Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
és cselzi lesz végül

-
dudu5130
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
De csak trukkoztek és 1 évvel később fizettek.
-
-
dudu5130
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Bappe utána jött.
-
dudu5130
őstag
válasz
Ringman
üzenetére
Azért jött Frattesi, Asllanit is most pengettek ki. Ez a szerb gyerek, Thuram mondjuk ingyen ide tuti landolt megy kis lóvé a zsebben. Onanabol meg Brozobol jött be 75 misi meg pár cullang. Jött két kapus is. Fizetés oldalon biztos többet megsporoltunk. Szerintem egy támadó és egy védő még beesik.
-
cselzi visszavág, bólé kész túllicitálni

-
válasz
venember83
üzenetére
senki nem ér ennyit, de úgy néz ki ennyibe kerül ma egy kész nagyformátumú középpályás ebben a ligában, egyre több ilyen van
ha beválik senkit nem fog érdekelni, mert megkeresik az árát, ha nem az már kellemetlen lesz, és esélyes hogy nem fog mind a 3 új kp beválni
amúgy a pizsinek is többet ért volna 6-7 éve neymár helyett ilyen típusú játékost venni, nem még 220 millióért egy zűrös támadót hozni di maría, cavani, bappé nyakára

-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder
üzenetére
Szerintem csak spórolás okán lett rohasztva, valszeg ezért lett megadva Salah-nak is a kért fizut, mivel egy ilyen kaliberű játékost venni egy vagyon lenne...
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ugyan, Caicedo megéri. Közel hatszáz millió fontos évi bevételből igazán belefér az a 150 millió, vagy mennyi volt az argentin sráccal együtt... Ja, meg Szoboszlai. Oké, ez így már elég bő 200 millió euró. Ahhoz képest, hogy pár éve ennyi volt Neymar, simán megéri.
-
-
Ringman
félisten
válasz
venember83
üzenetére
hmm, szóval a könyvelés miatt jönnek ki így a számok.
internél a távozók listája elég tetemes, meg a 75m-es többlet mellett arnautovicok jönnek szóba (34 éves már ő is), de ott is inkább játékosokat akarunk adni cserébe.
róma sem költött, hanem inkább eladott játékosokat.---
Lukaku interview in December when asked about why he started negotiating with juventus
-
-
-
atee_13
őstag
08:43 TOM CAVILLA Caicedo deal
Liverpool look to have got their man...
£110m is what it is set to cost for Moises Caicedo to become a Liverpool player, marking the Reds' biggest-ever transfer outlay. -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
"Slupsszpojén meg jöhetne hogy a Birghton lenyúlja Laviát a cselzi orra elöl
"Bovli bemenne az öltözőbe egy zsák cipővel és mindenkit fejbe hajigálna

"Tökmindegy milyen botlábúak a támadók, de ha úgy marad a kp az csúnya átjáróház lett volna"Ebben egyetértek, de én úgy látom a kp azért lett átjáróház mert a 16 körül elvesztett labda 2 max 3 érintőből fel lett vágva üresbe védőink közé/mögé és futtából védekeztek a lassan nyugdíjas korúak amiből jöttek a potyák. Ha ezzel játszanak ellenünk ezen nem segít szerintem.
2 lehetőség van, vagy nem adod el és/vagy lövéssel fejezed be, vagy mindenki mögé kell egy ember biztosítani, h ha eladott labda van egyből ütközni (erre nem látok esélyt) -
válasz
atee_13
üzenetére
És mellékesen megjegyzem, h nemrég még Belingem volt aki megoldott volna minden problémát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez így van, csak akkor itt volt Fabinho és Henderson, akik fel sem merültek hogy távozni fognak + jött volna valami senior melléjük/mögéük, és Fab WM-ben jobban is nézett ki tavasszal, egy sorral feljebb volt tátongó űr, de azt Belingem híján Allisterrel és Szobóval betömték
Tökmindegy milyen botlábúak a támadók, de ha úgy marad a kp az csúnya átjáróház lett volna
Slupsszpojén meg jöhetne hogy a Birghton lenyúlja Laviát a cselzi orra elöl
ja nem a turbiékra gondoltam, nyilván

-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
annyira nem horror szerintem
Ruben Neves, Lavia meg ő is 180 körül vannak... egyedül a Thuram gyerek lett volna 190+ ...ettől függetlenül kíváncsi leszek erre a napra, hogy meglesz-e és utána mennyi idő beépíteni... (Szoboszlaiék 1 hónap előnyben vannak) -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
"Nem volt tervben hogy a szaúdiak 55-ért elviszik Fab és Hendersont" ok ezt megértem, de akkor is fele ára a Kájszédónak úgy, h 105 öt eltapsoltuk(akkor is, ha Szobo részlet).
"de a csávó minden problémánkat meg fogja oldani a kp-n" Nem mondom, h nem így lesz, de ha ebben a pillanatban kellene feltenni a lakást akkor nem erre tenném.
Ettől elől még kifognak maradni a ziccerek. Ettől még, ha beálnak ellenünk 16 ra nem lesz áttörés, ettől még hátul születhetnek potyák (Nyilván lehet az mondani, h újdonsült emberünk mindent is leütközik kp-n, de én egyenlőre szkeptikus lennék ez ügyben. Hogy javulás lesz ok, de ha csak annyi lesz a javaulás, h top4 ért küzdünk reálisan nem a bajnoki címét akkor azért a mérleg másik nyelvére oda kell tenni, hogy 1db emberre elment 110 milla )
És mellékesen megjegyzem, h nemrég még Belingem volt aki megoldott volna minden problémát
"ez meg kapitalizmus, evvan" Mondjuk turbiékat inkább mondanám feudalistáknak sokkal inkább kapitalistáknak
-
Ringman
félisten
válasz
venember83
üzenetére
nem nagyon követem az átigazolásokat, 609M, az hogyan?
-
válasz
venember83
üzenetére
20 éve a serie a csinálta ugyanezt, az összes top transfer oda tartozott, csak azok feudális alapon működtek, ez meg kapitalizmus, evvan
-
válasz
atee_13
üzenetére
Nem volt tervben hogy a szaúdiak 55-ért elviszik Fab és Hendersont, így érthető, ezt meg kellett lépni, ha őket nem adjuk el, akkor is igazoltunk volna szerintem 50-60m-ért valakit oda. Mondjuk én sem számítottam rá, de a csávó minden problémánkat meg fogja oldani a kp-n, és most hogy így alakult még jobb is mintha Fabék maradtak volna.
Nagyon kellett egy horror néger.
ja meg Bellingem fizetése jó eséllyel 2x 3xosa lett volna
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
mephi666
üzenetére
Valahogy így nézhetett ki a terv. Illetve szerintem mindenki számára váratlan volt, hogy jönnek az arab roncskeresők és két számjegyű összegeket fizetnek szinte eladhatatlan(kivásárlási ár + fizetés)játékosokért. Így lett mozgástér és talán jövőre is folytatódni fog ez a trend.
Nagyon durva összegek repkednek PL-ben és nem pozitív értelemben. Kezd nagyon eltorzulni a piac(persze nem most kezdődött).
Közben Kane is megkapta a here we go-t. 100 + 20 Mio.€. A BvB eddigi rekordigazolásának a 3x-ért vesz magának új csatárt a Bayern úgy, hogy 1 év múlva ingyenes lett volna....... -
Ringman
félisten
azért vicces, hogy 1-1 pl-csapat többet költ, mint a teljes serie a
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem van egy érdekes része a sztorinak. Nem úgy volt, h Belingem miatt éheztünk tavaly? kb110 nél ő se lett volna több. (Na nem mintha Belingem mellett kardoskodnék, de ez a feka sem hiszem, h megér 110 millát egymaga. Hacsak nem az van, hogy ez a 110 egy minden bónusszal számol és egy konszolidált alapára van)
-
gabross
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Melissa Reddy is megírta
Mac Allister + Caicedo 145-ert
Arsenal 170-et adott Rice + Havertzert
Majd kiderül, melyik a “jobb” deal, ha ekkora penzeknel lehet egyaltalan erröl beszelni -
mephi666
nagyúr
válasz
gabross
üzenetére
aztateliberakottmindenit
mit akarunk? bl-t kivéve mindent megnyerni? ilyen bevásárlás után 2-3 évig szét kell verni a fél világot, hogy megtérüljön a befektetés... olyan érzésem van, hogy most épül fel az utolsó brutális liverpooli csapat, amit még Klopp fog vezényelni, majd az utódjának úgy adja át őket, hogy van még bennük pár jó év... vagy meggondolja magát és ő lesz a 'pool SAF-ja
(tudnék örülni)ui: amúgy ha ezt már Fabrizio Romano így megírta, akkor 99% hogy deal lesz

-
gabross
tag
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous
üzenetére
A Marca és az AS is arról ír, hogy az edzői stáb Bonót, a Sevilla kapusát hozná Courtois helyére. Ancelotti olyan kapust keres, aki lábbal is jól bánik a labdával. Amennyiben a Sevilla 20 millió euró körüli összegért vagy kölcsönbe elengedi Bonót, úgy máris ő lesz az első számú jelöltje a klubnak a kapusposztra. A játékos a hírek szerint egyébként szívesen csatlakozna a Real Madridhoz.
Na mintha tudnák hogy én őt preferálom.
Nem hülyék, olvassák a topikot.
-
ridiculous
aktív tag
Yassine Bounou örömmel csatlakozna a Real Madridhoz. Megállapodott a Sevillával, hogy elhagyhatja a klubot, ha érkezik egy 20 millió eurós ajánlat. [Diario AS] -
Ringman
félisten
ki ez a packeta, hogy 100M-ért nem eladó?
-
Redneck
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
A második félidőben erősen kinyílt a gólzsák. Ezek a hamruni spártaiak, nem képviselnek nagy játékerőt, de az első félidőben komolyabbnak tűntek. Rúgtunk egy lesgólt is, de megadták. Kár hogy nem lett meg a clean sheet, de szép gólt lőtt az olaszos nevű tag.
Szerk:
Azért a kapusuk volt olasz válogatott, sőt még VB-n is védett, mikor Buffon kiesett. -
Ringman
félisten
[link]
Romelu Lukaku is training alone at Cobham. Mauricio Pochettino doesn't want his negative energy around the team.
-
hobizoli
nagyúr
dikk.... kicsit nem figyelek oda megint es mar 0-4
-
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
4 játékost említett Poch az interjúban, hogy kelleni fog ebből Sanchez, Adams már megvan, bár Adams inkább befektetés. Lavia - Caicedo párosból az egyik meglesz szerintem, utóbbira lenne nagyobb szükségünk, de ez már a Poolon múlik. Kellene még egy CF, meg egy bika SS, szerintem João Félix kapcsolatokat ideje lenne újra felmelegíteni.

-
hobizoli
nagyúr
na az elso 5percrol lemaradtam es mar egy-nyuszi a fagyinak
-
atee_13
őstag
válasz
gabross
üzenetére
Ja mert úgy megy, h tm +- x%
"Nagyon nem úgy müködik, h Klopp rábök egy játékosra és akkor azt igazolják" és ezt miért is nekem írod
"És a kérdés soha nem az volt, h fizikailag " azért gyanítom nem varázsbabra megy a játék
.
Így vagy úgy, de van egy keret vagy belefér vagy nem. -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Legfrisebb infó hogy az elkövetkező órákban ajánlattal készülünk, és a Brighton a legmagasabb ajánlatot nyújtónak adja el Caicedot, a következő 24 órában jó eséllyel el fog dőlni a dolog.
mindig jó Bóléval licitháborúba menni

-
cyberkind
félisten
válasz
ridiculous
üzenetére
Jó döntés, Courtois előtt, úgyis Madridba akarták vinni.
-
ridiculous
aktív tag
𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Real Madrid are set to sign David De Gea on a free transfer.
(Source: talkSPORT)
Több oldal tényként közli hogy Madridban folytatja DDG. -
válasz
DeathAdder
üzenetére
NERbank, biztos adott kölcsön a fiúnkra!
-
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
"lerakta Szoboszlai kivásárlási árát"
Épp elég, hogy a hermetikusan elszigetelt Kárpát-medencében élő szittyák követeljék a jelkép Liver Bird egy Turbó Turulra cserélését!
-
-
válasz
gabross
üzenetére
eddig így volt, de mostmár elhúzott az agytörsztábis legtöbb alkotóeleme, és Jörgennek Bascombe szerint még soha nem volt ekkora hatása az igazolásokra mint indén, és minden másra is nagyobb hatása van, mint korábban valaha volt
és ide a rozsdás bökőt hogy Smátke is az ő embere.. hát majd meglátjuk, egyelőre annyit mutatott hogy lerakta Szoboszlai kivásárlási árát
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Jaja, vagy jól felveritek az árát!
(#189814) 7600 GS:
Bakker.De Gea, Kepa nevét olvastam, utóbbi a Bayernnél is felmerült, miután eladtál Zommert, a cserekapust meg kölcsönadták a Dortmundnak.

Navas visszatért a PSG-hez, elhoztam a Turnert az Arsenáltól.(#189818) 7600 GS:
Utolsó felkészülésin Nkunku is ezt szívta meg, mert előző nap koncert volt.
(#189825) Ringman:
Omega+1
-
válasz
mephi666
üzenetére
vak lárma volt természetesen

meg nincs akkora szerencsénk hogy leigazoljanak egy olyan játékost aki azonnal minden problémát megoldana

amúgy kéne hogy legyen pénz, Szoboszlaira kölcsönt vett fel a klub mert egyben kellett lerakni az RC-t, jöttek bevételek eladásokból is és jörgenék is azt kommunikálják hogy még fognak játékosokat igazolni
-
gabross
tag
válasz
atee_13
üzenetére
(Industry standard) TM szerint Szoboszlai értéke €50M, Caicedoé €75M, Laviaé meg €32M. Ha így nézzük, FSG gondolhatta úgy, h Laviát 40 millió fontért el lehet hozni. Nagyon nem úgy müködik, h Klopp rábök egy játékosra és akkor azt igazolják is, biztos vannak klubok, ahol így. Érdemes elolvasni Melissa Reddy könyvét, ott leírja, hogy megy. Nyilván a profil már rég a recruitingnál van... Fabinho leépülése és lelépése most persze sürgössé teszi... Fingers crossed, h Caicedót sikerül megcsípni... Kloppo remélem már füzi a gyerek szüleit. Utálom az átigazolási idöszakot

És a kérdés soha nem az volt, h fizikailag van e rá zs... ezek az amerikaiak nem olyanok, mint akik az MU-nál 700millás kölcsönt vesznek fel. Ezek a megtérülést, újraértékesítési potenciált (is) nézik
-
Ringman
félisten
ez tök jó, be kéne vezetni mindenhol: [link]
-
Ringman
félisten
válasz
dudu5130
üzenetére
conte óta 3 védős rendszerben játszik a csapat, nem hinném, hogy ezen változtatna a mester.
sensi és asllani szerintem megy kölcsönbe végül, egyikőjük mindenképp. az olaszt sajnálom, mert tehetségben és technikai képzettségben ott van barella és verratti szintjén, csak üvegből van.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem nem hiányzik, csak róla cikkeznek hogy érkezhet.
Én Peréz helyében már inkább Bono - ra csapnék le a Sevillából.. elvileg náluk most mindenki eladó, Bono pedig nagyon alulértékelt kapus.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
ridiculous
üzenetére
Ő hiányzik csak igazán. Még én is ügyesebb vagyok lábbal.
-
7600 GS
addikt
Courtois keresztszalag szakadás.
Idénre tuti kuka, basszameg.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ami nem jó, mert egy hiányposzt megoldódik náluk egy Top3-as csatárral. Ami jó, hogy 100 Mio.€ fizetnek most amikor 1év volt hátra a szerződéséből, 30 éves és mindenhol azt lehetett olvasni, hogy jövőre ingyen ment volna Münchenbe.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
pénz honnan van rá? Szoboszlai mezeladásokból kigazdálkodtuk?

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
várjál, most épp Caicedot hijackoljuk cselzi módra
-
válasz
Richard!
üzenetére
Rosszul bántatok vele, örüljetek, hogy kerestetek rajta!

(#189766) DeathAdder:
50M fontot kérnek érte, így elutasították a 48M fontos ajánlatunkat.
(#189773) DeathAdder:
Miután Soton elutasított minket, aktiváltuk Tyler Adams, 20 millió fontos kivásárlási árát, de Trmarkt szerint sérült.
Caicedo üzlet is tűzben van még, tán Londonban voltak tegnap az ügynökével.(#189793) venember83:
Meccs után tán tömegesen kérték Lukaku leigazolását a szurkolók!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#189801) DeathAdder:
Kane miért csinálod ezt?
Meg se próbálod a PL rekordot?
(#189803) mephi666:
Szezononként 1 gólra jó lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lukakut akciósan vihetik. -
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Na lesz most már trófea dögivel
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...gólokat meg majd ki rúgja a csirkéknél? az egyetlen maradék pöcsorrliszon?

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
sztem az őt nem fogja érdekelni. ha a juve akarja, akkor megy. ha a klub se fogja akarni, akkor valszeg nem megy
: )) -
🚨 EXCLUSIVE: Bayern Munich have reached an agreement with Tottenham to sign Harry Kane, sources in Germany indicate. #FCBayern proposal worth above €100m accepted by #THFC. 30yo has been leaning towards staying but must now make a decision
@TheAthleticFCornstein
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hegesztés topic
- Manjaro Linux
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Omega"S"watch! 2024, Föld/Holdfázis!
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo drón - nagyon megkímélt, újszerű állapotban
- Vadonatúj, sosem használt DJI NEO 2 alapszett eladó! DJI NEO2 - 2 év DJI garancia
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 , 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

mit akarunk? bl-t kivéve mindent megnyerni? ilyen bevásárlás után 2-3 évig szét kell verni a fél világot, hogy megtérüljön a befektetés... olyan érzésem van, hogy most épül fel az utolsó brutális liverpooli csapat, amit még Klopp fog vezényelni, majd az utódjának úgy adja át őket, hogy van még bennük pár jó év... vagy meggondolja magát és ő lesz a 'pool SAF-ja