Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz venember83 #133699 üzenetére
Nem haborgok egyebkent, a spanyol kollegaim delelott 10 korul kezdenek munkaba szallingozni, szoval naluk ez az idozites rendben van szerintem.
hábm bábm
-
venember83
nagyúr
válasz vans? #133697 üzenetére
Az, borzalmas zene, de talán megfelelő a forróság belebegtetésére.
Én sem látom a Juve meccseinek jó részét, viccnek tartom, hogy a BL-meccsekhez képest is kb. 0,5-1 órával később kezdődnek, de sokra nem megyünk a háborgással. Legalább a fontos dolgokra koncentrálunk, nem a túlfizetett primadonnákra.
Pkc83: most én erre mit írjak? Elfogadhatatlan ez az egész (sportág?) sok szempontból. Ez a hivatalos álláspont, hogy a meleg miatt időzítik így a meccsek jelentős részét.
[ Szerkesztve ]
-
Pkc83
őstag
válasz venember83 #133696 üzenetére
És a többi csapatnak nincs melege?
Vannak meccsek már 17 órakor is. -
vans?
őstag
válasz venember83 #133696 üzenetére
Hu de borzalmas zene.
Tehat a kiscsapatok jatszanak a melegben, jovanazugy, csak a Barca - Real es tarsai este tizkor? Ertem. En pont a meleg miatt is szeretek koran bemenni a ceghez (7 elott), így nem opcio fent maradni meccset nezni, igy jartam akkor.
hábm bábm
-
vans?
őstag
Tudja valaki, hogy miert kezdodik mostanaban szinte az osszes Real Madrid meccs este 10-kor?
hábm bábm
-
addikt
Elkezdődött a hentelés a Barca - Espanyol meccsen.
10v10
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
mephi666
nagyúr
Uhh, ez a bha lehet beleszalad ma a késbe, olyan életveszélyes megoldásaik vannak... 7perc alatt kaptak 2-t
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
sh4d0w
félisten
válasz Peterhappy #133688 üzenetére
De Bolla balbekk.
Rustól meg kell szabadulni, max mb3-ba jó...https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #133687 üzenetére
nagyon jó hátvéd volt nem egy olyan aljadék/favágó, mint akik a madridban mozognak/mozogtak: pepe, ramos, stb
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
válasz sh4d0w #133684 üzenetére
Juhász visszavonulásával kellett egy középhátvéd, Ő kvázi ingyen volt és így Mártonnak garantáltan lesz legalább egy embere az öltözőben.
Tudtommal egyébként nem is volt rossz a szezonban - de ezt csak félve írom le, én nem ismerem, de "mások által
csinosnak mondott nőtehetségesnek tartott játékos" -
LyonnaisFan1
őstag
válasz sh4d0w #133684 üzenetére
Nem túl sok eddig.
Belső védő kéne minél hamarabb fehérvárra, mert Vinicius és Juhász távozásával ment kettő egyből.
A TM szerint van Musliu, a Rus és Olivér Tamás. Ebből Rus nem tűnik nagy számnak. A Musliu nem annyira rossz.
Ruson túl is kéne adnotok, ha lehet és venni egy használhatóbb belső védőt, védőket.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
sh4d0w
félisten
válasz LyonnaisFan1 #133682 üzenetére
Bolla visszatér a Vidihez, ellenben szeretném tudni, miért őt választották...
https://www.coreinfinity.tech
-
addikt
válasz Tibiajax #133681 üzenetére
Nem zsigeri. Vannak Barca játékosok akiket kedvelek.
Például Messi. És még... hát csak őt. Ezért is utálom a Barcát. Hogy hozzájuk került Messi.
Tiszta pazarlás.De a youtube-nak hála elég beütnöm a meccsek végén ,hogy Messi vs ellenfél és valaki tuti összevágta az összes labdaérintését. A többi balfék nem érdekel.
Iniesta is jó volt.
Kár ,hogy ő is elment bohóckodni a világ végére.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Mondhatni bejött a papírforma. Nagy kihívás lesz számára egy Videoton, sok sikert neki. Jól is kijöhet ebből. Főleg, ha esetleg megkapja azon játékosokat, akiket szeretne. A vidinél ilyen akadály nem kéne, hogy legyen.
Vajon magával fog valakit vinni? Mármint játékost?As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
válasz Tibiajax #133677 üzenetére
A kicsiknek, épp aki az adott meccsen, tornán a szimpatikusabb.
Izland.A spanyoloknak akkor drukkolok amikor több a pályán Real játékos mint a Barca.
Ha egy csere miatt megfordul az arány akkor kihúzom a TV-t.Magyaro. nem ér
A magyar meccseket maximum kötelességből nézem meg. Nem túl nagy örömmel, vagy odaadással, fogalmazzunk így.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz omfgk #133674 üzenetére
Bayern-t (Müller-t és a németeket főleg) utálom
helyes! keblemre.
Real a kedvenc, Barca iszony pedig alap. ..hopp, mégsemó anyám, de vegyes felvágott vagy te
: )
jah, gondolom h vagyon lenne egy KdB, de el kéne adni pár ratyit a barcából, aztán jönne be pénz. be kéne fejezni a nímandok meg ígéretek vásárolgatását, és kész, komoly playert venni. lehetne a belgával kezdeni. ki kell nyitni a bukszát, de szerintem az egy komoly vétel lenne
és megérné -
hhenry
őstag
-
addikt
válasz Tibiajax #133672 üzenetére
A Barcának nem lesz arra pénze.
KdB 100m. Akkor 100 ha Kdb is erőlteti a váltás. Anélkül 130m+.Pep se lesz olcsó. Nem vagyok teljesen képben ,hogy mennyire volt sima a Barca - Pep válás, de a fizuja az bizony szép összeg lenne.
És ott lenne egy kiöregedő csapattal. Pique, Alba, Busquets, Suarez, kecske. Csak pár ember akiket cserélni kell 2 év múlva.
Hasonló átépítés kell majd ott is mint a Citynél, Pep alatt.szerk : Real a kedvenc. De mentségemre legyen szólva ,hogy a City-t, MU-t, Bayern-t (Müller-t és a németeket főleg), PSG-t utálom.
A Barca iszony pedig alap.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #133670 üzenetére
tudod, ki kéne a barcába?.. elmondom, ő. de bruyne.
pep hozhatná magával. az viszont mocskos jó lenne. az a srác tud focizni, eredményesen, tud valós jó labdákat osztani és távolról is jól lő. nem ilyen fos alibi arthur- meg kutinnyó féle player
ő valóban lehetne az új katalán kp motor, tudná irányítani elöl a suarez-messi-martinez () triótbár én nem értek a focihoz. csak beszélek
-
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #133669 üzenetére
Ezért veszik Chilwellt, mondjuk ő legalább jó is, Stones nagyon nem az, egy erős skillje van, hogy jól tud passzolni
múltkor egy ablak alatt cserélték le az öreg védelmet egy csillivilli újra, ezt most nyáron is megtehetik, de ha eltiltják őket lehet kdb is elhúz, Pep meg megy vissza barcelónába
-
addikt
válasz DeathAdder #133668 üzenetére
Bajban vannak az angol kvótával is.
Ezért jött Stones is. Pedig lett volna más alternatíva.Silva lelép, Fernandinho is már 35+.
KP-ra is kell a pénz. Adakozzatok.
Nem fogja ezt már Pep kivárni.Mehet a Juvéba.
Mert ez a Sarriball egy langyos húgy egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Tibiajax #133664 üzenetére
Védőre alig költöttek az elmúlt években.
Stones és Laporte budget áron jött. Csak 120 milla volt a páros.
És mindkettő sérülékeny.
Stones pedig még egészségesen is szar.Mendy kuka. Cancelo se egy nagy szám Angliában.
Otamendi is kevés lesz már.Nincs mese, kell a védelemre egy kis pénz még.
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #133661 üzenetére
skriniar 4védős rendszerben nagyon jó és a kp hátulján sem lenne rossz, a szlovákoknál talán ott játszik.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bagyulajuve
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #133658 üzenetére
Škriniar kéne mellé..
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #133658 üzenetére
De Ligt mellett még Bonu is jó védőnek tűnik?
-
bagyulajuve
addikt
válasz omfgk #133657 üzenetére
valami ilyesmi meglátást olvastam, amivel kb egyetértek:
Bonucci remek védő, ha mellette van egy atomstabil/elszánt belső hátvéd, aki "támogatja". Régebben Chiellini és/vagy Barzagli, mostanában De Ligt tölti be a szerepet (illetve Demiral is erős karakter). Viszont, ha ilyen valaki kerül mellé, mint kissé mimóza Rugani (vagy a belső védő társa gyengébb napot fog ki), akkor leromlik arra a szintre, ahelyett, hogy a másikat húzná fel.[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
addikt
Nézem a Milan-Juve összefoglalót. Ez a Bonucci Rugani páros azért elég gyengécske.
Az egész védelem egy vicc.De Ligt ekkora előrelépés hozzájuk képest?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #133654 üzenetére
nem tudom, mikor fognak begyógyulni, a tavalyi bl-év végén történtek.. szerintem kb soha.
elhinni, megemészteni szerintem képtelen leszek -
Tibiajax
nagyúr
nna, megtekintettem a bő összefoglalót. heheee
istenem de réges régi álmom az, hogy egyszer, csak egyszer a juvét elverjék, de kegyetlenül. hogy kapjon vagy ötöt.. a nagy liverpool is képes ilyenekre, hogy négyet kap, akkor bárkivel előfordulhat.. ez most még nem volt akkora verés, de azért jó vót. végre
kell hogy kicsit ríjjon ronaldo megint, kell h kicsit bosszúskodjon a juve vezetőség is néha, a hazai bajnokságban is. szökőévente egyszer beleférazért 0-2nél még nem sokat adtak volna gondolom másra, mint hogy a derék torinói gárda ezt is behúzza, nyilván. rabiol gólja mondjuk még fasza is volt
de hát a fociban ez a csodás, hogy mindig megszopathat, amikor pedig már biztos vagy a végkimenetelben. az interrel is biztosak voltunk a győzelemben, de aztán jön egy csónakból kimászott migráns és leveri az egész san siro-t.. vagy az ajax-szal is biztosak lehetünk a megérdemelt továbbjutásban, de csak tud jönni még egy lukaszmoúra, aki gyors bevág hármat, a 90-94.percben -
Tibiajax
nagyúr
válasz SpaceKombajn #133649 üzenetére
nem tudtam amúgy az eredményt még, amikor ezt láttam
basszus, sokszor hallottam már, hogy a fészbuk 'többet tud rólad, mint gondolnád'... hát lehet benne valami tényleg -
Peterhappy
őstag
„Elnök, játékos és edző is vagyok egy személyben, ám sajnos csak játékosként kapok fizetést. Ha az idény elejétől itt vagyok, már megnyertük volna a bajnokságot.”
Kiszedtem a nevet, így garantáltan nem jöttök rá, kitől az idézet
cikk: NSO
-
drachoHUN
senior tag
válasz Tibiajax #133645 üzenetére
Ma hozzák a "kötelezőt", hétvégén leszopatnak minket és máris csak hat pont. Azt 5 forduló alatt nem lehetetlen ledolgozni. Mondom, hogy nagyot szólna, az esély nem túl nagy rá, de elnézve az Intert és a Laziot, a legnagyobb esélye az Atalantának van a trónfosztásra.
Forza JUVE!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #133647 üzenetére
most a milan-nak jól ment a 60. perc körül: 15 éve a 'pool ebben az idősávban jött fel ellenük 6 perc alatt 3 gólos hátrányból, most meg a milan fordított 2 gól hátrányból 5 perc alatt
-
hhenry
őstag
Nincs valakinek eladó A.C Milan meze?
-
drachoHUN
senior tag
Rabiot-nak kijár a dícséret a gólja miatt, viszont az most nagyon látszott, hogy Ruganit sikeresen tönkretettük...
Nem ilyen volt ő, de a hanyagolás megtette hatását. Mindezt, azért, hogy az a díszmajom Bonu rontsa a levegőt a pályán és az öltözőben.Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
Bonucci te majom. Capitano... Jaj de fáj ez.
4-2-re kikaptunk Milánóban, 2 gólos előnyről. Alakulhatott volna ez máshogy is, de mondjuk azt, hogy megérdemeltük, ahogy a Milan is.
Amit hátul műveltünk az kabaré.
Atalanta bajnoki cím? Mekkorát szólna már.
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #133637 üzenetére
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
vond
MODERÁTOR
Folyamatosan töltöm fel a régi galériáimat. Most épp a 2007. áprilisi Felcsút-Halinál járok. Érdemes megnézni, mi volt akkoriban a faluban.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #133637 üzenetére
Kár érte, kiváló Lazio volt.
Nem bírták el a kulcsemberek hiányát.
A hazai 0-3 a Milan ellen ráadásul nagyon demoralizáló lehetett.De még így is egy egész jó szezont futottak a csizmás kandúrok. Az eddig kíméletlen Lazio, a csodás támadó focit játszó Atalanta és a hamvaiból feltámadt Inter mind-mind odatette magát idén.
De a talján Bayern ellen ez még mindig karcsú. -
venember83
nagyúr
5': Lecce 0-1 Lazio
30': Lecce 1-1 Lazio
47': Lecce 2-1 Lazio -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #133634 üzenetére
jó jó, értem.. Lacasete-Lukaku páros elöl elég érdekes lenne
juvéba jobban illene szerintem -
venember83
nagyúr
Vajon mi lesz a Bologna után? [link]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #133632 üzenetére
nem arról szól a cikk, hogy torinóba tart?
-
venember83
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #133629 üzenetére
az utóbbi 10 év inverz top10-esébe nem mindenki férne bele.
dambrosio padra szerintem alapvetően jó megoldás, csak sajnos kezdőben van sokszor.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #133624 üzenetére
Poch.
-
sh4d0w
félisten
Inkább Souza.
Ha magyar edző lesz, azt jelenti, hogy lemondanak a bajnoki címekről, az európai kupaszereplésről.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Peterhappy
őstag
Szerintem is Márton Gábor.
Még akár jól is elsülhet.
Csak ne vigye magával Sallóit is.
-
hhenry
őstag
Márton Gábor,meg ma este bejelentik
-
LyonnaisFan1
őstag
Carillo hivatalosan is távozott Székesfehérvárról.
Márton Gábor vagy Paulo Souza? Várom tippeket
Én azt mondom Souza.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #133622 üzenetére
ez hatalmas
-
venember83
nagyúr
Micsoda összhang: https://twitter.com/Claudio_direnzo/status/1279446164476174336
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #133615 üzenetére
Viszont a BVB-nél és a Lipcsénél minimum a BL-indulás a cél (sőt szezon előtt természetesen még a salátás tál is ), amihez egy Szoboszlai még kevés lehet, főleg míg felveszi a bundás tempóját.
Én is tartok attól, hogy az olasz foci nem feküdne neki, főleg ha az első pár meccsén lerúgják, viszont a Milan-nál az utóbbi évek egyik legdrágább igazolása lenne, kb. első számú befektetésként tekintenének rá, garantáltan megkapná a játékperceket.Az biztos, hogy játszania kell, és a Salzburgot kinőtte - milyen szép is ezt leírni.
Menjen akkor inkább az Arsenalba, nekik még szurkolok is, ott a bajnoki cím, de már a BL sem deklarált célkitűzés megkapná a játéklehetőséget és Arteta-tól bizony sokat tanulhatna.
Bár ott is repkedne ide-oda az első keményebb belépők után. -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #133619 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #133617 üzenetére
nézted a meccs utáni interjút? ilyeneket mondott?
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #133577 üzenetére
Tonio már a bizonyítási kényszerről beszél, úgy a játékosok, mint saját maga vonatkozásában. Meg a BL-hely bebiztosításáról.
Furcsa, arra számítottam, hogy ők jól jönnek ki ebből a hosszú szünetből, mert a leállás előtt ki voltak pukkanva, Tonio meg tud motiválni és edzésmunkát kikövetelni a játékosoktól.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #133615 üzenetére
eléggé telítettek a poszton. egy leverkusent el tudnék képzelni, pláne, hogy Havertz ha (remélhetőleg ) idén nem is, jövőre biztosan lelép.
azért ebben a díjban egy kis recency bias benne van, nem? a koronás szünet után zseniális számokat hoz a srác (10 meccs, 7 gól, 10 gólpassz), de előtte nem volt valami erős (22 meccs, 2 gól, 4 gólpassz)
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
mephi666
nagyúr
válasz Pkc83 #133612 üzenetére
ja, zsuzsi még 4éve a portugálok ellen villogott, de ezen kívül a hírek róla inkább arról szóltak, hogy akasztotta fel az aventadort az m7-en, nem pedig arról, hogy rakta fel a labdát a pipába...
nézem most félig ezt a barca meccset: grízes elegánsan megszerezte a 3. gólt... vicc, hogy k*rvadrágán szerezték meg, főleg tartalékolják, de ha lehetőséget kap, ilyeneket mutat
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Pkc83 #133606 üzenetére
Jaja, a legutolsó magyar, akinek a "mezét" szívesen adnám a fiamra, mert igazi példakép, az Gera... Gera óta főleg ilyen sérókirály primadonnák rontották a levegőt a válogatottban ...Szoboszlaiból kinézem egyelőre, hogy példakép lesz... nagy szükségünk van erre
-
Richard!
addikt
Ma kezdődik életed háralévő része
-
-
Richard!
addikt
Érdekesen vezeti ez a bíró a sárga tengeralattjáró - elsüllyedt kalózhajó mérkőzést...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #133602 üzenetére
Sok lenne neki a BVB, es szerintem nem is lennenek garantalva a jatekpercei.
Egyertelmuen Lipcseben van a helye -szerintem ezt o, a menedzsere, es az edesapja is pontosan tudja-, ha ez a transzfer nem sikerulne, akkor esetleg Leverkusen, Monchengladbach, vagy Wolfsburg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest