAdder:
Almát körtével.
Tammy 2026-ig érvényes szerződéssel volt, Mount szerződése jövőre lejár, a fizetési igények a szerződéshosszabbításon nem találkoztak. Így még most pénzzé kell tenni, mert jövőre, ha ingyen elmegy az nem buli.(#186370) Soulfly842:
Nem tudom hoz ki a keretből Mauríció bácsi.Más:
Az utolsó simítások vannak hátra, a Bayern München hamarosan bejelenti Randal Kolo Muani érkezését. A Relovo azt írja, hogy a bajorok százmillió eurót fizetnek az Eintracht Frankfurt játékosáért.A 24 éves középcsatár jelenlegi szerződése 2027 nyaráig szól, ezért is tud ilyen borsos árat kérni érte a Frankfurt.
A Bundesliga mostani szezonjában tizenöt találatot szerzett és tizenegy gólpasszt adott. A Bajnokok Ligájában kétszer volt eredményes.
Ügyes gyerek a Muani, de ez dupla pénz érte és tavaly ingyen jött a Frankfurthoz.
Leva elengedése fájt idén a Bayernnek. -
Ringman
nagyúr
válasz komlo654 #186377 üzenetére
nem tudom volt-e ilyen gyenge valaki bajnoki címvédőként az utóbbi 20 évben, szerintem nem lenne baj, ha edzőt váltana a milan.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Soulfly842
addikt
válasz komlo654 #186632 üzenetére
Egyfelől köszi az infót!
Másfelől:
naaa... 171 cm Vagy csak azért haragszol, mert vissza kellett adni a Realnak? (kezdeti hírek még arról szóltak, hogy marahat a Milannal, de tegnap elvileg ez megváltozott - visszatér elvileg a Realhoz és 2027-ig új szerződést írt alá.) 1cm-vel alacsonyabb csak ModricnálMajd a Realnál pakolnak rá izmot. Elég megnézni pl. Vinicius mennyit változott fizikailag pl. amióta a Realhoz került!
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz komlo654 #187452 üzenetére
Én ezt egyáltalán nem vennem fixre. Szerintem Frattesi az Interbe megy, pláne ha onnan meg Brozo megy. SMS talán, de igazából egyik sem ugyan az a poszt. Igazából amit pioli játszhat abban mindegyik pozi nélküli. De aztán ki tudja. Majd Lukaku megy a Milanba azt olvastam... Na a 2 évvel ezelőttihez képest ez szólna nagyot
-
mephi666
nagyúr
válasz komlo654 #188611 üzenetére
...mármint úgy értem, hogy levette a hátáról és elment a szarkákhoz... ha visszanézel, jónak tartottam a színész allűrjei ellenére is és írtam, hogy "el tudnám képzelni akár a pl-ben" ...de hogy ilyen korán és épp a castle-nél? nemár...
3 év telt csak el... mintha 10 éve játszottak volna együtt... azóta BVB+RBL kitérő és 'pool-city-n újra találkozni fognak ellenfelekként... durva...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz komlo654 #193569 üzenetére
ez az: biztos megdicsérték azt, akinek a fejéből kipattant az ötlet a klubnál
...nézem közben ezt a Beckham sorozatot, utolsó résznél járok: már majdnem el is felejtettem, mi csapatot raktak össze 20 éve a margitnál: Figo, R9, Carlos, Zidane, Beckham... arról nem is beszélve, hogy Casillas védett... csíter egy csapat volt, na
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz komlo654 #193801 üzenetére
...csak az a baj, hogy azzal az 1 csoffadt győzelemmel nem sokra mennek és nagy esély van rá, hogy következő évben újra championshipben lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest